tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.313
- Πόντοι
- 3.656
Δηλαδή δίνεις 64€ ρε τσίπη ;Η δικη μου, η καθαριστρια του κουμπαρου μου και δυο τριων φιλων μου. Σου φαινονται λιγα ή πολλα?
Δεν δίνεις στρογγυλά 70€ ;
Δηλαδή δίνεις 64€ ρε τσίπη ;Η δικη μου, η καθαριστρια του κουμπαρου μου και δυο τριων φιλων μου. Σου φαινονται λιγα ή πολλα?
6 ωρες την απασχολω και της δινω 50 ευρωΔηλαδή δίνεις 64€ ρε τσίπη ;
Δεν δίνεις στρογγυλά 70€ ;
6 ωρες την απασχολω και της δινω 50 ευρω
Εγω ξερω αυτες που δουλευουν για 400-500 ευρω 10 ωρα και ειναι η πλειοψηφιαΗ δικη μου, η καθαριστρια του κουμπαρου μου και δυο τριων φιλων μου. Σου φαινονται λιγα ή πολλα?
Ο επιμελητής β' σε νοσοκομείο για εφημερία , παίρνει 7.50€ την ώρα.8 ευρώ την ώρα παίρνουν οι καθαριστριες? Στη Γερμανία μπορεί..
Ναι αλλά αυτός παίρνει και φακελάκια.Ο επιμελητής β' σε νοσοκομείο για εφημερία , παίρνει 7.50€ την ώρα.
Μεικτά .
Στην εφημερία παίρνει ψυχοφαρμακα.Ναι αλλά αυτός παίρνει και φακελάκια.
Nα πουμε να σου δωσουν κανενα επιδοματακι για να πας να ψηφισεις τύπε, νομιζω το εχεις πελωρια αναγκη.Οι μπάτσοι στις εκλογες παίρνουν 200ευρω έξτρα από το μισθό και τη Δευτέρα τζάμπα ρεπο. Οι δικάστες χίλια ευρώ έξτρα.. Ρε Μητσοτάκη δε γαμιεσε λέω εγώ κι οι ψευτοεκλογες σας..
Μαυρα, εννοειται6 ωρες την απασχολω και της δινω 50 ευρω
Φυσικα.Μαυρα, εννοειται
Τι βοηθο σε δηλωσε ρε τύπε, δεν προβλεπεται πουθενα βοηθος δικαστικου αντιπροσωπου. Απο πού πηρες λεφτα?2 φορες εχω πάει. την μιά φορα ημουν μονος μου με την δικ. αντιπροσωπο. οι αλλοι δεν ηρθαν. ειχα βγάλει ολη την δουλεια μονος μου σχεδον. ευρτυχως αυτη ητα ενταξει ατομο με δηλωσε βοηθο της και πληρωθηκα καλα. μιλάμε καμιά 20ρια χρονια πριν.
Γεωργιανη ειναι;Φυσικα.
Αν υπαρχει καποιος στην ελληνικη επικρατεια που παιρνει αποδειξη απο καθαριστρια, θα ηθελα να τον γνωρισω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι βοηθο σε δηλωσε ρε τύπε, δεν προβλεπεται πουθενα βοηθος δικαστικου αντιπροσωπου. Απο πού πηρες λεφτα?
Ο γραμματέας της εφορευτικής επιτροπής ορίζεται από τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος, Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής.Τι βοηθο σε δηλωσε ρε τύπε, δεν προβλεπεται πουθενα βοηθος δικαστικου αντιπροσωπου. Απο πού πηρες λεφτα?
τοτε πριν 20 χρονια υπηρχε. πληρωθηκα οπως πληρωνεται ο δικ. αντιπροσωπος. ειχε δικαιωμα να ορισει βοηθο του. 2 ατομα βγαλαμε ολη την δουλεια.Φυσικα.
Αν υπαρχει καποιος στην ελληνικη επικρατεια που παιρνει αποδειξη απο καθαριστρια, θα ηθελα να τον γνωρισω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι βοηθο σε δηλωσε ρε τύπε, δεν προβλεπεται πουθενα βοηθος δικαστικου αντιπροσωπου. Απο πού πηρες λεφτα?
Οχι αγαπητέ μου, ούτε πριν 20 χρονια υπηρχε βοηθος δικαστικου αντιπροσωπου, ούτε ποτέ. Εκτος αν εννοεις γραμματέας, που παιρνει κανενα κατοσταρικο.τοτε πριν 20 χρονια υπηρχε. πληρωθηκα οπως πληρωνεται ο δικ. αντιπροσωπος. ειχε δικαιωμα να ορισει βοηθο του. 2 ατομα βγαλαμε ολη την δουλεια.
πολυ πιθανόν γιατι έιχα πάρει 30 χιλιάρικα τοτε με τις δραχμές είμασταν ακομα.Οχι αγαπητέ μου, ούτε πριν 20 χρονια υπηρχε βοηθος δικαστικου αντιπροσωπου, ούτε ποτέ. Εκτος αν εννοεις γραμματέας, που παιρνει κανενα κατοσταρικο.