Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81
Ρε μαλάκα μανωλακη το παίζεις σε 2πλο ταμπλό ως Κωστής18.Μονο συ τα γράφεις μόνο σού απαντάς......κούρασες
Στο νήμα με τα γουρούνια σε κάποια φάση έκανε το ίδιο. Έμπαινε με δύο φορετικά νικς και μίλαγε στον εαυτό του. Σε κάποια ποστ μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι έγραφε ως Μάκης αλλά είχε συνδεθεί ως Πανοφάνης και τούμπαλιν και όταν το πήρε γραμμή έλεγε πως τού κλέψανε τα γουρούνια τους κωδικούς. Μεγάλα γλέντια. Όπου να ναι θα εμφανιστεί και ο κοιλαράς ξάδελφος με λογαριασμό.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
εδώ και μερες έστιβα το μυαλό μου να βρω ένα τρόπο να εκδικηθώ το παχυδερμο τον ξάδερφο μου. Και τους αλλους πουστιδες . Με τη Στέλλα είχα να μιλήσω μέρες. Έμενε σε μια φίλη της

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
εδώ και μερες έστιβα το μυαλό μου να βρω ένα τρόπο να εκδικηθώ το παχυδερμο τον ξάδερφο μου. Και τους αλλους πουστιδες . Με τη Στέλλα είχα να μιλήσω μέρες. Έμενε σε μια φίλη της
Μαωλάκη το έκαψες το θέμα.Έχεις πηδήξει σκηνές.Πότε φύγατε,πότε έφυγε και μένει στη φίλη της.Τι ζευγάρι είστε που ξενοκοιμάται η γυναίκα σου;

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Και τελικά βρήκες τρόπο.....; Καλά είσαι ακόμα με την Στέλλα... Πόσοι ακόμα περιμένεις να στην γαμησουν?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Ελα.....καυλωσε μας....

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    6 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Διαφορά περνουσαν απ το μυαλό μου. Μερικές φορές σκεφτόμουν μέχρι και να παρω την καραμπίνα και να την αδειάσω στα κωλομέρια τους. Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι κάτι. Να τους ρεζιλεψω όπως ρεζιλεψαν και κακομεταχειριστικαν τη γυναίκα μου. Όμως αυτό που σκεφτόμουν συμπεριλάμβανε και τη βοήθεια της Στέλλας μέσα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Διαφορά περνουσαν απ το μυαλό μου. Μερικές φορές σκεφτόμουν μέχρι και να παρω την καραμπίνα και να την αδειάσω στα κωλομέρια τους. Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι κάτι. Να τους ρεζιλεψω όπως ρεζιλεψαν και κακομεταχειριστικαν τη γυναίκα μου. Όμως αυτό που σκεφτόμουν συμπεριλάμβανε και τη βοήθεια της Στέλλας μέσα.
Οχι! Μην το κανεις σκληρε αντρα! Κρατα τον θυμο σου!

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μαωλάκη το έκαψες το θέμα.Έχεις πηδήξει σκηνές.Πότε φύγατε,πότε έφυγε και μένει στη φίλη της.Τι ζευγάρι είστε που ξενοκοιμάται η γυναίκα σου;
Μόλις φυγαμε απ το χωριό έγραψα ότι της είπα να μάζεψει τα πραγματα της.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και τελικά βρήκες τρόπο.....; Καλά είσαι ακόμα με την Στέλλα... Πόσοι ακόμα περιμένεις να στην γαμησουν?
Κανεις δε θα τη γαμήσει.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ελα.....καυλωσε μας....
Α όσο για σένα φιλε ξέχασα να σου πω . Έλεγες και καλά ότι η γυναίκα μου με κερατωσε και έλεγες και καλά ότι δεν την ικανοποιηω. Τι εχεις να πεις τώρα που μαθευτικέ η αλήθεια;είδες ότι είχες άδικο ;εγώ μια χαρά την ικανοποιούσα τη γυναίκα μου. Αλλά τα παχυδερμα την εκβίασαν . Δεν τους έκατσε με τη θέλησή της. Παραδεξου ότι είχες άδικο.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Α όσο για σένα φιλε ξέχασα να σου πω . Έλεγες και καλά ότι η γυναίκα μου με κερατωσε και έλεγες και καλά ότι δεν την ικανοποιηω. Τι εχεις να πεις τώρα που μαθευτικέ η αλήθεια;είδες ότι είχες άδικο ;εγώ μια χαρά την ικανοποιούσα τη γυναίκα μου. Αλλά τα παχυδερμα την εκβίασαν . Δεν τους έκατσε με τη θέλησή της. Παραδεξου ότι είχες άδικο.
Και βεβαια εχεις δικιο.....Κυριοι ...!!!!Ζηταω Συγγνωμη απο τον Μανωλακι...!!!!!ειχα Αδικο.....!!!!

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Τελικά σκέφτηκα να παρω τηλεφωνο τη Στέλλα να μιλήσουμε. Την πρωτη μερα την πηρα τηλέφωνο κανα δυο φορες αλλά δε τη βρήκα.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Μου φάνηκε λίγο περίεργο που δεν μου απάντησε. Σκεφτόμουν μήπως ήταν θυμωμένη που δεν την πιστεψα ή απλά είχε δουλειά;

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
την πηρα τηλέφωνο και την επόμενη μέρα τελικά το σήκωσε. Είχα αποφασίσει να είμαι κάπως σκληρός να μην της δείξω ποσο μου έλειψε.δυστηχως όμως ουτε αυτή τη φορά μπορέσαμε να μιλήσουμε γιατί το κινητό της δεν είχε καθόλου σήμα. -ελα Στέλλα . -Αχ μωρό μου......τι....κάνεις; έκανε συνέχεια παυσεις και παρασιτα μετά βίας την άκουγα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
την πηρα τηλέφωνο και την επόμενη μέρα τελικά το σήκωσε. Είχα αποφασίσει να είμαι κάπως σκληρός να μην της δείξω ποσο μου έλειψε.δυστηχως όμως ουτε αυτή τη φορά μπορέσαμε να μιλήσουμε γιατί το κινητό της δεν είχε καθόλου σήμα. -ελα Στέλλα . -Αχ μωρό μου......τι....κάνεις; έκανε συνέχεια παυσεις και παρασιτα μετά βίας την άκουγα.
η Στελλα ποια ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom