don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Δε βλέπω που είναι το κακό. Μπορεί ο καθένας να απασχολεί άτομα χωρίς άδεια εργασίας, χωρίς βιβλιάριο υγείας? Πολύ καλά κάνουν και θα πρέπει να συνεχίσουν και σε ετιατόρια,καφετέριες,μπαρ,κλαμπς κτλ..Δε μπορούμε να λέμε συνέχεια για μαύρο χρήμα και να καταδικάζουμε γιατρούς/δικηγόρους/υδραυλικούς κτλ και να μη χτυπάμε το οργανωμένο έγκλημα..Και μη ξεχνάτε ότι εκτός από 2-3 στριπτιζάδικα ,όλα τα υπόλοιπα είναι απλά βιτρίνες..καθαριστε πρωτα τους δρομους και τα φαναρια απο τους διακοναρεους ρε αχρηστοι.
Οι κλειστοι χωροι δεν δυσφημιζουν την πολη ουτε ενοχλουν κανενα
Δε βλέπω που είναι το κακό. Μπορεί ο καθένας να απασχολεί άτομα χωρίς άδεια εργασίας, χωρίς βιβλιάριο υγείας? Πολύ καλά κάνουν και θα πρέπει να συνεχίσουν και σε ετιατόρια,καφετέριες,μπαρ,κλαμπς κτλ..Δε μπορούμε να λέμε συνέχεια για μαύρο χρήμα και να καταδικάζουμε γιατρούς/δικηγόρους/υδραυλικούς κτλ και να μη χτυπάμε το οργανωμένο έγκλημα..Και μη ξεχνάτε ότι εκτός από 2-3 στριπτιζάδικα ,όλα τα υπόλοιπα είναι απλά βιτρίνες..
Τέτοιος μαλακας λαός είμαστε..κάνει συλλήψεις η αστυνομία δε μας αρέσει..δεν κάνει πάλι γκρινιάζουμε..μπορείτε να καταλάβετε ότι με 80000 πόρνες (90% των οποίων κρυφές), εκατοντάδες <<χορεύτριες>> , κονσοματρίς κτλ ,το μέγεθος του προβλήματος?? Η πορνεία πρέπει άμεσα να γίνει νόμιμη (όλες οι μορφές), να φορολογηθεί και να τεθεί υπό έλεγχο..Η διαφθορά δεν είναι μόνο στα γραφεία των πολυεθνικών, είναι και δίπλα μας. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεράσουμε το κόμπλεξ απέναντι στις <<άπορες>> κορασίδες (που μόνο άπορες δεν είναι) και να τις αντιμετωπίσουμε ως παροχους σεξουαλικών υπηρεσιών..Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο!
-γυναικα περιμενε,βαλε στο φακελο με τις αποδειξεις και αυτες απο κατι πριβε που πηρα προχτες!!Τέτοιος μαλακας λαός είμαστε..κάνει συλλήψεις η αστυνομία δε μας αρέσει..δεν κάνει πάλι γκρινιάζουμε..μπορείτε να καταλάβετε ότι με 80000 πόρνες (90% των οποίων κρυφές), εκατοντάδες <<χορεύτριες>> , κονσοματρίς κτλ ,το μέγεθος του προβλήματος?? Η πορνεία πρέπει άμεσα να γίνει νόμιμη (όλες οι μορφές), να φορολογηθεί και να τεθεί υπό έλεγχο..Η διαφθορά δεν είναι μόνο στα γραφεία των πολυεθνικών, είναι και δίπλα μας. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεράσουμε το κόμπλεξ απέναντι στις <<άπορες>> κορασίδες (που μόνο άπορες δεν είναι) και να τις αντιμετωπίσουμε ως παροχους σεξουαλικών υπηρεσιών..Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο!
Δε βλέπω που είναι το κακό. Μπορεί ο καθένας να απασχολεί άτομα χωρίς άδεια εργασίας, χωρίς βιβλιάριο υγείας? Πολύ καλά κάνουν και θα πρέπει να συνεχίσουν και σε ετιατόρια,καφετέριες,μπαρ,κλαμπς κτλ..Δε μπορούμε να λέμε συνέχεια για μαύρο χρήμα και να καταδικάζουμε γιατρούς/δικηγόρους/υδραυλικούς κτλ και να μη χτυπάμε το οργανωμένο έγκλημα..Και μη ξεχνάτε ότι εκτός από 2-3 στριπτιζάδικα ,όλα τα υπόλοιπα είναι απλά βιτρίνες..
Τα εχω πει ολα αυτα προ πολλου φιλε και μου ελεγαν καποιοι εξυπνακηδες εδω διαφορες μαλακιεςΤέτοιος μαλακας λαός είμαστε..κάνει συλλήψεις η αστυνομία δε μας αρέσει..δεν κάνει πάλι γκρινιάζουμε..μπορείτε να καταλάβετε ότι με 80000 πόρνες (90% των οποίων κρυφές), εκατοντάδες <<χορεύτριες>> , κονσοματρίς κτλ ,το μέγεθος του προβλήματος?? Η πορνεία πρέπει άμεσα να γίνει νόμιμη (όλες οι μορφές), να φορολογηθεί και να τεθεί υπό έλεγχο..Η διαφθορά δεν είναι μόνο στα γραφεία των πολυεθνικών, είναι και δίπλα μας. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεράσουμε το κόμπλεξ απέναντι στις <<άπορες>> κορασίδες (που μόνο άπορες δεν είναι) και να τις αντιμετωπίσουμε ως παροχους σεξουαλικών υπηρεσιών..Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο!
ποιός σου είπε να τη δώσεις στη γυναίκα σου? το κράτος πρέπει να το ενδιαφέρει να τα πάρει από τον επιχειρηματία..το τί θα κάνεις εσύ την απόδειξη είναι δικό σου πρόβλημα..-γυναικα περιμενε,βαλε στο φακελο με τις αποδειξεις και αυτες απο κατι πριβε που πηρα προχτες!!
....ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ρε συ ταυρι τετοια "σχεδια"?
Μην πάμε μακρια..κανονικά όλοι οι οίκοι ανοχής (το 99% να πώ) ,θα έπρεπε να είχαν κλείσει για υγειονομικές παραβάσεις και μόνο! και εγώ πιστεύω στη δημιουργια ερωτικών ζωνών, με καζίνο,κλαμπς,στριπτιζάδικα κτλ..Τα εχω πει ολα αυτα προ πολλου φιλε και μου ελεγαν καποιοι εξυπνακηδες εδω διαφορες μαλακιες
Η καλυτερη κινηση για το κρατος και ολους μας ειναι να νομιμοποιηθει η πορνεια και να φτιαχτουν νεα μερη οπου θα ειναι συγκεντρωμενα ολα αυτα με αδειες και συχνους ελεγχους !!!!!!
....ολα και ολα ...ψεματα δε λεμε!ποιός σου είπε να τη δώσεις στη γυναίκα σου? το κράτος πρέπει να το ενδιαφέρει να τα πάρει από τον επιχειρηματία..το τί θα κάνεις εσύ την απόδειξη είναι δικό σου πρόβλημα..
Εσυ την αποδειξη μπορεις να μην την δηλωσεις καθολου τυπε μου-γυναικα περιμενε,βαλε στο φακελο με τις αποδειξεις και αυτες απο κατι πριβε που πηρα προχτες!!
....ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ρε συ ταυρι τετοια "σχεδια"?
...αυτα ειναι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΩΡΑ...Μην πάμε μακρια..κανονικά όλοι οι οίκοι ανοχής (το 99% να πώ) ,θα έπρεπε να είχαν κλείσει για υγειονομικές παραβάσεις και μόνο! και εγώ πιστεύω στη δημιουργια ερωτικών ζωνών, με καζίνο,κλαμπς,στριπτιζάδικα κτλ..
Α να αγιασει το πληκτρολογιο σου ....... δεν ειμαι ο μονος που σκεφτεται ετσι λοιπον !!!!!Μην πάμε μακρια..κανονικά όλοι οι οίκοι ανοχής (το 99% να πώ) ,θα έπρεπε να είχαν κλείσει για υγειονομικές παραβάσεις και μόνο! και εγώ πιστεύω στη δημιουργια ερωτικών ζωνών, με καζίνο,κλαμπς,στριπτιζάδικα κτλ..
-ΤΟ ΞΕΡΩ,εχει εκκλησια αυριο!Εσυ την αποδειξη μπορεις να μην την δηλωσεις καθολου τυπε μου
Μπορεις να την πεταξεις οταν βγεις απο το μπουρδελο αλλωστε......
Εχεις κι αλλες τετοιες εξυπναδες να πεταξεις ?
Αυριο ειναι κυριακη να ξερεις !!!!!!!!!!!!!
Περα απο αυτο ομως, αυριο ειναι και η μερα που θα μπορεις να πεις οτι μαλακια θελεις, προς διασκεδαση ολων !!!!!!!!!!!!!!!!!!-ΤΟ ΞΕΡΩ,εχει εκκλησια αυριο!
Α να αγιασει το πληκτρολογιο σου ....... δεν ειμαι ο μονος που σκεφτεται ετσι λοιπον !!!!!