Νέα

Έγινα sugar daddy, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gnnakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 990
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
68
Like
3.442
Πόντοι
11.310
υγ Ειμαι εν γνωσει μου αυτοκαταστροφικός!μηπως ο πρωτος ειμαι?
Ρε κομμάντο, πάτα στα πόδια σου, τί παπαριές είναι αυτές? Αν είσαι εν γνώσει σου αυτοκαταστροφικός, τότε ξέρεις ήδη το πρόβλημά σου, κάνε κάτι γι αυτό. Ξεκίνα να αποδέχεσαι τον εαυτό σου κ να τον αγαπάς. Και ή βάλε ένα τρίτο να σου κάνει τα deals με τις βιζιτογκόμενες (κάποιο φίλο σου ξέρω γω), ή σταμάτα τις βιζιτογκόμενες για λίγο καιρό κ πλήρωνε κανονικές βίζιτες. Το χόμπι με τις βιζιτογκόμενες είναι για λίγους, σίγουρα όχι αυτοκαταστροφικούς τύπους, που ακόμα και αυτοί είναι χρόνια στην γύρα για να μάθουν να το ελέγχουν. Αν θες οπωσδήποτε σύνδεση, με τα ίδια λεφτά που έσκαγες στο ίδιο rate ευρώ/ώρα πάρε βίζιτα να σου κάνει και παρέα, να βγείτε να φάτε, να πάτε βόλτα και μετά να την ξεκωλιάσεις κ να μην την ξαναδείς. Ή φτιάξου λίγο κ σουλουπώσου και ρίξε λεφτά σε tinder κλπ κ πήδα οτιδήποτε άνω του 7.
Σε παίζει ένα τσογλάνι ρε φίλε, και όχι μόνο αυτό αλλά χαλάς την πιάτσα και ανεβάζεις και τις τιμές!
Ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπό σου και αξιολόγησε λίγο τη στατιστική στις απαντήσεις που πήρες στο θρεντ. Γεννήθηκες άντρας, είσαι άντρας όσο κ αν δεν το πιστεύεις. Εμείς το πιστεύουμε και είμαστε δίπλα σου.

Τελευταία τροποποίηση:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Τυπε δυο πραματα και δε θα ξανασχοληθω...
1) χαλας τη πιατσα
2) εχεις κανει τη πιτσιρικα θεα αντι να σε παρακαλαει εκεινη

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Παντως να προσθεσω το εξης

Ενω συνηθως τα εμφανισιμα πουτανακια κρατανε χαρακτηρα και σε παιζουνε,αυτη τρελαινεται οταν δεν της απανταω σε μηνυμα η δεν της γραφω για 1-2 μερες

Αμεσως μου στελνει "τι επαθες τωρα γιατι δεν απαντας?που χαθηκες?ελα τι κανεις,εγινε τιποτα? και τετοια

υγ Μπροω να γραψω πολλες λεπτομερειες που θα διανθιζαν την συζητηση αλλα φοβαμαι μην καρφωθω,ξερω γω αν και δεν υπάρχει περίπτωση να μπαινει εδω μεσα η κοπελα με τιποτα
(εχεις ομως πολλές φιλες της δουλειας!!ανεξαρτητες και ισως μπαινουνε αυτες..)
ε φυσικο ειναι να τρελενετε γιατι ξερει οτι αλλο θυμα να σκαει 3000 σε 2 μηνες μαλλον δε θα βρει ευκολα...

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.632
Πόντοι
206
Φίλε, σε καταλαβαίνω. Σε παρόμοια φάση έμπλεξα και γω. Με τις εξής βασικές διαφορές όμως :

Είναι καλός χαρακτήρας.
Είναι αρραβωνιασμένη.
Την περνάω πιο πολλά χρόνια από την δική σου περίπτωση.
Με παρακαλάει για σεξ.
Κάνει γαμάτο σεξ, πιο καλό από τις σχέσεις που είχα, ακόμα και από βίζιτες.
Αν και κοντούλα, είναι όμορφη, με τρομερά γκρίζα μάτια και καθόλου ίχνος λίπους.
Έχω χαλάσει σε ενάμιση μήνα, ένα χιλιάρικο και έχουμε κάνει επτά φορές σεξ. Κάθε φορά όμως, την γαμάω κάνα τρίωρο. Έφτασε μια φορά μάλιστα, να μου πει, φτάνει δεν αντέχω άλλο!

Εν κατακλείδι, τώρα λείπει για σεζόν, δουλειά επαρχία. Από Σεπτέμβριο, που θα επιστρέψει, σκέφτομαι να της κόψω μηνιαίο επίδομα, καθότι με άλλες που πήγα τελευταία, δεν είχα τις καύλες που είχα με το μωρό!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
3 χιλ σε 2 μηνες
6 συναντησεις 3-4 ωρες η καθεμια συν ενα ποσο εξτρα για καποια αναγκη που προεκυψε
Κώτσο σ έχει πιάσει τύπε. Ούτε ο Kman με τα δίμετρα πολωνο-ουκρανικά μπούκια δεν πρέπει να σκάει τόσα ανά ώρα.

Και από τη στιγμή που τρελαίνεται όταν τη γράφεις έχεις και πλεονέκτημα, δεν το καταλαβαίνεις;

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
gnnakos

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Φίλε, σε καταλαβαίνω. Σε παρόμοια φάση έμπλεξα και γω. Με τις εξής βασικές διαφορές όμως :

Είναι καλός χαρακτήρας.
Είναι αρραβωνιασμένη.
Με παρακαλάει για σεξ.
Αν και κοντούλα, είναι όμορφη, με τρομερά γκρίζα μάτια και καθόλου ίχνος λίπους.
Έχω χαλάσει σε ενάμιση μήνα, ένα χιλιάρικο και έχουμε κάνει επτά φορές σεξ. Κάθε φορά όμως, την γαμάω κάνα τρίωρο. Έφτασε μια φορά μάλιστα, να μου πει, φτάνει δεν αντέχω άλλο!

Εν κατακλείδι, τώρα λείπει για σεζόν, δουλειά επαρχία. Από Σεπτέμβριο, που θα επιστρέψει, σκέφτομαι να της κόψω μηνιαίο επίδομα, καθότι με άλλες που πήγα τελευταία, δεν είχα τις καύλες που είχα με το μωρό!
Αστο καμια σχεση εγω με αυτην την περιπτωση.

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.632
Πόντοι
206
Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι το μετάξι σε προφυλάσσει από τέτοιες παγίδες και περνάς καλύτερα και πιο οικονομικά με το κεφάλι σου ήσυχο .
Άτοπη σύγκριση. Με κοπέλα από μπουρδέλο θα πας και εκδρομή, σινεμά, θέατρο, ταξίδια, για φαγητό κλπ κλπ?

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Πολυ το σκεφτεσε. Πουλο και γρηγορα.

kamikaze73

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Φεβ 2015
Κριτικές
86
Like
7.682
Πόντοι
17.356
Οχι λαθος,εγω τα εχω πει αυτα σε αυτην και αυτη νιωθει πιεσμενη και οτι την ελεγχω ενω δεν εχουμε σχεση!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ +RESPECT σε ΟΛΟΥΣ για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......Οι περισσότερες ηταν παρα πολύ χρησιμες

Οχι λαθος,εγω τα εχω πει αυτα σε αυτην και αυτη νιωθει πιεσμενη και οτι την ελεγχω ενω δεν εχουμε σχεση!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ +RESPECT σε ΟΛΟΥΣ για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.......Οι περισσότερες ηταν παρα πολύ χρησιμες

Το θέμα είναι να αφυπνίσουμε / γλιτώσουμε κανέναν από την κρίση μέσης ηλικίας.
Το VFM θα κοιτάζεις.
Αν έλεγες απλά είναι περίπτωση φακμπαντι εντάξει, αλλά πληρώνεις, δεν την κυκλοφορείς, και δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένος από το σεξ.
Όσο για το "αισθάνεται πιεσμένη" στο θέμα του έλεγχου κλπ, άπλα σε φορτώνει με τύψης, κλασικό παιχνίδι στο εγχειρίδιο που έχουν οι γυναίκες είναι, μάθημα 101, έτσι σε κρατάει, σου δίνει "ελπίδες", παραπέτασμα καπνού. Δοκίμασε να μην επικοινωνήσεις για κάποιες μέρες....
Κάθε παρασκευή ή Σάββατο για τρις εβδομάδες τράβα κανένα γερό μανίκι σε διαφορετικά (έτσι για ποικιλία) εσκορτια και θα έρθεις στα ίσα σου. (ελπίζω να μην καψουρευτείς κανένα απο αυτα)

kamikaze73

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Φεβ 2015
Κριτικές
86
Like
7.682
Πόντοι
17.356

Είναι καλός χαρακτήρας.
Είναι αρραβωνιασμένη.
Με παρακαλάει για σεξ.

Αυτο ΝΑΙ ! VFM A'

kamikaze73

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Φεβ 2015
Κριτικές
86
Like
7.682
Πόντοι
17.356
Παντως να προσθεσω το εξης

Ενω συνηθως τα εμφανισιμα πουτανακια κρατανε χαρακτηρα και σε παιζουνε,αυτη τρελαινεται οταν δεν της απανταω σε μηνυμα η δεν της γραφω για 1-2 μερες

Αμεσως μου στελνει "τι επαθες τωρα γιατι δεν απαντας?που χαθηκες?ελα τι κανεις,εγινε τιποτα? και τετοια

υγ Μπροω να γραψω πολλες λεπτομερειες που θα διανθιζαν την συζητηση αλλα φοβαμαι μην καρφωθω,ξερω γω αν και δεν υπάρχει περίπτωση να μπαινει εδω μεσα η κοπελα με τιποτα
(εχεις ομως πολλές φιλες της δουλειας!!ανεξαρτητες και ισως μπαινουνε αυτες..)
(εχεις ομως πολλές φιλες της δουλειας!!ανεξαρτητες και ισως μπαινουνε αυτες..) :2funny::2funny::2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
νικοφορος μεγαλο κοροιντο. :confused: :confused: :confused:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Φίλε το τί νούμερο είναι ο καθένας μας το καθορίζουν ισοδύναμα 3 θεμελιώδεις παράγοντες:
1. Εμφάνιση
2. Επικοινωνιακές Δεξιότητες
3. Κοινωνικό Στάτους

π.χ. αν είσαι 8 στην εμφάνιση, 10 στις επικοινωνιακές δεξιότητες αλλά 3 στο κοινωνικό στάτους, τότε είσαι στο overall ένα 7αρι, άρα σε παίρνει να συσχετίζεσαι από 6αρια έως 8αρια γυναίκες. ΔΕΝ είσαι για το 9αρι ή 10αρι. ΜΠΟΡΕΙΣ να ανεβάσεις το overall σου βελτιώνοντας κάποιον ή όλους τους παράγοντες.

Αν είσαι χοντρός καράφλας και άσος (1) στην εμφάνιση, αλλά 10αρι στις επικοινωνιακές δεξιότητες και 10αρι στο κοινωνικό στάτους, τότε στο overall πάλι 7αρι είσαι και ισχύουν τα ίδια.

Ο παράγοντας 'συμπεριφορά' που έθεσες λοιπόν είναι σωστός, αλλά μόνο ένα από τα 3 χαρακτηριστικά σου που θα κοιτάξει οποιαδήποτε γυναίκα πάνω σου. Και θα σε κατατάξει όπως παρέθεσα. Όχι μόνο εσένα, όλους μας, δεν είναι προσωπικό το β' ενικό, απευθύνεται γενικά.

Ο κομμάντος που ξεκίνησε το θρεντ μπορεί να είναι 10αρι στην εμφάνιση για την ηλικία του, 10αρι στο κοινωνικό στάτους, αλλά από αυτά που γράφει κατατάσσεται σε 0 (μηδέν) στις επικοινωνιακές δεξιότητες απέναντι στη βιζιτογκόμενα, άρα στο overall του αυτή τη στιγμή είναι 6.7 (σχεδόν 7αρι). Το 7 δεν είναι καθόλου κακό, είναι στο επίπεδο αξιογαμήσιμος από οποιαδήποτε γυναίκα. 'Άνω του 7 το σεξ για άντρες-γυναίκες παίζει στο τραπέζι, είναι ο βαθμός που δεν λες όχι σε σεξ.

Ξέχασες το ...

4. Οικονομική κατάσταση

... ίσως το ποιό σημαντικό από όλα μαζί με το κοινωνικό στάτους.

:wink:

Πάντως συμφωνώ μαζί σου.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
3 χιλ σε 2 μηνες
6 συναντησεις 3-4 ωρες η καθεμια συν ενα ποσο εξτρα για καποια αναγκη που προεκυψε
Εγω τα τρώω σε 2 εβδομαδες αυτα στις βίζιτες, κάθε Αυγουστο και χριστούγεννα, δεν είναι και τόσα πολλά, μην το σκεφτεσαι. Αλλά περνάω άρχοντας και αν δεν ήμουν και παντρεμένος θα είχα φύγει για Ρωσία καιρό τώρα. Βουρ στου γκλαμουρα το νυφοπάζαρο και άσε την άλλη να σκουπίζει τραπέζια.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.643
Πόντοι
2.306
Το "πολλα" και το "λιγα" ειναι υποκειμενικο μαγκες. Αλλο να βγαζεις 10k το μηνα και να σκας 1,5 στη βιζιτα κι αλλο να βγαζεις 2.5-3 και να σου τρωει τα μισα. Δεν υπαρχει αντικειμενικη αξια στο μουνί ειναι εντελως ελευθερη αγορά. Την ιδια γκομενα αλλοι τη γαμανε κερνωντας ενα σφηνακι κι αλλοι πληρωνοντας αδρα.

Για τα υπολοιπα , πρεπει να εκφερει αποψη ο Αρχοντας που ειναι εξειδικευμενος στο σπορ και ξερει την πιατσα.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
282
Πόντοι
21
Εγινα λοιπόν οπως λεει η μοδα της εποχης sugar daddy,αλλά δυστυχως....

Εγω 44 αυτη 23,ηταν απολύτως ειλικρινης μαζί μου.

Σε εκτιμώ,μαρεσει η παρέα σου,αλλά δεν εχουμε σχέση,μονο συναλλαγη.

Εγω όμως-φανταζομαι πάρα πολλοί την πατάνε ετσι-την ψιλοδάγκωσα τη λαμαρίνα και κάνω κινησεις που προσιδιάζουν σε κανονική σχεση

πχ Πού πήγες,με ποιον ησουνα,πηδηχτηκες με αλλον? κλπ τέτοια πραγματα που εκνευρίζουν πολύ την κοπέλα.

Το περίεργο ειναι οτι κάνει μετριο γαμησι,πιο πολύ δεθηκα συναισθηματικα-ρομαντικά θα ελεγα,όπως κάποτε στο σχολείο ας πουμε!!!

Τι να κανω,πώς να ξεμπλέξω?

Δινω λεφτα και αισθάνομαι μαλάκας,προδομένος αν και επαναλαμβανω η κοπέλα ηταν 100% ειλικρινης μαζι μου σε βαθμο κυνικότητας(δεν μπορουμε να εχουμε σχεση λογω ηλικίας,αν και το στυλ μου ειναι αρκετα νεανικο και ανετα κυκλοφορουσαμε μαζι)

Αν μια μερα δεν με παρει τηλέφωνο,νιωθω οπως ειπα απογοητευση,οτι μου εφαγε τα λέφτα,με κοροιδεψε!!!κλπ

υγ Επισης απαγορευεται δια ροπάλου η εμφάνιση σε κεντρικά μαγαζιά οπου μπορουνε να μας δουνε...Μονο ξενοδοχεια,βολτα με ταμαξι,απομονωμενα εστιατόρια κλπ

Kαι ο Μπαμπης φιλε ετσι ξεκινησε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom