Νέα

Έγκυος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diligant25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

diligant25

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι,

Σηκώνω αυτό το καινουριο thread γιατι εγείρεται ένα θέμα που με απασχολεί. Με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου με την οποία είχαμε σεξουαλικές επαφές αρχές αυγούστου να μου πει ότι η περίοδος της έχει καθυστερήσει. Κανονικά θα επρεπε
να είχε έρθει γυρω στις 16 και είναι 20. Τελευταία φορά που ήμασταν μαζί δεν είχα τελειώσει μέσα της αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει και προφυλακτικό (προσπερματικό υγρό?) . Κατά πόσο θα πρέπει να ανυσυχώ? Παρόμοιες εμπείρίες κανείς?
Πριν κανά μήνα είχε παρεί το χάπι της επόμενης ημέρας απλά προληπτικά (καλός μαλάκας και εγώ που την άφησα). Μήπως αυτό έχει πειράξει λίγο τις ορμόνες τις?
Οι επόμενες ώρες-μέρες θα μου έιναι λίγο δύσκολες...  :'(

Ευχαριστω για οποιαδήποτε απάντηση.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
αν ειναι γυρω στα 18 ακομα δεν εχει σταθερο κυκλο.(εμενα η πρωην μου ενα μηνα δεν της ηρθαν καθολου)εσυ μιλας για 4 μερες;μετα απο τις 20 ψαχτο ακου που σου λεω και λογικα αυτο το χαπι θα επιρεασει την κατασταση

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
2 λεπτα να κανουμε διαγνωση..
4 μερες καθυστερηση κ τεστ δεν εχει παει να παρει ακομη? δεν μπορουσε να το παρει κ μετα να αγχωθειτε κ οι 2?
κ το χαπι το πηρε χωρις λογο ή μετα τη τελευταια φορα που το κανατε? τεσπα μπορει να ναι κ οι ορμονες μπορει να ναι κ η εποχη που αλλαζει μπορει να μην εχει σταθερο κυκλο μπορει κ απ το αγχος αλλα δεν αποκλειεται να ναι κ εγκυος...

10 εουρος η διαγνωση... ειμαι φθηνη :P :P :P

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Φίλε μην πανικοβάλλεσαι...όντως το χάπι που πήρε έχει ως παρενέργεια τη διαταραχή του κύκλου, ωστόσο μπορεί να πρόκειται και για μια απλή καθυστέρηση (αν ο κύκλος της κοπέλας είναι άστατος). Σε 2-3 μέρες όμως ας κάνει το τεστ για να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις..

OP
OP
D

diligant25

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

25 είναι κι αυτή.
Το γιατί δεν το έκανε μην το ψάχνεις ..αλλά αν και ως αύριο δεν δω φως τότε θα πάω σπίτι της και θα την βάλω να το κάνει. Άσχετο αλλά αυτά πόσο ακριβή είναι? Να πάρω δύο? Συγγνώμη γενικά, αλλά δεν είμαι συχνός σε τέτοιες καταστάσεις..
Το χάπι το είχε πάρει κανά μήνα πριν, αρχές ιούλη περίπου και τότε μου είχε πει πως την είχε επηρεάσει και σωματικά (ζαλάδες κτλ) αλλά και *λίγο* στον κύκλο της. 1-2 μερες πιο πριν πιο μετά, δεν θυμάμαι κιόλας..

2 λεπτα να κανουμε διαγνωση..
4 μερες καθυστερηση κ τεστ δεν εχει παει να παρει ακομη? δεν μπορουσε να το παρει κ μετα να αγχωθειτε κ οι 2?
κ το χαπι το πηρε χωρις λογο ή μετα τη τελευταια φορα που το κανατε? τεσπα μπορει να ναι κ οι ορμονες μπορει να ναι κ η εποχη που αλλαζει μπορει να μην εχει σταθερο κυκλο μπορει κ απ το αγχος αλλα δεν αποκλειεται να ναι κ εγκυος...

10 εουρος η διαγνωση... ειμαι φθηνη :P :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ το πηρε ανευ λογου? :rolleyes: μααααααααααλιστα
ενιγουει αντι να παει να κανει τεστ απ τη 1η μερα καθυστερησης καθεται κ διερωταται... γυναικες! >:( :P
η διαγνωση μου κ μετα τις μπονους πληροφοριες σου παραμενει η ιδια παρα ταυτα... :P
α δεν ξερω ποσο στοιχιζουν λογικα οχι πολυ, δεν μου χει τυχει ακομη ευτυχως :cheesy:

OP
OP
D

diligant25

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
thnx.
Anyway, θα κάνει αύριο το test οπότε θα ξέρω αύριο...
Και μου είπε ότι ο κύκλος της γενικά δεν έιναι σταθερός από τότε που της ήρθε πρώτη φορά η περίοδος μιας και έχει
αρχικά στάδια παρα..-κάτι (δεν θυμάμαι την ιατρική ονομασία) και πως μου το είπε, αλλα γενικά της καθυστερεί μερικές μέρες μετά και λίγες μέρες πριν. Τουλάχιστον , δεν την άκουσα και πολύ αγχωμένη ..

p.s.  :headbang:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
λοιπον εγω βαζω στοιχημα οτι δεν ειναι γιαυτο σου κανω και πλακα αμα μεναν ετσι ευκολα εγκυος δεν θα ειχα 2 αλλα τα παιδια του πειραια που ελεγε και η μερκουρη(οχι η ειρηνη η μελινα)

Επισκέπτης
και τα αποτελέσματα από το υπερηχογράφημα αγόρι η κορίτσι?

OP
OP
D

diligant25

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Και εγώ αυτό ήξερα ρε γαμώτο, ε δεν μπορεί να είμαι τόσο καρπερός (μαλάκας ήμουν όμως  :tickedoff:) )

λοιπον εγω βαζω στοιχημα οτι δεν ειναι γιαυτο σου κανω και πλακα αμα μεναν ετσι ευκολα εγκυος δεν θα ειχα 2 αλλα τα παιδια του πειραια που ελεγε και η μερκουρη(οχι η ειρηνη η μελινα)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Καλησπέρα συνάδελφοι,

Σηκώνω αυτό το καινουριο thread γιατι εγείρεται ένα θέμα που με απασχολεί. Με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου με την οποία είχαμε σεξουαλικές επαφές αρχές αυγούστου να μου πει ότι η περίοδος της έχει καθυστερήσει. Κανονικά θα επρεπε
να είχε έρθει γυρω στις 16 και είναι 20. Τελευταία φορά που ήμασταν μαζί δεν είχα τελειώσει μέσα της αλλά δεν είχα χρησιμοποιήσει και προφυλακτικό (προσπερματικό υγρό?) . Κατά πόσο θα πρέπει να ανυσυχώ? Παρόμοιες εμπείρίες κανείς?
Πριν κανά μήνα είχε παρεί το χάπι της επόμενης ημέρας απλά προληπτικά (καλός μαλάκας και εγώ που την άφησα). Μήπως αυτό έχει πειράξει λίγο τις ορμόνες τις?
Οι επόμενες ώρες-μέρες θα μου έιναι λίγο δύσκολες...  :'(

Ευχαριστω για οποιαδήποτε απάντηση.
Μην ανησυχείς. Οι γιατροί αφήνουν μέχρι και δέκα μέρες περιθώριο. Ισως και το τεστ που θα κάνει αύριο, είναι πολύ πρώιμο. Θα έλεγα ότι καλό είναι να το επαναλάβει σε λίγες μέρες, ασχέτως αυριανού αποτελέσματος. Ως τρίτεκνος (τα ήθελα και τα τρία) νομίζω ότι ξέρω κάτι παραπάνω.

mechpanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά τι έγινε; Πάντως μην ανησυχείς από την στιγμή που πήρε το χαπι η καθυστέρηση είναι λογική...της δικιάς μου της άργησε 6-7 μέρες!

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μην ανησυχείς αφού δεν τελείωσες μέσα δεν υπάρχει φόβος όσο για το "προσπερματικο" υγρό σύμφωνα με νέες μελέτες που διάβασα στο wikipedia δεν περιέχουν σπερματοζωάρια η αν περιέχουν είναι νεκρά και δεν μπορούν να γονιμοποιήσουν

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Kαι αν ο φιλος μας ειναι καυλιαρης τρελλος και ζήσει ενα σπερματοζωαριο τι γίνεται?χεχε πλακα κανω.Φίλε και η κοπέλα μου το ίδιο με σένα έχει πάθει μην σκας το χάπι φταίει αλλάζει όλο τον κύκλο της οταν το αρχίζει και όταν το σταματάει.Με λίγα λόγια κάνει ανασυγκρότηση οπως ο σκληρός δίσκος ένα πράγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom