Μανωλακη το έχω...άκου.Βγαζεις την Στέλλα στο κλαρί, αυτη θα το γουστάρει,εσύ θα κονόμας ,και τα μέλη του bourdela.com θα σε βοηθάνε οικονομικά με την στήριξη τους.Αφου θα ξαναγαμηθει που θα σου ξαναγαμηθει εκμετάλλευσου το,μην είσαι μαλάκας, όχι ότι δεν είσαι αλλά λέμε τώρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Δεν το γουστάρειΜανωλακη το έχω...άκου.Βγαζεις την Στέλλα στο κλαρί, αυτη θα το γουστάρει,εσύ θα κονόμας ,και τα μέλη του bourdela.com θα σε βοηθάνε οικονομικά με την στήριξη τους.Αφου θα ξαναγαμηθει που θα σου ξαναγαμηθει εκμετάλλευσου το,μην είσαι μαλάκας, όχι ότι δεν είσαι αλλά λέμε τώρα
Νομίζεις. Ρωτα και εμάς που ξέρουμε 5 πράγματα παραπάνω για την ΣτέλλαΔεν το γουστάρει
Μανωλάκη είσαι μυθομανής στην πραγματική ζωή σου;Όπως βλέπεις τα έκανες σκατά.Η είσαι κανα 18χρονο ή είσαι τελείως εκτός πραγματικότητας.Έχεις σταματήσει να εξιστορείς το σενάριό σου και κάθεσαι και κάνεις διάλογο απορίας αν σου θίξαμε τη γυναίκα σου;Αφού πρώτα μας έχεις πει την ιστορία σου από μόνος σου και την έχεις ήδη ξεφτυλίσει εσύ;Τον πόνο σου μας λές περίμενες να καυλώσουμε πολλοί εδω μέσα και να σε καυλώσει και εσένα αυτό.Στο ξαναλέω αν θέλεις βάλε αγγελία να έρθει κόσμος να σου γαμάει τη γυναίκα παρουσία σου.Δεν το γουστάρει
Δεν έθιξα τη γυναίκα μου. Και δε γουστάρω να πηγαινει με άλλους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοείς ότι ξέρεις;τι ξέρεις δηλαδή;Νομίζεις. Ρωτα και εμάς που ξέρουμε 5 πράγματα παραπάνω για την Στέλλα
Σιγα μην σου πω να χαλάσουμε το κονε.Παντως επειδή σε συμπαθώ δεν ήμαστε πολλά μέλη του bourdela.com που σκιζουμε το στελλακι μόνο 5-6,ονόματα δεν μπορώ να πω αν δεν έχω την άδεια τους,εκτός και αν αποκαλυφθούν εθελοντικά. Παντως το κωλαράκι της Στέλλας το έχουμε κάνει Φ40Δεν έθιξα τη γυναίκα μου. Και δε γουστάρω να πηγαινει με άλλους
Τι εννοείς ότι ξέρεις;τι ξέρεις δηλαδή;
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Εσύ μπορεί ποτέ να μην την είχες στον πάγο ,αυτή όμως σε είχε μόνιμα στον πάγκο γιατί έπαιζε μπάλα champions league και εσύ ανήκεις στην σουρεάλ league.Πρώτα απ ολα δεν μου τα φόρεσε. Δευτερον αποκλείεται η γυναίκα μου να πηγαινε με κάποιον άλλον και μάλιστα με τέτοια παχυδερμα για να με κάνει να ζηλέψω. Άλλωστε ποτε δεν την είχα στον παγο
Τι λες ρε;σταμάτα το δουλεμα .Σιγα μην σου πω να χαλάσουμε το κονε.Παντως επειδή σε συμπαθώ δεν ήμαστε πολλά μέλη του bourdela.com που σκιζουμε το στελλακι μόνο 5-6,ονόματα δεν μπορώ να πω αν δεν έχω την άδεια τους,εκτός και αν αποκαλυφθούν εθελοντικά. Παντως το κωλαράκι της Στέλλας το έχουμε κάνει Φ40
Δεν με είχε στον πανγκο. Με γουστάρει αλλιώς δε θα με παντρευοτανΕσύ μπορεί ποτέ να μην την είχες στον πάγο ,αυτή όμως σε είχε μόνιμα στον πάγκο γιατί έπαιζε μπάλα champions league και εσύ ανήκεις στην σουρεάλ league.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.631
- Πόντοι
- 8.346
Μανωλάκη μην πας απροειδοποίητα στο σπίτι της φίλης.. κριμας εισαι
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Τι να ξερω ρε Μανωλακι???μονος σου το ειπες...θα μας τρελλανεις????2 μαστοροι και ο Καριολας ο ξαδελφος δεν μας ειπες οτι ηταν στην παρτουζα????που τους τσακωσες.....οι 2 δεν την παιρνανε στα τεσσερα και τσιμπουκωνε το φιδι τον ξαδελφο???Α και για να έχουμε καλό ρωτημα εγώ δεν είπα ποτε ότι η Στέλλα τους έδωσε κώλο. Εσυ γιατι το είπες αυτό. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
Μηπως εσυ τραβαγες το βιντεο και το εδωσες στον ανεψιο????μηπως καταβαθος ζηλευες την αγαπημενη σου????μηως τα λουκανικα ητανε δωδωνη?????μηπως αντι για φαρμακα να σου εδωσε κανενας κατι αλλο????μηπως αλλαξε ο κολλητος τα χαπια τα αφροδιασιακα με κατι αλλο????μηπως την αγαπημενη σου την εκβιααζανε και τους εκατσε????και με τι????μηπως η φιλη της ειναι τραβεστι????μηπως ο Συριζα βγει κυβερνηση????
Πολλα μηπως Αντωνακι.....??????
Οχι δεν τους τσακωσα έτσι. Τους είδα με το φίδι τον ξάδερφο να την έχει τη Στέλλα στα τέσσερα και να είναι πισω της και να της το χώνει στο μουνι. Ενώ ο ένας απ τους μάστορες ήταν μπροστά της και της τον έχωνε στο στόμα.Τι να ξερω ρε Μανωλακι???μονος σου το ειπες...θα μας τρελλανεις????2 μαστοροι και ο Καριολας ο ξαδελφος δεν μας ειπες οτι ηταν στην παρτουζα????που τους τσακωσες.....οι 2 δεν την παιρνανε στα τεσσερα και τσιμπουκωνε το φιδι τον ξαδελφο???
Μηπως εσυ τραβαγες το βιντεο και το εδωσες στον ανεψιο????μηπως καταβαθος ζηλευες την αγαπημενη σου????μηως τα λουκανικα ητανε δωδωνη?????μηπως αντι για φαρμακα να σου εδωσε κανενας κατι αλλο????μηπως αλλαξε ο κολλητος τα χαπια τα αφροδιασιακα με κατι αλλο????μηπως την αγαπημενη σου την εκβιααζανε και τους εκατσε????και με τι????μηπως η φιλη της ειναι τραβεστι????μηπως ο Συριζα βγει κυβερνηση????
Πολλα μηπως Αντωνακι.....??????
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.631
- Πόντοι
- 8.346
Ο αλλος ο μάστορας?? Χωρις μεζε εμεινε?Οχι δεν τους τσακωσα έτσι. Τους είδα με το φίδι τον ξάδερφο να την έχει τη Στέλλα στα τέσσερα και να της το χώνει στο μουνι. Ενώ ο ένας απ τους μάστορες ήταν μπροστά της και της τον έχωνε στο στόμα.
Εκείνων δεν τον είδα να πω την αλήθεια.Ο αλλος ο μάστορας?? Χωρις μεζε εμεινε?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
και πως ξερεις οτι της το εχωνε στο μουνι???αφου την ειχες φατσα....Οχι δεν τους τσακωσα έτσι. Τους είδα με το φίδι τον ξάδερφο να την έχει τη Στέλλα στα τέσσερα και να της το χώνει στο μουνι. Ενώ ο ένας απ τους μάστορες ήταν μπροστά της και της τον έχωνε στο στόμα.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
μαλλον τραβαγε την ταινια ...που την εδωσε στον ανεψιο για να εκβιασει την αγαπημενη του Κωστακη...ας μας πει ο Αντωνακης....Ο αλλος ο μάστορας?? Χωρις μεζε εμεινε?
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.631
- Πόντοι
- 8.346
Αρα μπορεί και να της έσκιζε το κωλοτρυπιδιΟχι δεν την ειχα φάτσα απ το πλαι τους είδα
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
γιατι επικαλεισε την αληθεια????τοσες σελιδες εγραφες ψεματα Ξαδελφε???Εκείνων δεν τον είδα να πω την αλήθεια.
αρα σε ειδανε που τους επερνες ματι...Οχι δεν την ειχα φάτσα απ το πλαι τους είδα
Δεν έγραφα ψεματα. Τι εννοείς ξάδερφε;γιατι επικαλεισε την αληθεια????τοσες σελιδες εγραφες ψεματα Ξαδελφε???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K