You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Μετά από ώρα άκουσα τον Κώστα οπως ήταν μέσα στο μουνι της γυναίκας μου να φωνάζει -χυνω πορνη χυνω. Ενώ μετά από λίγο και ο άλλος την εχυσε στον κώλο. Ενώ ο τρίτος την εχυσε στο στομα. Τότε οι τρεις τους έκαναν στην άκρη. Τότε πλησιασαν οι δυο Αλβανοί τη γυναίκα μου. Και άρχισαν να τη χουφτωνουν ο ένας στον κωλο και ο άλλος έδειχνε ιδιαίτερη προτημιση στα βυζιά της
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
πες μωρη γαμιολα οτι εχεις τεραστιες ερωτικες φαντασιωσεις οτι σε ξεκολιαζουνε και ασε τις μαλακιες με το Στελλακι.....πες μωρη πουτανα οτι καυλωνε το σουφρι σου απο τις ψωλαρες που εβλεπες και παρακαλαγες να τελειωσουνε με την Αγαπημενη σου και να πιασουνε εσενα.....να δει η Στελλιτσα τι σημαινει πουτανα.....Μετά από αρκετή ώρα σ αυτη τη στάση άλλαξαν θέσεις ο Κώστας τώρα πηγε απο κατω και έβαλε τη γυναίκα μου από πανω του και της το έβαλε στο μουνι ενώ από πισω στο κωλο της το έβαλε ο άλλος κοιλάδας που της το έδινε στο στόμα.
Ο ένας μπήκε κατευθείαν στον κωλο της. Η γυναίκα μου δε δυσκολευτικε να το παρει ειχε παρει πριν λίγο του Κώστα που ήταν μεγαλυτερη. Ο άλλος Αλβανός όμως την είχε μεγάλη σα του Κώστα και της την έδωσε στο στομα. - σαλιωσετο καλά καριολα. Η γυναίκα μου υπάκουσε και άρχισε να του ρουφάει τον πουτσο
Πουτάνα είσαι και φαινεσαι παλιο πουστραπες μωρη γαμιολα οτι εχεις τεραστιες ερωτικες φαντασιωσεις οτι σε ξεκολιαζουνε και ασε τις μαλακιες με το Στελλακι.....πες μωρη πουτανα οτι καυλωνε το σουφρι σου απο τις ψωλαρες που εβλεπες και παρακαλαγες να τελειωσουνε με την Αγαπημενη σου και να πιασουνε εσενα.....να δει η Στελλιτσα τι σημαινει πουτανα.....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
δεμενος ησουνα??????στο στομα μωρη καριολα????ειχες λυσσαξει που πηδαγανε την Στελλιτσα και οχι εσενα...αφρους ειχες βγαλει......τρελλοπουστα......!!!!!Εγώ δεμένος και με μονωτική ταινία στο στομα δεν μπορουσα να κάνω τίποτα. Μόνο έβλεπα τα παχυδερμα να ασελγούσε πανω στη γυναίκα μου
Οι δυο Αλβανοί βογγουσαν από καυλα. Ενώ σε μια δωση η γυναίκα μου είπε στον αλβανο που του ρουφαγε τον πουτσοΟ ένας μπήκε κατευθείαν στον κωλο της. Η γυναίκα μου δε δυσκολευτικε να το παρει ειχε παρει πριν λίγο του Κώστα που ήταν μεγαλυτερη. Ο άλλος Αλβανός όμως την είχε μεγάλη σα του Κώστα και της την έδωσε στο στομα. - σαλιωσετο καλά καριολα. Η γυναίκα μου υπάκουσε και άρχισε να του ρουφάει τον πουτσο
Εσύ είσαι τρελό πουστρα. Εγώ είχα βγαλει αφρους που δεν είχα μια καραμπίνα να τους σκωτοσω τους πουστιδεςδεμενος ησουνα??????στο στομα μωρη καριολα????ειχες λυσσαξει που πηδαγανε την Στελλιτσα και οχι εσενα...αφρους ειχες βγαλει......τρελλοπουστα......!!!!!
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
ελα πες......!!!!!να στο δωσει και εσενα ετσι....????να τους πεθανεις στα τσιμπουκια ηθελες.....τρελλοπουστα....Οι δυο Αλβανοί βογγουσαν από καυλα. Ενώ σε μια δωση η γυναίκα μου είπε στον αλβανο που του ρουφαγε τον πουτσο
Εσυ εισαι τρελό πουστα.ελα πες......!!!!!να στο δωσει και εσενα ετσι....????να τους πεθανεις στα τσιμπουκια ηθελες.....τρελλοπουστα....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καθομασταν και σε συμποναγαμε με τις απιστιες που σου εκανε η Στελλιτσα...απο την αρχη ψαχνοσουν για παρτουζα ...αλλα δεν σου καθοταν...δεν σε πηδαγανε και ειχες λυσσαξει τρελλοπουστα....Εσυ εισαι τρελό πουστα.
Δεν μ αρέσουν οι παρτουζες ουτε είμαι πουστης. Εσυ εισαι η πουστραΚαθομασταν και σε συμποναγαμε με τις απιστιες που σου εκανε η Στελλιτσα...απο την αρχη ψαχνοσουν για παρτουζα ...αλλα δεν σου καθοταν...δεν σε πηδαγανε και ειχες λυσσαξει τρελλοπουστα....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
ωραια η Στελλιτσα....και ρουφαει και μιλαει ταυτοχρονα.....μηπως εσυ μιλαγες????εκανες και τον σκηνοθετη......παναθεμα σε.....Οι δυο Αλβανοί βογγουσαν από καυλα. Ενώ σε μια δωση η γυναίκα μου είπε στον αλβανο που του ρουφαγε τον πουτσο
Μετά από ώρα ο Αλβανός που της γάμαγε τον κώλο βγήκε από μέσα της και την έβαλε να κάτσει πανω του και της το έχωσε στο μουνι ενώ ο Έρικ τώρα πηγε πισω απ τη γυναίκα μου και άρχισε να της το βάζει στον κωλο. Η γυναίκα μου φώναξε δυνατά. Ενώ μετά από λίγο ο Έρικ μπήκε ολόκληρος στον κωλο της. - ωχ καυλα μου χε ληψει η κωλάρα σου. Και την άρχισε σε ένα ανελέητο σφυροκόπημα
Οχι εκείνη τη στιγμή σταμάτησε να του ρουφάει την πουτσα και του μίλησεωραια η Στελλιτσα....και ρουφαει και μιλαει ταυτοχρονα.....μηπως εσυ μιλαγες????εκανες και τον σκηνοθετη......παναθεμα σε.....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
συγγνωμη.......εσυ εισαι ο Σκηνοθετης....!!!!!Οχι εκείνη τη στιγμή σταμάτησε να του ρουφάει την πουτσα και του μίλησε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K