Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Έμπαινα ένα δθαστημα τσατουρμπειτ χωρίς να βάλω λεφτά, κι έβλεπα άτομα να δίνουν συνολικά κάτι πόσα πολύ μεγάλα.10 χιλιάρικα δολλάρια κλπ .. υπέθεσα από τα συμφραζόμενα ότι αυτοί που δίναν τόσα λεφτά για να κανει η άλλη στριπτίζ, βρίσκονταν στην ίδια πόλη και κανόνιζαν μετά ραντεβού..λέω για κολομβια και μεδεγιν που κυκλοφορεί πολύ χρήμα κι από τα ναρκωτικά... Οι κολομβιανες κάποιες πολύ αξιόλογες.. αν μπορούσα θα πήγαινα εκεί για κάνα μηνα... Βέβαια είναι επικίνδυνα..θέλει προσοχή ..
ΤΑ ΤΙΠ ΕΙΝΑΙ τοκκενς δεν ειναι λεφτα δεν θυμαμαι αντιστοιχια πχ 500 ειναι 80$....
ασε που τα μισα τα παιρνει το site 60-40 μερικες φορες....
βενεζουελα εχει γεμισει πολυ πολυ φτωχεια....
εγω μιληγα με ευρωπη ουκρανια,ρωσια,ρουμανια,μολδαβια κτλ...
καποια φαση οι 7,8 που ηξερα σταματησαν και σταματησε το τσατ...
καλο ειναι το bonga εχει σουπερ ρωσιδες

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
To σπονσοριλίκι είναι δύσκολο σπορ.Θέλει κότσια.Πρέπει να το έχεις μέσα σου δεν είναι για όλους.
αν δεις την ζωη κυνικα δεν εχεις θεματα...αν το πας σαν προβατο θα χεις προβλημα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
τωρα στο θεμα του φιλου μας π.χ 500 την ημερα εγω θα τα εδινα αν εβγαζα 6-7 χιλιαρικα το μηνα ΣΤΑΝΤΑΡ...
ΣΕ ΠΟΛΛΟΥς ΤΩΡΑ τα 500 φανταζουν πολλα που προσφερε ο φιλος..για αυτον μπορει να ειναι ενα πενηνταρικο παραδειγμα....
οπως και στα νορμαλ στριπ ποτε δεν καταλαβα τυπους που ανοιγαν σαμπανιες 500+....
τεσπα ο καθενας ξοδευει οπως νομιζει---
ειρωνια αυτος που ανοιγε σαμπανια μπορει και να μην γαμαγε μετα.
Αρχηγέ πάντως το να δώσεις τόσα λεφτά και να μην έχεις ανταμοιβές, είναι μεγάλη ήττα..αλλά και να έχεις χρήμα 500 τη μέρα? Καλύτερα μάζεψε τα και πάνε Μπαλί και κάτσε κάνα μήνα...

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.117
Πόντοι
25.186
Αντε ας γραψω να περασει η βραδια.

Στελνω χθες βραδυ,δεν απανταει η μικρη.Δεν πειράζει.

Ξυπναω το πρωι με πολύ καλή διαθεση,να παει να γαμηθει λεω,ετσι κι αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε,μην σωσει και ξαναστειλει!!!!Εχω κανονισει και με ωραιο μουνι με βυζαρες αμα σας την δειξω θα ξεροχυσετε ολοι

Μετα 1-2 ωρες τσουπ νατη....12 μηνυματα στο whatsapp απανωτα!Λεω ρε πουστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ να φαινονται αδιαβαστα

Οπως καταλαβατε,με ετρωγε η περιεργεια ομως...ε λοιπον τα ανοιξα και τ ι βλεπω??

Σοορυ για εχθες,σε παρακαλω στειλε μου 300 ευρω να παρω μαγιο και κατι ρουχα που ειδα!!!!

Όπως επίσης καταλαβατε,τα εστειλα!!!

Μετα το απογευμα,παλι εξαφανισμενη,εγω που εισα χαμενη ρωταω,μου στελνει φωτο τι αγορασε!σε παραλια ξαπλωμενη με φιλες της,,,,εγω ψιλοτρελαθηκα(ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??) επειδη περναει καλα το μουνακι χωρις εμενα με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......

Αφηστε το συντριβη σας λεω

Στο τελος μου λεει κιολας ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ....

Μιλαμε με ξεφτιλισε ΟΠΩς Ο ΤΖΟΒΑΝΙ τον τερματοφυλακα της Γαλατα!!!

Ειστε ελευθεροι να με βρισετε

Τωρα ομως απο εδω και περα τι κανουμε?????Πραγματικα κρισιμο σταυροδρομι

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.748
Πόντοι
456
Α καλά, το σενάριο του τρολαρίσματος μάλλον φαίνεται να επικρατεί...δεν μπορώ να φανταστώ οτι υπάρχουν τέτοιοι πεπέγκες(εν γνώση τους κιόλας). Ρε τύπε, αφού οτι και να σου γράψουμε εδώ μέσα, πάλι τον μαλάκα θα κάνεις. Τι μας ταλαιπωρείς και μας?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

Ξυπναω το πρωι με πολύ καλή διαθεση,να παει να γαμηθει λεω,ετσι κι αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε,μην σωσει και ξαναστειλει!!!!Εχω κανονισει και με ωραιο μουνι με βυζαρες αμα σας την δειξω θα ξεροχυσετε ολοι

Μετα 1-2 ωρες τσουπ νατη....12 μηνυματα στο whatsapp απανωτα!Λεω ρε πουστη ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ να φαινονται αδιαβαστα

Οπως καταλαβατε,με ετρωγε η περιεργεια ομως...ε λοιπον τα ανοιξα και τ ι βλεπω??

Σοορυ για εχθες,σε παρακαλω στειλε μου 300 ευρω να παρω μαγιο και κατι ρουχα που ειδα!!!!

Μετα το απογευμα,παλι εξαφανισμενη,εγω που εισα χαμενη ρωταω,μου στελνει φωτο τι αγορασε!σε παραλια ξαπλωμενη με φιλες της,,,,εγω ψιλοτρελαθηκα(ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ??) επειδη περναει καλα το μουνακι χωρις εμενα με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ......

ελα τυπε κοφτο...φτανει καρφωθηκες...
λες μαγιο ηταν διακοπες ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΟ...
ρουχα που αγορασε στο νησι που ενα παντελονι κανει 5 φορες απανω???
τα λεφτα πως τα εστειλες??? θα πεις τωρα εχεις κ το iban της....η paypal....
re @@@@@ εσυτα εστειλες εξ αρχης δεν σου ειπε ΝΑ ΠΑΣ....
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΣΟΥ ΓΡΑΨΕ ΣΤΕΙΛΕ 300 ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΑ ΕΔΩ...
BTW ΤΟ whats up k to viber εχουν ρυθμιση να μην φαινεται οτι ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ....γιατι δεν το κανες?
σημερα λες βυζαρες...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΥΠΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΒΙΖΙΤΑ ΑΟΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ????
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΕΛΑ το γαμησες το θεμα...πιες την μπυρα σου και βαλε netflix...και γελα που αρχικα ασχοληθηκαν μερικοι μαζι σου...
αντε να πιστεψουν μερικοι τωρα και τις κριτικες που εχεις ανεβασει....
λοιπον πηγαινε στο χωριο του γιαν κριστεν αντερσεν και γραφε παραμυθια εχεις ταλεντο-

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

Πάνε στο Μπαλί..χαχα..

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.117
Πόντοι
25.186
ελα τυπε κοφτο...φτανει καρφωθηκες...
λες μαγιο ηταν διακοπες ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΟ...
ρουχα που αγορασε στο νησι που ενα παντελονι κανει 5 φορες απανω???
τα λεφτα πως τα εστειλες??? θα πεις τωρα εχεις κ το iban της....η paypal....
re @@@@@ εσυτα εστειλες εξ αρχης δεν σου ειπε ΝΑ ΠΑΣ....
ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΣΟΥ ΓΡΑΨΕ ΣΤΕΙΛΕ 300 ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΑ ΕΔΩ...
BTW ΤΟ whats up k to viber εχουν ρυθμιση να μην φαινεται οτι ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ....γιατι δεν το κανες?
σημερα λες βυζαρες...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΥΠΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΒΙΖΙΤΑ ΑΟΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ????
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
Μην γραφεις χαζα φιλε.
Οι γυναικες αγοραζουν 10 μαγιο στην καθισια.Ειτε εχουν ειτε δεν εχουν παιρνουν κι αλλα!
Τα λεφτα τα στειλα με Λεφτα στο λεπτό Πειραιως 200 και 100 γιατι το οριο ειναι 200 πλεον.Ξυπνα λιγο!!!

ΦΥΣΙΚΑ μου εγραψε θελω 300 και ΟΧΙ ΕΛΑ ΕΔΩ,τα ειπαμε εχθες αυτα....Δεν με θελει εκει,ειναι με τις φιλες της!!!!!!

υγ η βυζαρου ειναι η γκομενα που κανονισα νησι απο Κυριακη ρε...επειδη ειναι βυαζρου δεν μπορει να ειναι απο Κολωνακι??χαχαχα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μην γραφεις χαζα φιλε.
Οι γυναικες αγοραζουν 10 μαγιο στην καθισια.Ειτε εχουν ειτε δεν εχουν παιρνουν κι αλλα!
Τα λεφτα τα στειλα με Λεφτα στο λεπτό Πειραιως 200 και 100 γιατι το οριο ειναι 200 πλεον.Ξυπνα λιγο!!!

ΦΥΣΙΚΑ μου εγραψε θελω 300 και ΟΧΙ ΕΛΑ ΕΔΩ,τα ειπαμε εχθες αυτα....Δεν με θελει εκει,ειναι με τις φιλες της!!!!!!

υγ η βυζαρου ειναι η γκομενα που κανονισα νησι απο Κυριακη ρε...επειδη ειναι βυαζρου δεν μπορει να ειναι απο Κολωνακι??χαχαχα
Έστω ότι δε λες παραμύθι... γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί της? Θες να την παντρευτείς?

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.311
Πόντοι
446
Μωρέ εσύ μια χαρά είσαι , και ούτε είσαι μπερδεμένος . Απλά αρκετοί από εδώ μέσα ,[ και βάζω και τον εαυτό μου μέσα ] είναι μπερδεμένοι και ξεχνούν το που βρίσκονται και το τι κυκλοφορεί γενικά στα διάφορα φόρουμ .

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.117
Πόντοι
25.186
Έστω ότι δε λες παραμύθι... γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί της? Θες να την παντρευτείς?
Αυτο ειναι κορυφαια ερωτηση
Μετριο γαμησι
Εμφανιση νεανικη αλλα 7αρακι,δεν ειναι τιποτα τρομερο
Διαφορα ηλικιας
Κολοχαρακτηρας
Καμια ελπίδα για τιποτα

Κι ομως....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Μην γραφεις χαζα φιλε.

ΑΡΑ ξερεις αρκετα για αυτην εχεις τραπεζικο λογαριασμο κτλ...
αν 1% λες αληθεια....το επομενο ειναι...σε 1 χρονο απο τωρα να βρεθεις σε αντισκηνο σε camp μεταναστων..μαλακασσα ελαιωνα σχιστο...
δωσε της το σπιτι σου τραβα σε καμπ...

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.117
Πόντοι
25.186
ΑΡΑ ξερεις αρκετα για αυτην εχεις τραπεζικο λογαριασμο κτλ...
αν 1% λες αληθεια....το επομενο ειναι...σε 1 χρονο απο τωρα να βρεθεις σε αντισκηνο σε camp μεταναστων..μαλακασσα ελαιωνα σχιστο...
δωσε της το σπιτι σου τραβα σε καμπ...
Ρε φιλε ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ δεν θελει λογαριασμο του παραληπτη,παει στο μηχανημα και τα σηκωνει ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Μετριο γαμησι
Διαφορα ηλικιας
Κολοχαρακτηρας
Καμια ελπίδα για τιποτα

Κι ομως....
παρε ποπ κορν μπυρα και διαβαζε απαντησεις....
το επομενο...της εστειλα 500 σε 2 μερες ...και μου στειλε μια καρδουλα για ανταλλαγμα..
στις 2 καρδουλες 1.000
αν μου στειλει αυτοκολητο in love θα της παρω το mini cooper....
και μετα θα κλαιω......

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.117
Πόντοι
25.186

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μετριο γαμησι
Διαφορα ηλικιας
Κολοχαρακτηρας
Καμια ελπίδα για τιποτα

Κι ομως....
ξεχασέ το μεγάλη διαφορά ηλικιας...αυτά γίνονταν πριν 50 χρόνια...πλέον δεν γίνεται να συμβούν...είσαι 44 το λιγότερο 35 ψάξου...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ρε φιλε ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ δεν θελει λογαριασμο του παραληπτη,παει στο μηχανημα και τα σηκωνει ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ και ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
περιμενε γυρω στις 2 θα βγει με τις φιλες της θα σου στειλει βιντεο με σφηνακια(στην υγεια του μαλακα!) εσενα δηλαδη....
τι αλλο θα πεις ρε φιλε...τι αλλο......

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.117
Πόντοι
25.186
περιμενε γυρω στις 2 θα βγει με τις φιλες της θα σου στειλει βιντεο με σφηνακια(στην υγεια του μαλακα!) εσενα δηλαδη....
τι αλλο θα πεις ρε φιλε...τι αλλο......
Εννοειται

ΜΟΝΟΣ μου τα γραφω φιλε και εκτιθεμαι,δεν περιμενω εξυπναδες απο αλλους!!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Για να δωσω τιπ,χοντρικά και μονο χοντρικά ειναι καπως ετσι

ωραίο το μωρό ! εσύ είσαι;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories