Νέα

Έφοδος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο: «Μαύρη η ώρα που μπήκε μέσα ο πελάτης», είπε ο υπεύθυνος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.404
Πόντοι
2.786
@Μπαρμπαπήδουλας

1) Υπάρχουν σχετικοί πίνακες που δείχνουν την πορεία της Ελλάδας, δεν έχουν γίνει τα ανάλογα τεστ για για ξέρουμε πόσοι πάνω κάτω έχουν αποκτήσει ανοσία, το 80% των νεκρών, δηλαδή οι 4 από τις 5.000 έχουν πεθάνει τους 3 τελευταίους μήνες, οπότε η κατάσταση μας δεν είναι ούτε χάλια, αλλά και αξιέπαινη δεν την λες.
Βρισκόμαστε κάπου στη μέση για του λόγου το αληθές, με ανοδική πορεία προς το χειρότερο.
Τα μηνύματα 1-6 σε πόσες χώρες της Ευρώπης ισχύουν άραγε;

2) Για τις κοπέλες τώρα, η ανομία τους ουσιαστικά είναι κάτω από την μύτη της πολιτείας, μια χαρά ξέρει η πολιτεία ότι υπάρχουν και αυτές, θα μπορούσε κάλλιστα να τους δώσει το νόμιμο καθεστώς με τα σχετικά έγγραφα, υπάρχει δόλος όμως και κάπου κάθεται η βάρκα, δεκαετίες τώρα οι γαλάζιες κυβερνήσεις των αρίστων θα μπορούσαν να τις είχαν κατατάξει στο νόμιμο καθεστώς, αν θέλαν να ανέβουν στα μάτια του κόσμου.

3) Άντρες, ξέρεις πολύ καλά ότι με την μαλακία είναι σαν να βάζεις άδειο κουτάλι στο στόμα σου, καλώς ή κακώς υπάρχουν άντρες που δεν έχουν σύντροφο και δεν το έχουν, καπως πρέπει να ξεχαρμανιασουν και αυτοί, πόσο μάλλον οι μελαμψοι Ασιάτες που βολεύτηκαν με τους οίκους, και γνωρίζεις το ταλέντο τους με τον βιασμό.

4) Η απέναντι φωνή πάντα θα υπάρχει, είναι νομος της φύσης, δεν συμφωνούμε όλοι με όλα. Ξέρεις πολύ καλά ότι τα ΜΜΕ κάνουν την τρίχα τριχιά, το να χρησιμοποιούν φράσεις όπως "λαίλαπα κορονοϊου, εφιάλτης κόλαση, μαρτύριο, υψηλή μεταδοτικότητα, μεγάλη θνησιμότητα " μόνο κακό θα κάνουν στο κόσμο, στον κόσμο που τα χαβει έτσι; υπάρχουν πολλοί.
Και επειδή είσαι άτομο που ασχολείσαι με το ίντερνετ και ψάχνεις, ξέρεις πολύ καλά Ποια είναι η θνησιμότητα την οποία παραδόξως την δείχνουν και τα κανάλια, άρα καταλαβαίνεις απλούστατα το παιχνίδι που γίνεται, καπως πρέπει να δικαιολογηθεί ο εγκλεισμός, και πώς αλλιώς; μόνο με προπαγάνδα τρόμου.

Απαντώ:

1) Εγώ βλέπω ΕΝΑΝ δείκτη: αυτόν των θανάτων ανά εκατομμύριο. Ακριβώς επειδή σε αυτό τον δείκτη δεν παίζουν ρόλο ούτε τα τεστ που γίνονται ή δε γίνονται ή πόσα γίνονται, ούτε τίποτε άλλο. Είναι ποιοι μπαίνουν και ποιοι δεν βγαίνουν. Και σε αυτό η Ελλάδα είναι πολύ πάνω του μέσου όρου και φυσικά ΔΕΝ έχει αρνητική πορεία.

2) Ναι, αλλά να τα λες όλα όμως. Διότι δεν υπήρχαν μόνο οι γαλάζιες κυβερνήσεις... ίσα-ίσα οι περισσότερες ήταν πράσινες και τα τελευταία 5 χρόνια ήταν και μια κόκκινη με μπόλικο πράσινο!. Άρα κανείς δεν έκανε τίποτα, σωστά? Παρόλα αυτά... πίστεψέ με, ο περισσότερος κόσμος στα παπάρια του για τις κοπέλες και σιγά μην ανέβει στα μάτια του αν ο Κούλης νομιμοποιήσει τις πουτάνες!!! Μην κοιτάς εμείς εδώ που έχουμε αδυναμίες...! :grin:

3) Ναι, όλα αυτά τα γνωρίζω αλλά και πάλι δεν δικαιολογούνται. Το ότι στερείσαι κάτι (δικαίως ή αδίκως) δεν νομιμοποιεί τις παράνομες πράξεις σου. Εγώ π.χ. θέλω πάαααααααααααρα πολύ μια Cadillac Escalade!!! Επειδή δεν μπορώ να διαθέσω λοιπόν 100 χιλιάρικα, αυτό με νομιμοποιεί να κλέψω μία? ή να ληστέψω τράπεζα? Δεν έχει λογική αυτό που γράφεις ρε φίλε...

4) Προφανώς δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Όσο για τα ΜΜΕ, αυτά είναι πάντα τα ΜΜΕ, εγώ τα λέω ΜΜΑ (Μέσα Μαζικού Αποπροσανατολισμού!). Άσχετα από αυτό όμως, η θνησιμότητα είναι όντως πολύ μικρή, κανείς δεν είπε ότι όποιος κολλάει πεθαίνει. Δεν έχεις καταλάβει όμως ότι το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι η μετάδοσή του είναι πανεύκολη με συνέπεια να φρακάρουν τα συστήματα υγείας των κρατών. Κι αν πέσει το σύστημα υγείας του κράτους, τότε πέφτει και το κράτος. Είναι ακριβώς το ίδιο με το αν πέσουν οι τράπεζες. Φαντάσου να παθαίνει κάποιος εγκεφαλικό ή οτιδήποτε άσχετο με τον κορωνοϊό, να χρειάζεται ΜΕΘ και να μην μπορεί να βρει ΜΕΘ. Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν είναι ότι φοβούνται ότι "θα πεθάνουμε όλοι" που έλεγε κι ο Χίος!!!!

Να σε ρωτήσω κάτι τώρα: ποιο είναι ακριβώς το παιχνίδι που παίζεται σχετικά με τον εγκλεισμό? Γιατί δηλαδή θέλουν κάποιοι "αρχηγοί" αυτού του πλανήτη να μας κλείσουν μέσα, να μας έχουν έγκλειστους? Προφανώς για να κερδίσουν κάτι... δεν νομίζω για να κάνουν πλάκα μεταξύ τους! Τι θα κερδίσουν λοιπόν και πότε θα το κερδίσουν (γιατί σήμερα που μιλάμε, ακόμα κι αυτοί χάνουν με το "σχέδιό τους"... αν υπάρχει κάποιο σχέδιο).
 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.079
Πόντοι
3.556
1) Τα τεστ θα βοηθήσουν πάρα πολύ, θα ξέραμε πόσοι απέκτησαν ανοσία, το να κάνεις 30.000 τεστ σε καθημερινή βάση τους τελευταίους τρεις μήνες δεν λέει πολλά, μαθηματικά 2.7 εκατ. βγαίνει, άντε 3 εκατ. ολα συνολικά, αν κάναμε περισσότερα και με μεγαλύτερη συχνότητα στους ίδιους ανθρώπους θα ξέραμε πολύ καλά σε τι σημείο είμαστε, άσε που θα έπεφτε πολύ παρακάτω ο δείκτης θνησιμότητας, αλλά το σημαντικότερο είναι ο δείκτης ανοσιας, δυστυχώς έχουμε αρνητικη πορεία διότι οι 4.000 αυτοί νεκροί του τελευταίου τριμήνου προέκυψαν οι περισσότεροι εξ αυτών σε καθεστώς εγκλεισμού, και μάλιστα όχι στις αρχές αυτού.

2)Το νόμιμο καθεστώς θα μπορούσαν να τους το είχαν παραχωρήσει μεταξύ πρώτου και δεύτερου εγκλεισμού, έπειτα από την αδικία που υπεστη ο συγκεκριμένος κλάδος, περα του ότι ξέρεις πολύ καλά ότι και τότε αρκετοί οίκοι λειτουργούσαν κρυφά, αν έπαιρναν το βοήθημα οι πόρνες πολύ λίγες από αυτές θα ρισκαραν, και εννοείται μικρότερη εξάπλωση του ιού.

3) Εδώ μπερδεύεσαι λίγο, άλλο η στέρηση του σεξ (φυσική ανάγκη) και άλλο ενός υλικού αγαθού (φερραρι πχ) , η φυσική ανάγκη πάντα προέχει, κοινώς θολώνει πιο εύκολα το μυαλό, το να κλέψεις μια φερραρι θα κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου που θα σε χώσουν μέσα, ενώ το να βιασεις μια κοπέλα θα καταστρέψεις την ζωη σου αλλά και ψυχολογία της, αρα τη ζωή της και των οικείων της.

4)Τα εκατομμύρια που ακούμπησαν στα κανάλια μια χαρά ΜΕΘ κουκλιτσες θα είχαν βγει, λάθος διαχείριση της πανδημίας απλά, γράψε στα αρχιδια σου τα κανάλια που θα προειδοποιούν τον κόσμο και τον τρελαινουν αλλά βοήθα την ρημάδα την υγεία, θωράκισε την, τόσα ραφάλ από την Γαλλία πόσα αλλα πολεμικά, άσκοπα εκατομμύρια απλά, και μη βγεις να πεις τώρα ότι αν δεν τα αγοράζαμε ο Τούρκος θα είχε κατασκηνώσει στην Ακρόπολη, αν θέλει μας επιτίθεται αλλά δεν είναι χαζός, πόλεμος τουλάχιστον εδώ Ευρώπη μηδαμινές είναι οι πιθανότητες να γίνει , δεν ευνοεί κανέναν.
.


Οι πολιτικοί μια χαρά κερδισμένοι βγαίνουν, τα εκατομμύρια τσεπωνονται ζεστά, και να μη βγουν κυβέρνηση, στα πεοσφαιρίδιά τους.
Το θέμα είναι ότι από κάπου κουμανταρεται όλο αυτό το παιχνίδι.
Μακάρι να ήξερα, αλλά αν ήξερα θα ήξερες και εσύ.
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
το απόγευμα είχε μια Ρουμανα 40χρονη που δουλευε για την μικρή 14χρονη κόρη της...

Ποσες φορες θα το ακουσουμε αυτο το παραμυθι εδω μεσα ? με τους απλυτους σκυλους ?! και η πλακα ειναι οτι μονο η Ρουμανα δεν κανει κατι τετιο :jerking::jerking2:
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.404
Πόντοι
2.786
@ Tony xx

1) Γι' αυτό σου είπα ότι βλέπω μόνο τον συγκεκριμένο δείκτη. Είναι απόλυτα συγκρίσιμος και βγάζεις συμπεράσματα. Πάντως για τους 4.000 νεκρούς, προφανώς και έγιναν σε καθεστώς εγκλεισμού γιατί τα αποτελέσματα της πανδημίας τα βλέπεις 2 εβδομάδες μετά, λογικό είναι.

2) OK... εσύ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις δηλαδή ότι δεν ασχολήθηκε κανείς 40 χρόνια και θα ασχολιόταν τώρα με την πανδημία τη στιγμή που ο κόσμος καίγεται!!! Και στο κάτω κάτω να σου πω κάτι? 40 χρόνια ήταν παράνομες... 40 χρόνια δεν πλήρωναν φόρους.... 40 χρόνια καθαρά φράγκα στην τσεπόνα! Γιατί να γυρίσει το κράτος να δώσει? Για να πάρεις, πρέπει να έχεις δώσεις κιόλας, έτσι δεν είναι? Και μάλιστα, δεν είμαι τόσο του τούρκικου "πάρε-δώσε" (πάρε για να δώσεις), είμαι πιο πολύ της Αρχαιοελληνικής προσέγγισης "δούναι και λαβείν" (δηλαδή πρώτα δώσε για να πάρεις μετά). Τώρα βέβαια, αυτό που λέμε είναι πως το βλέπει ο καθένας.

3) Σου έφερα ένα άσχετο παράδειγμα για να σου δείξω την διαφορά. ΟΚ, ατυχές το παράδειγμα? Να σου πω ένα άλλο... όταν κάποιος δεν έχει να φάει και πεινάει, δικαιολογείται να πάει να σκοτώσει έναν για να του πάρει το φαγητό του? Και μιλάμε για την υπέρτατη ανάγκη, όχι το γαμήσι... που εν πάση περιπτώση... υπάρχουν και... εναλλακτικές!!!! :jerking: :tooth:

4) Όλες οι χώρες έδωσαν λεφτά στα κανάλια για αυτό το λόγο. Τώρα αν μερικά κανάλια έκαναν υπερ-προβολή ή οτιδήποτε άλλο, OK συμφωνώ. Όμως, παρόλο που δόθηκαν αυτά τα λεφτά στα κανάλια, οι ΜΕΘ διπλασιάστηκαν μέσα σε 6 μήνες, από 500 στις 1000 και έγιναν και πολλές προσλήψεις. Πότε το έχεις ξαναδεί αυτό να γίνεται? Οπότε το αφήγημα ότι τα λεφτά δόθηκαν στα κανάλια, στον Μεγάλο Περίπατο (που, by the way, αυτά ήταν ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ κονδύλια, όχι της χώρας) και το σύστημα υγείας έμεινε αθωράκιστο, δεν στέκει. Μιλάμε για διπλασιασμό. ΟΚ, ο τριπλασιασμός ή ο τετραπλασιασμός θα ήταν ακόμη καλύτερα, αλλά δες τι γίνεται και στις άλλες χώρες για να έχεις την σύγκριση. Ποια διπλασίασε τις ΜΕΘ? Και συγκρινε και τις οικονομίες... ίδιο θα ήταν να διπλασιάσει τις ΜΕΘ η Γερμανία και ίδιο η Ελλάδα? Καμία σχέση. Εντελώς διαφορετικά οικονομικά επίπεδα!

Όσο για τους πολιτικούς που λες, ναι σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Οι πολιτικοί μια χαρά θα είναι, έτσι είναι παντού! Αλλά να σου πω κάτι? Προτιμώ να είμαι έτσι όπως είμαι, παρά να ήμουν πολιτικός! Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το επάγγελμα με την καμία!!! :grin:

 

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Μηνύματα
5.914
Κριτικές
3
Like
18.079
Πόντοι
3.556
@Μπαραμπαπήδουλας

1)Το θέμα είναι ότι αυξήθηκαν οι νεκροί κατά πολύ και μετα τις 2 εβδομάδες εγκλεισμού, αλλά και τα κρούσματα, σήμερα αν πέσουμε κάτω από τα 50 θυματα πανηγυρίζουμε τρόπος του λέγειν, αν είχαν γίνει περισσότερα τεστ από Σεπτέμβρη που σουλατσαρανε πάνω κατω τουρίστες και ντόπιοι θα είχαν προλάβει πολλά πράγματα.

2)Σε αυτό θα μπορούσαν να ξεσηκωθούν και οι ίδιοι αρμόδιοι των οίκων ανοχής Ναι, η κυβέρνηση ήξερε πολύ καλά ότι θα λάβει χώρα ο δεύτερος εγκλεισμός (άσε τι έλεγαν αποκλείεται και πίπες) και γνώριζε την κατάσταση των οίκων, αν δεν δουλέψουν νόμιμα θα δουλέψουν κρυφά δεν εχουν άλλη λύση οι πόρνες, η ευκαιρία λοιπόν να γίνουν νόμιμα τα πορνεια ήταν το φετινό καλοκαίρι-σεπτέμβρη σκεπτόμενοι οι κύριοι της κυβέρνησης το κύριο πρόβλημα όλου αυτού, που είναι η διασπορά του ιού όταν δουλεύουν κρυφά.
40 χρόνια μια χαρά υπάρχουν κρατικοί φορείς που τα τσεπωνουν από αυτους, (δες σκάνδαλα αστυνομίας για την προστασία στους οίκους) , το θέμα με τους οίκους ήταν της φάσης, το βλέπω το ξέρω αλλά δεν με νοιάζει, τώρα φάνηκε το πρόβλημα όμως.

3)Πάλι μπερδεύτηκες ολίγον τι, όταν πεινάσει ο άλλος θα ζητήσει φαί ή θα κλέψει ένα ποσό από τον άλλον, ή θα κλέψει κατάστημα τροφίμων, το να σκοτώσεις για να φας πρέπει να φτάσεις σε σημείο που δεν πάει άλλο, υπάρχουμε πολλοί άνθρωποι έξω που αν μας ζητήσουν 10cent θα τα δώσουμε, και αν μαζέψεις 20 τέτοια το έφαγες ένα σουβλάκι, αλλά και πάλι υπάρχουν φιλανθρωπικές οργανώσεις, εκκλησία που φροντίζει για έστω το φαΐ συνανθρώπων μας .
Το να θες σεξ όμως είναι άλλο πραγμα, πόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν έξω; πόσοι στερημένοι πακι ήρθαν εδω στην γη Της επαγγελίας για να τον χώσουν; φαντάζεσαι όλους αυτούς χωρίς σεξ; αλλά για να μη φανεί ρατσιστικό υπάρχουν και άλλοι τόσοι ομοεθνείς μας που είναι εθισμένοι στο σεξ, γενικά είμαστε καλομαθημένοι εδώ με τις πουτανες, έξω δεν υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό αυτά και με τέτοιες τιμές.

4)Το σύστημα της υγείας εδώ είναι από τα πιο αδύναμα στην Ε.Ε τι 500 τι 1000 οι ΜΕΘ είναι λίγες για 11εκ, με 3000 θα είμασταν κουκλοι.
Πρόσεχε δεν μίλησα για τον μεγάλο περίπατο που τον έφτιαξαν με χρήματα από ευρωπαϊκα κονδύλια άρα μόνο για αυτόν τον σκοπό, εξάλλου 2 πουτσοεκατομμυρια δώσανε για αυτόν σιγάά, (το ότι βγήκε χάλια να μας προβληματίζει :2funny: ) στα κανάλια δώσανε τα 15πλασια συνολικά φέτος.
Αλλά κυρίως στάθηκα στα εκατομμύρια των όπλων, 27 εκατ για τα ραφάλ νομίζω;; κάπου εκεί τελοσπαντων, το λες μεγάλο ποσό, ξέρεις πόσο θα βοηθούσε το συγκεκριμένο ποσό στο Ε.Σ.Υ , είναι γελοίο σε συνθήκες πανδημίας να κάνεις τέτοιες κινήσεις να φοβησεις τον τούρκο, Άστον αυτόν να σκουζει, πόλεμος έτσι και αλλιώς δεν γίνεται, αυτά είναι τεχνάσματα εντυπωσιασμού, ο στρατός μας τον έχει μεγαλύτερο από τον δικό σας, η υγεία είναι μεγαλύτερο προνόμιο από την εθνική περηφάνια, αν αρρωστήσεις δεν θα φωνάξεις γαμω την Τουρκία ή ζητω η Ελλάς.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.404
Πόντοι
2.786
@ Tony xx

1) Σου είπα... μην το βλέπεις μονομερώς. Δες τι γίνεται και έξω. Και κάνε σύγκριση.

2) Άρα πάλι δικαιολογείς το παράνομο. Δεν είμαι αυτής της λογικής.

3) Άσε τι δίνουν και πόσο φιλάνθρωποι είμαστε ή όχι. Όπως λες ότι "τι να κάνει ένας σεξουαλικά πεινασμένος, θα βιάσει", το ίδιο και με το "τι να κάνει ένας πεινασμένος, στην ανάγκη θα σκοτώσει". Βλέπε λοιπόν το (2).

4) Ναι το σύστημα είναι αδύναμο, τουλάχιστον έγινε λιγότερο αδύναμο. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να ΜΗΝ έχεις κρούσματα για να ΜΗΝ επιβαρύνεται το σύστημα υγείας. Πρόληψη δηλαδή που ισχύει κατά κόρον στην ιατρική γενικότερα. Το ίδιο ισχύει και με το τσιγάρο. Γιατί νομίζεις οι χώρες το απαγορεύουν η μία μετά την άλλη? Ξέρεις πόσα δις τους κοστίζουν οι νοσηλείες από νοσήματα λόγω τσιγάρου. Δες την μεγαλύτερη εικόνα. Όσο για τους εξοπλισμούς... εκεί είμαι εντελώς αντίθετος! Όταν έχεις τον Τούρκο γείτονα, τότε είσαι προετοιμασμένος. Είναι η γεωγραφική θέση τέτοια. Είδα μια ανάρτηση στο Facebook όπου κάποιος είχε ανεβάσει ένα χάρτη που έδειχνε την Ελλάδα να συνορεύει με Δανία, Λουξεμβούργο και Νορβηγία στα βαλκάνια και με Ελβετία στα ανατολικά στη θέση της Τουρκίας κι έγραφε: "τι διαφορετικά θα ήταν τότε!!!". Το καταλαβαίνεις πιστεύω! Κι αν δεν έγινε κάτι το καλοκαίρι ή δεν γίνεται κάτι με την Τουρκία γενικώς, αυτό οφείλεται στους εξοπλισμούς που έχουμε (και στο ότι ανήκουμε στην ΕΕ).

Anyway... όπως και να 'χει καλύτερα να τα λέμε έτσι όπως τα είπαμε χθες και σήμερα, παλιά παλαιότερα... συμφωνείς? :grin:

Προς το παρόν σε χαιρετώ γιατί έχω δουλίτσα!
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
63.950
Like
22.727
Πόντοι
5.506
Ο τονυχχ έγινε ΚΑΙ επιδημιολόγος-στατιστικολόγος;
 

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Μηνύματα
3.883
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Κοπελιτσα ο χαζοχεζουλας
 

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Μηνύματα
3.883
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Μετα τον τετραπλο βιασμό του απο ave whrath retro και tony
Ολο με το σεις και με το σας ειναι τωρα :2funny:
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.404
Πόντοι
2.786
Μετα τον τετραπλο βιασμό του απο ave whrath retro και tony
Ολο με το σεις και με το σας ειναι τωρα :2funny:
Εσύ όμως... guess what!!! Παρέμεινες ΑΡΧΙΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑΣ!!!! :tooth:

Άντε γεια αργόσχολε ΑΡΧΙΜΑΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ! Κάτσε πήξε εδώ, εγώ πάω να βγάλω λεφτά! :grin:
 

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Μηνύματα
3.883
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Αντε κοπελιτσα καλη σου μερα :2funny:
 

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Μηνύματα
337
Κριτικές
8
Like
2.471
Πόντοι
721
Μεγαλέκου 17, είχε μια ελληνίδα το πρωί μεσοκοπη που έδινε κωλο, το απόγευμα είχε μια Ρουμανα 40χρονη που δουλευε για την μικρή 14χρονη κόρη της...ο κύριος Γιώργος που ήταν τσιλιαδορος πολυ ήσυχος άνθρωπος μιλούσε χωρίς τουπέ και πάντα άνοιγε την πόρτα χωρίς πολλά πολλά...κριμα

Επιβεβαιώνει αυτό που λέει ότι για να δουλεύει μια κοπέλα υπό τέτοιες συνθήκες και με το ρίσκο που υπάρχει, το έχει πραγματική ανάγκη. Χάρηκε πολύ ο τρόμπας που έβαλε το πρόστιμο.

Θα τρίβουμε τα μάτια μας από την βαθιά κρίση που έρχεται στη χώρα.
 

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Μηνύματα
337
Κριτικές
8
Like
2.471
Πόντοι
721
Μεγαλέκου 17, είχε μια ελληνίδα το πρωί μεσοκοπη που έδινε κωλο, το απόγευμα είχε μια Ρουμανα 40χρονη που δουλευε για την μικρή 14χρονη κόρη της...ο κύριος Γιώργος που ήταν τσιλιαδορος πολυ ήσυχος άνθρωπος μιλούσε χωρίς τουπέ και πάντα άνοιγε την πόρτα χωρίς πολλά πολλά...κριμα

Επιβεβαιώνει αυτό που λέει ότι για να δουλεύει μια κοπέλα υπό τέτοιες συνθήκες και με το ρίσκο που υπάρχει, το έχει πραγματική ανάγκη. Χάρηκε πολύ ο τρόμπας που έβαλε το πρόστιμο.

Θα τρίβουμε τα μάτια μας από την βαθιά κρίση που έρχεται στη χώρα.

α. έμεινα παρθένα για το παιδί μου...
έλα φίλε, όλα αυτά ποιος και πως τα ξέρει
β. με την ίδια λογική ας κλέψει κιόλας, ας σκοτώσει, ας ας ας...

Θα σου πω ότι γενικά είμαι ένας άνθρωπος που προσέχει πολύ. Στο γραφείο καθημερινά φοράω μάσκα κι ας μην έρχομαι σε επαφή με τόσο κόσμο, δεν μπαίνω σε ΜΜΜ εδώ και χρόνια κλπ. Δεν θα ρίσκαρα τώρα να πάω σε οίκο, η κατάσταση είναι όντως δύσκολη.

Ωστόσο, αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν ανάγκες. Η κοπέλα αυτή, η χ κοπέλα βασικά, αυτό ξέρει να κάνει, αυτός είναι ο τρόπος να βγάλει τα προς το ζην. Δεν κλέβει. Το να συγκρίνεις ποινικό αδίκημα, κλοπές, δολοφονίες με τη δουλειά μιας ιερόδουλης είναι τουλάχιστον τραγικό. Apples to oranges που λένε, συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα. Υπάρχουν ανάγκες και από την άλλη πλευρά. Είναι βασική ανθρώπινη ανάγκη η σεξουαλική πράξη. Υπάρχουν άνθρωποι τελείως μόνοι, με ψυχολογικά προβλήματα που δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσουν, και έχουν ανάγκη λοιπόν να πάνε ακόμα και τώρα σε έναν οίκο. Αφού λαμβάνουν το ρίσκο και οι δύο πλευρές, κάνε τα στραβά μάτια. Εγώ αυτό πιστεύω είναι το πιο σωστό. Δεν μπορείς να αφήνεις τα Πάκια και τους κάθε λογής λεχρίτες να κυκλοφορούν ανετότατα στα πέριξ των περιοχών αυτών και να μου κυνηγάς τα 2-3-4 πόσα είναι κρυφά μπουρδελάκια.

Τέλος, βλέποντας που πάει το πράγμα, υπάρχει και η εξής λύση. Τα ανοίγεις όλα, καταστήματα κλπ.. Όποιος είναι αρνητής, μάγκας, ξύπνιος και δεν προσέχει, ας πεθάνει. Αυτής της άποψης είμαι τώρα τελευταία. Απλά το κακό είναι ότι θα κολλήσουν και άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα. Εκεί το πας στατιστικά και με την τύχη.

Για να μην λέω πολλά, υπάρχει κάτι που λέγεται κριτική σκέψη. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Είναι αστείο να μου βάζεις κλοπές σε τράπεζες, δολοφονίες μαζί με την εργασία της ιερόδουλης που είναι ΕΡΓΑΣΙΑ, δεν κλέβει, δεν δολοφονεί, δεν ενοχλεί κανέναν, τον εαυτό της και τη ψυχή της βλάπτει για χρήματα. Αν ήσουν 10 χρονών, να σε δικαιολογούσα λόγω ηλικίας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom