Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πιστεψε με δεν χάνεις απολυτως τιποτα.
Ουτε εξωτερικα ουτε εσωτερικα.
Κλασικό 23χρονο με 2 κινητα ανα χείρας και διαρκη ποσταρισματα.
Μυαλο θα ελεγα ικανοποιητικο.
Προτιμω να σχηματισω αποψη ιδιοις ομμασι.
Εσυ δεν εχεις παρα να με φερεις σε επαφη

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.118
Πόντοι
1.436
Αντε ας γραψω να περασει η βραδια.

Στελνω χθες βραδυ,δεν απανταει η μικρη.Δεν πειράζει.

Ξυπναω το πρωι με πολύ καλή διαθεση,να παει να γαμηθει λεω,ετσι κι αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε,μην σωσει και ξαναστειλει!!!!Εχω κανονισει και με ωραιο μουνι με βυζαρες αμα σας την δειξω θα ξεροχυσετε ολοι

Μετα 1-2 ωρες τσουπ νατη....12 μηνυματα στο whatsapp απανωτα!Λεω ρε πουστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ να φαινονται αδιαβαστα

Οπως καταλαβατε,με ετρωγε η περιεργεια ομως...ε λοιπον τα ανοιξα και τ ι βλεπω??

Σοορυ για εχθες,σε παρακαλω στειλε μου 300 ευρω να παρω μαγιο και κατι ρουχα που ειδα!!!!

Όπως επίσης καταλαβατε,τα εστειλα!!!

Μετα το απογευμα,παλι εξαφανισμενη,εγω που εισα χαμενη ρωταω,μου στελνει φωτο τι αγορασε!σε παραλια ξαπλωμενη με φιλες της,,,,εγω ψιλοτρελαθηκα(ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??) επειδη περναει καλα το μουνακι χωρις εμενα με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......

Αφηστε το συντριβη σας λεω

Στο τελος μου λεει κιολας ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ....

Μιλαμε με ξεφτιλισε ΟΠΩς Ο ΤΖΟΒΑΝΙ τον τερματοφυλακα της Γαλατα!!!

Ειστε ελευθεροι να με βρισετε

Τωρα ομως απο εδω και περα τι κανουμε?????Πραγματικα κρισιμο σταυροδρομι
οτι και να λεμε χρειαζεσαι ψυχολογο αμεσα...το Bou δεν αρκει
προσεχε τελικα μη σου στειλει κανενα βιντεακι με κανενα γκομενο και τι θα κανεις μετα δε ξερουμε...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Αυτά λέτε για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας όλοι εσείς ? Ναι μάγκα, συνέχισε να μην περνάς καλά, να μην κάνεις (καλό) σεξ, να στα τρώει μια μέτρια γκόμενα που σε γράφει στο νιμου της και γενικά σε έχει χεσμένο (όλα λόγια του τύπου). Αλλά αφού είσαι ''τολμηρός'' και ''παίχτης'' και κολυμπάς στα βαθιά τότε όλα καλά. Τον παράγοντα ''καψούρα'' και το ''κόλλημα'' το λάβαμε υπόψη όλοι όσοι γράψαμε εδώ, αλλά κάπου στην πορεία το γάμησε ο τύπος με την ''ημερήσια ενημέρωση του πώς μου τα τρώνε''.
Να νιώσουμε καλύτερα; Αν ήταν να νιώθουμε καλά θα ήμασταν μέλη του φιλολογικού συλλόγου "ο Παρνασσός", όχι μέλη του bou. Πάρα πολλές φορές θα βρεθείς κάπου που δεν θα περνάς καλά. Άλλα για άπειρους δυνητικά λόγους, θα μένεις εκεί. Ανάμεσα σε αυτούς, το ότι προς το παρόν δεν έχεις πού αλλού καλύτερα να πας ή ακόμα και ένα πείσμα ή ο εγωισμός. Μένω μόνο στην ιστορία ως ένα σενάριο επί χάρτου πάνω στο οποίο συζητάμε για το τι θα έκανε ο καθένας εν τέλει, έστω και θεωρητικά. Βλέπω ότι κρίνεις το νηματοθέτη ως χαρακτήρα μέσα στο έργο, πράγμα που εμένα δε με ενδιαφέρει. Πρακτικά, επιβραβεύω την ιστορία, δε με ενδιαφέρει ο πρωταγωνιστής.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Πρόσεξε που εγκειται το ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
Ακομα και αν εγω ημουν 100% ψυχρός και της ελεγα "Αυριο η ωρα 5 στο ταδε ξενοδοχειο-300 ευρω",αυτη θελει ραντεβου οποτε γουσταρει ΑΥΤΗ.

Δηλαδη ανατρεπεται η σχεση πελάτη-κοπέλας.
Τι συναλλαγη ειναι αυτη που την καθορίζει η κοπέλα και οχι ο πελατης?

Που οδηγειται αυτη η κατασταση?Οποτε της καβλωσει,με παιρνει τηλεφωνο αυτη?
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι δεν είναι βίζιτα, επειδή δεν ταιριάζει το pattern?

ΥΓ Κοίτα φίλε, σου απάντησα σοβαρά, γιατί ήταν μία καλή «υπόθεση εργασίας» κι είχα όρεξη για γράψιμο. Αλλά αυτό ήταν χτες. Σόρυ, δεν γίνεται να συνεχίζω να παίρνω στα σοβαρά την τρολοιστορία σου. Σε κάποια ποστς σου το trolling είναι τόσο κακότεχνο που με ξενερώνει. Αν ήταν επιτυχημένα γραμμένο θα έπαιζα το παιχνίδι.

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.193
Πόντοι
3.466
Εγω βαρεθηκα και διακοπτω την παρακολουθηση. 35 σελιδες και ουτε μια φωτο της νεαρης. Μουφα μου φαινεται

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Νηματοθέτη, είμαι 7 χρόνια μεγαλύτερός σου. Και είμαι 100% μαζί σου. Αν δε λες αλήθεια, το ξέρεις εσύ. Από κει κι ύστερα, μην ακούς κανένα. Φουλ ξενέρωμα, φοβικά σύνδρομα, μη τζιζ, όχι δεν κάνει, Νικολάκη όχι στα βαθιά παιδί μου και όλο τέτοια. Παιχνίδι εκ του ασφαλούς δεν είναι παιχνίδι. Άμα φοβάσαι μη βραχεί ο κώλος σου, πλατσουρίζεις στα ρηχά. Μπορεί τώρα να είσαι από κάτω, αλλά κάνεις αυτό που γουστάρεις. Παίζεις γιατί είσαι παίχτης, για τον αγώνα. Αυτό σε πάει μπροστά. Αλλιώς υπάρχει και το καφενείο, να κάθεσαι με τις σαγιονάρες να παίζεις τάβλι. Αύριο αυτά θα έχεις να θυμάσαι. Γιατί δοκίμασες τον εαυτό σου. Βγήκες στη φουρτούνα, δεν έκατσες στο λιμάνι. Το οικονομικό κράτα το, τόσο ώστε να μπορείς να προχωράς, να μην αναγκαστείς να διακόψεις. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις, θα το νιώσεις εσύ ο ίδιος. Μέχρι τότε, αγάντα. Καλύτερα ο πόνος, παρά η ρουτίνα και η απραξία. Ο πόνος είναι η μήτρα της γνώσης. Συνέχισε κι όπου βγάλει.
ΩΡΑΙΟ ποστ ρε φιλε κ λογικα εισαι γυρω στα 51....το θεμα δεν ειναι να ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ η να χασει ενα ποσο δεν μπορει μετα τα 35+ να τρως ξευτιλα και δεν λεμε μια φορα..ετσι? ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ..
ΑΚΟΥ το ποστ ειναι σιγουρα παραμυθι αν κατσεις κ διαβασεις ολα...ομως αντε λεμε ειναι οκ...ξερεις ποσο καιρο χρειαζεται να συνελθει???
οκ οι μεγαλες ηττες ΕΡΧΟΝΤΑΙ παντα απο ατομα με μηδεν αξια.../αξιοπρεπεια/ηθικη κτλ...
συνεχιζει να τρωει ξεφτιλα..οσο για αναμνηση....ναι ρε τυπε ΑΚΟΜΗ θυμαμαι την 1 γκομενα στα 16 μου που εβγαινε κ με αλλους...γαμω τις αναμνησεις....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οτι και να λεμε χρειαζεσαι ψυχολογο αμεσα...το Bou δεν αρκει
προσεχε τελικα μη σου στειλει κανενα βιντεακι με κανενα γκομενο και τι θα κανεις μετα δε ξερουμε...

Φαντάσου να στείλει βίντεο με τον Αλεξ να της κάνει γλυφομουνι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Mantw

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
πιο ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...
ΠΟΡΣΕ....αναθεμα αν εχει εστω και φιατ!!!!---λεει την ξεκοβω τελος--στο ιδιο ποστ την κραταω μονο για γαμησι....
πως κρατας καποια που ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ την κρατας για γαμησι αφου κανει μετριο?
--
ολοι την εχουμε πατησει σιγουρα ισως οχι οπως ο νηματοθετης και αυτο ηταν ολο το ζουμι..
να διαβασουμε εμπειριες και κυριως αντιδρασεις...
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΗΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑ...και παραμυθια...
----
συνοψη η ζωη ειναι σαν το "ματι" της κουζινας αντε την 1 φορα ακουπησες καηκες λιγο.....την 2ρη δεν σου φταιει κανεις ουτε οτι ειχες αγνοια....
--
περι του θεματος/ΨΕΜΜΑΤΟΣ αρχικα τσιμπισα και εγω λεω γραφει εδω γιατι που να πει σε ΦΙΛΟΥΣ θα ντρεπεται....
ομως απο το νημα με την πορσε..καταλαβα οτι γραφει μαλακιες 80% μερικες σελιδες μπροστα 100%
---
συνοψη 2---
η ηττα πρεπει ναναι παντα απο μουνι ΑΞΙΑΣ και inside/out....οτιδηποτε χαμηλου level αφηνει πικρα-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Υ.ς....ΚΑΠΟΤΕ και ο eric clapton ειχε φαει κολλημα με την γυναικα του george harrison.......εξου(και το layla)---
νασαι διασημος να σε θελουν χιλιαδες γκομενες και να εχεις φαει κολλημα με την γυναικα του φιλου σου---
αλλο αυτο...
---
ο τυπος ο ψευτης δηλαδη μας δινει μια κατασταση που τρωει ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....
ΘΑ ρισκαρω να πω κατι ολοι μας στην πορεια για μερικα λεπτα η ωρες(οι πιο εξυπνοι δευτερολεπτα), πανω στην καβλα της στιγμης μετα εχουμε κανει 2 σκεψεις για βιζιτονια,στριπερς,σερβιτορες..barwoman b-.κτλ...
ομως το μυαλο η λογικη η αμυνα μας μας επαναφερει στην πραγματικοτητα..και μετα απο ενα τεταρτο..μια ωρα αντε μια βραδια επομενη μερα ειμαστε κομπλε σαν να μην τα σκεφτηκαμε καν αυτα....
---
ο καθενας εχει μια αχχιλειο πτερνα ΟΛΟΙ...αλλος αν βρει 10αρι η 9+ θα το κρατησει παση θυσια κ ας του κανει την ζωη ποδηλατο...η βολτα μαζι της το ΕΦΕ του καλυπτει τα παντα---
αλλος αν βρει καποια να τον νταντευει φαγητο,καθαριοτητα...να τον εχει βασιλια κολαει σαν εξαρτημενος ασχετα εμφανιση...
αλλος αν κολλησει συναισθηματικα σαν υποχρεωση στηριξη(δεν λεω μονο οικονομικη) την γαμησε την φαση..γιατι νομιζει οτι χωρις αυτον η αλλη θα παρει την κστηφορα..π.χ
---
υπαρχουν ομως και οι ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΕΓΝΟΙ αυτοι δεν βαζουν ουτε συναισθημα ουτε +/- στο αλλο ατομο..
απλα λειτουργικοι πραγματιστες και συνθως αυτοι εχουν το πανω χερι σχεδον παντα γιατι δεν εχουν αδυναμιες...ουτε alpha male kai μαλακιες απλα πραγματιστες 1+1=2

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
Μούφα η ιστορια κ μυθομανής ο νήματοθετης ... δεν εχει αποδείξεις οπως φωτογραφιες κ σας ταΐζει ΣΑΝΟ

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Μούφα η ιστορια κ μυθομανής ο νήματοθετης ... δεν εχει αποδείξεις οπως φωτογραφιες κ σας ταΐζει ΣΑΝΟ
60+ ΚΡΙΤΙΚΕΣ εχει....δεν ειναι απειρος...αν ειναι αληθινες οι κριτικες 2 ετη 60 call girls...στην δεκαετια 300+ με αυτα που γραφει εδω βαζουμε χ 2 η 3 γιατι κριτικες δεν θα βαζει σε ολες..=600-900 βιζιτονια.....και κολησε ΤΩΡΑ-
ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ....

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
60+ ΚΡΙΤΙΚΕΣ εχει....δεν ειναι απειρος...αν ειναι αληθινες οι κριτικες 2 ετη 60 call girls...στην δεκαετια 300+ με αυτα που γραφει εδω βαζουμε χ 2 η 3 γιατι κριτικες δεν θα βαζει σε ολες..=600-900 βιζιτονια.....και κολησε ΤΩΡΑ-
ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ....
Επειδη εσυ εισαι του μπουρδελου και του 10ρικου και του Μεταξουργειου,τραβα λοιπον σε αλλη παραλια και μην ασχολεισαι.

να βαλω φωτογραφια ΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ?Μπορω να βαλω οποιαδηποτε κοπελα και να πω Νατη ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ

Πως θα το επιβεβαιωσετε εσεις???????

ΝΑ ΔΩΣΩ Ινσταγκραμ???ΚΑΙ?Μπορω να δωσω της οποιασδηποτε

Να βαλω μηνυματα?Μπορει να ειναι απο οποιαδνηποτε ή δικά μου φεικ,να τα εγραψα εγω

Ανικητη η ηλιθιότητα πραγματικα

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
Τελειωσε λοιπον η μικρη ιστορία μας

Χθες αργα διημειφθη ο εξης διαλογος

-Μπορουμε να ειμαστε μαζι κανονικα σαν ζευγαρι?
-ΟΧΙ μην το σκεφτεσαι καν,βγαλτο απ το μυαλο σου
-Τοτε τι κανουμε τοσο καιρο?
-Περναμε καλα
-Εσυ περνας,εγω οχι
-Τοτε βρες καποια να περνας καλα κι εσυ.Να σε κανει ευτυχισμενο.

Οπότε δεν εχω αλλο δρομο απο το να αποχωρησω.
Εκτος αν κατεβω πιο κατω τα σκαλοπατια της ξεφτίλας και επιμεινω λεγοντας
"Μηπως θελεις να το ξανασκεφτεις?"

Αλλά οχι πλεον δεν μπορω να επιβαλω κατι με το ζορι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Εκτος αν κατεβω πιο κατω τα σκαλοπατια της ξεφτίλας και επιμεινω
αντεχεις και παρακατω μαστορα.
στανταρακι.
προχωρα λοιπον, ειμαστε μαζι σου σε αυτον το γολγοθα που διανυεις.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Τελειωσε λοιπον η μικρη ιστορία μας

Χθες αργα διημειφθη ο εξης διαλογος

-Μπορουμε να ειμαστε μαζι κανονικα σαν ζευγαρι?
-ΟΧΙ μην το σκεφτεσαι καν,βγαλτο απ το μυαλο σου
-Τοτε τι κανουμε τοσο καιρο?
-Περναμε καλα
-Εσυ περνας,εγω οχι
-Τοτε βρες καποια να περνας καλα κι εσυ.Να σε κανει ευτυχισμενο.

Οπότε δεν εχω αλλο δρομο απο το να αποχωρησω.
Εκτος αν κατεβω πιο κατω τα σκαλοπατια της ξεφτίλας και επιμεινω λεγοντας

Αλλά οχι πλεον δεν μπορω να επιβαλω κατι με το ζορι
Συγνώμη τη ρωτάς αν θα είστε ζευγάρι κανονικά;Συνεχίζεις να ξεφτυλίζεσαι;Δεν βάζεις κανένα όριο στον πάτο που πέφτεις;Συνεχίζεις να αναρωτιέσαι τι άλλο μπορείς να σκεφτείς να της πεις για να την πείσεις;Δεν έχω να πω κάτι άλλο.Καλή σου τύχη.Σταματάω να ασχολούμαι και εγώ μαζί σου.Όπως είπε και πιο πάνω άλλος χρήστης ας κλειδώσει το νήμα μέχρι τη σελίδα 30 που έχει κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις προς μελοντική μελέτη και ανάλυση.Καλή σου τύχη φίλε μου.Ο θεός μαζι σου.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.996
Πόντοι
6.236
.....επιμεινω λεγοντας
Καλή ιδέα!!
Και αν σου πει όχι, ρώτα την : Είσαι σίγουρη πως δεν θέλεις να το ξανασκεφτείς;
Και αν σου πει ναι, ρώτα την : Πόσο τοις εκατό σίγουρη είσαι;
Αν σου πει οτιδήποτε λιγότερο από 100%, συνέχισε τις ερωτήσεις....

Έφυγες για άλλα φίλος!! Πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν να σου το πει.

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
Ηδη κατεβηκα πιο κατω μολις τωρα
Ξανανοιξα την κουβεντα και μου ειπε κατηγορηματικά ΟΧΙ

Μαλιστα προχωρησε ενα βημα παραπανω!!!!

ΑΠΟΡΩ μου ειπε πως σου περασε απο το μυαλο,πως το σκεφτηκες?!!!!(απο που κι ως που με ξερεις και θελεις να ημαστε ζευγαρι?)

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΕΡΜΑ,πιασαμε πατο,και να θελω δεν εχει παρακατω.ΕΛΗΞΕ η ιστοριουλα μας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
Συγνωμη ρε παιδια,περα απο το συγκεκριμενο θεμα

Ο ερωτας καταργηθηκε?Που ζουμε?

Γιατι της φανηκε παραξενο και ανηκουστο να θελω να ειμαστε μαζι???????????????Παω να σκασω δηλαδη με τις ΓΑΜΟΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ενταξει υπαρχει η διαφορα,μηπως οι πρωτοι ειμαστε η οι τελευταιοι?

(Οταν εγω θα ειμαι 60 αυτη θα ειναι 40,δηλαδη εγω θα μπορω να βρω γκομενα ενω αυτη οχι!!!!)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom