Αποκλείεται να αντεχε η γυναίκα μου στον κωλο της τη βρωμοπουτσα του Κώστα παρα ήταν μεγάλη γι αυτή. Εδώ στο μουνι της το βαζε και με το ζόρι το επερνε.Αρα μπορεί και να της έσκιζε το κωλοτρυπιδι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Συγγενείς Εγώ και η γυναίκα μου στο χωριό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manolakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
στην αλλη φαση που τους τσακωσες με το πουστακι τον ανιψιο...στο σαντουιτς με τον κολλητο του κατω απο τα σκεπασματα..ενας μπρος και ενας πισω...στα πλαγια...δεν εγραψες οτι αναστεναζε γλυκα και βογγαγε απο καυλα???ξεχνας τι γραφεις?????τοσες μερες μας δουλευεις ρε Αντωνακι???Δεν έγραφα ψεματα. Τι εννοείς ξάδερφε;
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Που το ξέρεις οτι το ζορι π έβλεπες δν ηταν επειδή της εκανε το κωλοτρυπιδι σαν διφραγκο?Αποκλείεται να αντεχε η γυναίκα μου στον κωλο της τη βρωμοπουτσα του Κώστα παρα ήταν μεγάλη γι αυτή. Εδώ στο μουνι της το βαζε και με το ζόρι το επερνε.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.745
- Πόντοι
- 2.306
Κανε μια ευθεια ερωτηση να μαθεις την αληθεια.Αποκλείεται να αντεχε η γυναίκα μου στον κωλο της τη βρωμοπουτσα του Κώστα παρα ήταν μεγάλη γι αυτή. Εδώ στο μουνι της το βαζε και με το ζόρι το επερνε.
πες της « Αγαπη μου, εδωσες κωλοτρυπιδι στον εξαδελφο?».
Να σου λυθουν οι αποριες και τα ερωτηματικά και να αποκτησει βαθος (….) ο γαμος σας μεσα απο την ειλικρινια.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
ρε συ.....Αδελφη εισαι και κοιταζες το παπαρι του αλλου????και καθομαστε και σε υποστηριζουμε.....????Αποκλείεται να αντεχε η γυναίκα μου στον κωλο της τη βρωμοπουτσα του Κώστα παρα ήταν μεγάλη γι αυτή. Εδώ στο μουνι της το βαζε και με το ζόρι το επερνε.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Οτι λεει ο φιλος. Σηκω τωρα κ πήγαινε απο την φιλη να μαθειςΚανε μια ευθεια ερωτηση να μαθεις την αληθεια.
πες της « Αγαπη μου, εδωσες κωλοτρυπιδι στον εξαδελφο?».
Να σου λυθουν οι αποριες και τα ερωτηματικά και να αποκτησει βαθος (….) ο γαμος σας μεσα απο την ειλικρινια.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.745
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε μπορει στης φιλης να εχουν καλεσει τον ξαδελφο για λυση των παρεξηγησεων μεσα στην οικογενεια.Οτι λεει ο φιλος. Σηκω τωρα κ πήγαινε απο την φιλη να μαθεις
να παρει ενα τηλεφωνο πριν παει ή τουλαχιστον να παρει ενα γλυκο , οτι δηθεν περνουσες απο κει κοντα και ειπες να πεις κι εσυ μια καλησπερα.
ενα γλυκακι μετα παντα χρειαζεται.
Ναι τους είδα να την ε, Ουν βάλει ανάμεσα τους. Ο πουστης ο ανιψιός ήταν πισω της και το άλλο το κωλοπαιδι ήταν από μπροστά. Αλλά δεν είπα ότι ο ένας της το έβαζε στο μουνι και ο άλλος στον κωλο. Ο πουστης ο ανιψιός από πισω της της το βαζε στο μουνι και ο άλλος από μπροστά δεν της το είχε χωσει.ήταν μπροστά της και έπαιζε με τα στήθη της. Ίσως αν δεν έμπαινα στο δωμάτιο να άλλαζαν θέσεις μετά.στην αλλη φαση που τους τσακωσες με το πουστακι τον ανιψιο...στο σαντουιτς με τον κολλητο του κατω απο τα σκεπασματα..ενας μπρος και ενας πισω...στα πλαγια...δεν εγραψες οτι αναστεναζε γλυκα και βογγαγε απο καυλα???ξεχνας τι γραφεις?????τοσες μερες μας δουλευεις ρε Αντωνακι???
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Να αυτες τις μαλακίες κανεις.. τι μπήκες στο δωμάτιοΝαι τους είδα να την ε, Ουν βάλει ανάμεσα τους. Ο πουστης ο ανιψιός ήταν πισω της και το άλλο το κωλοπαιδι ήταν από μπροστά. Αλλά δεν είπα ότι ο ένας της το έβαζε στο μουνι και ο άλλος στον κωλο. Ο πουστης ο ανιψιός από πισω της της το βαζε στο μουνι και ο άλλος από μπροστά δεν της το είχε χωσει.ήταν μπροστά της και έπαιζε με τα στήθη της. Ίσως αν δεν έμπαινα στο δωμάτιο να άλλαζαν θέσεις μετά.
Και δεν είπα ποτε ότι αναστενάζε από καυλα.στην αλλη φαση που τους τσακωσες με το πουστακι τον ανιψιο...στο σαντουιτς με τον κολλητο του κατω απο τα σκεπασματα..ενας μπρος και ενας πισω...στα πλαγια...δεν εγραψες οτι αναστεναζε γλυκα και βογγαγε απο καυλα???ξεχνας τι γραφεις?????τοσες μερες μας δουλευεις ρε Αντωνακι???
Το ξερω γιατι η γυναίκα μου δεν το έχει κάνει ποτε από τον κωλοΠου το ξέρεις οτι το ζορι π έβλεπες δν ηταν επειδή της εκανε το κωλοτρυπιδι σαν διφραγκο?
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
βλεπεις και κατω απο τα σκεπασματα????αδελφη Σουπερμαν εισαι????γιατι κυτταγες το παπαρι του ξαδελδου????κυτταγες και το παπαρι του ανεψιου????Ναι τους είδα να την ε, Ουν βάλει ανάμεσα τους. Ο πουστης ο ανιψιός ήταν πισω της και το άλλο το κωλοπαιδι ήταν από μπροστά. Αλλά δεν είπα ότι ο ένας της το έβαζε στο μουνι και ο άλλος στον κωλο. Ο πουστης ο ανιψιός από πισω της της το βαζε στο μουνι και ο άλλος από μπροστά δεν της το είχε χωσει.ήταν μπροστά της και έπαιζε με τα στήθη της. Ίσως αν δεν έμπαινα στο δωμάτιο να άλλαζαν θέσεις μετά.
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
ρε συ μας δουλευεις???ενας μπρος και ενας πισω...ποια βυζια μας λες και μαλακιες.....Ναι τους είδα να την ε, Ουν βάλει ανάμεσα τους. Ο πουστης ο ανιψιός ήταν πισω της και το άλλο το κωλοπαιδι ήταν από μπροστά. Αλλά δεν είπα ότι ο ένας της το έβαζε στο μουνι και ο άλλος στον κωλο. Ο πουστης ο ανιψιός από πισω της της το βαζε στο μουνι και ο άλλος από μπροστά δεν της το είχε χωσει.ήταν μπροστά της και έπαιζε με τα στήθη της. Ίσως αν δεν έμπαινα στο δωμάτιο να άλλαζαν θέσεις μετά.
Δεν είμαι αδερφη αλλά όπως τον έβγαλε απ το μουνι της και άλλαξαν στάση φάνηκε η πουτσα. Όπως και όταν της τον εδινε στο στόμα.ρε συ.....Αδελφη εισαι και κοιταζες το παπαρι του αλλου????και καθομαστε και σε υποστηριζουμε.....????
Δεν είμαι αδερφη ουτε κοίταζα τις πουτσες αλλά δεν μπορείς να έχεις επιλεκτική όραση.βλεπεις και κατω απο τα σκεπασματα????αδελφη Σουπερμαν εισαι????γιατι κυτταγες το παπαρι του ξαδελδου????κυτταγες και το παπαρι του ανεψιου????
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.633
- Πόντοι
- 8.346
Με σενα. Εγω ξερω οτι περηφανεύεται οτι στν αντρουλη της δν δινει κωλο και τους υπόλοιπους τους αφήνει να την σκίζουν το κωλι και να χύνουν μεσαΤο ξερω γιατι η γυναίκα μου δεν το έχει κάνει ποτε από τον κωλο
Ο μπροστά δεν φαινόταν να της το χώνει εκείνη την ώρα που τους είδα φαινόταν να έπαιζε μόνο με τα στήθη τηςρε συ μας δουλευεις???ενας μπρος και ενας πισω...ποια βυζια μας λες και μαλακιες.....
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
πως ξερεις τι γινοτανε κατω απο τα σκεπασματα....???Δεν είμαι αδερφη ουτε κοίταζα τις πουτσες αλλά δεν μπορείς να έχεις επιλεκτική όραση.
Και συ από που το άκουσες αυτό;σταματα τα ψέματαΜε σενα. Εγω ξερω οτι περηφανεύεται οτι στν αντρουλη της δν δινει κωλο και τους υπόλοιπους τους αφήνει να την σκίζουν το κωλι και να χύνουν μεσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K