Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Εγω-Πρεπει ομως να συνεργαστούμε. Στέλλα- Για πες το σχέδιο σου. Εγω-Κοίτα θα προσποιηθω ότι δεν ξέρω τιποτα για το τι σου έκαναν αυτοί οι βρωμιαρηδες.θα τους αφήσω να νομίζουν ότι ξέρω μόνο ο πουστης ο ανιψιός ότι σε παρενοχλησε.δεν πιστευω να τους ειπες τιποτα ;-Στελλα- εγω; όχι όχι μωρό μου τιποτα. Εγώ -σε ενόχλησαν απ τη μερα που γυρίσαμε στην πολη;στελλα- η αληθεια ειναι ότι είχα μερικές κλήσεις με αποκρυψη τις τελευταίες μέρες αλλά δε το σήκωσα. εγω- Ωραία. Άκου τώρα, καλέσουμε τα παχυδερμα στο σπίτι μας για φαγητό. Και καλά για να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία. Όπως θα τρώμε εσυ θα φροντίσεις να βάλεις είτε στο φαγητό τους είτε στα ποτηρια τους απ το υπνωτικο που σου έδωσαν και σε ανάγκασαν να βαλεις σε εμένα. Στέλλα- μα βρε μωρο μου εγώ δεν σου έβαλα ποτε υπνωτικο. Εκείνοι το έκαναν εγώ δεν είχα ιδέα. Το υπνωτικο ήταν της θείας σου απ ότι έμαθα μετά. Αχ να'ξερες ποσο πολυ στεναχωρηθηκα όταν έμαθα ότι σε έδωσαν υπνωτικο.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Εγω- ενταξει θα αγοράσω εγώ και θα σου δωσω να το βάλεις. Στέλλα- βρε μωρο μήπως είναι επικίνδυνο;πως ξέρουμε ποσο να βάλουμε;.εγω- μην ανησυχείς θα ρωτησω έναν φίλο μου γιατρό και θα μας πει.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Στέλλα- και μετά; εγω- μετά αφου κοιμηθουν θα αρχίσει η εκδικηση μας. Θα τους βγάλουμε τα ρούχα θα μείνουν με τα εσώρουχα και θα τους βάλουμε τον έναν δίπλα στον άλλον. Μετά θα βγάλουμε εμπνευσμένες φωτογραφίες με αυτους τους τρεις στο κρεβάτι. Μετά θα ανεβάσουμε τις φωτογραφίες στο ίντερνετ.Ετσι θα τους βγάλουμε το όνομα ότι είναι πουστιδες. Στέλλα- μα αυτό δεν είναι δύσκολο ;αντε και τους υπνωτιζουμε. Πως θα τους κουβαλησουμε και θα τους βάλουμε να κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλον; εγώ - μην ανησυχείς θα εχουμε βοήθεια το έχω κανονίσει. Στέλλα- δηλαδή; εγώ - μην ανησυχείς προσελαβα δυο άτομα να μας βοηθήσουν στο κουβαλημα.εκτος αυτου μετά θα αναλάβουν το ξεφτίλισμα τον παχυδερμων .

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τελικά μίλησα με τον ξάδερφο και τον έπεισα να έρθει μαζι με τους άλλους δυο φίλους του. Οι δυο Αλβανοί που είχα προσλαβει θα έπαιζαν και καλά τους φίλους μας. Η Στέλλα ήταν και σήμερα πολυ σεξυ ενώ σέρβιρε φαγητό σε όλους. Μετά από λίγο ήρθαν και τα δυο άτομα που είχα προσλαβει για τη δουλειά. Ο ένας ο Έρικ δε θυμίζει με τιποτα κάποιον γκέι η θυληπρεπη. Ακόμα και η Στέλλα με ρώτησε. - μωρο μου ;είσαι σίγουρος ότι αυτοί οι δυο είναι γκέι;- ναι αγάπη μου . Γιατί;- δεν ξέρω δεν μου φαίνονται για γκέι. - ναι ξέρω τα φαινόμενα απατούν. Αλλά μην ανησυχείς είπαν ότι θα βοηθήσουν.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
τελικά όπως τρώγαμε τα παχυδερμα άρχισε και τα τρία να τα πιανει ο υπνος. Μετά από λίγο άρχισαν να ροχαλίζουν πανω στο τραπέζι. Τότε οι δυο Αλβανοί έπιασαν δουλειά τους πηραν έναν έναν σηκωτους και τους πηγαν στον ξενώνα. Τους έβαλαν και τους τρεις στο ημίδιπλο κρεβατι. Η Στέλλα τους εβγαλε τα ρουχα. Εγώ είχα τοποθετήσει μια κάμερα απέναντι απ το κρεβάτι. Και έπιανε το άνοιγμα σχεδόν όλο το δωμάτιο. Οι δυο Αλβανοί άρχισαν να προετοιμαζονται ενώ μου ζήτησαν σκηνή. Εγώ πηγα να φέρω. Τότε μόλις μπηκα ειδα τη Στέλλα να μιλάει με τους δυο αλβανους. Τους έδωσα τα σκοινιά. Η τότε οι Αλβανοί με έπιασαν και πήγαν να με ακιβιτοποιησουν πανω σε μια καρέκλα. Εγώ αρχισα να αντί στέκομαι και να ρωτάω τι γίνεται εδώ. Τελικά μου έριξε μια γροθιά ο ένας και έπεσα κάτω. Μετά με έδεσαν στην καρέκλα πανω και μου έκλεισαν το στόμα με ταινία γιατί φώναζα. Μετά η Στέλλα εβγαλε το φόρεμα που φορουσε και έμεινε με τα εσώρουχα.φορεσε και ένα διάφανο νηστικό απο πανω και ξαπλωσε στο κρεβάτι με τα κοιμισμένη παχυδερμα .

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ξαπλωσε δίπλα στον Κώστα και εκείνος τοτε άνοιξε τα μάτια και άρχισε να χουφτώνει τη γυναίκα μου. Ενώ μόλις με είδε δεμένο είπε στους άλλους δυο. Ελάτε παιδια τέρμα το θέατρο ώρα για δράση. Τότε σηκώθηκαν και οι άλλοι δυό. Η Στέλλα γυρισε σε εμένα ενώ οι τρεις τους τι χαιδευανε. Και μου είπε. -αχ μωρο μου κοίτα τι παθαμε το σχέδιο σου πηγε στραβα. Κοίτα το υπνωτικο δεν έδρασε τελικά. Τι θα κάνουμε τώρα; ενώ ο Έρικ και ο άλλος Αλβανός έβλεπαν στο κρεβάτι και χαιδευανε τις πουτσες τους πανω απ το παντελόνι. Η Στέλλα άρχισε να αφήνετε στα προστυχα χουφτωματα των παχυδερμων. Ενώ γρηγορα της έβγαλαν το νυχτικό και την άφησαν με τα εσώρουχα ένα σουτιέν που άφηνε λίγα στη φαντασία και ένα μικροσκοπικό στρίνγκ. Άρχισαν τα παχυδερμα να τη γαμάνε όλοι μαζί. Ενώ έλεγαν προστυχιες. -ωρε ξάδερφε τι μουνι παντρευτικες! Τι ξεκωλιάρα ειν αυτή κι αλλά τετοια. Οι δυο Αλβανοί είχαν τις πουτσες τους έξω τώρα και τις έπαιζαν .

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τελικά τα παχυδερμα έβαλαν τη Στέλλα στη μέση. Ο ένας ήταν από κάτω και της το έχωνε στο μουνι ο Κώστας πισω της της το έχωνε στον κώλο. Και ο τρίτος της το έχωνε στο στόμα. Δεν μπορουσα να πιστεψω ότι η γυναίκα μου επερνε την μισή πουτσα του Κώστα και παραπανω στο κώλο της

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Τελικά τα παχυδερμα έβαλαν τη Στέλλα στη μέση. Ο ένας ήταν από κάτω και της το έχωνε στο μουνι ο Κώστας πισω της της το έχωνε στον κώλο. Και ο τρίτος της το έχωνε στο στόμα. Δεν μπορουσα να πιστεψω ότι η γυναίκα μου επερνε την μισή πουτσα του Κώστα και παραπανω στο κώλο της
εφαγες γαμισι που ηταν ολο δικο σου μωρη καριολα.....αλλο που δεν ηθελες....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
εσυ θα την επερνες ολη μωρη πουτανα....και μας το παιζεις θλιμμενη.....καλα σε πηρανε γραμμη τα αλλα παιδια οτι ψοφας για ψωλη......πες μας μωρη γαμιολα οτι τους πηρατε μαζι με το Στελλακι.....

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Την σφυροκοπουσανε τα παχυδερμα για πολυ ώρα και η γυναίκα μου ουρλιαζε. Αχ αχ τι σκληροί που είστε αχ αχ τι σκληρά καυλια ειν αυτα.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Εγώ εν τω μεταξύ δεμένος πανω στην καρέκλα δεν μπορουσα να κάνω τίποτα.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Όπως την γαμαγαν η γυναίκα μου φώναξε - αχ αχ χωριατες με γαματε τόσο αγαρμπα αχ αχ τόσο άγρια αχ αχ.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ενώ ο Κώστας της έλεγε - ωχ ετσι ταιριάζει σε πουτανες σαν εσενα. Ενώ ο άλλος που της το έβαζε στο μουνι έλεγε - ωχ η τσουλάρα χυνει σα βρύση

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μετά από αρκετή ώρα σ αυτη τη στάση άλλαξαν θέσεις ο Κώστας τώρα πηγε απο κατω και έβαλε τη γυναίκα μου από πανω του και της το έβαλε στο μουνι ενώ από πισω στο κωλο της το έβαλε ο άλλος κοιλάδας που της το έδινε στο στόμα.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Αφου το έκαναν ετσι για αρκετή ώρα η γυναίκα μου άρχισε να λέει κοιτώντας εμένα. - αχ αχ μωρό μου τι χωριατες ειν αυτοί;αχ τι αγροικο ξάδερφο έχεις;αχ αχ κοίτα τι μου κάνει;αχ μ έχει ξεσκίσει ο χωριαταρος αχ αχ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom