Νέα

Έφη Αχτσιόγλου - Δυνατό μουνέτο η πρώην υπουργός εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Τελικά μήπως - λέω μήπως -
μαζί με το μουνέτο
πήραμε και άλλα μέτρα
αντιλαικά?
Καχυποψίες?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Τι εργασιακή εμπειρία έχει αυτό το πράγμα και την έκανε ο άλλος ο ανεπάγγελτος υπουργό εργασίας;
Αν δεν καταργηθούν οι νεολαίες δε σωνόμαστε...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τι εργασιακή εμπειρία έχει αυτό το πράγμα
φιλε δε τη ξερεις οπότε μη κρίνεις,ουτε εγω τη ξερω αλλά απο τη φάτσα της πρέπει να χει ριξει πολυ δουλειά
b154f53a914342a012a41bbcb804343b.gif

Makis 21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
151
Πόντοι
280
Φαντασου που μας καταντησε ο ΣΥΡΙΖΑ να θεωρειται μουνετο η Μπακλαβατζιογλου  :S

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
δυνατο μουνετο λεει ο αλλος :headbang:

ρε εχετε καει τελειως ναουμ  :grin:
Ψιτ ... εσυ κι midas69... με το χέρι στην καρδιά.... Δηλαδη αν σαν καθότανε θα την προπερνούσατε;.... Την Αληθεια ρε την αλήθεια.... Εγω πάντως θα της τον καρφωνα ευχαριστως και ας εχουνε περασει την τελευταια 10ετια απο το καυλί μου δεκαδες τρυφερές Ουκρανιδες...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ψιτ ... εσυ κι midas69... με το χέρι στην καρδιά.... Δηλαδη αν σαν καθότανε θα την προπερνούσατε;.... Την Αληθεια ρε την αλήθεια.... Εγω πάντως θα της τον καρφωνα ευχαριστως και ας εχουνε περασει την τελευταια 10ετια απο το καυλί μου δεκαδες τρυφερές Ουκρανιδες...
ο μιδας ΣΙΓΟΥΡΑ οχι     :cool2:.... :hi: :hi: :hi: :hi:

spithas365

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2016
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0

Σύμφωνο απόλυτα...είναι δυνατό μουνετο ή υπουργατζα μας...και η φωτογραφία με τα στραβά της πόδια μου αναιβασει το αίμα στα κεφαλια

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
ΑΓΑΠΗΤΟΙ!!! Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ!! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ!!! ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕς ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΙΤΣΑ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!!! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ....ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΡΟΓΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ!!! ΝΑΙΙΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ....ΦΙΛΑΚΙΑ....
warnwarn.gif
 Παπαριες[/URL], με αυτό το μαλι μάλλον Klingon ειναι. Αν έχεις την καλοσύνη  Εκτος από τις παπαριες κοφτο και με τα κεφαλαία

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πρώην σου φιλαράκι :think:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.558
Πόντοι
4.926
"Δυνατό Μουνέτο", ποια, η συγκεκριμένη;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα περισσότερα μέλη του site, οι γνωστοί λιγουρο-αγάμητοι, θα σκότωναν αν τους έθιγες το call girl τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Συμφωνώ στο να διαφωνούμε με την επιλογή της ως υπουργό εργασίας μα, διαφωνώ στο να γράφουμε ψέματα κι ανακρίβειες.
Ειδικά όταν τα φωνάζεις, γίνεσαι εξαιρετικά ανυπόφορος!

Γνωρίζω από κοινούς φίλους την Έφη. Δεν έχει ωραίο πρόσωπο, γιατί δεν την νοιάζει να φαίνεται όμορφη! Βρισκόμασταν και τα λέγαμε σε φιλικό κλίμα, αλλά μαλώσαμε από τότε που έθεσε υποψηφιότητα με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αφού εμείς είμαστε δεξιοί. Πόσο μάλλον, όταν έγινε διευθύντρια και στενή συνεργάτιδά του, στο υπουργείο εργασίας.
Όσον αφορά τον Κατρούγκαλο, μένουμε στην ίδια πολυκατοικία της οδού Καστρισιανάκη και είναι έγγαμος με την κυρία Ίριδα Αδαμοπούλου, καθηγήτρια σε γυμνάσιο του Κερατσινίου κι έχουν δύο κόρες, την Χλόη και την Αυγή.

Άντε να βρεις πιο σοβαρά επιχειρήματα και μην ξεχνάς τις αποδείξεις. Είναι κι επίκαιρες, βλέπεις!

Τύπε μου γιατί δεν μας λες καλύτερα και πώς σε λένε!  :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ανόητη, ανώφελη και περιττή ερώτηση!
Δεν πιστεύω να περιμένεις να γράψω το αληθινό όνομα, εδώ μέσα!
Ποιος το έκανε πρώτος, για να το κάνω κι εγώ?
Ας πούμε ότι με λένε Βασίλη.
ωραια βασιλη,κι εμενα βασιλη με λενε ..τι συμπτωση !!!
σου γραφω κι εγω λοιπον που μενει το τσιπρας την γυναικα του κ  τα παιδια κ  πως τα λενε,που τα βρισκω οπως κι εσυ στο νετ
κ συνεχιζω
σαν χρονια γειτονας με την Περστερα κ συμαθητης  την εχω δυο φορες καρφωσει κι επισης  αλλος ενας φιλος,εκεινο τον καιρο ητανε στο αιγαιο ο τσιπρας σε εμπλοκη ,εδω γελανε..
ειναι πολυ καλη στο δωματιο αλλα δε δινει ευκολα αναλ  :fuck2:
μετα μαλωσαμε γιατι εγινε ΚΚΕ μαζι με τον αλεξει
με αποδειξεις μιλαω κι εγω παντα,οπως κι εσυ πιο πανω... ;) :grin: :grin: :hi: :hi:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ωραια βασιλη,κι εμενα βασιλη με λενε ..τι συμπτωση !!!
σου γραφω κι εγω λοιπον που μενει το τσιπρας την γυναικα του κ  τα παιδια κ  πως τα λενε,που τα βρισκω οπως κι εσυ στο νετ
κ συνεχιζω
σαν χρονια γειτονας με την Περστερα κ συμαθητης  την εχω δυο φορες καρφωσει κι επισης  αλλος ενας φιλος,εκεινο τον καιρο ητανε στο αιγαιο ο τσιπρας σε εμπλοκη ,εδω γελανε..
ειναι πολυ καλη στο δωματιο αλλα δε δινει ευκολα αναλ  :fuck2:
μετα μαλωσαμε γιατι εγινε ΚΚΕ μαζι με τον αλεξει
με αποδειξεις μιλαω κι εγω παντα,οπως κι εσυ πιο πανω... ;) :grin: :grin: :hi: :hi:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Μόνο που εγώ δεν γράφω υπερβολές.
Συμμαθητές με την Περιστέρα? Πότε?
Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών, όπου ήταν συμμαθητές στο ίδιο τμήμα. Συνέχισαν να είναι συμμαθητές και στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων.
Η ίδια έχει δηλώσει ότι έγινε μέλος της ΚΝΕ κατά τα μαθητικά της χρόνια κι ο Αλέξης ήταν ο πρώτος εφηβικός έρωτας.
Κι ήταν παντρεμένοι με παιδιά, όταν ο Τσίπρας πετούσε στο Αιγαίο.

Κι αν θες αποδείξεις, κανόνισε να έρθεις στην πολυκατοικία, ν ανεβούμε στο διαμέρισμα του Κατρούγκαλου και να μπούμε και στο δικό μου για να σου φτιάξω καφέ.
Έχω το προσωπικό κινητό τηλέφωνο της Έφης. Μην μου πεις ότι το βρήκα απ το νετ, γιατί θα πηδηχτώ απ το παράθυρο. Εκτός κι αν το βρεις εσύ!
Αν δεν σου κάνει κόπο, πάμε στα Γιαννιτσά, να σου δείξω το πατρικό της Έφης στην συνοικία Τσαλί και να δες υποδοχή σε μένα. Κι ας μην ψηφίσαμε τη κόρη.

Άντε μαζέψου τώρα!
φιλε μια δουλιτσα στο δημοσιο μπορεις να κανονισεις ?

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Συμφωνώ στο να διαφωνούμε με την επιλογή της ως υπουργό εργασίας μα, διαφωνώ στο να γράφουμε ψέματα κι ανακρίβειες.
Ειδικά όταν τα φωνάζεις, γίνεσαι εξαιρετικά ανυπόφορος!

Γνωρίζω από κοινούς φίλους την Έφη. Δεν έχει ωραίο πρόσωπο, γιατί δεν την νοιάζει να φαίνεται όμορφη! Βρισκόμασταν και τα λέγαμε σε φιλικό κλίμα, αλλά μαλώσαμε από τότε που έθεσε υποψηφιότητα με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αφού εμείς είμαστε δεξιοί. Πόσο μάλλον, όταν έγινε διευθύντρια και στενή συνεργάτιδά του, στο υπουργείο εργασίας.
Όσον αφορά τον Κατρούγκαλο, μένουμε στην ίδια πολυκατοικία της οδού Καστρισιανάκη και είναι έγγαμος με την κυρία Ίριδα Αδαμοπούλου, καθηγήτρια σε γυμνάσιο του Κερατσινίου κι έχουν δύο κόρες, την Χλόη και την Αυγή.

Άντε να βρεις πιο σοβαρά επιχειρήματα και μην ξεχνάς τις αποδείξεις. Είναι κι επίκαιρες, βλέπεις!

Θα το διάβασε στην "ομάδα αλήθειας" στο fb.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Όχι!
Μου το είπε ένας ελεγκτής της ΣΤΑ.ΣΥ., όταν του είπα ότι πλήρωσα κάποιους λογαριασμούς και δεν έχω καθόλου χρήματα, ούτε για ένα εισιτήριο του ΜΕΤΡΟ.

Γι τον άλλο το βλάκα λεω, όχι για σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom