Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
68
Like
3.442
Πόντοι
11.310
Ειναι γελοίο το να συμπεριφέρεται κανείς σαν ερωτιάρης με τόση διαφορά ηλικίας
Εδώ έχω αντίθετη άποψη αν μιλάμε γενικά...
Δεν παίζει ρόλο η διαφορά ηλικίας, ίσα ίσα που σε κάποιες περιπτώσεις είναι πλεονέκτημα στις σχέσεις.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση του φίλου μας εστιάσαμε στο πρόβλημα, που είναι ότι ο κομμάντο καλύπτει κενά δικά του με λάθος τρόπο, λάθος άτομο, λάθος deal, λάθος όλα.
Την ΙΔΙΑ γκόμενα ο ΙΔΙΟΣ τύπος μπορεί κ να την είχε κανονική γκόμενα σε υγιή σχέση υπό άλλες συνθήκες, οι οποίες συνθήκες προς το παρόν δεν παίζουν ούτε για αστείο.
Κατά τα άλλα συναγωνιστή δεν διαφωνούμε, κ εγώ μαζί σας είμαι σε αυτό τον αγώνα, είμαι ένας από εσάς, ο καθένας μας με τη διαφορετικότητα του.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Ειναι δυνατο να δωσεις σε πμ καποια στοιχειο επικοινωνιας μ την κοπελας; Νομιζω 2πλο το καλο

Αλλιως, σε ποιο site τη βρηκες;

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Από ό,τι καταλαβαίνω, από όσα διάβασα, αυτή η κοπέλα θεώρησε ότι θα ήσουν ένα καλό ATM και συνειδητοποιεί ότι έπεσε σε έναν τύπο που δεν ξέρει τι θέλει και της δημιουργεί προβλήματα με την κτητική του συμπεριφορά.
Πολυ σωστη ολη η αναλυση και κυρίως αυτο νομιζω πολύ ευστοχο.

Απλά πολλές φορές,δεν καταλαβαινουμε τι κανουμε,δηλαδη μια απλη ερωτηση για εμας ειναι ενοχλητικη για τον αλλον.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Έκλεισα με ωραίο Κολωνακιωτικο μουνι-βιζιτα για νησί.
Αντί να είμαι χαρούμενος,είμαι πιο μπερδεμένος.

Θα είμαι με αυτήν αλλά θα σκέφτομαι την μικρή.

Θα πληρώνω και τις 2 και δεν θα είμαι χαρούμενος με καμιά!!!

ΠΟΥΤΑΝΑ όλα....
Φιλε μαλλον μας τρολλαρεις...δεν εξηγειται αλλιως....ολοκληρος μαντραχαλος 44 χρονων και φερεται σαν 10χρονο...
Η δεν εχεις παρεα και λες εχω εδω μεσα, αφου ασχολουνται μαζι μου....η μας δουλευεις...δεν εξηγειται αλλιως...
αν και εκανα ακομα 1 ποστ για σενα...δεν σκοπευω να ξοδεψω ουτε 1 δευτερολεπτο παραπανω για σενα...

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Φιλε μαλλον μας τρολλαρεις...δεν εξηγειται αλλιως....ολοκληρος μαντραχαλος 44 χρονων και φερεται σαν 10χρονο...
Η δεν εχεις παρεα και λες εχω εδω μεσα, αφου ασχολουνται μαζι μου....η μας δουλευεις...δεν εξηγειται αλλιως...
αν και εκανα ακομα 1 ποστ για σενα...δεν σκοπευω να ξοδεψω ουτε 1 δευτερολεπτο παραπανω για σενα...
Γιατί φιλε,στο ποστ μου παρεθεσες που το βρισκεις το παραλογο?

Ειπα θα ειμαι με αλλη και θα σκεφτομαι την μικρη.Συμβαινουν αυτα στη ζωη.

Δηλαδη να γινουμε ρομποτ,με κρυο αιμα?Ειπαμε στη ζωη 1 και 1 δεν κανουν πολλες φορές 2.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Γιατί φιλε,στο ποστ μου παρεθεσες που το βρισκεις το παραλογο?

Ειπα θα ειμαι με αλλη και θα σκεφτομαι την μικρη.Συμβαινουν αυτα στη ζωη.

Δηλαδη να γινουμε ρομποτ,με κρυο αιμα?Ειπαμε στη ζωη 1 και 1 δεν κανουν πολλες φορές 2.
Θα πληρωνω και τις 2 ειπες....οχι θα τις σκεφτομαι και τις 2...

OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Η κατάσταση αντικειμενικά είναι αυτή: η κοπέλα σού εξηγεί ξεκάθαρα ότι δεν έχετε σχέση, αλλά συναλλαγή (κι επομένως αυτό την καθιστά βίζιτα).
Πρόσεξε που εγκειται το ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
Ακομα και αν εγω ημουν 100% ψυχρός και της ελεγα "Αυριο η ωρα 5 στο ταδε ξενοδοχειο-300 ευρω",αυτη θελει ραντεβου οποτε γουσταρει ΑΥΤΗ.

Δηλαδη ανατρεπεται η σχεση πελάτη-κοπέλας.
Τι συναλλαγη ειναι αυτη που την καθορίζει η κοπέλα και οχι ο πελατης?

Που οδηγειται αυτη η κατασταση?Οποτε της καβλωσει,με παιρνει τηλεφωνο αυτη?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Ακομα και αν εγω ημουν 100% ψυχρός και της ελεγα "Αυριο η ωρα 5 στο ταδε ξενοδοχειο-300 ευρω",αυτη θελει ραντεβου οποτε γουσταρει ΑΥΤΗ.

Ναι γιατί σε παίζει και σε έχει του χεριού της και το ξέρει.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

απο την στιγμη που το δεχτηκες 1 φορα ΠΑΕΙ-ΠΕΤΑΞΕ- εκει επρεπε να παξεις αλλιως, εξαιρεση αν ειχε καποιο σοβαρο θεμα να στο αναβαλλει-
π.χ μια φορα επρεπε να πεταξω απο το παραθυρο μια τυπισσα στο σπιτι μου, κυριολεκτικα, απο @@@@ ευγενεια,συμπονοια δεν το εκανα...αντι να ζητησει συγνωμη η αυτο το συγνωμη ηταν του κωλου...
το κρατησα ομως και δεν την ξανα εβαλα σπιτι, ομως ακομα και ετσι εκεινη την φορα επρεπε να την στειλω στο διαολο και ακομη παραπερα....η ευγενεια η ανοχη λειτουργει ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ-----

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Σωστος
Οποτε της το λεω μου απανταει νευριασμενα οτι οταν βρω γκομενο δεν θα εχω κανένα πρόβλημα να σου το πω αμεσως.
άμα βρεί κι άλλον σαν και σένα (που δεν είσαι γκόμενος) θα σου το πεί ;
Οι λέξεις δεν έχουν την ίδια έννοια για όλους..
Το έχεις πει, τι εθνικότητας είναι η κοπέλλα;

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ολοι την εχουν πατησει, και αν δεις η πιεση ειναι γιατι αυτοι που ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΞΕΡΟΥΝ τις συνεπειες..
ενας που δεν την εχει πατησει θα του χαιδεψει τα αυτια...----

Εγγρ.
29 Ιουλ 2021
Like
301
Πόντοι
21
ολοι την εχουν πατησει, και αν δεις η πιεση ειναι γιατι αυτοι που ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΞΕΡΟΥΝ τις συνεπειες..
ενας που δεν την εχει πατησει θα του χαιδεψει τα αυτια...----
Ε ας τον να τις μάθει και ο ανεπηδεκτος μαθήσεως

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
Θα σας πω και εγω την ιστορια μου .Αυτο που θα σας εκμυστυρευτω δεν το εχω πει πουθενα.Λοιπον κορωναιος μας εκλισε στα σπιτια και προς αναζητηση ταιρι αναζητησα στο ιντερνετ.Μιλαω λοιπον με ενα πιπινακι για τα δικα μου δεδομενα αυτη 29 απο Ρουμανια και εγω 48 Εληννας χωρησμενη με παιδακι.μιλαμε εκεινο το καιρο κανα μηνα μου εδειχνε φωτογραφιες που πηγεναι σε αφισοκολησεις για 10-15 ευρω Ψιλοτσιμπησα να πω την αληθεια.Αυτη καθηγητρια ηταν στο σχολειο με επαιρνε βιντεοκλησεις που πηγεναι το χειμωνα στο σχολειο μετα ποδια.Την λυπηυηκα να πω την αληθεια και της εστελνα κανα ψιλο να παρει τουλαχιστον ταξι.Καθολη την διαρκεια της μιλαγα για τιποτα πονηρο αλλα δεν μου ανοιγοταν ,Τελοσπαντων εδειχνε σοβαρη και εγω δεν το συνεχιζα.Υστερα απο λιγο καιρο της στελνω καποια φραγγα και πηρε αυτοκινητο να πηγαινει στην δουλεια της και τον μικρο.Σε ολο το διαστημα κορωναιου παντα της εστελνα χρηματα δωρακια.Ωσπου φτανει το καλοκαιρι και μου λεει θα ερθω στην Ελλαδα να γνωριστουμε και ηρθε.Πηγαμε στην θαλασσα καναμε τα μπανακια μας αλλα το βραδυ της εκανα κινηση και αρχιζε τα γνωστα οτι ηρθα να γνωριστουμε και πρεπει να σε μαθω καλυτερα.Τεσπα πηρε τα δωρακια της και εφυγε.Ολο το διαστημα τωρα που ξαναγυρισε στην χωρα της μιλαμε αλλα αρχισε τα τρελα της.Μαλλον πηρε θαρρος η της εδωσα εγω πολυ ισως.Αυτο θα πω μονο πηγε το αυτοκινητο για servis και αφου το πληρωσα εγω ουσιαστικα ειδε ενα καινουργιο και μου ειπε να της στειλω λευτα να το αγορασει,Φυσικα εγω της αρνηθικα και εκει αρχισε μια φασαρια .Βεβαια μετα κατευναστηκε η φαση αλλα τωρα που την περιμενω παλι να μου ερθει για διακοπες ειμαι πολυ ξενερωμενος και δεν πολυγουσταρω δεν ξερω πως να την διαχειρηστω διοτι μου εσπασε τα νευρα η σταση της.Δωστε μου και εσεις καμια συμβουλη διοτι ειμαι τρομερα μπερδεμενος

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Θα σας πω και εγω την ιστορια μου .Αυτο που θα σας εκμυστυρευτω δεν το εχω πει πουθενα.Λοιπον κορωναιος μας εκλισε στα σπιτια και προς αναζητηση ταιρι αναζητησα στο ιντερνετ.Μιλαω λοιπον με ενα πιπινακι για τα δικα μου δεδομενα αυτη 29 απο Ρουμανια και εγω 48 Εληννας χωρησμενη με παιδακι.μιλαμε εκεινο το καιρο κανα μηνα μου εδειχνε φωτογραφιες που πηγεναι σε αφισοκολησεις για 10-15 ευρω Ψιλοτσιμπησα να πω την αληθεια.Αυτη καθηγητρια ηταν στο σχολειο με επαιρνε βιντεοκλησεις που πηγεναι το χειμωνα στο σχολειο μετα ποδια.Την λυπηυηκα να πω την αληθεια και της εστελνα κανα ψιλο να παρει τουλαχιστον ταξι.Καθολη την διαρκεια της μιλαγα για τιποτα πονηρο αλλα δεν μου ανοιγοταν ,Τελοσπαντων εδειχνε σοβαρη και εγω δεν το συνεχιζα.Υστερα απο λιγο καιρο της στελνω καποια φραγγα και πηρε αυτοκινητο να πηγαινει στην δουλεια της και τον μικρο.Σε ολο το διαστημα κορωναιου παντα της εστελνα χρηματα δωρακια.Ωσπου φτανει το καλοκαιρι και μου λεει θα ερθω στην Ελλαδα να γνωριστουμε και ηρθε.Πηγαμε στην θαλασσα καναμε τα μπανακια μας αλλα το βραδυ της εκανα κινηση και αρχιζε τα γνωστα οτι ηρθα να γνωριστουμε και πρεπει να σε μαθω καλυτερα.Τεσπα πηρε τα δωρακια της και εφυγε.Ολο το διαστημα τωρα που ξαναγυρισε στην χωρα της μιλαμε αλλα αρχισε τα τρελα της.Μαλλον πηρε θαρρος η της εδωσα εγω πολυ ισως.Αυτο θα πω μονο πηγε το αυτοκινητο για servis και αφου το πληρωσα εγω ουσιαστικα ειδε ενα καινουργιο και μου ειπε να της στειλω λευτα να το αγορασει,Φυσικα εγω της αρνηθικα και εκει αρχισε μια φασαρια .Βεβαια μετα κατευναστηκε η φαση αλλα τωρα που την περιμενω παλι να μου ερθει για διακοπες ειμαι πολυ ξενερωμενος και δεν πολυγουσταρω δεν ξερω πως να την διαχειρηστω διοτι μου εσπασε τα νευρα η σταση της.Δωστε μου και εσεις καμια συμβουλη διοτι ειμαι τρομερα μπερδεμενος
ελπιζω να τρολαρεις...lol
αγορασες αμαξι σε γυναικα που ζει σε αλλη χωρα και δεν εκανες σεξ ποτε μαζι της?
σιγουρα τρολια θα ειναι

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Αρχηγέ πλάκα κάνεις, αλλά εντάξει αν μια στις χίλιες έχουν συμβεί οσα λες ,πήρες το μάθημα σου: δεν αγοράζεις αμάξι σε Ρουμάνες που γνωρίζεις από το ίντερνετ...

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Πλάκα κάνει σίγουρα..
αυτος πλακα μπορει να κανει αλλα γενικως υπαρχει κοσμος με προβληματα που ευκολα πεφτει θυμα
γοοκλαρε το findom
υπαρχει κοσμος στο twitch που εχει δωσει χιλιαδες ευρο σε streamers με την ελπιδα οτι θα τους δωσει προσοχη

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom