Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ο μπροστά δεν φαινόταν να της το χώνει εκείνη την ώρα που τους είδα φαινόταν να έπαιζε μόνο με τα στήθη της
ασε το τι φαινοτανε....εισαι σιγουρος οτι δεν την τον ειχε στο κωλαρακι.....εχεις κανει παρτουζα???

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Να αυτες τις μαλακίες κανεις.. τι μπήκες στο δωμάτιο
Δεν εχουν εμπιστοσυνη στο ταιρι τους τυπε και μετα γκρινιαζουν που οι γυναικες τους , τους κερατωσανε.
περνας απο το δωματιο και ακους θορυβο ? Προσπερνα! Τι εισαι κανενας αδιακριτος?
σου ριξανε ναρκωτικο? Κοιμησου! Τι θες και ξυπνας μεσα στα μεσανυχτα? Κλεφτης εισαι ή κανενας ανωμαλος?
ο κοσμος κοιμαται τα βραδια Μανωλακη, δεν ξυπναει να δει τι κανει ο ενας κι ο αλλος. Και προπαντων δειχνει εμπιστοσυνη στο ταιρι του Μανωληηηηηη!!!

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Μανωλιο έχω να σου εξομολογηθω κάτι..

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
βρε ασε τι καταλαβαινεις.....επαναλαμβανω την ερωτηση...
Το ξέρω γιατί η γυναίκα μου δεν διν
βρε ασε τι καταλαβαινεις.....επαναλαμβανω την ερωτηση...
Τό ξέρω γιατί η γυναίκα μου δεν δίνει κωλο με τίποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μανωλιο έχω να σου εξομολογηθω κάτι..
Τι;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056

Τι;
ρε συ...ασε το τι δινει σε εσενα....ισως υπεκυψε στον εκβιασμο....οπως και στην πιπα....λες οτι δεν σου εκανε εσενα αλλα στους αλλους 2-2 τα κατεβαζε.....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Το ξέρω γιατί η γυναίκα μου δεν δίνει κωλο με τίποτα.
ολοι εδω σου μιλανε οτι εδωσε κωλο η αγαπημενη σου....ο αλλος φιλος μιλαει οτι μερικοι απο εδω την εχουνε παρει ....ξερουν κατι?????

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.633
Πόντοι
8.346
Τα καταπινε κιολας.. αα ρε Μανωλάκη όταν την φιλουσες στο στόμα τι γευση ειχε?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Το ξέρω γιατί η γυναίκα μου δεν δίνει κωλο με τίποτα.
τη ρωτησες με ευγενικο τροπο? της εδωσες την ευκαιρια να σου ανοιχτει? Να σου δειξει τον εσωτερικο της κοσμο?
μηπως την κλειδωσες με την αδιακρισια σου να θελεις να μπαινεις σε δωματια, να κοιτας κατω απο σκεπασματα και ολα τα αλλα πληρως πατριαρχικα που εκανες?
που ειναι η εμπιστοσυνη στον ανθρωπο σου τυπε? Τη τσακισες με την καχυποψια σου. Λυπαμαι….

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056

Τι;
εισαι πληγωμενος Φιλε μου Αντωνακι.....οχι γιατι σε κερατωσε.....αλλα γιατι εδωσε Κωλο και τραβαγε τσιμπουκια στους αλλους και οχι σε εσενα.....

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ρε συ...ασε το τι δινει σε εσενα....ισως υπεκυψε στον εκβιασμο....οπως και στην πιπα....λες οτι δεν σου εκανε εσενα αλλα στους αλλους 2-2 τα κατεβαζε.....
Ότι της το έβαζαν στο στόμα το είδα . Να της το βάζουν στον κωλο δε το είδα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.745
Πόντοι
2.306
Τυπε βλεπω να περνα πολυς καιρος για να σε συγχωρησει, μετα απ’ ολα οσα εκανες.
νομιζω οτι ο μονος τροπος να επανορθωσεις ειναι να κανεις ενα τραπεζι συμφιλιωσης με τη γυνσικα σου και ανηψιους, ξαδελφους, μαστορους και οσους αλλους και μετα ευγενικα να αποσυρθεις οντας κουρασμενος. Ετσι θα της δειξεις ποση εμπιστοσυνη της εχεις και θα την ξανακερδισεις.
ομως οταν λεμε να αποσυρθεις εννοουμε τουλαχιστον 8 ωρες υπνο, οχι ξυπνηματα και μαλακιες. Υπνος βαθυς…..

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
εισαι πληγωμενος Φιλε μου Αντωνακι.....οχι γιατι σε κερατωσε.....αλλα γιατι εδωσε Κωλο και τραβαγε τσιμπουκια στους αλλους και οχι σε εσενα.....
Όλα με πληγωσαν. Αλλά λυπήθηκα πολυ τη γυναίκα μου ακομα πιο πολυ όταν έμαθα για τον εκβιασμό. Γιατί τότε κατάλαβα ποσο υπέφερε στα χέρια των παχυδερμων λιγουριδων

δεν εχουνε λογο να πουνε ψεματα....δεν τους ξερεις....υποψιαζομαι το αδιανοητο.....
Δηλαδή;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ότι της το έβαζαν στο στόμα το είδα . Να της το βάζουν στον κωλο δε το είδα
ρε συ???ο κωλος της εισαι??τι να δεις????την ψωλη να μπαινει μεσα σου???βιτσιοζος εισαι???αδελφες εχω δει.....βιτσιοζικη αδελφη....???για ολα υπαρχει η πρωτη φορα.....

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
ρε συ???ο κωλος της εισαι??τι να δεις????την ψωλη να μπαινει μεσα σου???βιτσιοζος εισαι???αδελφες εχω δει.....βιτσιοζικη αδελφη....???για ολα υπαρχει η πρωτη φορα.....
Κοψε το δουλεμα ρε. Δεν είδα να της το χώνουν στον κωλο ποτε. Ουτε μαζί μου το χει κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom