KnightMike
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν υπάρχει Συριζαία που να βλέπεται ρε παιδί μου. τί είναι αυτό το πράμα; 31 χρονών και μοιάζει 45αρα.
Ναι το ειδα...πιασαρικο κι αυτο!!!Δεν έγραψες το καλύτερο σημερινό θέμα:
Είπαμε... μη τα ξαναλέμε. Αλλο υπουργός κι αλλο απλος βουλευτής. Βεβαια... αμφότερες υπερμουνέτες. Να σου παίρνει πίπα η Καϊλή και να σε κοιταζει στα μάτια...Από την πολιτική έχουν περάσει
Ελενα Ραπτη και Ευα Καιλη
Για την ηλικία σου... καλή κι η μαλακία σου...Άγιασε με τα 100.000.000 $ που πήρε το 1974 από τους πλανητάρχες για να ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ.Την ώρα που έστελναν τον Καραμανλή εδώ, ετοίμαζαν την διάδοχη κατάσταση ως αντίπαλο δέος του Καραμανλή.Για να ελπίζει ο λαός και να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.Αλλά στην πραγματικότητα φυσικά, Καραμανλής-Παπανδρέου δικοί τους.
Είπαμε... μη τα ξαναλέμε. Αλλο υπουργός κι αλλο απλος βουλευτής. Βεβαια... αμφότερες υπερμουνέτες. Να σου παίρνει πίπα η Καϊλή και να σε κοιταζει στα μάτια...
τραβα μεχρι το Νικολαεφ,να δεις αν ερχομαι!!!!! ;) ;)Ενός λεπτού σιγή. ΄Μίλησε ο ... γαμημένος.
Σου εύχομαι να την κυνηγάς και να μη σε θέλει, όχι οτι γαμάς (αν γαμάς) κανα καλύτερο μουνί από αυτήν εδώ.
τραβα μεχρι το Νικολαεφ,να δεις αν ερχομαι!!!!! ;) ;)
κ ξανα.....
ΕΛΕΟς ΡΕ ΑΓΑΜΗΤΟΙ με το αγκαυλο αγγουρι-δυνατο μπαζο ..μπρρρρ
"δυνατο μουνετο" λεει ο αλλος....ΕΛΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
οι κινουμενοι οπως εσυ, κι εγω περισοτερο δεν μπορουμε να βλεπουμε τετοια αγγουρια καλυβιωτικα ;)Δεν το "λέει ο άλλος", αλλά τό είπα εγώ. Δεν ξέρω που έχουμε γνωριστει, αλλα μάλλον κάπου με ξερεις για να αναφέρεις το Νικολάεφ. Κι οπως πιθανον γνωρίζεις οι κινούμενοι μεταξυ Χερσόν - Κικολάεφ και Οδησσου, αποκλείεται να είναι αγάμητοι, ή τουλάχιστον να μη μπορουνε να εκτιμήσουν την ομορφιά. Διευκρινησα ότι μετρά ο συνδιασμός. Το ξαναγράφω. Ο Ωνάσης θα μπορουσε να είχε οποιοδηποτε μουνέτο κυκλοφορούσε στον πλανητη εκεινη την εποχή. Κι ομως νταραβεριζοτανε/γαμουσε/παντρευτηκε την Καλας, την Περον, και την Τζακυ.....
εχει να φάει πολύ πράγμα... ροχάλες από συνταξιούχους
θεια δε μοιαζει λογω γηρανσης ,αλλα λογω στυλΤι 31 χρονών,αυτή σαν την θειά μου την Ευτέρπη μοιάζει.. :-
θεια δε μοιαζει λογω γηρανσης ,αλλα λογω στυλ
και φυσικα κι αγκουρι κ μαλακω επισης φαινεται..ειδικα σημερα
σωστος!!!Κανένα στυλ δεν είναι..
Και άλλες φοράνε ταγιέρ και είναι μουνάρες σαν τα κρύα τα νερά,όχι σαν ξενυχτισμένες σαραντάρες.
απ το διαλογο,λειπει το"χαλαλι τα τσιμπουκια που σουκανα βλογιαρη ασβε σιχαμενε".....
ο ωνασης ηταν ο τοπ επιχηρηματιας κιο τοπ πυρφορος ολων των εποχων,,,,
υγ η φωτο πουβαψλες ειναι με φουλ φωτοσοπ η αρχικη..εξ ου κ κοιταγεται...εκει...
αλλα οχι κανονικα
τυπε διαγραψου τωρα......Συγγνώμη που ρωτάω επειδή το βλέπω εδώ μέσα συχνά και θα πρεπε να ξέρω.
Τι σημαίνει πυρφορος;