Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Δυστυχώς με λυπη βλέπω ότι ζηλευεις που δεν έχεις και συ δίπλα σου μια γυναίκα σα τη γυναίκα μου.

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Δυστυχώς με λυπη βλέπω ότι ζηλευεις που δεν έχεις και συ δίπλα σου μια γυναίκα σα τη γυναίκα μου.
Η αλήθεια να λέγεται γυναίκα με αρετές. Πίστη , ειλικρινής , ηθική, όμορφη με εγκράτεια ετσετερα ετσετερα.. Γραψε κάνα σεντόνι όμως Μανωλιό γιατί είναι ωραίο το διάβασμα πριν τον ύπνο.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.494
Πόντοι
1.720
παίδες να είστε όλοι πάντα καλά

έχω λιώσει στα γέλια.
Σας ευχαριστώ, το χιούμορ είναι ΥΠΕΡΟΠΛΟ

αφιερωμένο :
Πες του καθαρά πως δεν τον θέλεις άλλο πες του καθαρά πως βγαίνεις και με άλλον
πες του καθαρά πως δεν τον αγαπάς πες του καθαρά ότι τον απατάς
Πάρε τηλέφωνο τον κερατά καλύτερα τώρα παρά μετά
Πες του καθαρά και μην τον επαιδεύεις πες του καθαρά μην τον κοροϊδεύεις
πες του καθαρά πως δεν τον αγαπάς πες του καθαρά ότι τον απατάς
Πάρε τηλέφωνο τον κερατά καλύτερα τώρα παρά μετά

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
πάντως ο Κωστάκης έχει διαβάσει Άγκαθα Κρίστι. Πως έγινε το έγκλημα ,κάθε λεπτομέρεια, η πλεκτάνη. Ωραία πένα.

Λοιπόν θείος, θεία, ανηψιός, συγχωριανοί: Σου βάζω 6/10 επειδή είχε κάποιες καλές περιγραφές στη δράση. Κατά τα άλλα πολύ μπλα μπλα χωρις όμως να δημιουργείς σασπένς ή προσδοκίες. Και η δήθεν κόντρα πολυ κακή ιδέα, δεν έπεισες κανέναν.

Την επόμενη φορά που θα γράψεις ,επικεντρώσου στην ιστορία. Δώσε σασπένς, ατμόσφαιρα και παίξτο άνετος. Αν θέλεις να τρολάρεις το κοινό σου, παίξτο κυνήγι του κρυμένου θησαυρού, η γκόμενα βγήκε στο κλαρί, μετανάστευσε, κάπου υπάρχει βίντεο και άσε τα θύματα να ψάχνουν.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.631
Πόντοι
8.346
Βασικά ζηλεύουμε που δν ειμασταν κ μεις στο χωριο ή δν σε ξέρουμε να περναμε μεζε

Bolsonarou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
110
Πόντοι
0
Εντάξει ρε φίλε ακόμα δεν στην γαμησαν από τον κωλο, έχεις ελπίδες επανασύνδεσης!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Σε αυτά που έλεγες ότι η γυναίκα μου με κερατωσε γιατί δεν την ικανοποιούσα και καλά.
Kαλο μεσημερι Φιλε Μανωλακι.....για κατσε βρε Αδελφε.....μας παρεξηγησες....
Ζητησα επισημα συγγνωμη.......
Μου λες οτι ζηλευω χωρις να ξερεις αν εχω κυκλοφορησει με καλες γυναικες η κακες....ομορφες η ασχημες....
Την αγαπημενη σου δεν την ξερω...με εσενα μιλαω....ειμαι με το μερος σου...ποτε θα το καταλαβεις....Την Φιλη της Στελλας δεν την ξερω....
Υποθεσεις κανουμε.....τον λογο που στα φορεσε.....βρε.....!!!μηπως τα κανει ολα αυτα για να ζηλεψεις?????μηπως ειναι καψουρα μαζι σου και την εχεις στον παγο?????
Γιατι εδωσε κωλο στους αλλους και οχι σε εσενα???γιατι δεν σου εκανε στοματικο σεξ....???αφου αυτα που εκανε ερχοταν σε κοντρα με τα λεγομενα της????Πιανου αποφαση ηταν να πατε στο χωριο????της Θειας?????
Γιατι να σοβαντισετε τον σταυλο????για να σε κρατησουν εκει με το ζορι?????μεχρι να κανουν την βρωμικη δουλεια τους????
Γιατι χρησιμοποιησες ψευδωνυμο????μηπως σε ξερουμε????και απο που????
Ο ανιψιος που βρηκε το σαιτ????πως ξερει οτι βγηκες να πεις την περιπετεια σου????
Γιατι να σου ζητησει συγγνωμη απο την στιγμη που δεν φταιει???
Πολλα Γιατι Φιλε Μανωλη......!!!!

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Τελικά σκέφτηκα να παρω τηλεφωνο τη Στέλλα να μιλήσουμε. Την πρωτη μερα την πηρα τηλέφωνο κανα δυο φορες αλλά δε τη βρήκα.
θα ήταν μπουκωμένη και δεν θα μπορούσε να μιλήσει

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Μανωλακη βάλε και την θεία μέσα στο αρλεκιν, γουστάρω να ουμε ( φάτσα χαρρυ κλυν με κομπολόι και μουστάκι να αναρωτιέται, γιατί η θεία δεν είναι στο κόλπο, τι ρόλο παίζει ο Κώστας 18,γιατί ο μανωλακης έχει πρόωρη εκσπερματωσει,)

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μου λες οτι ζηλευω χωρις να ξερεις αν εχω κυκλοφορησει με καλες γυναικες η κακες....ομορφες η ασχημες....
Την αγαπημενη σου δεν την ξερω...με εσενα μιλαω....ειμαι με το μερος σου...ποτε θα το καταλαβεις....Την Φιλη της Στελλας δεν την ξερω....
Υποθεσεις κανουμε.....τον λογο που στα φορεσε.....βρε.....!!!μηπως τα κανει ολα αυτα για να ζηλεψεις?????μηπως ειναι καψουρα μαζι σου και την εχεις στον παγο?????
Γιατι εδωσε κωλο στους αλλους και οχι σε εσενα???γιατι δεν σου εκανε στοματικο σεξ....???αφου αυτα που εκανε ερχοταν σε κοντρα με τα λεγομενα της????Πιανου αποφαση ηταν να πατε στο χωριο????της Θειας?????
Γιατι να σοβαντισετε τον σταυλο????για να σε κρατησουν εκει με το ζορι?????μεχρι να κανουν την βρωμικη δουλεια τους????
Ο ανιψιος που βρηκε το σαιτ????πως ξερει οτι βγηκες να πεις την περιπετεια σου????
Πρώτα απ ολα δεν μου τα φόρεσε. Δευτερον αποκλείεται η γυναίκα μου να πηγαινε με κάποιον άλλον και μάλιστα με τέτοια παχυδερμα για να με κάνει να ζηλέψω. Άλλωστε ποτε δεν την είχα στον παγο

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Α και για να έχουμε καλό ρωτημα εγώ δεν είπα ποτε ότι η Στέλλα τους έδωσε κώλο. Εσυ γιατι το είπες αυτό. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.794
Πόντοι
19.795
Α και για να έχουμε καλό ρωτημα εγώ δεν είπα ποτε ότι η Στέλλα τους έδωσε κώλο. Εσυ γιατι το είπες αυτό. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
Για αυτό πήγε απατο το νήμα. Δεν έβαλες κωλο στο σενάριο.:confused:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Πρώτα απ ολα δεν μου τα φόρεσε. Δευτερον αποκλείεται η γυναίκα μου να πηγαινε με κάποιον άλλον και μάλιστα με τέτοια παχυδερμα για να με κάνει να ζηλέψω. Άλλωστε ποτε δεν την είχα στον παγο
Ωραια...απαντησες σε 2-3 ερωτηματα και με καλυψες...στα υπολοιπα???γιατι δεν απαντας....Μηπως εισαι ο Ανιψιος και εκλεψες απο τον θειο Μανωλη τους κωδικους και γραφεις????

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ωραια...απαντησες σε 2-3 ερωτηματα και με καλυψες...στα υπολοιπα???γιατι δεν απαντας....Μηπως εισαι ο Ανιψιος και εκλεψες απο τον θειο Μανωλη τους κωδικους και γραφεις????
Ουτε εσυ μου απαντας όμως. Γιατί λες οτι η γυναίκα μου εδωσε κωλο;σε αυτους τους λιγουριδες ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom