chaoserevos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 68
- Like
- 3.442
- Πόντοι
- 11.310
Ρε κομμάντο, πάτα στα πόδια σου, τί παπαριές είναι αυτές? Αν είσαι εν γνώσει σου αυτοκαταστροφικός, τότε ξέρεις ήδη το πρόβλημά σου, κάνε κάτι γι αυτό. Ξεκίνα να αποδέχεσαι τον εαυτό σου κ να τον αγαπάς. Και ή βάλε ένα τρίτο να σου κάνει τα deals με τις βιζιτογκόμενες (κάποιο φίλο σου ξέρω γω), ή σταμάτα τις βιζιτογκόμενες για λίγο καιρό κ πλήρωνε κανονικές βίζιτες. Το χόμπι με τις βιζιτογκόμενες είναι για λίγους, σίγουρα όχι αυτοκαταστροφικούς τύπους, που ακόμα και αυτοί είναι χρόνια στην γύρα για να μάθουν να το ελέγχουν. Αν θες οπωσδήποτε σύνδεση, με τα ίδια λεφτά που έσκαγες στο ίδιο rate ευρώ/ώρα πάρε βίζιτα να σου κάνει και παρέα, να βγείτε να φάτε, να πάτε βόλτα και μετά να την ξεκωλιάσεις κ να μην την ξαναδείς. Ή φτιάξου λίγο κ σουλουπώσου και ρίξε λεφτά σε tinder κλπ κ πήδα οτιδήποτε άνω του 7.υγ Ειμαι εν γνωσει μου αυτοκαταστροφικός!μηπως ο πρωτος ειμαι?
Σε παίζει ένα τσογλάνι ρε φίλε, και όχι μόνο αυτό αλλά χαλάς την πιάτσα και ανεβάζεις και τις τιμές!
Ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπό σου και αξιολόγησε λίγο τη στατιστική στις απαντήσεις που πήρες στο θρεντ. Γεννήθηκες άντρας, είσαι άντρας όσο κ αν δεν το πιστεύεις. Εμείς το πιστεύουμε και είμαστε δίπλα σου.
Τελευταία τροποποίηση: