Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Εννοειται

ΜΟΝΟΣ μου τα γραφω φιλε και εκτιθεμαι,δεν περιμενω εξυπναδες απο αλλους!!
ακου ΑΚΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΛΑΚΑΤ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...
ΓΡΑΨΕ...
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΡΕΚΟΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ"+ "ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ 500+ ΤΑ ΔΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕΤΑ"....
ΤΡΑΒΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ..ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΠΛΑΚΑ -ΚΟΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ.....
ΑΑΑ!!!! ΓΡΑΦΤΑ ΚΑΙ στα αγγλικα εχουμε τουρισμο-

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
Μην γραφεις χαζα φιλε.
Οι γυναικες αγοραζουν 10 μαγιο στην καθισια.Ειτε εχουν ειτε δεν εχουν παιρνουν κι αλλα!
Τα λεφτα τα στειλα με Λεφτα στο λεπτό Πειραιως 200 και 100 γιατι το οριο ειναι 200 πλεον.Ξυπνα λιγο!!!

ΦΥΣΙΚΑ μου εγραψε θελω 300 και ΟΧΙ ΕΛΑ ΕΔΩ,τα ειπαμε εχθες αυτα....Δεν με θελει εκει,ειναι με τις φιλες της!!!!!!

υγ η βυζαρου ειναι η γκομενα που κανονισα νησι απο Κυριακη ρε...επειδη ειναι βυαζρου δεν μπορει να ειναι απο Κολωνακι??χαχαχα
200 την ημέρα έχει η Πειραιώς.Από 2 λογαριασμούς έστειλες;Φίλε σου είπα τι να κάνεις και όχι απλά δεν το έκανες το ανατίναξες το θέμα.Έκανες στροφή 180μοιρών.Είσαι χαμένος.Δεν σώζεσαι.Σοβαρά σου μιλάω.Με αυτό που έκανες το έχασες το παιχνίδι.Σε δουλεύει κανονικότατα.Δεν έχει άλλη επιλογή.Κόβεις οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της ΧΘΕΣ.Δεν σώζεσαι αλλιώς.

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.943
Πόντοι
25.186
Στελνω και στην αλλη την βιζιτου που κανονισαμε(ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ στο κουρμπετι και αρπακτικο)
Και μου λεει ξεχασε την ειναι απαραδεκτη,τωρα εχεις εμενα!!!

Κι αυτη να με φαει θελει!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ξεχασέ το μεγάλη διαφορά ηλικιας...αυτά γίνονταν πριν 50 χρόνια...πλέον δεν γίνεται να συμβούν...είσαι 44 το λιγότερο 35 ψάξου...
πολλοι γαμανε 20+ διαφορα ηλικιας αλλα ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ-

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
Στελνω και στην αλλη την βιζιτου που κανονισαμε(ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ στο κουρμπετι και αρπακτικο)

Ρε μας δουλεύεις;κάθεσαι και συζητάς με την κολωνακιότισα για την μικρή.Τόσο άσχετος είσαι;

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

ΟΧΙ ΡΕ αυτη σε αγαπαει πολυ...θα σου κανει και εκπτωση 20%....
κοιτα τι γραφεις λες οτι εχει γινει σε μια αλλη βιζιτου...χαχααχαχαχα..
σκεψου τι γνωμη θα χει για σενα...αν θα σε χρεωνε 500 τωρα θα ζητα 1,500....

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.943
Πόντοι
25.186
Ρε μας δουλεύεις;κάθεσαι και συζητάς με την κολωνακιότισα για την μικρή.Τόσο άσχετος είσαι;
Ναι ηθελα καπου να τα πω γιατι ημουν στην τσιτα απο τα νευρα.
Γιατι το λες?
Η αλλη ειναι σουπερ επαγγελματιας,δεν την νοιαζει ουτε η μικρη ουτε καμια

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε τι δουλεια εχεις μ ενα κοριτσακι που θα μπορουσε να ναι…κορη σου;;; Πως θα παρουσιασει στις φιλες της ενα μεσηλικα γκριζομαλη καραφλα με κοιλιες σαν το…αμορε της;; :confused: :confused: :confused:

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Αντε ας γραψω να περασει η βραδια.

Στελνω χθες βραδυ,δεν απανταει η μικρη.Δεν πειράζει.

Ξυπναω το πρωι με πολύ καλή διαθεση,να παει να γαμηθει λεω,ετσι κι αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε,μην σωσει και ξαναστειλει!!!!Εχω κανονισει και με ωραιο μουνι με βυζαρες αμα σας την δειξω θα ξεροχυσετε ολοι

Μετα 1-2 ωρες τσουπ νατη....12 μηνυματα στο whatsapp απανωτα!Λεω ρε πουστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ να φαινονται αδιαβαστα

Οπως καταλαβατε,με ετρωγε η περιεργεια ομως...ε λοιπον τα ανοιξα και τ ι βλεπω??

Σοορυ για εχθες,σε παρακαλω στειλε μου 300 ευρω να παρω μαγιο και κατι ρουχα που ειδα!!!!

Όπως επίσης καταλαβατε,τα εστειλα!!!

Μετα το απογευμα,παλι εξαφανισμενη,εγω που εισα χαμενη ρωταω,μου στελνει φωτο τι αγορασε!σε παραλια ξαπλωμενη με φιλες της,,,,εγω ψιλοτρελαθηκα(ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??) επειδη περναει καλα το μουνακι χωρις εμενα με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......

Αφηστε το συντριβη σας λεω

Στο τελος μου λεει κιολας ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ....

Μιλαμε με ξεφτιλισε ΟΠΩς Ο ΤΖΟΒΑΝΙ τον τερματοφυλακα της Γαλατα!!!

Ειστε ελευθεροι να με βρισετε

Τωρα ομως απο εδω και περα τι κανουμε?????Πραγματικα κρισιμο σταυροδρομι

Όπως την περιγράφεις, αυτή η σχέση είναι αδιέξοδη. Μην ασχολείσαι άλλο μαζί της, δεν οδηγεί κάπου. Άμα είσαι μαζόχας και γουστάρεις να πετάς τα λεφτά σου δικαίωμά σου, αλλά ποιος ο λόγος μετά να έρχεσαι εδώ και να ζητάς συμβουλές; Εκτός αν τη βρίσκεις με το να μας δουλεύεις...

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.943
Πόντοι
25.186
ξεχασέ το μεγάλη διαφορά ηλικιας...αυτά γίνονταν πριν 50 χρόνια...πλέον δεν γίνεται να συμβούν...είσαι 44 το λιγότερο 35 ψάξου...
Τι εννοεις δεν καταλαβα?Τι 44 καΙ 35?Να βρω γκομενα 35 και ανω?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
Γιατι το λες?
Μάλιστα μιλάμε είσαι και πολύ αρσενικό.Κάθεσαι και κλαίγεσαι στην επαγγελματία για την μικρή.Φαντάσου και μου το λες χαλαρά.Ρε καληνυχτιάκας είσαι;Μήπως και την επαγγελματία όπως λες την παίρνεις και αντί να την γαμάς κάθεσαι και την καις με τα εσωψυχά σου;

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Γιατι το λες?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε νουμερο κοψε την πλακα ρε φιλε...βασικα τα φραγκα αν δεν ειναι απο κληρονομια η ενοικια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ενας με την λογικη σου να βγαζει καλα λεφτα.....
αντε ας πουμε οτι λες αληθεια η αλλη.....θα σκεφτεται ποσο χαζη ειναι που δεν σου ζητησε παραπανω λεφτα...
αλλα θα σου ζητησει στανταρ...

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.943
Πόντοι
25.186
Όπως την περιγράφεις, αυτή η σχέση είναι αδιέξοδη. Μην ασχολείσαι άλλο μαζί της, δεν οδηγεί κάπου. Άμα είσαι μαζόχας και γουστάρεις να πετάς τα λεφτά σου δικαίωμά σου, αλλά ποιος ο λόγος μετά να έρχεσαι εδώ και να ζητάς συμβουλές; Εκτός αν τη βρίσκεις με το να μας δουλεύεις...
Δικιο εχεις 10000000%
Απλά κολλαω σαν χαρακτηρας.
Οχι μονο σε γυναικες.
Και σε αλλα πραγματα.Κολλημενο μυαλο.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
Και πραγματικά αν είναι να καθόμαστε να συζητάμε το προβλημά σου και εσύ να κάνεις τα δικά σου και μάλιστα την χειρότερη επιλογή δεν έχει νόημα το νήμα.Είσαι χαμένος και σου εύχομαι απλά όταν θα σε ξεκάνει εντελώς να σου έχει μείνει λίγη δύναμε απλά για να υπάρχει η ελπίδα μετά από αγώνα να επανέλθεις.Αλλά δεν προσδοκώ και πολλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε νουμερο κοψε την πλακα ρε φιλε...βασικα τα φραγκα αν δεν ειναι απο κληρονομια η ενοικια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ενας με την λογικη σου να βγαζει καλα λεφτα.....
αντε ας πουμε οτι λες αληθεια η αλλη.....θα σκεφτεται ποσο χαζη ειναι που δεν σου ζητησε παραπανω λεφτα...
αλλα θα σου ζητησει στανταρ...
Κάτσε πρέπει να πάρει και σαγιονάρες και παρεό και γυαλιά ηλίου κανά 1000 θα τα ζητήσει στανταρ τώρα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αργα σου ετυχε με το κλαμα σου δεν θα ειχε κλεισει η softex να πουμε κουτες τα χαρτομαντηλα...
στειλε αλλα 300 το πρωι... κριμα το κοριτσι μπορει να ξοδεψε...
αααα και να πας λιμανι με το punto του φιλου να την παρεις...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.561
Πόντοι
456
Δικιο εχεις 10000000%
Απλά κολλαω σαν χαρακτηρας.
Οχι μονο σε γυναικες.
Και σε αλλα πραγματα.Κολλημενο μυαλο.
Μάλιστα και βγάζεις τόσα λεφτά που σου μένουν για να κάνεις αυτά τα πράγματα;Άμα σε δουλεύει ένα πουτανάκι έτσι στη δουλειά σου πως δεν έχεις βαρέσει κανόνι;όπως ανέφερε και ο achilleas μάλλον εισοδηματία και μάλιστα απο κληρονομιές όχι από δουλεμένα δικά σου σε κόβω.Πάλι καλά γιατί αλλιώς στο δρόμο θα ήσουνα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
χωρια το δουλεμα γραφτηκαν πολλα καλα ποιοτικα ποστ για σκεψη--ασχετα το τρολαρισμα---
οι κριτικες του τυπου τωρα ειναι με ερωτηματικο πλεον...1 φορα ψευτης για παντα ψευτης..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom