Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
https://el.xhamsterlive.com/Destruction_grouphot δείτε την Στελλίτσα
Αχχ Μανωλάκη.. έχει κάνει κ πολύ χειρότερα από τ να δίνει απλά κωλοΚοψε το δουλεμα ρε. Δεν είδα να της το χώνουν στον κωλο ποτε. Ουτε μαζί μου το χει κάνει.
Οποιος λυπαται δεν φερεται οπως εσυ Μανωλακη.Όλα με πληγωσαν. Αλλά λυπήθηκα πολυ τη γυναίκα μου ακομα πιο πολυ όταν έμαθα για τον εκβιασμό. Γιατί τότε κατάλαβα ποσο υπέφερε στα χέρια των παχυδερμων λιγουριδων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή;
ρε συ....ασε το δουλεμα....πουστηδες τους ανεβαζεις ...πουστηδες τους κατεβαζεις....αλλα ολοι στην εχουνε πηδηξει....απο ολες τις τρυπες....μονο εσυ δεν εχεις πηδηξει...απο τα λεγομενα σου.....κυττας τις ψωλες.....εχω μια υποψια....!!!!Κοψε το δουλεμα ρε. Δεν είδα να της το χώνουν στον κωλο ποτε. Ουτε μαζί μου το χει κάνει.
Ρε μεγάλε συνέχισε την ιστορία να δούμε την ξανακερδίσες ή σου κρατάει μούτρα ακόμα.....Κοψε το δουλεμα ρε. Δεν είδα να της το χώνουν στον κωλο ποτε. Ουτε μαζί μου το χει κάνει.
περίμενε σε λίγο θα διαβάζουμε zakoulaα ρε μανωλακη......το ξεκινησες ταρατατα και το καταντησες σουπερ κατερινα....
Ε αφού την έπαιρνε ο ένας από πίσω στα 4 δεν θα της τον ακούμπησε τον λοκώ βρε Μανωλάκη ??? Είχε μπροστά του τέτοιον πάτο κ θα τον άφηνε άκλαφτο? Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση του ? Πάντως η Στελλίτσα είναι καλό εργαλείο , έτσι λένε οι φήμες εδώ μέσα .Οχι δεν τους τσακωσα έτσι. Τους είδα με το φίδι τον ξάδερφο να την έχει τη Στέλλα στα τέσσερα και να είναι πισω της και να της το χώνει στο μουνι. Ενώ ο ένας απ τους μάστορες ήταν μπροστά της και της τον έχωνε στο στόμα.
Τι εννοείς χειρότερα;κάτι ξέρεις;Αχχ Μανωλάκη.. έχει κάνει κ πολύ χειρότερα από τ να δίνει απλά κωλο
Τι λες ρε τη γυναίκα μου δεν έχω πηδηξει. Και στο ξαναλέω δεν την έχουν γαμήσει τον κώλορε συ....ασε το δουλεμα....πουστηδες τους ανεβαζεις ...πουστηδες τους κατεβαζεις....αλλα ολοι στην εχουνε πηδηξει....απο ολες τις τρυπες....μονο εσυ δεν εχεις πηδηξει...απο τα λεγομενα σου.....κυττας τις ψωλες.....εχω μια υποψια....!!!!
Αποκλείεται η γυναίκα μου να τον άφηνε να την παρει απο κώλοΕ αφού την έπαιρνε ο ένας από πίσω στα 4 δεν θα της τον ακούμπησε τον λοκώ βρε Μανωλάκη ??? Είχε μπροστά του τέτοιον πάτο κ θα τον άφηνε άκλαφτο? Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση του ? Πάντως η Στελλίτσα είναι καλό εργαλείο , έτσι λένε οι φήμες εδώ μέσα .
Ποιες φήμες;τι λένε δηλαδή;Ε αφού την έπαιρνε ο ένας από πίσω στα 4 δεν θα της τον ακούμπησε τον λοκώ βρε Μανωλάκη ??? Είχε μπροστά του τέτοιον πάτο κ θα τον άφηνε άκλαφτο? Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση του ? Πάντως η Στελλίτσα είναι καλό εργαλείο , έτσι λένε οι φήμες εδώ μέσα .
Μιλάνε για κάποια Στέλλα;Αποκλείεται η γυναίκα μου να τον άφηνε να την παρει απο κώλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιες φήμες;τι λένε δηλαδή;
ρε συ.....στο στορυ....5 σελιδες πως την γαμαγανε οι αλλοι εγραφες......και την εχουνε παρει απο τον Κωλο......και εχω μια υποψια.....!!!!Τι λες ρε τη γυναίκα μου δεν έχω πηδηξει. Και στο ξαναλέω δεν την έχουν γαμήσει τον κώλο
Το μόνο παρθένο σε αυτή τη ζωή Μανωλάκη είναι το ελαιόλαδο ΄Αλτις ,αυτό να θυμάσαι Μανωλάκη...Το ξέρω γιατί η γυναίκα μου δεν δίνει κωλο με τίποτα.
ποιες φημες ρε παιδια....????ξερετε κατι που δεν ξερουμε?????Ε αφού την έπαιρνε ο ένας από πίσω στα 4 δεν θα της τον ακούμπησε τον λοκώ βρε Μανωλάκη ??? Είχε μπροστά του τέτοιον πάτο κ θα τον άφηνε άκλαφτο? Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν στην θέση του ? Πάντως η Στελλίτσα είναι καλό εργαλείο , έτσι λένε οι φήμες εδώ μέσα .