Νέα

Έφοδος σε δύο οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Εχω εφαρμοσει αυτη τη μεθοδο σε 32 γυναικες μεχρι ωρας και μια δεχτηκε με 50 ευρω μονο τσιμπουκι,ηταν μια κοπελα ωραια που δουλευει σε φούρνο χρονοτριβησα 5 λεπτα παιζοντας πλουσιος αλλα εκανα την προταση πηρα φβ βεβαια και θα το διαπραγματευτω να δω στο ποσο κοστολογει το μουνι της.
50 γιούρος για μια πίπα? Σε έκλεψε μου φαίνεται

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Θα πω τι με εξοργίζει περισσότερο.
Η καραμέλα "κάποιοι καλοπερασάκιδες", "ανεύθυνοι πανε σε οίκους ανοχής" κλπ. Αντιλήψεις οι οποίες αναπαράγονται τόσο από δημοσιογράφους, όσο και από απλό κόσμο και είναι κανονικά για κλωτσιές.

Δηλαδή εμείς που πηγαίνουμε στα μπου γιατί -για χίλιους δύο λόγους- δεν έχουμε μόνιμη σύντροφο, πηγαίνουμε όπως θα πηγαίναμε στα μπουζούκια; Και ναι και όχι.

Ε λοιπόν είμαι από αυτούς τους συναγωνιστές που έγραψαν πιο πάνω ότι ΑΥΤΟ μας κρατάει.
Και μια βιολογική ανάγκη ΔΕΝ εξισώνεται με την καλοπέραση.
Και ΔΕΝ ανέχομαι να μου υποδεικνύει αφ'υψηλού ο κάθε εμετός που έχει (και μπράβο του) σταθερή σεξουαλική ζωή "Ρε φίλε σιγά, κρατήσου λίγους μήνες".

Αυτά τα λέω γιατί αντιμετωπιζόμαστε πάνω από ενα χρόνο σαν ένα μάτσο ηλίθιοι που πρέπει να συνετιστούμε.
Ακούσατε! Δηλαδή να τον κόψουμε!
Δεν τα λέω τυχαία. Ακούστε τους δημιοσιογράφους και διαβάστε από κάτω σχόλια από μισανθρώπους.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Φυσικά και δεν έχει ξαναγίνει.
Παλιά οι άνθρωποι δεν ήταν ζώα.
Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα τους παίρναν τα κεφάλια.
Σήμερα έχουμε εκφυλιστεί.
Η κοινωνία είναι απόλυτα ελεγχόμενη και οι άνθρωποι πρόβατα που τα ανέχονται όλα.

Τι να πω κι εγώ;
Που είμαι άρρωστος άνθρωπος με χάπια και έχω βγάλει δύο ψυχιατρεία.
Με τρέλανε αυτή η κοινωνία.
Το μόνο πράγμα που με κράταγε ψυχικά ήταν τα μπουρδέλα.
Δύο με τρεις φορές τη βδομάδα ευλαβικά πήγαινα σαν εκκλησία.
Δε δούλεψε τίποτα στη ζωή μου για να με γιατρέψει.
Ούτε τα χάπια, ούτε τα ναρκωτικά, ούτε οι ομάδες αλληλοβοήθειας.
Ούτε οι γιατροί, ούτε οι εκκλησίες.
Το μόνο που με κρατάει ψυχικά υγιή είναι οι πουτάνες.
Αυτό που μου κάνει τώρα ο Κούλης με τον λοκντάουν είναι δολοφονία.
φιλε κορακι οι πουτανες,ειναι "ενεσεις" ομως..δεν ειναι η πραγματικη γιατρεια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
50 γιούρος για μια πίπα? Σε έκλεψε μου φαίνεται
Δεν τα εδωσα ρε μπατμαν.
Μαλακα με περνας σαν τον προμοτορα και το θειτσο??
Διαπραγματευομαι να δω ποσο κοστολογει το μουνι της.
Στο φβ της 100 μια ωρα κανονικα.να δω τι θα πει.
25χρονων μελαχροινακι στο άνθος και ο συριζαιος επαναστατης θα το ξεσκισει οπως ξεσκιζεο εδω μεσα τους δεξιους

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Θα πω τι με εξοργίζει περισσότερο.
Η καραμέλα "κάποιοι καλοπερασάκιδες", "ανεύθυνοι πανε σε οίκους ανοχής" κλπ. Αντιλήψεις οι οποίες αναπαράγονται τόσο από δημοσιογράφους, όσο και από απλό κόσμο και είναι κανονικά για κλωτσιές.

Δηλαδή εμείς που πηγαίνουμε στα μπου γιατί -για χίλιους δύο λόγους- δεν έχουμε μόνιμη σύντροφο, πηγαίνουμε όπως θα πηγαίναμε στα μπουζούκια; Και ναι και όχι.

Ε λοιπόν είμαι από αυτούς τους συναγωνιστές που έγραψαν πιο πάνω ότι ΑΥΤΟ μας κρατάει.
Και μια βιολογική ανάγκη ΔΕΝ εξισώνεται με την καλοπέραση.
Και ΔΕΝ ανέχομαι να μου υποδεικνύει αφ'υψηλού ο κάθε εμετός που έχει (και μπράβο του) σταθερή σεξουαλική ζωή "Ρε φίλε σιγά, κρατήσου λίγους μήνες".

Αυτά τα λέω γιατί αντιμετωπιζόμαστε πάνω από ενα χρόνο σαν ένα μάτσο ηλίθιοι που πρέπει να συνετιστούμε.
Ακούσατε! Δηλαδή να τον κόψουμε!
Δεν τα λέω τυχαία. Ακούστε τους δημιοσιογράφους και διαβάστε από κάτω σχόλια από μισανθρώπους.
Αστους να λενε φιλε μας ζηλευουν.
Ημουν σε επαρχιακό οικο για τσαρκα μια μερα φευγοντας με το αμαξι απο τον χωρο του οικου με πετυχαινουν δυο γκομενες που πηγαιναν για περπατημα και χασκογελαγαν ηξεραν οτι ειναι τσαρδι εγω δεν κολωσα και τις κοίταγα τις αφηνω να περπατησπυν καμια 30αρι μετρα και με το αμαξι σιγα σιγα της περναω με κοίταγαν και παω και σταματω πιο μπροστα απο αυτες κανα 70 μετρα ταχα οτι σερφαρα στο κινητό ανοιχτο το παραθυρο του αμαξιου και παλι με κοιταξαν και τπυς λεω συγγνώμη κοριτσια γιατι με κοιτατε και γελατε εμειναν λενε εμεις ναι τους λεω επειδη πήγα στο μπουρδελο υπαρχει προβλημα?οχι όχι και έφυγαν σαν χαζοβιολες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εχεις δικιο φιλε πολλοι σαν και αισθανονται ετσι αλλα βρες εναλλακτικες λυσεις.
Ειχα γραψει ενα νημα για την ποθτανοποιηση των εξω γυναικων,π.χ οποια βρούμε και μας αρεσει ντηλ για σεξ επι αμοιβή,θα μου πεις χρονοβορο και ψυχοφθορο για καποιους αλλα ειναι μια λυση ενασχολισης μεχρι να δουμε ποτε θα ανοιξουν.
Εχω εφαρμοσει αυτη τη μεθοδο σε 32 γυναικες μεχρι ωρας και μια δεχτηκε με 50 ευρω μονο τσιμπουκι,ηταν μια κοπελα ωραια που δουλευει σε φούρνο χρονοτριβησα 5 λεπτα παιζοντας πλουσιος αλλα εκανα την προταση πηρα φβ βεβαια και θα το διαπραγματευτω να δω στο ποσο κοστολογει το μουνι της.
Επισης εχω εφαρμοσει και δευτερη εναλλακτικη με κοπελες απο αλβανια και βουλγαρια ταχα ερωτιλος κλπ και φτιαχνω επιπεδο οταν παω εκει να εχω έτοιμη καβατζα.
Αν ανοιξουν τα μπουρδελα εννοειται αποκλειστικη αφοσιωση με ολοημερες τσαρκες σε καθημερινη βαση,ενα 1000 στη μπάντα για τους οικους ανοχης και μονο.
Ωραίος τύπε
Πίπα σου πήρε όντως ή έμεινε στις υποσχέσεις της συναλαγής?
Edit:Διάβασα τη συνέχεια απλά την παζάρεψες.
Μπορεί κι εκείνη να σε τρόλαρε βέβαια τύπε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ωραίος τύπε
Πίπα σου πήρε όντως ή έμεινε στις υποσχέσεις της συναλαγής?
Edit:Διάβασα τη συνέχεια απλά την παζάρεψες.
Μπορεί κι εκείνη να σε τρόλαρε βέβαια τύπε
Φιλε εχει συνεχεια μιας και το περιστατικό εξελισεται τωρα,μηνυμα σε φβ και με παρλα 10 λεπτων για μενα αυτο θεωρείται χρονοτριβη μου λεει αν θελω σεξ κανονικο μια ωρα θελει 600 ευρω.
Χαχααχαχαχχ
Και τις λεω 100 και στειλε μου παλι αν θα δεχτεις και μετα απο 2 ωρες μου λεει με 300 τις λεω 100 ουτε ευρω και δεν εχει απαντησει.
Αν με ξαναπαζαρεψει θα το ριξω στα 80 χαχαχχχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: msakis

2tasos

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Καρβέλια στους πεινασμένους ρε; :2funny:
1617480138774.png

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Αστους να λενε φιλε μας ζηλευουν.
Ημουν σε επαρχιακό οικο για τσαρκα μια μερα φευγοντας με το αμαξι απο τον χωρο του οικου με πετυχαινουν δυο γκομενες που πηγαιναν για περπατημα και χασκογελαγαν ηξεραν οτι ειναι τσαρδι εγω δεν κολωσα και τις κοίταγα τις αφηνω να περπατησπυν καμια 30αρι μετρα και με το αμαξι σιγα σιγα της περναω με κοίταγαν και παω και σταματω πιο μπροστα απο αυτες κανα 70 μετρα ταχα οτι σερφαρα στο κινητό ανοιχτο το παραθυρο του αμαξιου και παλι με κοιταξαν και τπυς λεω συγγνώμη κοριτσια γιατι με κοιτατε και γελατε εμειναν λενε εμεις ναι τους λεω επειδη πήγα στο μπουρδελο υπαρχει προβλημα?οχι όχι και έφυγαν σαν χαζοβιολες
Ετσι θελουν οι ξεφτιλισμενες!!! Και εγω οποτε με κοιτουν περιεργα γκομενες κατα την εξοδο μου απο Στουντιο/Ντελο/Ξενοδοχειο/Τσιμπουκομασαδικο, τις κράζω σα να μην υπαρχει αυριο!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Δεν τα εδωσα ρε μπατμαν.
Μαλακα με περνας σαν τον προμοτορα και το θειτσο??
Διαπραγματευομαι να δω ποσο κοστολογει το μουνι της.
Στο φβ της 100 μια ωρα κανονικα.να δω τι θα πει.
25χρονων μελαχροινακι στο άνθος και ο συριζαιος επαναστατης θα το ξεσκισει οπως ξεσκιζεο εδω μεσα τους δεξιους
Tι 50 κι 100 ρε άνεργε? Μας δουλεύεις τώρα? :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Tι 50 κι 100 ρε άνεργε? Μας δουλεύεις τώρα? :tooth:
Ρε μαλακακο εκανα ντηλ 100 και η τυπισσα ζηταγε 600 και τα εριξε στα 300 μετα.
Εγω περιμενω οταν θα της λειπουν τα 100 θα μου στειλει μηνυμα.
25 χρονων μελαχροινη ψηλοτερη απο τον προμοτορα 1.70 αλλα σε χαλαει ρε θειτσο φοραει 39 νουμερο παππουτσι.χαχαχχαχα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ρε μαλακακο εκανα ντηλ 100 και η τυπισσα ζηταγε 600 και τα εριξε στα 300 μετα.
Εγω περιμενω οταν θα της λειπουν τα 100 θα μου στειλει μηνυμα.
25 χρονων μελαχροινη ψηλοτερη απο τον προμοτορα 1.70 αλλα σε χαλαει ρε θειτσο φοραει 39 νουμερο παππουτσι.χαχαχχαχα
Ξέρω ξέρω....

"Μικρεεεεεεε! Ξύπνα, κοντεύει μεσημέρι! Έλα να πιεις το γάλα σου!" :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μπράβο ζαν :grin: :confused: , εσύ που δεν χάνεις το χρόνο σου με γυναίκες και δεν δίνεις πάνω σπό 20, παζαρεύεις εδώ και μέρες μια φβ βίζιτα για 50 την πίπα και 100 ένα πήδημα ενώ αυτη θέλει 600...:jerking::jerking: (αλλά κοροιδεύεις τα κολ γκιρλ στο μπου).
Τι μυαλό είσαι συ ρε...:grin::confused::jerking:
Από την πολύ αγαμία (παθητική κι ενεργητική) έχει αρχισει κι ονομάζει παλάμες και διάφορα άλλα αντικείμενα σε ονόματα CG ή αφέντρας!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μπράβο ζαν :grin: :confused: , εσύ που δεν χάνεις το χρόνο σου με γυναίκες και δεν δίνεις πάνω σπό 20, παζαρεύεις εδώ και μέρες μια φβ βίζιτα για 50 την πίπα και 100 ένα πήδημα ενώ αυτη θέλει 600...:jerking::jerking: (αλλά κοροιδεύεις τα κολ γκιρλ στο μπου).
Δεν καταλαβες δεν δεχτηκα με 50 την πίπα,εγω ειπα 100 για πηδημα και ειναι και μουνετο 8.5 με 9
Αν θυμασαι εφαρμοζω τη μεθοδο της πουτανοποιησης που ειχα ανοιξει θεμα και ειπα πως τωρα αν μου στειλει μεσω φβ αλλη τιμη η προταση μου θα ειναι 80 ευρω.
Επισης ναι εχεις δικιο χρονοτριβησα 10 λεπτα στο φουρνο και κανα 10 λεπτα στο φβ.
Αυτα που λεω κοντε τα εφορμοζω και να δεις που ολο και καποιο θα πουτανοποιησω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
είπα εγώ ότι δέχτηκες? διάβασες τι είπα και κατάλαβες τι εννοώ?
εκτός από εμετικός είσαι και χαζός...
υγ
να ξεκινήσεις την πουτανοποίηση από το σόι σου ηλίθιε
Και παλι σου ειπα 50 αυτη μου ειπε για πιπα και μετα απο δικο μου ντηλ αρνηθηκα.
Αλλα εχω κανει ντηλ για 100 μια ωρα φουλ προγραμμα.
Τι σε πειραζει εσενα ρε προμοτορα που εφαρμοζω εναλλακτικες μεθοδους?
Εσυ δεν χαιρεσαι που ειναι κλειστα τα μπουρδελα?
Ρε κοντε γιατι μου βριζεις το σοι εγω σε εβρισα?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Για να μιλάμε για μυαλό, πρέπει πρώτα να υπάρχει.

Και ο συγκεκριμένος φαίνεται ότι το έχει μειωμένο.
Μας λέει πάλι τις ιστορίες του όπου βρεις για τις γκόμενες που του ρίχνουν χυλοπίτες στον δρόμο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
γιατί ρε στο βρίζω?
με βάση το σκεπτικό σου μια χαρά είναι...
Η πουτανοποιηση βλακακο ερχεται απο την προσφορα και οχι απο τη ζητηση.
Προσφερω και δεχεσαι η οχι ετσι παει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Η πουτανοποιηση βλακακο ερχεται απο την προσφορα και οχι απο τη ζητηση.
Προσφερω και δεχεσαι η οχι ετσι παει
Ρε γιατί δεν ανοίγει νήμα με τίτλο "Η μέθοδος της πουτανοποίησης" όπου να μας εξηγείς λεπτομερώς στρατηγικές και καίρια σημεία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom