Διαγραμμένο μέλος 4345
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 672
- Πόντοι
- 81
Ρε φιλε, πηγαινε εθελοντης να σβησεις καμια φωτια να ξελαμπηκαρεις λιγακι μπας και ισιωσεις. Πασχεις απο μουνοδουλιαση τριτου βαθμου.
Εξηγείται στο ότι ΔΕ ΘΕΛΕΙ άλλο αυτό το διάστημα, ή και στο μέλλον. Δώστης το χρόνο και το χώρο, πάρε κι εσύ το δικό σου, και σταμάτα να φέρεσαι λες και είσαι μουνόδουλος. Κοινώς, ξεκόλλα και προχώρα τη ζωή σου παρακάτω. Στην τελική, όλο αυτό είναι μια συναλλαγή, την πληρώνεις για το χρόνο που σου προσφέρει, και ότι κάνετε μαζί, δεν επιθυμεί/δε θέλει/δεν έρχεται, δεν πληρώνεται, είναι ΤΟΣΟ, μα ΤΟΣΟ απλά τα πράγματα. Δεν της χαρίζεις λεφτά, της τα δίνεις για να προσφέρει ΣΕ ΣΕΝΑ κάποιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Εάν δε γουστάρει να στις προσφέρει άλλο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να το αποδεχτείς και να συνεχίσεις στην επόμενη, ή σε μια όμορφη σχέση με μια που δεν είναι sugar baby ή εκδιδόμενη.Αυτο με παραξενευει.
Δεν ζηταει λεφτα,δεν θελει συχνες συναντησεις!!
Χθες μου ειπε δεν θελω να βρεθουμε!Ενω δεν εχει φραγκο και ενω θα επαιρνε 300-400 Ευρω.
Αυτο πως εξηγειται?
Απο οικογενεια δεν παιζουν φραγκα,απο γκομενο αλλο δεν νομιζω,δεν φαινεται κατι τετοιο(οπως ειπα με παιρνει τηλ,μου κανει βιντεοκλησεις κλπ)
Οσες φορες ρωτησα,μου ειπε "Δεν εχουμε και σχεση","θελω να ηρεμησω","ειμαι με τις φιλες μου"
οταν βαρεθω μια γκομενα και θελω να ξεκοψω παντα αυτο λεω.Πες της οτι εχεις οικονομικά προβλήματα .
Δεν θα ξαναπάρει τηλέφωνο ΠΟΤΕ
Ρε φίλε να γαμήσει θέλει ο άνθρωπος ,όχι ν'ανοίξει φιλανθρωπικό ίδρυμα.Θα σου πω μια άποψη για να ξεκολλήσει από την ύαινα : αυτά τα δύο χιλιάρικα που θες να της δώσεις, σπαστά σε κατισταρικα και βρες οικογένειες κι ανθρώπους που έχουν οικονομικές δυσκολίες..μοίρασε τα, δες τον ανθρωπινο πόνο και μετά αν ακόμα έχεις διάθεση μιλά στο αρπαχτικο..δώσε βοήθεια στους πυροπληκτιυς της Αθήνας η της Εύβοιας. ..και αφού περάσεις έτσι λίγες μέρες ασχολούμενος με πραγματικά προβλήματα ξανασκεψου κι αναθεώρησε την πορεία σου..
Αυτο με παραξενευει.
Δεν ζηταει λεφτα,δεν θελει συχνες συναντησεις!!
Χθες μου ειπε δεν θελω να βρεθουμε!Ενω δεν εχει φραγκο και ενω θα επαιρνε 300-400 Ευρω.
Αυτο πως εξηγειται?
Απο οικογενεια δεν παιζουν φραγκα,απο γκομενο αλλο δεν νομιζω,δεν φαινεται κατι τετοιο(οπως ειπα με παιρνει τηλ,μου κανει βιντεοκλησεις κλπ)
Οσες φορες ρωτησα,μου ειπε "Δεν εχουμε και σχεση","θελω να ηρεμησω","ειμαι με τις φιλες μου"
Δεν πειράζει ας κάνει καμία φιλανθρωπία μπας και συνέλθει...άσε που νομίζω είναι παραμύθι..έχει ενδιαφέρον βέβαια το στορυ.. αλλά πόρσε δεν είδαμε όπως ζήτησε κάποιος φίλος εδώ..Ρε φίλε να γαμήσει θέλει ο άνθρωπος ,όχι ν'ανοίξει φιλανθρωπικό ίδρυμα.
ΣωστοςΣε παίζει κρύο ζέστη.Μην ασχολείσαι με το τι λένε οι γκόμενες.90% είναι πίπες,μούσια και ψυχολογικά τεχνάσματα να σε τεστάρουν.
Τι κάθεσαι και δίνεις σημασία τι γράφει,πότε γράφει κτλ?
Αμα σου στείλει μήνυμα γράψε είμαι στη δουλειά.
Δε θέλει να συναντηθείτε γιατί ψήνει άλλον.Σε κρατάει standby στανταράκι άμα δεν πάει καλά ή χαλάσει με τον άλλον.
Αν μια γκόμενα δεν είναι διαθέσιμη είναι πάντα λόγω δεύτερου πούτσου.
Δεν βλέπω δυνατότητα για pm. Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά.τυπε μου σου ειπα να ανοιξεις το seeking να πας για fine dining , διακοπες με καμια αλλη σπονσορετα.. Με 1500 μηνιαιως μπορεις βα σπονσοραρεις δυνατα κομματια
Και καλα τάχα μου δήθεν εννοείτε πως ΔΕΝ θα στο πει σε θέλει για καβάτζα φίλε μου !Σωστος
Οποτε της το λεω μου απανταει νευριασμενα οτι οταν βρω γκομενο δεν θα εχω κανένα πρόβλημα να σου το πω αμεσως.
Οι πιο πολλές ξένες είναι..Τι seeking ρε παιδιά?
Αυτα δεν είναι με μαιμου προφιλ τύπου τιντερ?
Ποια ελληνιδα θα μπει κι θα συναντηθεί με αγνωστο με.κινδυνο.μαλιστα να ειναι γνωστός τ ης η κανενας συγγενής κλπ?
ΠολλέεεεςΤι seeking ρε παιδιά?
Αυτα δεν είναι με μαιμου προφιλ τύπου τιντερ?
Ποια ελληνιδα θα μπει κι θα συναντηθεί με αγνωστο με.κινδυνο.μαλιστα να ειναι γνωστός τ ης η κανενας συγγενής κλπ?
Μαν, όπως λες και στον τίτλο, είσαι όντως μπερδεμένος. Καταρχήν δεν είσαι sugar daddy, αλλά πελάτης σε βιζιτόνι. Ένα sugar baby είναι μία έμμισθη γκόμενα. Μπορεί να είναι έμμισθη μεν, αλλά πρέπει να παριστάνει τη γκόμενα. Το σπονσοριλίκι είναι μία παρωδία σχέσης που βολεύει και τα δύο μέρη.ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ μεγαλο
Σπάνια στελνω,αυτη πάντα στελνει πρωτη,ειμαι 1000% διακριτικός.μπορει να περασει 1 βδομαδα και να μην στειλω απολυτως τιποτα
Αλλά ακόμα και την παραμικρη ερωτηση(που ησουνα) αυτη την παρεξηγει,σαν να ειναι παντα στην πριζα και περιμενει να αρπαχτει.
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που γράφεις, αλλά αν είναι, την γάμησες!!!Δεν έκανε νυξη να της δώσω αλλά ούτε και είπε να Βρεθούμε!
Κάποιες φορές δείχνει να μην την νοιάζει το χρήμα,παράξενα πράγματα.
Το λέω γιατί έχω προτείνει πολύ ημερο σε νησι έναντι 500 την μέρα και με απορρίπτει διαρκώς.
Ενώ είναι αφραγκη.