Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Που να το φανταστείς αφου θα χάνεται το μικροσκοπικό πουλακι του στις βυζάρες της Στέλλας. Αυτά τα βυζιά αξίζουν τουλάχιστον μια μεγάλη πουτσα.
Γιατί ρε μαλακισμένοο το δικό σου το μικρό γαριδακι δε χανοταν στα βυζιά της Στέλλας τι νομίζεις;τον εχεις μικρότερο από μένα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να λυθεί αυτό. Ανεβάστε ντικ πικ.
Κ μετά το βίντεο με την Στέλλα

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ο μανωλακης τα διγειται ετσι που φαινεται οτι θα του γαμησουν τη γυναικα ενω μετα αναρωτιεται αν οντως ηθελε.
Δεν καταλαβαίνω φίλε τι εννοείς;τι εννοείς ότι φαινοταν οτι θα μου γαμουσαν τη γυναίκα από πριν; αφου πριν τους πιασω εκεινη τη νυχτα στον καναπέ τιποτα δεν έδειχνε ότι θα συμβεί. Απλά τα παχυδερμα την έπερναν μάτι . Την έβλεπαν και τους έτρεχαν τα σάλια. Όμως η γυναίκα μου τους σιχαινοτανε.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Γιατί ρε μαλακισμένοο το δικό σου το μικρό γαριδακι δε χανοταν στα βυζιά της Στέλλας τι νομίζεις;τον εχεις μικρότερο από μένα.
Χα χα τι μικρότερο ρε;αυτό καλυτερα να ρωτήσουμε τη γυναικαρα σου να μα πει ποιος την έχει μικρότερη. Εμένα μου είπε ότι ξενερωνε που το γαριδακι σου χανόταν μέσα στα βυζιά της και είχε ανάγκη από κάτι μεγαλυτερο γιατί με το δικό σου δεν μπορουσε να κάνει ισπανικό. Τι να κάνουμε η γυναίκα έψαχνε ένα μεγάλο καυλί να τις γεμίσει τις βυζάρες της. Και όχι μόνο. Και τελικά στο χωριό βρήκε περρισσοτερα από ένα. Στο σπίτι σας στην πολη να δείς τι γίνεται. Κοιμασε όρθιος.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Πάντως η γυναίκα σου καυλωνε πολυ όταν έβλεπε ότι ο πουτσος μου προεξυχε απ τα βυζια της. Μου έκανε φοβερό ισπανικό. Α και για να μην το ξεχάσω. Μην ανησυχείς για τα σουτιέν και τα στρινγκακια της γυναίκας σου που τα βρισκες χυμενα, δεν προκειτε να ξαναχυσω στα εσώρουχα της. Τώρα θα χυνω απευθείας στα τσιμπουκόχειλα της γυναίκας σου.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.157
Πόντοι
8.346
Η πειτε τα σε π.μ ή συνεχισε την ιστορια. Αλλιώς το νημα ας κλεισει

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Η πειτε τα σε π.μ ή συνεχισε την ιστορια. Αλλιώς το νημα ας κλεισει
Αν δεν έλεγε αυτές της μ@λακιες περι εκβιασμου.ενω ο ίδιος έπιασε τη γυναίκα του μαζί μας επί το πεος. Τότε μπορεί να μην έλεγα τιποτα η να έστελνα π. μ αλλά τώρα θέλω να τα πω όλα και να τον κάνω ρεζίλι. Γιατί κοιματε όρθιος

Fk 7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Κουρασατε θειος και ανιψιος. Ουτε ο Αισωπος δεν εγραφε τετοια παραμυθια. Ακομα περιμενουμε το μικρο Κωστακη να στειλει το βιντεο με κρυμενο φυικο το προσωπο της κοπελας για να πειστουμε. Αλλιως ας κλεισει το νημα η να μετανομαστει σε παραμυθια του Αισωπου.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
λοιπον μανωλακη που σε λενε τακη, επειδη την ιστορια σου την ξεκινησες 26 νοεμβριου ξημερωματα κυριακης, και επειδη σημερα ειμαστε δυο εβδομαδες μετα, παλι ξημερωματα κυριακης, ελεγα μηπως σου ελθει η εμπνευση και την τελειωσεις....διαφορετικα να κλεισεις το νημα γιατι κουρασε.....

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Πάντως η γυναίκα σου καυλωνε πολυ όταν έβλεπε ότι ο πουτσος μου προεξυχε απ τα βυζια της. Μου έκανε φοβερό ισπανικό. Α και για να μην το ξεχάσω. Μην ανησυχείς για τα σουτιέν και τα στρινγκακια της γυναίκας σου που τα βρισκες χυμενα, δεν προκειτε να ξαναχυσω στα εσώρουχα της. Τώρα θα χυνω απευθείας στα τσιμπουκόχειλα της γυναίκας σου.
Σκατά έκανες. Δεν της αρεσε τιποτα μαζί σου. Μην ξαναγραψεις εδώ. Δρόμο.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Ο μανωλακης τα διγειται ετσι που φαινεται οτι θα του γαμησουν τη γυναικα ενω μετα αναρωτιεται αν οντως ηθελε.
Δεν καταλαβαίνω φίλε τι εννοείς;τι εννοείς ότι φαινοταν οτι θα μου γαμουσαν τη γυναίκα από πριν; αφου πριν τους πιασω εκεινη τη νυχτα στον καναπέ τιποτα δεν έδειχνε ότι θα συμβεί. Απλά τα παχυδερμα την έπερναν μάτι . Την έβλεπαν και τους έτρεχαν τα σάλια. Όμως η γυναίκα μου τους σιχαινοτανε.

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Μαλακιες και ψευτιες λες δεν της άρεσε καθόλου. Την εκβιασες αλλιώς δεν θα σου καθότανε ουτε στα πιο τρέλα σου ον

γράψε ρε βιόλη το τέλος και άσε τις μαλακίες και τις απαντήσεις δεξιά και αριστερά....ίσα που προλαβαίνουμε να το εκδώσουμε το story

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
γράψε ρε βιόλη το τέλος και άσε τις μαλακίες και τις απαντήσεις δεξιά και αριστερά....ίσα που προλαβαίνουμε να το εκδώσουμε το story
Ρε φίλε ειλικρινά πιστευεις οτι ένα τέτοιο βλήμα σαν τον Μανώλη θα γράψει γρηγορα τη συνέχεια;για να γράψει κάτι πρεπει πρωτα να βρει τρόπο να εκδικηθεί τον ξάδερφο του και τους μάστορες που του ξεπατώνανε τη γυναίκα.κατι που δεν νομίζω να καταφέρει να κάνει ποτε. Μόνο σε εμένα ήξερε να κάνει τον άντρα λέμε τώρα. Ρε αυτός για να παρει χαμπαρι ότι του γαμάνε τη γυναίκα του πηρε σχεδόν 10 μέρες. Ενω η γυναίκα του γαμιοτανε με τον Κώστα απ τη δεύτερη μέρα που είχαν έρθει στο σπίτι της θείας. Μιλάμε για μεγάλο χαπατο

• Like
Αντιδράσεις: NEW(3)

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Η γυναίκα είναι αστερι όμως. Φοβερό εργαλείο. Ήταν και της δουλειάς μάλλον. Έτσι ήταν πολυ ευκολο γι αυτήν όταν γνώρισε τον Μανωλάκη να τον τυλίξει . Και μετά τον είχε βάλει στο βρακί της και τον έκανε ότι ήθελε.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Ότι γράφει εδώ μέσα ο κερατάς για εκβιασμούς ειναι ολα μαλακιες. Η Στέλλα δεν είναι από της γυναίκες που χρειάζεται να τις εκβιάσει κανείς για να τις πηδηξει . Έτσι και μιριστουν ψωλη γαμιουνται από μόνες τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom