papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 136
- Like
- 52.462
- Πόντοι
- 27.261
οι beatles το ειπαν πρωτοιYou can't buy love όπως έλεγε και ο Βαρουφάκης.
οι beatles το ειπαν πρωτοιYou can't buy love όπως έλεγε και ο Βαρουφάκης.
Αυτοί νομίζω θεωρούνται PUA , δεν ξέρω είναι το ίδιο με τους coaches ; Εγω το είχα στο μυαλό μου οτι ο coach θα σου μάθει πιό πολύ αυτοεκτίμηση κτλ , ενώ οι PUA είναι πιο πολύ τις φιλοσοφίας κάνε οτι χρειαστεί για να γαμήσεις ... η κάπως έτσιΠηγαινε youtube και πατα men of style
Εχω ακουσει οτι σου κανουν μαθηματαΑυτοί νομίζω θεωρούνται PUA , δεν ξέρω είναι το ίδιο με τους coaches ; Εγω το είχα στο μυαλό μου οτι ο coach θα σου μάθει πιό πολύ αυτοεκτίμηση κτλ , ενώ οι PUA είναι πιο πολύ τις φιλοσοφίας κάνε οτι χρειαστεί για να γαμήσεις ... η κάπως έτσι
ρε μαγκητες, σορρυ, αλλα τι ειναι αυτα τα κινεζικα που λετε ?Αυτοί νομίζω θεωρούνται PUA , δεν ξέρω είναι το ίδιο με τους coaches ; Εγω το είχα στο μυαλό μου οτι ο coach θα σου μάθει πιό πολύ αυτοεκτίμηση κτλ , ενώ οι PUA είναι πιο πολύ τις φιλοσοφίας κάνε οτι χρειαστεί για να γαμήσεις ... η κάπως έτσι
Στην ουσία είναι κάτι σαν ψυχολόγοι , κάποιοι μάλιστα έχουν και κάποιου είδους πτυχία απο οτι έχω ακούσει.ρε μαγκητες, σορρυ, αλλα τι ειναι αυτα τα κινεζικα που λετε ?
pua, coaches, men of style κτλπ.
εγω εχω μεινει στον basketball coach, οταν επαιζα μπασκετ στα εφηβικα μου και με ξεχεζε οταν εκανα τα δικα μου, αντι για το συστημα που μου ειχε πει.
τοσο πισω ειμαι-εχω μεινει ?
Cant buy me love!οι beatles το ειπαν πρωτοι
Εδω πχ είναι μια γυναίκα coach , είχα παρακολουθήσει παλιά κάτι λίγα απο τα βίντεο της.Σε λιγο θα μας πειτε να παρουμε coach για να μας μαθει να γραφουμε στο bourdela
Tι ειναι αυτα μονο σε αμερικανικα εργα γινονται,μαθηματα καμακι?
και παει κοσμος να τους ακουσει ? και τους σκαει και λεφτα κιολας ?Στην ουσία είναι κάτι σαν ψυχολόγοι , κάποιοι μάλιστα έχουν και κάποιου είδους πτυχία απο οτι έχω ακούσει.
ΕΛΑ ΜΑΡΘΑ ΟΒΕΡ!!!!Επειδη εσυ εισαι του μπουρδελου και του 10ρικου και του Μεταξουργειου,τραβα λοιπον σε αλλη παραλια και μην ασχολεισαι.
να βαλω φωτογραφια ΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ?Μπορω να βαλω οποιαδηποτε κοπελα και να πω Νατη ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
Πως θα το επιβεβαιωσετε εσεις???????
ΝΑ ΔΩΣΩ Ινσταγκραμ???ΚΑΙ?Μπορω να δωσω της οποιασδηποτε
Να βαλω μηνυματα?Μπορει να ειναι απο οποιαδνηποτε ή δικά μου φεικ,να τα εγραψα εγω
Ανικητη η ηλιθιότητα πραγματικα
οι pick up artists που απλα προσπαθουν μονο να σου δειξουν ψυχολογικα tricks και ζηταν λεφτα απο πανω ειναι απατεωνες οι σωστοι ειναι αυτοι που σου λενε οτι πρεπει να ανεβασεις την αξια σου ως ανδρας πρωτα...δηλαδη οπως ειπαμε και πριν 1εμφανιση 2status,λεφτα 3επικοινωνια και προσωπικοτηταΣτην ουσία είναι κάτι σαν ψυχολόγοι , κάποιοι μάλιστα έχουν και κάποιου είδους πτυχία απο οτι έχω ακούσει.
Σε διδασκουν να προσεγγιζεις το στοχοκαι παει κοσμος να τους ακουσει ? και τους σκαει και λεφτα κιολας ?
ρε μαγκες τσιλ λεμε.
η μονη συνταγη που ειναι αλανθαστη, ειναι η κλασσικη.
τη βλεπεις, σε βλεπει και παιζει η μπαλα (αν τη βλεπεις μονο εσυ, καθεσαι στα αβγα σου εννοεται η' βρισκεις αλλον τροπο να σε δει... π.χ. μεσω καποιου κοινου φιλου αν υπαρχει),
πας, μιλας και βλεπεις αν υπαρχει ανταποκριση.
αν ναι συνεχιζεις, αν οχι, λες γεια χαρηκα και πας στην επομενη.
δεν καταλαβαινω, γιατι τοσος κοπος και τοση φιλοσοφια για ενα απλο πραγμα.
δε θα σου κατσει αυτη, θα σου κατσει η επομενη.
για ολους και ολες υπαρχει το αντιστοιχο.
μονος καθεται καποιος, μονο κατα επιλογη δικια του.
αυτο εχω μαθει τοσα χρονια.
το να κανεις τον καραγκιοζη για καποια που δε σε γουσταρει και να μην εχεις αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο, μαλλον εχεις προβλημα... για να μην πω οτι εισαι μαλακας.
γι'αυτο γεμισαμε λιγουροπεφτουλες ακομα και στα σουβλατζιδικα ?Σε διδασκουν να προσεγγιζεις το στοχο
Αλλα και να διαλεγεις στοχο
Σου κανουν μαθηματα
Σου βαζουν δικες τους εκει να την πεσεις κατι σα σεμιναριο
Μετα σε πανε για practice
Σε αμολανε σε μαγαζια οπου βρισκεις στοχους και την πεφτεις
Σου τονιζουν τα λαθη σου
Μετα ξαναδοκιμαζεις
Κι αν τελικα φας πολλες χυλοπιτες αναλαμβανουν να σε παρηγορησουν
Ισως και να πατε ολοι μαζι μπουρδελοτσαρκα
Στα σουβλατζιδικα ειναι προχωρημενο levelγι'αυτο γεμισαμε λιγουροπεφτουλες ακομα και στα σουβλατζιδικα ?
Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ screenshot με διαλογο...αντε στοκε ακομη κ τα λεφτα για μαγιο ο συχρονισμος ηταν λαθος...--
αντε...τραβα στην ομονοια
ε βεβαια, νηστικο αρκουδι δε χορευειΣτα σουβλατζιδικα ειναι προχωρημενο level
Μαλλον εκει θα δινουν τις πτυχιακες τους
part iiΕπειδη εσυ εισαι του μπουρδελου και του 10ρικου και του Μεταξουργειου,τραβα λοιπον σε αλλη παραλια και μην ασχολεισαι.
να βαλω φωτογραφια ΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ?Μπορω να βαλω οποιαδηποτε κοπελα και να πω Νατη ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ
Πως θα το επιβεβαιωσετε εσεις???????
ΝΑ ΔΩΣΩ Ινσταγκραμ???ΚΑΙ?Μπορω να δωσω της οποιασδηποτε
Να βαλω μηνυματα?Μπορει να ειναι απο οποιαδνηποτε ή δικά μου φεικ,να τα εγραψα εγω
Ανικητη η ηλιθιότητα πραγματικα
αν εχεις υπομονη, διαβασε ολα τα ποστ...Παιδια το παιδι εδω εχει θεμα και τον αποπροσανατιλιζουμε.
Πιστευω πως εχει φτιαξει μια σχεση εξαρτησης με τη γυναικα αυτη
Ισως φαινεται απιστευτο σε μας που ειμαστε εξω απ το χορο
Αλλα αυτος την ερωτευτηκε..
Δεν αποκλειεται να ερωτευτηκε ακριβως αυτη την ιδια την πουτανια της...
Και να μπορει να βρει αλλες γυναικες
Αλλα καμμια απο τις αλλες να μη σταζει αρρωστη μουνιλα οπως αυτη...
Να του αρεσει το σκηνικο...
Και να πασχισει να κανει την πουτανα αρνακι...δικο του...