Νέα

Έγκυος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diligant25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος.Έχω μία σχέ ση στην οποία η κοπέλα έπερνε κανονικά αντισυλληπτικά εδώ και 8 μήνες.Είχα κανονικότατο κύκλο.Αυτό το μήνα δε τα πήρε.'Εχει 4 μέρες καθυστέρηση και ανησυχώ λίγο...Μια φορά πριν βάλω προφυλακτικό είχαμε ξεκινήσει για κανα 2λεπτο.Βασικά ξέρει κανείς αν το γεγονός ότι σταμάτησε τα αντισηλληπτικα επηρεάζει το κύκλο?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ναι επηρεάζει φίλε,αλλα ποτε δεν ξέρεις..
εχει τυχει κ σε μένα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
20 μέρες αν θυμάμαι καλα..
αλλα δεν ειναι κακο να κανετε ενα τεστάκι σε 2-3 μέρες να σου φύγει το αγχος

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τελικά τι έγινε με τις περιπτώσεις του diligant25 και supermarios ?
Κανένα νέο?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εχω δεσμο με μια κοπελα 7μηνες ποτε δεν το καναμε με καποτα.... πριν 2 μηνες ειχε καθυστερηση (αλλα ποτε νορμαλ κυκλο) μια βδοαμαδα. Κανει ενα τεστ που λετε και βγαζει θετικο!! με περνει με κλαματα και σκεφτομαι 1ο την καθαριζω 2ο παω Αγ. Ορος για παντα 3ο παω Βραζιλια (πιθανοτερο η 3η επιλογη) ευτηχως ξαναεκανε και βγηκε αρνητικο πηγαμε και σε ντοκτορι ολα οκ..... απαπα μακρυα απο μας

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...και σκεφτομαι 1ο την καθαριζω 2ο παω Αγ. Ορος για παντα 3ο παω Βραζιλια (πιθανοτερο η 3η επιλογη)
Φίλε...φιλικά πάντα...δεν δείχνει άνδρα με @@ αυτό...σόρρυ αλλά κάτι τέτοια τα σιχαίνομαι....είμαστε άνδρες ρε γμτ.....

Επισκέπτης
Φίλε...φιλικά πάντα...δεν δείχνει άνδρα με @@ αυτό...σόρρυ αλλά κάτι τέτοια τα σιχαίνομαι....είμαστε άνδρες ρε γμτ.....

για πλακα το λεει εγω παντως ετσι καταλαβα....οχι οτι δεν υπαρχουν κ αλλοι που το λενε σοβαρα....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
λετε να την καθαριζα; χουμορ κανω χουμορ..... αλλα με κανα κουμπαρο κανα μηνακι Βραζιλια θα το (ξανα)κανα

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
εχω δεσμο με μια κοπελα 7μηνες ποτε δεν το καναμε με καποτα.... πριν 2 μηνες ειχε καθυστερηση (αλλα ποτε νορμαλ κυκλο) μια βδοαμαδα. Κανει ενα τεστ που λετε και βγαζει θετικο!! με περνει με κλαματα και σκεφτομαι 1ο την καθαριζω 2ο παω Αγ. Ορος για παντα 3ο παω Βραζιλια (πιθανοτερο η 3η επιλογη) ευτηχως ξαναεκανε και βγηκε αρνητικο πηγαμε και σε ντοκτορι ολα οκ..... απαπα μακρυα απο μας

Καθάριζες τα προερωτικά υγρά και πρόσεχες τις γόνιμες μέρες?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τπτ φιλε πανω στην καυλα αερα πατερα και μετα κανω μανικιουρ τα νυχια μου απο το ανχος τις μερες που περιμενει περιοδο

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
τελιώνεις μέσα?

Μετά από αυτό χρησιμοποιείς προφυλακτικα?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οχι ρε ποτε παντα εξω. αν τελειωνα μεσα και δεν επιανε τοτε θα χαμε αλλα περι ασφαιροτητας

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μαλιστα...
εμ αστατος κυκλος (αρα τι να υπολογισει απο γονιμες μερες) εμ το κανουμε ανευ προφυλαξεως κ οποτε μας κατεβει κ μετα κλαιμε κ στα τηλεφωνα κ μυριζουμε τα νυχια μας αμα ειναι εγκυος...
συνεχιστε ετσι κ καλους απογονους... ντοινγκ!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειμαι πλακατζης.... τεσπα δεν ειμαι και 18 οποτε αν γινει κανενα ατυχημα θα μεγαλωσει η φαμιλια μας. ανακουφιστηκες;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω? ποσως μ ενδιαφερει. απλα δεν μπορω να διαβαζω τετοια κ να μην τα σχολιαζω...
ε αν γινει ατυχημα θα κανετε ενα παιδακι για το σασπενς... μπραβο σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom