Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
Κωστάκη κάνε δίαιτα. Δεν είναι όλες θεία Στέλλα, είσαι και νέο παιδί αμαρτία είναι.

Επίσης στείλε βίντεο από τα γαμήσια της θείας σου, να σου κάνω μια κριτική για τη σκηνοθετική σου ματιά.

Τέλος, επειδή βλέπω διαφωνίες με το θείο Μανώλη δώσε τα social media της θείας Στέλλας στην επιστημονική επιτροπή του μπου για να διαπιστώσουμε σαν ουδέτεροι παρατηρητές αν είνια λυσσάρα ή όχι.

• Like
Αντιδράσεις: Atux

weired

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Μανωλάκη άσε τις κόντρες και δώσε συνέχεια με το πως τους εκδικήθηκες....

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Αρχίδια ο Κωστάκης μας παραμύθιασε.Τα ονειρευόταν όλα αυτά για να αυνανίζεται.

GaggoDrakko

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
1
Άδοξα το τελείωσε ο Μανωλάκης το serial και είχα τόσες ελπίδες ότι θα εξελιχθεί για βραβείο Emmy !

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Αρχίδια ο Κωστάκης μας παραμύθιασε.Τα ονειρευόταν όλα αυτά για να αυνανίζεται.
Εννοείται ότι σας παραμυθιαζει . Η γυναίκα μου είναι φανερό ότι εκβιαστικε. Σιγά μην του καθότανε με τη θέλησή της. Τι έχει το νιανιαρο να την τραβήξει;μισό κεφάλι του έριχνε στο υψος.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.274
Πόντοι
7.885
Εννοείται ότι σας παραμυθιαζει . Η γυναίκα μου είναι φανερό ότι εκβιαστικε. Σιγά μην του καθότανε με τη θέλησή της. Τι έχει το νιανιαρο να την τραβήξει;μισό κεφάλι του έριχνε στο υψος.
Τυπε @Manolakhs γιορτές που θα περάσετε με την Στέλλα??

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
¨Αρα ο Κωστάκης λέει την αλήθεια όντως την γάμησε τη γυναίκα σου.Τι θα γίνει ρε Μανωλάκη;Ο μόνος που δεν γαμάει την γυναίκα σου είσαι εσύ.Πως το κατάφερες αυτό;

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Δεν την νοιάζει το υψος αλλά την νοιάζουν τη γυναίκα σου

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Ρε παιδεια επειδή άκουσα πολλα περι εκβιασμου. Όταν μια γυναίκα κυκλοφορεί όλη την ώρα έξω και μέσα στο σπίτι έτσι τότε τι σημαίνει;ότι είναι σεμνή και σοβαρή γυναίκα ;και δεν ψάχνεται για......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι κυκλοφορουσε συνέχεια η γυναίκαρα του.

Συνημμένα

• IMG_20221208_234554.jpg
    IMG_20221208_234554.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 91
  • IMG_20221208_234327.jpg
    IMG_20221208_234327.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 87
Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.629
Πόντοι
8.346
Μήπως η Στέλλα ειναι η χριστιναρα35??

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Ρε παιδεια επειδή άκουσα πολλα περι εκβιασμου. Όταν μια γυναίκα κυκλοφορεί όλη την ώρα έξω και μέσα στο σπίτι έτσι τότε τι σημαίνει;ότι είναι σεμνή και σοβαρή γυναίκα ;και δεν ψάχνεται για......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι κυκλοφορουσε συνέχεια η γυναίκαρα του.
Δεν μπορώ να φανταστώ το γαριδάκι του Μανωλάκη χωμένο σε αυτά τα βυζγιά ,,,,,:grin::grin::grin:

Fk 7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Ωραια η ιστορια μαγκες αλλα ειναι φανερο οτι ειναι ψεματα. Ο μανωλακης τα διγειται ετσι που φαινεται οτι θα του γαμησουν τη γυναικα ενω μετα αναρωτιεται αν οντως ηθελε. Το αποκορυφωμα ο κωστακης που εφτιαξε λογαριασμο 1 δεκεμβριου και μπηκε να βριστει με το θειο του διαδικτυακα. Κανει κρα οτι ειναι ψεματα και στημενα. Αλλα για να μην λετε οτι ειμαι κακοπροαιρετος προκαλψ τον κωστακη να ανεβασει τα βιντεο με την θεια του και υποτιθεται την εκβιαζε. Και ας κρυψει το προσωπο οπωε κανουν οι γιαπωνεζοι στις τσοντες αν αυτο ειναι το προβλημα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ωραια η ιστορια μαγκες αλλα ειναι φανερο οτι ειναι ψεματα. Ο μανωλακης τα διγειται ετσι που φαινεται οτι θα του γαμησουν τη γυναικα ενω μετα αναρωτιεται αν οντως ηθελε. Το αποκορυφωμα ο κωστακης που εφτιαξε λογαριασμο 1 δεκεμβριου και μπηκε να βριστει με το θειο του διαδικτυακα. Κανει κρα οτι ειναι ψεματα και στημενα. Αλλα για να μην λετε οτι ειμαι κακοπροαιρετος προκαλψ τον κωστακη να ανεβασει τα βιντεο με την θεια του και υποτιθεται την εκβιαζε. Και ας κρυψει το προσωπο οπωε κανουν οι γιαπωνεζοι στις τσοντες αν αυτο ειναι το προβλημα
Καλα εσυ δεν καταλαβες οτι ειναι ο Πανπφανης και κανει remake που τη θεση των γουρουνιων την εχουν παρει ο χοντροχωριατες με τα λουκανικα;
Πανοφανη ,θελουμε να συνεχισεις το story με την Ελενα καλυτερα.το οριτζιναλ το ορθοδοξο. Σαν το ΠΑΣΟΚ ενα πραμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να φανταστώ το γαριδάκι του Μανωλάκη χωμένο σε αυτά τα βυζγιά ,,,,,:grin::grin::grin:
Που να το φανταστείς αφου θα χάνεται το μικροσκοπικό πουλακι του στις βυζάρες της Στέλλας. Αυτά τα βυζιά αξίζουν τουλάχιστον μια μεγάλη πουτσα.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Που να το φανταστείς αφου θα χάνεται το μικροσκοπικό πουλακι του στις βυζάρες της Στέλλας. Αυτά τα βυζιά αξίζουν τουλάχιστον μια μεγάλη πουτσα.
Η θεία Στέλλα κυκλοφορουσε συνέχεια έτσι στο σπίτι.

Συνημμένα

• IMG_20221208_234951.jpg
    IMG_20221208_234951.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 60

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom