You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Όντως ο κερατάς της χρονιάς του ταιριάζει γάντι.Εγώ πρότεινα να ξεκινήσει καινούργια διοργάνωση ο κερατάς της χρονιάς το μαλακας του πέφτει λίγο
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 873
- Πόντοι
- 81
Στο νήμα με τα γουρούνια σε κάποια φάση έκανε το ίδιο. Έμπαινε με δύο φορετικά νικς και μίλαγε στον εαυτό του. Σε κάποια ποστ μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι έγραφε ως Μάκης αλλά είχε συνδεθεί ως Πανοφάνης και τούμπαλιν και όταν το πήρε γραμμή έλεγε πως τού κλέψανε τα γουρούνια τους κωδικούς. Μεγάλα γλέντια. Όπου να ναι θα εμφανιστεί και ο κοιλαράς ξάδελφος με λογαριασμό.Ρε μαλάκα μανωλακη το παίζεις σε 2πλο ταμπλό ως Κωστής18.Μονο συ τα γράφεις μόνο σού απαντάς......κούρασες
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.957
- Πόντοι
- 3.446
Δεν βαριεσαι να κανεις τοσα προφιλ ρε αμ;Όντως ο κερατάς της χρονιάς του ταιριάζει γάντι.
Μαωλάκη το έκαψες το θέμα.Έχεις πηδήξει σκηνές.Πότε φύγατε,πότε έφυγε και μένει στη φίλη της.Τι ζευγάρι είστε που ξενοκοιμάται η γυναίκα σου;εδώ και μερες έστιβα το μυαλό μου να βρω ένα τρόπο να εκδικηθώ το παχυδερμο τον ξάδερφο μου. Και τους αλλους πουστιδες . Με τη Στέλλα είχα να μιλήσω μέρες. Έμενε σε μια φίλη της
Και τελικά βρήκες τρόπο.....; Καλά είσαι ακόμα με την Στέλλα... Πόσοι ακόμα περιμένεις να στην γαμησουν?εδώ και μερες έστιβα το μυαλό μου να βρω ένα τρόπο να εκδικηθώ το παχυδερμο τον ξάδερφο μου. Και τους αλλους πουστιδες . Με τη Στέλλα είχα να μιλήσω μέρες. Έμενε σε μια φίλη της
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Ελα.....καυλωσε μας....εδώ και μερες έστιβα το μυαλό μου να βρω ένα τρόπο να εκδικηθώ το παχυδερμο τον ξάδερφο μου. Και τους αλλους πουστιδες . Με τη Στέλλα είχα να μιλήσω μέρες. Έμενε σε μια φίλη της
Συνημμένα
Διαφορά περνουσαν απ το μυαλό μου. Μερικές φορές σκεφτόμουν μέχρι και να παρω την καραμπίνα και να την αδειάσω στα κωλομέρια τους. Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι κάτι. Να τους ρεζιλεψω όπως ρεζιλεψαν και κακομεταχειριστικαν τη γυναίκα μου. Όμως αυτό που σκεφτόμουν συμπεριλάμβανε και τη βοήθεια της Στέλλας μέσα.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Οχι! Μην το κανεις σκληρε αντρα! Κρατα τον θυμο σου!Διαφορά περνουσαν απ το μυαλό μου. Μερικές φορές σκεφτόμουν μέχρι και να παρω την καραμπίνα και να την αδειάσω στα κωλομέρια τους. Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι κάτι. Να τους ρεζιλεψω όπως ρεζιλεψαν και κακομεταχειριστικαν τη γυναίκα μου. Όμως αυτό που σκεφτόμουν συμπεριλάμβανε και τη βοήθεια της Στέλλας μέσα.
Μόλις φυγαμε απ το χωριό έγραψα ότι της είπα να μάζεψει τα πραγματα της.Μαωλάκη το έκαψες το θέμα.Έχεις πηδήξει σκηνές.Πότε φύγατε,πότε έφυγε και μένει στη φίλη της.Τι ζευγάρι είστε που ξενοκοιμάται η γυναίκα σου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανεις δε θα τη γαμήσει.Και τελικά βρήκες τρόπο.....; Καλά είσαι ακόμα με την Στέλλα... Πόσοι ακόμα περιμένεις να στην γαμησουν?
Α όσο για σένα φιλε ξέχασα να σου πω . Έλεγες και καλά ότι η γυναίκα μου με κερατωσε και έλεγες και καλά ότι δεν την ικανοποιηω. Τι εχεις να πεις τώρα που μαθευτικέ η αλήθεια;είδες ότι είχες άδικο ;εγώ μια χαρά την ικανοποιούσα τη γυναίκα μου. Αλλά τα παχυδερμα την εκβίασαν . Δεν τους έκατσε με τη θέλησή της. Παραδεξου ότι είχες άδικο.Ελα.....καυλωσε μας....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Και βεβαια εχεις δικιο.....Κυριοι ...!!!!Ζηταω Συγγνωμη απο τον Μανωλακι...!!!!!ειχα Αδικο.....!!!!Α όσο για σένα φιλε ξέχασα να σου πω . Έλεγες και καλά ότι η γυναίκα μου με κερατωσε και έλεγες και καλά ότι δεν την ικανοποιηω. Τι εχεις να πεις τώρα που μαθευτικέ η αλήθεια;είδες ότι είχες άδικο ;εγώ μια χαρά την ικανοποιούσα τη γυναίκα μου. Αλλά τα παχυδερμα την εκβίασαν . Δεν τους έκατσε με τη θέλησή της. Παραδεξου ότι είχες άδικο.
Άλλωστε η Στέλλα δεν μου είχε κάνει ποτε παραπονο για τις επιδόσεις μου.Και βεβαια εχεις δικιο.....Κυριοι ...!!!!Ζηταω Συγγνωμη απο τον Μανωλακι...!!!!!ειχα Αδικο.....!!!!
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καλα.....αυτο δεν το συζηταμε.....!!!!!Χορτατη!!!!!Άλλωστε η Στέλλα δεν μου είχε κάνει ποτε παραπονο για τις επιδόσεις μου.
την πηρα τηλέφωνο και την επόμενη μέρα τελικά το σήκωσε. Είχα αποφασίσει να είμαι κάπως σκληρός να μην της δείξω ποσο μου έλειψε.δυστηχως όμως ουτε αυτή τη φορά μπορέσαμε να μιλήσουμε γιατί το κινητό της δεν είχε καθόλου σήμα. -ελα Στέλλα . -Αχ μωρό μου......τι....κάνεις; έκανε συνέχεια παυσεις και παρασιτα μετά βίας την άκουγα.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
η Στελλα ποια ειναι?την πηρα τηλέφωνο και την επόμενη μέρα τελικά το σήκωσε. Είχα αποφασίσει να είμαι κάπως σκληρός να μην της δείξω ποσο μου έλειψε.δυστηχως όμως ουτε αυτή τη φορά μπορέσαμε να μιλήσουμε γιατί το κινητό της δεν είχε καθόλου σήμα. -ελα Στέλλα . -Αχ μωρό μου......τι....κάνεις; έκανε συνέχεια παυσεις και παρασιτα μετά βίας την άκουγα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K