ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.747
- Πόντοι
- 456
Γιατι της φανηκε παραξενο και ανηκουστο να θελω να ειμαστε μαζι???????????????
1η φορά ένα ATM της ζητάει σχέση ρε τύπε, εγώ την δικαιολογώ
Γιατι της φανηκε παραξενο και ανηκουστο να θελω να ειμαστε μαζι???????????????
Στα 40 και αυτή θα μπορεί να βρει γκόμενα. Και στα 60.(Οταν εγω θα ειμαι 60 αυτη θα ειναι 40,δηλαδη εγω θα μπορω να βρω γκομενα ενω αυτη οχι!!!!)
Δεν καταργηθηκε ο ερωτας απλα δεν ειναι ερωτευμενη μαζι σου τυπε.Συγνωμη ρε παιδια,περα απο το συγκεκριμενο θεμα
Ο ερωτας καταργηθηκε?Που ζουμε?
Γιατι της φανηκε παραξενο και ανηκουστο να θελω να ειμαστε μαζι???????????????Παω να σκασω δηλαδη με τις ΓΑΜΟΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ενταξει υπαρχει η διαφορα,μηπως οι πρωτοι ειμαστε η οι τελευταιοι?
(Οταν εγω θα ειμαι 60 αυτη θα ειναι 40,δηλαδη εγω θα μπορω να βρω γκομενα ενω αυτη οχι!!!!)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕΕν τω μεταξυ ειπα και για το ταξιδι και στα αρχιδια της
Ουτε καν ρωτησε που και με ποιον θα παω
Μου ειπε μονο "Ωραια, ευκαιρια να ξεκουραστεις!""
Μιλαμε με αποτελειωσε
Dude ειλικρινά στο λέω, επένδυσε λίγο στην αυτοβελτιωση σου. Με λιγότερο από 1κ σε coaching θα βγεις από αυτό το τυραννικό αδιέξοδο που βρίσκεσαι με τις απορίες που εκφράζεις. Ούτε καν ψυχολόγο δεν θα χρειαστείς. Μόνο coaching. Κ όταν θα δεις διαφορά, τότε ξαναεπενδυεις μακροχρόνια σε ψυχολόγο.Συγνωμη ρε παιδια,περα απο το συγκεκριμενο θεμα
Γιατι της φανηκε παραξενο και ανηκουστο να θελω να ειμαστε μαζι???????????????Παω να σκασω δηλαδη με τις ΓΑΜΟΓΥΝΑΙΚΕΣ
(Οταν εγω θα ειμαι 60 αυτη θα ειναι 40,δηλαδη εγω θα μπορω να βρω γκομενα ενω αυτη οχι!!!!)
Δηλαδη τι να κανω?Dude ειλικρινά στο λέω, επένδυσε λίγο στην αυτοβελτιωση σου. Με λιγότερο από 1κ σε coaching θα βγεις από αυτό το τυραννικό αδιέξοδο που βρίσκεσαι με τις απορίες που εκφράζεις. Ούτε καν ψυχολόγο δεν θα χρειαστείς. Μόνο coaching. Κ όταν θα δεις διαφορά, τότε ξαναεπενδυεις μακροχρόνια σε ψυχολόγο.
Σταματά τη μαλακια τωρα, δώσε τέλος στο κακό mindset που έχεις κ γίνε Άντρας. Σε χρειαζόμαστε στην κοινότητα των ανδρών, η πάθηση σου έχει γίνει μάστιγα στην εποχή μας. Κοίτα προς την ψωλή σου, συνειδητοποίησε ότι κάτι εξέχει από το σώμα σου που σε κάνει κύριο του εαυτού σου, κ κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου.
Σου υπόσχομαι (αν κ δεν γνωριζόμαστε για να με εμπιστεύεσαι) ότι σε ένα μήνα η ΙΔΙΑ γκόμενα θα σε ικετεύει να τη γαμησεις δωρεάν από τον κωλο κ θα τη στηνει αυτή κάτω από το σπίτι σου.
Δείξε έλεος στον εαυτό σου man... Είναι απλό κ εύκολο αν το πάρεις αποφαση
Ξαναγραψε μας όταν θα είσαι 60 και αυτή 40 να δούμε αν θα έχει γκόμενο και σε τι φάση είστεΣυγνωμη ρε παιδια,περα απο το συγκεκριμενο θεμα
Ψάξε υπηρεσίες coaching. Σε ένα μήνα από το μηδέν θα είσαι στο 5, σε ένα χρόνο στο 7, σε 2 χρόνια θα είσαι δεκαριΔηλαδη τι να κανω?
Αυτα τα "αγαπησε τον εαυτο σου,αυτοβελτιωσου,βαλε στοχους" κλπ τα θεωρω μαλλον αχρηστα
Δεν καταλαβαινω ρε φιλε καντο λιανα.By the way και στο 2 να είσαι σε ένα μήνα, σημαίνει ότι θα γαμας οποιαδήποτε ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ γυναίκα στο +-1 από εσένα. Στο 5 θα γαμας κ τις μη διαθέσιμες, στο 7 ίσως να γαμας και δεκάρια διαθέσιμα ή μη διαθέσιμα, στο 10 γαμας οποιαδήποτε στον πλανήτη ασχέτως διαθεσιμοτητας
Απλα φυγε απο εκει που εισαι τυπε.Δηλαδη τι να κανω?
Αυτα τα "αγαπησε τον εαυτο σου,αυτοβελτιωσου,βαλε στοχους" κλπ τα θεωρω μαλλον αχρηστα
Πηγαινε youtube και πατα men of styleΔεν καταλαβαινω ρε φιλε καντο λιανα.
τι ειναι το coaching?Συνεδριες με ψυχολογο?
Και σιγα να μην γινουν αυτα που λες!Αμα ηταν ετσι ολοι εκει θα πηγαιναμε
Μπορεί να το κάνει για να της στείλεις ξανά.Τιποτα δεν αποκλείεται.Εν τω μεταξυ ειπα και για το ταξιδι και στα αρχιδια της
Ουτε καν ρωτησε που και με ποιον θα παω
Μου ειπε μονο "Ωραια, ευκαιρια να ξεκουραστεις!""
Μιλαμε με αποτελειωσε
Λολ, ελπίζω να τρολαρεις!Δεν καταλαβαινω ρε φιλε καντο λιανα.
τι ειναι το coaching?Συνεδριες με ψυχολογο?
Και σιγα να μην γινουν αυτα που λες!Αμα ηταν ετσι ολοι εκει θα πηγαιναμε