Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Όλα με πληγωσαν. Αλλά λυπήθηκα πολυ τη γυναίκα μου ακομα πιο πολυ όταν έμαθα για τον εκβιασμό. Γιατί τότε κατάλαβα ποσο υπέφερε στα χέρια των παχυδερμων λιγουριδων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δηλαδή;
Οποιος λυπαται δεν φερεται οπως εσυ Μανωλακη.
ζητα συγγνωμη κσι προσπαθει να επανορθωσει. Προφανως κατι τετοιο δεν το θελεις, δεν δειχνεις εμπιστοσυνη. Κριμα!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Κοψε το δουλεμα ρε. Δεν είδα να της το χώνουν στον κωλο ποτε. Ουτε μαζί μου το χει κάνει.
ρε συ....ασε το δουλεμα....πουστηδες τους ανεβαζεις ...πουστηδες τους κατεβαζεις....αλλα ολοι στην εχουνε πηδηξει....απο ολες τις τρυπες....μονο εσυ δεν εχεις πηδηξει...απο τα λεγομενα σου.....κυττας τις ψωλες.....εχω μια υποψια....!!!!

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Κοψε το δουλεμα ρε. Δεν είδα να της το χώνουν στον κωλο ποτε. Ουτε μαζί μου το χει κάνει.
Ρε μεγάλε συνέχισε την ιστορία να δούμε την ξανακερδίσες ή σου κρατάει μούτρα ακόμα.....

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Παίδες οποίοι την έχουν πάρει δώστε Ινφο με pm

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Μανωλάκη, εισαι μερακλης ρε μπαγασα?

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Βασικα στα αρχιδια μου μανωλακη αν θα τελειώσεις την ιστορία η όχι, θα μου τα πει η Στέλλα το Σάββατο

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.902
Πόντοι
1.336
Οχι δεν τους τσακωσα έτσι. Τους είδα με το φίδι τον ξάδερφο να την έχει τη Στέλλα στα τέσσερα και να είναι πισω της και να της το χώνει στο μουνι. Ενώ ο ένας απ τους μάστορες ήταν μπροστά της και της τον έχωνε στο στόμα.
Ε αφού την έπαιρνε ο ένας από πίσω στα 4 δεν θα της τον ακούμπησε τον λοκώ βρε Μανωλάκη ??? Είχε μπροστά του τέτοιον πάτο κ θα τον άφηνε άκλαφτο? Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση του ? Πάντως η Στελλίτσα είναι καλό εργαλείο , έτσι λένε οι φήμες εδώ μέσα .

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ρε συ....ασε το δουλεμα....πουστηδες τους ανεβαζεις ...πουστηδες τους κατεβαζεις....αλλα ολοι στην εχουνε πηδηξει....απο ολες τις τρυπες....μονο εσυ δεν εχεις πηδηξει...απο τα λεγομενα σου.....κυττας τις ψωλες.....εχω μια υποψια....!!!!
Τι λες ρε τη γυναίκα μου δεν έχω πηδηξει. Και στο ξαναλέω δεν την έχουν γαμήσει τον κώλο

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ε αφού την έπαιρνε ο ένας από πίσω στα 4 δεν θα της τον ακούμπησε τον λοκώ βρε Μανωλάκη ??? Είχε μπροστά του τέτοιον πάτο κ θα τον άφηνε άκλαφτο? Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση του ? Πάντως η Στελλίτσα είναι καλό εργαλείο , έτσι λένε οι φήμες εδώ μέσα .
Αποκλείεται η γυναίκα μου να τον άφηνε να την παρει απο κώλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιες φήμες;τι λένε δηλαδή;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Τι λες ρε τη γυναίκα μου δεν έχω πηδηξει. Και στο ξαναλέω δεν την έχουν γαμήσει τον κώλο
ρε συ.....στο στορυ....5 σελιδες πως την γαμαγανε οι αλλοι εγραφες......και την εχουνε παρει απο τον Κωλο......και εχω μια υποψια.....!!!!

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.902
Πόντοι
1.336

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Ξύπνα Μανωλάκη... Σου πηδανε τη γυναίκα από κωλο

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
ποιες φημες ρε παιδια....????ξερετε κατι που δεν ξερουμε?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom