Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.157
- Πόντοι
- 8.346
Αυτή τη στιγμή όμως έχουν την ψυχολογίαΦφφφφ τι να πω. Θα θελα να νικήσει η Ολλανδία. Αλλά αποκλείεται. Η Αργεντινή θα κερδίσει.
Αυτή τη στιγμή όμως έχουν την ψυχολογίαΦφφφφ τι να πω. Θα θελα να νικήσει η Ολλανδία. Αλλά αποκλείεται. Η Αργεντινή θα κερδίσει.
ΔυσκολοΑυτή τη στιγμή όμως έχουν την ψυχολογία
Γιατί ρε μαλακισμένοο το δικό σου το μικρό γαριδακι δε χανοταν στα βυζιά της Στέλλας τι νομίζεις;τον εχεις μικρότερο από μένα.Που να το φανταστείς αφου θα χάνεται το μικροσκοπικό πουλακι του στις βυζάρες της Στέλλας. Αυτά τα βυζιά αξίζουν τουλάχιστον μια μεγάλη πουτσα.
Δεν το περιμενα μόνο ήταν πιστη πριν αρχίσεις να κάνεις εσυ τι μαλακίες σου με τους εκβιασμούς.Τι περιμενε ο κερατάς ο Τάκης ότι η γυναικούλα του του ήταν πιστη.
Δεν καταλαβαίνω φίλε τι εννοείς;τι εννοείς ότι φαινοταν οτι θα μου γαμουσαν τη γυναίκα από πριν; αφου πριν τους πιασω εκεινη τη νυχτα στον καναπέ τιποτα δεν έδειχνε ότι θα συμβεί. Απλά τα παχυδερμα την έπερναν μάτι . Την έβλεπαν και τους έτρεχαν τα σάλια. Όμως η γυναίκα μου τους σιχαινοτανε.Ο μανωλακης τα διγειται ετσι που φαινεται οτι θα του γαμησουν τη γυναικα ενω μετα αναρωτιεται αν οντως ηθελε.
Χα χα τι μικρότερο ρε;αυτό καλυτερα να ρωτήσουμε τη γυναικαρα σου να μα πει ποιος την έχει μικρότερη. Εμένα μου είπε ότι ξενερωνε που το γαριδακι σου χανόταν μέσα στα βυζιά της και είχε ανάγκη από κάτι μεγαλυτερο γιατί με το δικό σου δεν μπορουσε να κάνει ισπανικό. Τι να κάνουμε η γυναίκα έψαχνε ένα μεγάλο καυλί να τις γεμίσει τις βυζάρες της. Και όχι μόνο. Και τελικά στο χωριό βρήκε περρισσοτερα από ένα. Στο σπίτι σας στην πολη να δείς τι γίνεται. Κοιμασε όρθιος.Γιατί ρε μαλακισμένοο το δικό σου το μικρό γαριδακι δε χανοταν στα βυζιά της Στέλλας τι νομίζεις;τον εχεις μικρότερο από μένα.
Πάντως η γυναίκα σου καυλωνε πολυ όταν έβλεπε ότι ο πουτσος μου προεξυχε απ τα βυζια της. Μου έκανε φοβερό ισπανικό. Α και για να μην το ξεχάσω. Μην ανησυχείς για τα σουτιέν και τα στρινγκακια της γυναίκας σου που τα βρισκες χυμενα, δεν προκειτε να ξαναχυσω στα εσώρουχα της. Τώρα θα χυνω απευθείας στα τσιμπουκόχειλα της γυναίκας σου.Γιατί ρε μαλακισμένοο το δικό σου το μικρό γαριδακι δε χανοταν στα βυζιά της Στέλλας τι νομίζεις;τον εχεις μικρότερο από μένα.
Αν δεν έλεγε αυτές της μ@λακιες περι εκβιασμου.ενω ο ίδιος έπιασε τη γυναίκα του μαζί μας επί το πεος. Τότε μπορεί να μην έλεγα τιποτα η να έστελνα π. μ αλλά τώρα θέλω να τα πω όλα και να τον κάνω ρεζίλι. Γιατί κοιματε όρθιοςΗ πειτε τα σε π.μ ή συνεχισε την ιστορια. Αλλιώς το νημα ας κλεισει
Σκατά έκανες. Δεν της αρεσε τιποτα μαζί σου. Μην ξαναγραψεις εδώ. Δρόμο.Πάντως η γυναίκα σου καυλωνε πολυ όταν έβλεπε ότι ο πουτσος μου προεξυχε απ τα βυζια της. Μου έκανε φοβερό ισπανικό. Α και για να μην το ξεχάσω. Μην ανησυχείς για τα σουτιέν και τα στρινγκακια της γυναίκας σου που τα βρισκες χυμενα, δεν προκειτε να ξαναχυσω στα εσώρουχα της. Τώρα θα χυνω απευθείας στα τσιμπουκόχειλα της γυναίκας σου.
Δεν καταλαβαίνω φίλε τι εννοείς;τι εννοείς ότι φαινοταν οτι θα μου γαμουσαν τη γυναίκα από πριν; αφου πριν τους πιασω εκεινη τη νυχτα στον καναπέ τιποτα δεν έδειχνε ότι θα συμβεί. Απλά τα παχυδερμα την έπερναν μάτι . Την έβλεπαν και τους έτρεχαν τα σάλια. Όμως η γυναίκα μου τους σιχαινοτανε.Ο μανωλακης τα διγειται ετσι που φαινεται οτι θα του γαμησουν τη γυναικα ενω μετα αναρωτιεται αν οντως ηθελε.
Μαλακιες και ψευτιες λες δεν της άρεσε καθόλου. Την εκβιασες αλλιώς δεν θα σου καθότανε ουτε στα πιο τρέλα σου ον
γράψε ρε βιόλη το τέλος και άσε τις μαλακίες και τις απαντήσεις δεξιά και αριστερά....ίσα που προλαβαίνουμε να το εκδώσουμε το storyΔεν καταλαβαίνω φίλε τι εννοείς;τι εννοείς ότι φαινοταν οτι θα μου γαμουσαν τη γυναίκα από πριν; αφου πριν τους πιασω εκεινη τη νυχτα στον καναπέ τιποτα δεν έδειχνε ότι θα συμβεί. Απλά τα παχυδερμα την έπερναν μάτι . Την έβλεπαν και τους έτρεχαν τα σάλια. Όμως η γυναίκα μου τους σιχαινοτανε.
Ρε φίλε ειλικρινά πιστευεις οτι ένα τέτοιο βλήμα σαν τον Μανώλη θα γράψει γρηγορα τη συνέχεια;για να γράψει κάτι πρεπει πρωτα να βρει τρόπο να εκδικηθεί τον ξάδερφο του και τους μάστορες που του ξεπατώνανε τη γυναίκα.κατι που δεν νομίζω να καταφέρει να κάνει ποτε. Μόνο σε εμένα ήξερε να κάνει τον άντρα λέμε τώρα. Ρε αυτός για να παρει χαμπαρι ότι του γαμάνε τη γυναίκα του πηρε σχεδόν 10 μέρες. Ενω η γυναίκα του γαμιοτανε με τον Κώστα απ τη δεύτερη μέρα που είχαν έρθει στο σπίτι της θείας. Μιλάμε για μεγάλο χαπατογράψε ρε βιόλη το τέλος και άσε τις μαλακίες και τις απαντήσεις δεξιά και αριστερά....ίσα που προλαβαίνουμε να το εκδώσουμε το story