montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
με την φιλη της δεν εχει σχεση???με εκεινη δεν εισαι παντρεμενος???Ναι. Με τη Στέλλα
με την φιλη της δεν εχει σχεση???με εκεινη δεν εισαι παντρεμενος???Ναι. Με τη Στέλλα
Τιγια ποια να γραψει αδελφε????
Τι έγινε ρε φίλε σ ετσουξε ζορίστηκε που είχες άδικο. Για τη Στέλλα και τώρα με δουλευεις;παντρεμενος εισαι εσυ????
σε τι ειχες δικιο και εγω αδικο????Τι
Τι έγινε ρε φίλε σ ετσουξε ζορίστηκε που είχες άδικο. Για τη Στέλλα και τώρα με δουλευεις;
Σε αυτά που έλεγες ότι η γυναίκα μου με κερατωσε γιατί δεν την ικανοποιούσα και καλά.σε τι ειχες δικιο και εγω αδικο????
Η αλήθεια να λέγεται γυναίκα με αρετές. Πίστη , ειλικρινής , ηθική, όμορφη με εγκράτεια ετσετερα ετσετερα.. Γραψε κάνα σεντόνι όμως Μανωλιό γιατί είναι ωραίο το διάβασμα πριν τον ύπνο.Δυστυχώς με λυπη βλέπω ότι ζηλευεις που δεν έχεις και συ δίπλα σου μια γυναίκα σα τη γυναίκα μου.
Βασικά ζηλεύουμε που δν ειμασταν κ μεις στο χωριο ή δν σε ξέρουμε να περναμε μεζεΔυστυχώς με λυπη βλέπω ότι ζηλευεις που δεν έχεις και συ δίπλα σου μια γυναίκα σα τη γυναίκα μου.
Kαλο μεσημερι Φιλε Μανωλακι.....για κατσε βρε Αδελφε.....μας παρεξηγησες....Σε αυτά που έλεγες ότι η γυναίκα μου με κερατωσε γιατί δεν την ικανοποιούσα και καλά.
θα ήταν μπουκωμένη και δεν θα μπορούσε να μιλήσειΤελικά σκέφτηκα να παρω τηλεφωνο τη Στέλλα να μιλήσουμε. Την πρωτη μερα την πηρα τηλέφωνο κανα δυο φορες αλλά δε τη βρήκα.
Ρε μην του μπλοκάρει τον εγκέφαλομε την φιλη της δεν εχει σχεση???με εκεινη δεν εισαι παντρεμενος???
Πρώτα απ ολα δεν μου τα φόρεσε. Δευτερον αποκλείεται η γυναίκα μου να πηγαινε με κάποιον άλλον και μάλιστα με τέτοια παχυδερμα για να με κάνει να ζηλέψω. Άλλωστε ποτε δεν την είχα στον παγοKαλο μεσημερι Φιλε Μανωλακι.....για κατσε βρε Αδελφε.....μας παρεξηγησες....
Ζητησα επισημα συγγνωμη.......
Μου λες οτι ζηλευω χωρις να ξερεις αν εχω κυκλοφορησει με καλες γυναικες η κακες....ομορφες η ασχημες....
Την αγαπημενη σου δεν την ξερω...με εσενα μιλαω....ειμαι με το μερος σου...ποτε θα το καταλαβεις....Την Φιλη της Στελλας δεν την ξερω....
Υποθεσεις κανουμε.....τον λογο που στα φορεσε.....βρε.....!!!μηπως τα κανει ολα αυτα για να ζηλεψεις?????μηπως ειναι καψουρα μαζι σου και την εχεις στον παγο?????
Γιατι εδωσε κωλο στους αλλους και οχι σε εσενα???γιατι δεν σου εκανε στοματικο σεξ....???αφου αυτα που εκανε ερχοταν σε κοντρα με τα λεγομενα της????Πιανου αποφαση ηταν να πατε στο χωριο????της Θειας?????
Γιατι να σοβαντισετε τον σταυλο????για να σε κρατησουν εκει με το ζορι?????μεχρι να κανουν την βρωμικη δουλεια τους????
Γιατι χρησιμοποιησες ψευδωνυμο????μηπως σε ξερουμε????και απο που????
Ο ανιψιος που βρηκε το σαιτ????πως ξερει οτι βγηκες να πεις την περιπετεια σου????
Γιατι να σου ζητησει συγγνωμη απο την στιγμη που δεν φταιει???
Πολλα Γιατι Φιλε Μανωλη......!!!!
Α και για να έχουμε καλό ρωτημα εγώ δεν είπα ποτε ότι η Στέλλα τους έδωσε κώλο. Εσυ γιατι το είπες αυτό. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;Kαλο μεσημερι Φιλε Μανωλακι.....για κατσε βρε Αδελφε.....μας παρεξηγησες....
Ζητησα επισημα συγγνωμη.......
Μου λες οτι ζηλευω χωρις να ξερεις αν εχω κυκλοφορησει με καλες γυναικες η κακες....ομορφες η ασχημες....
Την αγαπημενη σου δεν την ξερω...με εσενα μιλαω....ειμαι με το μερος σου...ποτε θα το καταλαβεις....Την Φιλη της Στελλας δεν την ξερω....
Υποθεσεις κανουμε.....τον λογο που στα φορεσε.....βρε.....!!!μηπως τα κανει ολα αυτα για να ζηλεψεις?????μηπως ειναι καψουρα μαζι σου και την εχεις στον παγο?????
Γιατι εδωσε κωλο στους αλλους και οχι σε εσενα???γιατι δεν σου εκανε στοματικο σεξ....???αφου αυτα που εκανε ερχοταν σε κοντρα με τα λεγομενα της????Πιανου αποφαση ηταν να πατε στο χωριο????της Θειας?????
Γιατι να σοβαντισετε τον σταυλο????για να σε κρατησουν εκει με το ζορι?????μεχρι να κανουν την βρωμικη δουλεια τους????
Γιατι χρησιμοποιησες ψευδωνυμο????μηπως σε ξερουμε????και απο που????
Ο ανιψιος που βρηκε το σαιτ????πως ξερει οτι βγηκες να πεις την περιπετεια σου????
Γιατι να σου ζητησει συγγνωμη απο την στιγμη που δεν φταιει???
Πολλα Γιατι Φιλε Μανωλη......!!!!
Για αυτό πήγε απατο το νήμα. Δεν έβαλες κωλο στο σενάριο.Α και για να έχουμε καλό ρωτημα εγώ δεν είπα ποτε ότι η Στέλλα τους έδωσε κώλο. Εσυ γιατι το είπες αυτό. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
Ωραια...απαντησες σε 2-3 ερωτηματα και με καλυψες...στα υπολοιπα???γιατι δεν απαντας....Μηπως εισαι ο Ανιψιος και εκλεψες απο τον θειο Μανωλη τους κωδικους και γραφεις????Πρώτα απ ολα δεν μου τα φόρεσε. Δευτερον αποκλείεται η γυναίκα μου να πηγαινε με κάποιον άλλον και μάλιστα με τέτοια παχυδερμα για να με κάνει να ζηλέψω. Άλλωστε ποτε δεν την είχα στον παγο
Ουτε εσυ μου απαντας όμως. Γιατί λες οτι η γυναίκα μου εδωσε κωλο;σε αυτους τους λιγουριδες ;Ωραια...απαντησες σε 2-3 ερωτηματα και με καλυψες...στα υπολοιπα???γιατι δεν απαντας....Μηπως εισαι ο Ανιψιος και εκλεψες απο τον θειο Μανωλη τους κωδικους και γραφεις????