Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 222K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Ρε Μανωλάκη πιο κλισέ σενάριο δεν μπορούσες να σκεφτείς;Την πήδηξαν όλοι με δικαιολογία ερήμη σέξυ βίντεο που απλά την έδειχναν γυμνή;Και με τις ατάκες που έλεγε στην διάρκεια των γαμησιών;Και εσύ πείστηκες;Και απλά την μαζεύεις και φεύγεις;Και μέχρι που την πήδαγαν οι μεγάλοι όλα καλά;Μόλις την πήδηξαν οι μπόμπιρες θόλωσες;Πόσο κεφτές ξεφτύλας και μικροτσούτσουνος είσαι;Λες που λες φίδια τουλάχιστον μην ξεφτυλίζεις τον εαυτό σου.Εκτός και αν τελικά γουστάρεις και καυλώνεις να σου ξεφτυλίζουν την γυναίκα μπροστά σου και γιαυτό μας λες αυτή την ιστορία.Δεν χρειαζόταν τόσος πρόλογος.Ανέβασε μας φωτογραφίες της γυναίκας σου και εμείς εδώ είμαστε να στην ξεφτυλίσουμε και μπροστά σου.Υπάρχει κόσμος διαθέσιμος.
Πεσ τα χρυσόστομε. Έτσι ακριβώς είναι. Όσο του την ξεσκιζαν ο θείος Κώστας και οι φίλοι του ο χέστης δεν έκανε τιποτα. Μόλις είδε να του πηδαμε τη γυναίκα του εμείς κατευθείαν να το παιξει άντρας. Και κεφτές ειναι και ξεφτίλας είναι και μικροτσουτσουνος. Το μικροτσουτσουνος δεν το λέμε μόνο εμείς. Είναι γεγονός. Ακόμα και η ίδια η αγαπημένη του γυναικουλα το λέει

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Μασ έπιασε στο κρεβάτι με τη γυναικαρα του . Πίσω της εγώ μόλις την είχα χυσει στην κωλαρα . Τόση ώρα με καυλωνε και μου έλεγε ποσο της αρέσει η πουτσα μου. Και με παρακαλαγε να τη χυσω στην κωλαρα της. Ώσπου δεν άντεξα και τον αδειασα όλον μέσα. Ο Αντώνης ήταν από μπροστά και έπαιζε με τις βυζάρες της. Την ώρα που ο κερατάς μπήκε μέσα. Εμείς είχαμε στριμώξει τη γυναίκα του στη μέση και εγώ έπαιζα με τα καπουλια της και ο Αντώνης με τις βυζάρες. Και η Στέλλα έπαιζε με τις πουτσες μας. Αν δεν μας έκοβε ο κερατάς θα την γαμουσαμε ξανά. Θα μπαίναμε για τρίτο γυρο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου αυτο το εργο εχει ξαναπαιχτει. τοτεσ με καμπιγκ δεν ειχε φτιαξει λογαριασμο και ο κερατας και οι πανοφανηδες γουρουνια? :tooth::tooth::tooth:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
επαγγεματιας μυθομανης

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Μασ έπιασε στο κρεβάτι με τη γυναικαρα του . Πίσω της εγώ μόλις την είχα χυσει στην κωλαρα . Τόση ώρα με καυλωνε και μου έλεγε ποσο της αρέσει η πουτσα μου. Και με παρακαλαγε να τη χυσω στην κωλαρα της. Ώσπου δεν άντεξα και τον αδειασα όλον μέσα. Ο Αντώνης ήταν από μπροστά και έπαιζε με τις βυζάρες της. Την ώρα που ο κερατάς μπήκε μέσα. Εμείς είχαμε στριμώξει τη γυναίκα του στη μέση και εγώ έπαιζα με τα καπουλια της και ο Αντώνης με τις βυζάρες. Και η Στέλλα έπαιζε με τις πουτσες μας. Αν δεν μας έκοβε ο κερατάς θα την γαμουσαμε ξανά. Θα μπαίναμε για τρίτο γυρο.
Δεν σε πιστεύουμε.Ανεβασε το υλικό που έχεις για εκβιασμό και μοιράσου το με την κοινότητα του bou.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Όντως κάπως έτσι ειναι η γυναίκαρα του. Μόνο που η θεία Στέλλα έχει πιο μεγάλες βυζάρες. Και γουστάρει τρελά να την χυνουμε στις βυζάρες.
Έτσι του σκιζαμε τη γυναίκα του. Και την περναμε παρτουζα. Αλλά κι αυτή μεγάλη πουτανα απ την πρωτη στιγμή έδειξε μεγάλη προθημεια και λαχτάρα για ψωλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο κερατάς δεν μπορουσε να την ικανοποιήσει με το γαριδακι του.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Δεν σε πιστεύουμε.Ανεβασε το υλικό που έχεις για εκβιασμό και μοιράσου το με την κοινότητα του bou.
Ποιο εκβιασμό ρε φίλε. Πλάκα κάνεις; Η γυναίκα του ψοφαγε για πουτσα. Και την περιποιηθηκαμε καλά. Αλλά και αυτή ακόμα καλυτερα δεν έχουμε παραπονο απ τη θεία Στέλλα.

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Στην αρχή η αλήθεια είναι ασχολουνταν περρισσοτερο με τον θείο Κώστα. Εμένα δεν με επερνε στα σοβαρά λόγο ηλικίας. Και οπότε της την επεφτα ή της έριχνα κανένα υπονοουμενο αυτή το περνε στην πλακα. Αν και της άρεσε να την περνω μάτι. Όποτε καταλάβαινε ότι την επερνα μάτι όχι απλώς με άφηνε να κοιτάω αλλά στηνοταν και πιο πολυ ή άφηνε να φανεί κάτι παραπανω για να με καυλώσει. Πρώτη φορά που είδε την πουτσα μου δεν το πιστευε ότι τον έχω μεγαλυτερο απ του άντρα της ακόμα και γω.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Στην αρχή η αλήθεια είναι ασχολουνταν περρισσοτερο με τον θείο Κώστα. Εμένα δεν με επερνε στα σοβαρά λόγο ηλικίας. Και οπότε της την επεφτα ή της έριχνα κανένα υπονοουμενο αυτή το περνε στην πλακα. Αν και της άρεσε να την περνω μάτι. Όποτε καταλάβαινε ότι την επερνα μάτι όχι απλώς με άφηνε να κοιτάω αλλά στηνοταν και πιο πολυ ή άφηνε να φανεί κάτι παραπανω για να με καυλώσει. Πρώτη φορά που είδε την πουτσα μου δεν το πιστευε ότι τον έχω μεγαλυτερο απ του άντρα της ακόμα και γω.
Ασε ρε παπαρα μικροτσουτσουνε.
Μπαινεις εδω μεσα χωρις βιντεακι και αποδειξεις να μας το παιξεις γαμικος.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Άρα η θεία Στέλλα δεν σου είπε ότι έκανες το καλύτερο γαμήσι;καλύτερο και από του θείου Κώστα;

Kwsths18c

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
64
Πόντοι
0
Άρα η θεία Στέλλα δεν σου είπε ότι έκανες το καλύτερο γαμήσι;καλύτερο και από του θείου Κώστα;
Δεν ξέρω αν ήταν το καλυτερο αλλά σίγουρα της αρεσαν οι πουτσες που τις ρίξαμε . Σίγουρα της άρεσε περρισσοτερο απ το φασολακι του άντρα της

Ασε ρε παπαρα μικροτσουτσουνε.
Μπαινεις εδω μεσα χωρις βιντεακι και αποδειξεις να μας το παιξεις γαμικος.
Δεν το παιζω γαμικος τα γεγονότα αναφέρω

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Πεσ τα χρυσόστομε. Έτσι ακριβώς είναι. Όσο του την ξεσκιζαν ο θείος Κώστας και οι φίλοι του ο χέστης δεν έκανε τιποτα. Μόλις είδε να του πηδαμε τη γυναίκα του εμείς κατευθείαν να το παιξει άντρας. Και κεφτές ειναι και ξεφτίλας είναι και μικροτσουτσουνος. Το μικροτσουτσουνος δεν το λέμε μόνο εμείς. Είναι γεγονός. Ακόμα και η ίδια η αγαπημένη του γυναικουλα το λέει
Τι λες ρε μαλακισμένο. Ζητάς και τα ρεστα μετά απ όσα έκανες;Που αμφιβάλω ότι είσαι εσυ. Αλλά αν μια στις εκατό είσαι όντως αυτό το μαλακισμενοο να ξέρεις ότι δεν είπα ακόμα την τελευταία μου λέξη.

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Σκάσε ρε μαλακισμένοο μια σταλια νιανιαρο είσαι και δεν τον εχεις μεγαλύτερο από μένα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Δεν φωνάζετε και τον Κώστα να πει και την δικη του άποψη;

OP
OP
M

Manolakhs

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
422
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν ήταν το καλυτερο αλλά σίγουρα της αρεσαν οι πουτσες που τις ρίξαμε . Σίγουρα της άρεσε περρισσοτερο απ το φασολακι του άντρα της

Δεν το παιζω γαμικος τα γεγονότα αναφέρω
Μαλακιες και ψευτιες λες δεν της άρεσε καθόλου. Την εκβιασες αλλιώς δεν θα σου καθότανε ουτε στα πιο τρέλα σου ονειρα

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20
Τι λες ρε μαλακισμένο. Ζητάς και τα ρεστα μετά απ όσα έκανες;Που αμφιβάλω ότι είσαι εσυ. Αλλά αν μια στις εκατό είσαι όντως αυτό το μαλακισμενοο να ξέρεις ότι δεν είπα ακόμα την τελευταία μου λέξη.
Α ρε κερατά Πάνο-Φανη να ξέρεις ούτε αυτοί έχουν ρίξει το τελευταίο γαμησι :2funny:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σκάσε ρε μαλακισμένοο μια σταλια νιανιαρο είσαι και δεν τον εχεις μεγαλύτερο από μένα
μονο αμα τις πεταξετε εξω και τις φωτογραφισετε θα μπορεσει η κριτικη επιτροπη του bou να βγαλει ασφαλες συμπερασμα....

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
μανωλιο εκανες το νημα μπουρδελο

Stories