ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
to post να μεινει ανοικτο εως την 30 σελιδα εχει ωραιες αποψεις...
Νομιζω ειναι φτηνος αντιπερισπασμος
θα πω αοριστα Πηγα με μια παρεα
Να εχει και την αμφιβολια μεσα της,οτι ισως δεν ειμαι με γυναικα
Συμφωνω απολυτα με τον φιλοΝηματοθέτη, είμαι 7 χρόνια μεγαλύτερός σου. Και είμαι 100% μαζί σου. Αν δε λες αλήθεια, το ξέρεις εσύ. Από κει κι ύστερα, μην ακούς κανένα. Φουλ ξενέρωμα, φοβικά σύνδρομα, μη τζιζ, όχι δεν κάνει, Νικολάκη όχι στα βαθιά παιδί μου και όλο τέτοια. Παιχνίδι εκ του ασφαλούς δεν είναι παιχνίδι. Άμα φοβάσαι μη βραχεί ο κώλος σου, πλατσουρίζεις στα ρηχά. Μπορεί τώρα να είσαι από κάτω, αλλά κάνεις αυτό που γουστάρεις. Παίζεις γιατί είσαι παίχτης, για τον αγώνα. Αυτό σε πάει μπροστά. Αλλιώς υπάρχει και το καφενείο, να κάθεσαι με τις σαγιονάρες να παίζεις τάβλι. Αύριο αυτά θα έχεις να θυμάσαι. Γιατί δοκίμασες τον εαυτό σου. Βγήκες στη φουρτούνα, δεν έκατσες στο λιμάνι. Το οικονομικό κράτα το, τόσο ώστε να μπορείς να προχωράς, να μην αναγκαστείς να διακόψεις. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις, θα το νιώσεις εσύ ο ίδιος. Μέχρι τότε, αγάντα. Καλύτερα ο πόνος, παρά η ρουτίνα και η απραξία. Ο πόνος είναι η μήτρα της γνώσης. Συνέχισε κι όπου βγάλει.
Respect!Νηματοθέτη, είμαι 7 χρόνια μεγαλύτερός σου. Και είμαι 100% μαζί σου. Αν δε λες αλήθεια, το ξέρεις εσύ. Από κει κι ύστερα, μην ακούς κανένα. Φουλ ξενέρωμα, φοβικά σύνδρομα, μη τζιζ, όχι δεν κάνει, Νικολάκη όχι στα βαθιά παιδί μου και όλο τέτοια. Παιχνίδι εκ του ασφαλούς δεν είναι παιχνίδι. Άμα φοβάσαι μη βραχεί ο κώλος σου, πλατσουρίζεις στα ρηχά. Μπορεί τώρα να είσαι από κάτω, αλλά κάνεις αυτό που γουστάρεις. Παίζεις γιατί είσαι παίχτης, για τον αγώνα. Αυτό σε πάει μπροστά. Αλλιώς υπάρχει και το καφενείο, να κάθεσαι με τις σαγιονάρες να παίζεις τάβλι. Αύριο αυτά θα έχεις να θυμάσαι. Γιατί δοκίμασες τον εαυτό σου. Βγήκες στη φουρτούνα, δεν έκατσες στο λιμάνι. Το οικονομικό κράτα το, τόσο ώστε να μπορείς να προχωράς, να μην αναγκαστείς να διακόψεις. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις, θα το νιώσεις εσύ ο ίδιος. Μέχρι τότε, αγάντα. Καλύτερα ο πόνος, παρά η ρουτίνα και η απραξία. Ο πόνος είναι η μήτρα της γνώσης. Συνέχισε κι όπου βγάλει.
Αντε ας γραψω να περασει η βραδια.
Στελνω χθες βραδυ,δεν απανταει η μικρη.Δεν πειράζει.
Ξυπναω το πρωι με πολύ καλή διαθεση,να παει να γαμηθει λεω,ετσι κι αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε,μην σωσει και ξαναστειλει!!!!Εχω κανονισει και με ωραιο μουνι με βυζαρες αμα σας την δειξω θα ξεροχυσετε ολοι
Μετα 1-2 ωρες τσουπ νατη....12 μηνυματα στο whatsapp απανωτα!Λεω ρε πουστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ να φαινονται αδιαβαστα
Οπως καταλαβατε,με ετρωγε η περιεργεια ομως...ε λοιπον τα ανοιξα και τ ι βλεπω??
Σοορυ για εχθες,σε παρακαλω στειλε μου 300 ευρω να παρω μαγιο και κατι ρουχα που ειδα!!!!
Όπως επίσης καταλαβατε,τα εστειλα!!!
Μετα το απογευμα,παλι εξαφανισμενη,εγω που εισα χαμενη ρωταω,μου στελνει φωτο τι αγορασε!σε παραλια ξαπλωμενη με φιλες της,,,,εγω ψιλοτρελαθηκα(ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??) επειδη περναει καλα το μουνακι χωρις εμενα με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......
Αφηστε το συντριβη σας λεω
Στο τελος μου λεει κιολας ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ....
Μιλαμε με ξεφτιλισε ΟΠΩς Ο ΤΖΟΒΑΝΙ τον τερματοφυλακα της Γαλατ
Από αυριο θα κανω καποια βηματα.
Κοβω τα λεφτα εντελως και ειμαι αρνητικός σε προταση της για συναντηση,γιατι πλησιαζει ο καιρος που θα ζητησει συναντηση λογω ελλειψης χρηματων,θα λεω αυριο και συγνωμη εχω δουλειες κλπ
Απλά τι γνωμη εχετε,να της πω για το ταξιδι με την αλλη?
Ενδεχεται να ζηλεψει αλλα το χειροτερο ενδεχεται να πει στα αρχιδια μου,πηγαινε με οποια θελεις!!!
Νηματοθέτη, είμαι 7 χρόνια μεγαλύτερός σου. Και είμαι 100% μαζί σου. Αν δε λες αλήθεια, το ξέρεις εσύ. Από κει κι ύστερα, μην ακούς κανένα. Φουλ ξενέρωμα, φοβικά σύνδρομα, μη τζιζ, όχι δεν κάνει, Νικολάκη όχι στα βαθιά παιδί μου και όλο τέτοια. Παιχνίδι εκ του ασφαλούς δεν είναι παιχνίδι. Άμα φοβάσαι μη βραχεί ο κώλος σου, πλατσουρίζεις στα ρηχά. Μπορεί τώρα να είσαι από κάτω, αλλά κάνεις αυτό που γουστάρεις. Παίζεις γιατί είσαι παίχτης, για τον αγώνα. Αυτό σε πάει μπροστά. Αλλιώς υπάρχει και το καφενείο, να κάθεσαι με τις σαγιονάρες να παίζεις τάβλι. Αύριο αυτά θα έχεις να θυμάσαι. Γιατί δοκίμασες τον εαυτό σου. Βγήκες στη φουρτούνα, δεν έκατσες στο λιμάνι. Το οικονομικό κράτα το, τόσο ώστε να μπορείς να προχωράς, να μην αναγκαστείς να διακόψεις. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγεις, θα το νιώσεις εσύ ο ίδιος. Μέχρι τότε, αγάντα. Καλύτερα ο πόνος, παρά η ρουτίνα και η απραξία. Ο πόνος είναι η μήτρα της γνώσης. Συνέχισε κι όπου βγάλει.
Κι εσυ σωστός!Αυτά λέτε για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας όλοι εσείς ? Ναι μάγκα, συνέχισε να μην περνάς καλά, να μην κάνεις (καλό) σεξ, να στα τρώει μια μέτρια γκόμενα που σε γράφει στο νιμου της και γενικά σε έχει χεσμένο (όλα λόγια του τύπου). Αλλά αφού είσαι ''τολμηρός'' και ''παίχτης'' και κολυμπάς στα βαθιά τότε όλα καλά. Τον παράγοντα ''καψούρα'' και το ''κόλλημα'' το λάβαμε υπόψη όλοι όσοι γράψαμε εδώ, αλλά κάπου στην πορεία το γάμησε ο τύπος με την ''ημερήσια ενημέρωση του πώς μου τα τρώνε''.
Το έξτρα ποσό δεν μας έχεις πει που κυμάνθηκε ;3 χιλ σε 2 μηνες
6 συναντησεις 3-4 ωρες η καθεμια συν ενα ποσο εξτρα για καποια αναγκη που προεκυψε
3 συνολικα.Συν τα 300 σημερα,3.300 περιπου.Το έξτρα ποσό δεν μας έχεις πει που κυμάνθηκε ;
3 συνολικα.Συν τα 300 σημερα,3.300 περιπου.
Αλλα ειναι μαλλον τα τελευταια που ειδε απο εμενα.
Οταν ξαναβρεθουμε και αφου τελειωσει το ραντεβου δηλαδη το σεξ,θα της πω Δεν εχει λεφτα σημερα,μου "χρωστας" 2-3 ραντεβου.
Μπορει να ακουστει "τσιπικο" αλλά ετσι πρεπει.
Θέλει να ζει όμορφα με τα λεφτά σου χωρίς καν να κάνει κάτι για σένα. Τα καταφέρνει μια χαρά γιατί εσύ το στηρίζεις. Πολύ έξυπνη η μικρή, θα πάει μπροστά!3 συνολικα.Συν τα 300 σημερα,3.300 περιπου.
Αλλα ειναι μαλλον τα τελευταια που ειδε απο εμενα.
Οταν ξαναβρεθουμε και αφου τελειωσει το ραντεβου δηλαδη το σεξ,θα της πω Δεν εχει λεφτα σημερα,μου "χρωστας" 2-3 ραντεβου.
Μπορει να ακουστει "τσιπικο" αλλά ετσι πρεπει.
Η καψούρα δεν θεραπευεται με ψυχολογουςΕμένα η ιστορία πλέον μου φαίνεται παραμυθακι εντελώς...οποιοσδήποτε άντρας άκουγε τόσους άλλους άντρες να του λένε "κόψε από αυτή" θα είχε αποδεχτεί τη συμβουλή και θα σκεφτόταν έστω να μπλοκάρει το κινητό της ... Ο gnakos ακόμα σκέφτεται τι θα πει, κι αν είναι τσιπικο ( καιρό είχα να δω αυτή τη λέξη) και θα πω αυτό κλπ...gnako αν όλα αυτά δεν προκύπτουν από ανία, καλό είναι να δεις κάποιον ειδικό... Ίσως προλάβεις καταστάσεις...
Πιστεψε με δεν χάνεις απολυτως τιποτα.Τύπε νηματοθετη, μου εχεις εξαψει την περιεργεια και θελω να γνωρισω την μικρη
Νομίζω ότι δεν είναι καψούρα...αλλά δεν θα σχολιάσω περισσότερο..Η καψούρα δεν θεραπευεται με ψυχολογους