Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
to post να μεινει ανοικτο εως την 30 σελιδα εχει ωραιες αποψεις...

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
282
Πόντοι
21
Εγω λεω να της δωσει ενα αλφα ποσο να την παρει και να πανε
σε καμπινκ στη Χαλκιδικη και μετα θα δουμε πως θα το αντιμετωπισει

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Νηματοθέτη, είμαι 7 χρόνια μεγαλύτερός σου. Και είμαι 100% μαζί σου. Αν δε λες αλήθεια, το ξέρεις εσύ. Από κει κι ύστερα, μην ακούς κανένα. Φουλ ξενέρωμα, φοβικά σύνδρομα, μη τζιζ, όχι δεν κάνει, Νικολάκη όχι στα βαθιά παιδί μου και όλο τέτοια. Παιχνίδι εκ του ασφαλούς δεν είναι παιχνίδι. Άμα φοβάσαι μη βραχεί ο κώλος σου, πλατσουρίζεις στα ρηχά. Μπορεί τώρα να είσαι από κάτω, αλλά κάνεις αυτό που γουστάρεις. Παίζεις γιατί είσαι παίχτης, για τον αγώνα. Αυτό σε πάει μπροστά. Αλλιώς υπάρχει και το καφενείο, να κάθεσαι με τις σαγιονάρες να παίζεις τάβλι. Αύριο αυτά θα έχεις να θυμάσαι. Γιατί δοκίμασες τον εαυτό σου. Βγήκες στη φουρτούνα, δεν έκατσες στο λιμάνι. Το οικονομικό κράτα το, τόσο ώστε να μπορείς να προχωράς, να μην αναγκαστείς να διακόψεις. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις, θα το νιώσεις εσύ ο ίδιος. Μέχρι τότε, αγάντα. Καλύτερα ο πόνος, παρά η ρουτίνα και η απραξία. Ο πόνος είναι η μήτρα της γνώσης. Συνέχισε κι όπου βγάλει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νηματοθέτη, είμαι 7 χρόνια μεγαλύτερός σου. Και είμαι 100% μαζί σου. Αν δε λες αλήθεια, το ξέρεις εσύ. Από κει κι ύστερα, μην ακούς κανένα. Φουλ ξενέρωμα, φοβικά σύνδρομα, μη τζιζ, όχι δεν κάνει, Νικολάκη όχι στα βαθιά παιδί μου και όλο τέτοια. Παιχνίδι εκ του ασφαλούς δεν είναι παιχνίδι. Άμα φοβάσαι μη βραχεί ο κώλος σου, πλατσουρίζεις στα ρηχά. Μπορεί τώρα να είσαι από κάτω, αλλά κάνεις αυτό που γουστάρεις. Παίζεις γιατί είσαι παίχτης, για τον αγώνα. Αυτό σε πάει μπροστά. Αλλιώς υπάρχει και το καφενείο, να κάθεσαι με τις σαγιονάρες να παίζεις τάβλι. Αύριο αυτά θα έχεις να θυμάσαι. Γιατί δοκίμασες τον εαυτό σου. Βγήκες στη φουρτούνα, δεν έκατσες στο λιμάνι. Το οικονομικό κράτα το, τόσο ώστε να μπορείς να προχωράς, να μην αναγκαστείς να διακόψεις. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις, θα το νιώσεις εσύ ο ίδιος. Μέχρι τότε, αγάντα. Καλύτερα ο πόνος, παρά η ρουτίνα και η απραξία. Ο πόνος είναι η μήτρα της γνώσης. Συνέχισε κι όπου βγάλει.
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
Respect!
Εννοειται γραφω την αληθεια,ποιος ο λογος να μπω σε τετοια διαδικασία και μαλιστα οχι και τοσο κολακευτικη για μενα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αντε ας γραψω να περασει η βραδια.

Στελνω χθες βραδυ,δεν απανταει η μικρη.Δεν πειράζει.

Ξυπναω το πρωι με πολύ καλή διαθεση,να παει να γαμηθει λεω,ετσι κι αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε,μην σωσει και ξαναστειλει!!!!Εχω κανονισει και με ωραιο μουνι με βυζαρες αμα σας την δειξω θα ξεροχυσετε ολοι

Μετα 1-2 ωρες τσουπ νατη....12 μηνυματα στο whatsapp απανωτα!Λεω ρε πουστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ να φαινονται αδιαβαστα

Οπως καταλαβατε,με ετρωγε η περιεργεια ομως...ε λοιπον τα ανοιξα και τ ι βλεπω??

Σοορυ για εχθες,σε παρακαλω στειλε μου 300 ευρω να παρω μαγιο και κατι ρουχα που ειδα!!!!

Όπως επίσης καταλαβατε,τα εστειλα!!!

Μετα το απογευμα,παλι εξαφανισμενη,εγω που εισα χαμενη ρωταω,μου στελνει φωτο τι αγορασε!σε παραλια ξαπλωμενη με φιλες της,,,,εγω ψιλοτρελαθηκα(ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??) επειδη περναει καλα το μουνακι χωρις εμενα με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......

Αφηστε το συντριβη σας λεω

Στο τελος μου λεει κιολας ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ....

Μιλαμε με ξεφτιλισε ΟΠΩς Ο ΤΖΟΒΑΝΙ τον τερματοφυλακα της Γαλατ
Από αυριο θα κανω καποια βηματα.
Κοβω τα λεφτα εντελως και ειμαι αρνητικός σε προταση της για συναντηση,γιατι πλησιαζει ο καιρος που θα ζητησει συναντηση λογω ελλειψης χρηματων,θα λεω αυριο και συγνωμη εχω δουλειες κλπ

Απλά τι γνωμη εχετε,να της πω για το ταξιδι με την αλλη?

Ενδεχεται να ζηλεψει αλλα το χειροτερο ενδεχεται να πει στα αρχιδια μου,πηγαινε με οποια θελεις!!!

Μην πεις για το ταξιδι γιατί θα το παίξει πληγωμένη και θα ζητήσει περισσότερα.
Ερωτας και σπονσοριλίκι δεν πάνε μαζί.
Αν μια γκόμενα κάνει μια μαλακία είναι βέβαιο οτι θα κάνει και άλλες.Συνεπώς θα έπρεπε ήδη να την έχεις σουτάρει.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456

Αυτά λέτε για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας όλοι εσείς ? Ναι μάγκα, συνέχισε να μην περνάς καλά, να μην κάνεις (καλό) σεξ, να στα τρώει μια μέτρια γκόμενα που σε γράφει στο νιμου της και γενικά σε έχει χεσμένο (όλα λόγια του τύπου). Αλλά αφού είσαι ''τολμηρός'' και ''παίχτης'' και κολυμπάς στα βαθιά τότε όλα καλά. Τον παράγοντα ''καψούρα'' και το ''κόλλημα'' το λάβαμε υπόψη όλοι όσοι γράψαμε εδώ, αλλά κάπου στην πορεία το γάμησε ο τύπος με την ''ημερήσια ενημέρωση του πώς μου τα τρώνε''.

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
Αυτά λέτε για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας όλοι εσείς ? Ναι μάγκα, συνέχισε να μην περνάς καλά, να μην κάνεις (καλό) σεξ, να στα τρώει μια μέτρια γκόμενα που σε γράφει στο νιμου της και γενικά σε έχει χεσμένο (όλα λόγια του τύπου). Αλλά αφού είσαι ''τολμηρός'' και ''παίχτης'' και κολυμπάς στα βαθιά τότε όλα καλά. Τον παράγοντα ''καψούρα'' και το ''κόλλημα'' το λάβαμε υπόψη όλοι όσοι γράψαμε εδώ, αλλά κάπου στην πορεία το γάμησε ο τύπος με την ''ημερήσια ενημέρωση του πώς μου τα τρώνε''.
Κι εσυ σωστός!
Κι μαλλον πιο σωστός από τον προηγουμενο.
Τι νοημα εχει αν γαμιεσαι ψυχολογικα΄οικονομικά και δεν περνας και καλα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Να στα τρώνε δεν είναι τόσο κακό αλλά πρέπει να περνάς καλά όχι να σου κάνουν βασανιστήριο.Εδώ η άλλη τον παιδεύει,του έχει βγάλει την πίστη ανάποδα.Πρέπει να είσαι μαζόχας για να σου αρέσει τέτοια κατάσταση.
Για αυτό είπα να την κατουρήσει ή να τη μαστιγώσει για να πάρει εκδίκηση να βγει από πάνω.Αν και πιο πιθανό είναι να τον κατουρήσει η γκόμενα.
Προφανώς η τύπισσα έχει καταλάβει οτι ο τύπος είναι sub και τον έχει πατήσει κάτω.Μόνο εκδρομή στα μουνολίβαδα προφυλάσσει από τέτοιες εξελίξεις γυναικείας μαγκιάς.

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
Το έξτρα ποσό δεν μας έχεις πει που κυμάνθηκε ;
3 συνολικα.Συν τα 300 σημερα,3.300 περιπου.

Αλλα ειναι μαλλον τα τελευταια που ειδε απο εμενα.

Οταν ξαναβρεθουμε και αφου τελειωσει το ραντεβου δηλαδη το σεξ,θα της πω Δεν εχει λεφτα σημερα,μου "χρωστας" 2-3 ραντεβου.

Μπορει να ακουστει "τσιπικο" αλλά ετσι πρεπει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οταν ξαναβρεθουμε και αφου τελειωσει το ραντεβου δηλαδη το σεξ,θα της πω Δεν εχει λεφτα σημερα,μου "χρωστας" 2-3 ραντεβου.

Θα σου ζητήσει κι άλλα πριν ξαναβρεθείτε.

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216

Θέλει να ζει όμορφα με τα λεφτά σου χωρίς καν να κάνει κάτι για σένα. Τα καταφέρνει μια χαρά γιατί εσύ το στηρίζεις. Πολύ έξυπνη η μικρή, θα πάει μπροστά!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε νηματοθετη, μου εχεις εξαψει την περιεργεια και θελω να γνωρισω την μικρη

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εμένα η ιστορία πλέον μου φαίνεται παραμυθακι εντελώς...οποιοσδήποτε άντρας άκουγε τόσους άλλους άντρες να του λένε "κόψε από αυτή" θα είχε αποδεχτεί τη συμβουλή και θα σκεφτόταν έστω να μπλοκάρει το κινητό της ... Ο gnakos ακόμα σκέφτεται τι θα πει, κι αν είναι τσιπικο ( καιρό είχα να δω αυτή τη λέξη) και θα πω αυτό κλπ...gnako αν όλα αυτά δεν προκύπτουν από ανία, καλό είναι να δεις κάποιον ειδικό... Ίσως προλάβεις καταστάσεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εμένα η ιστορία πλέον μου φαίνεται παραμυθακι εντελώς...οποιοσδήποτε άντρας άκουγε τόσους άλλους άντρες να του λένε "κόψε από αυτή" θα είχε αποδεχτεί τη συμβουλή και θα σκεφτόταν έστω να μπλοκάρει το κινητό της ... Ο gnakos ακόμα σκέφτεται τι θα πει, κι αν είναι τσιπικο ( καιρό είχα να δω αυτή τη λέξη) και θα πω αυτό κλπ...gnako αν όλα αυτά δεν προκύπτουν από ανία, καλό είναι να δεις κάποιον ειδικό... Ίσως προλάβεις καταστάσεις...
Η καψούρα δεν θεραπευεται με ψυχολογους

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.925
Πόντοι
25.186
Τύπε νηματοθετη, μου εχεις εξαψει την περιεργεια και θελω να γνωρισω την μικρη
Πιστεψε με δεν χάνεις απολυτως τιποτα.
Ουτε εξωτερικα ουτε εσωτερικα.
Κλασικό 23χρονο με 2 κινητα ανα χείρας και διαρκη ποσταρισματα.
Μυαλο θα ελεγα ικανοποιητικο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom