DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.273
- Πόντοι
- 41.129
[size=40pt]Κατρούγκαλος: Δεν θα έβρισκα καλύτερα χέρια να παραδώσω[/size]
Άσχετο αλλά για να μην ανοίγω άλλο νήμα μιας και αανφερθήκαμε στον Ζαχόπουλο. Η Νέα Υπουργός Πολιτισμού με τις εναλλακτικές θεραπείες,
διώχνει την κακή ενέργεια.
ναι του αξιζει καλυτερηΣα γρια ειναι η γκομενα του Κατρουγκαλου.
ναι του αξιζει καλυτερη
μεγαλη καριολα
εφαγε τον Κατρουγκαλο . εχει τον Τσιπρα σαν θεο . ενω νομιζαν ολοι οτι θα πηγαινε η Θεανω στο Εργασιας . θα της κανει γεμιστα και μαρμελαδες .
ωραιο πουτανακι εκφυλο ειναι η Νατασα Γιαμαλη . Συριζαια μουναρα με εκπομπη στην ερτ το απογευμα . και δεν πιανει μια μπροστα στην Εφη
Το Υπουργειο Εργασιας ειναι κοντα και στα μπουρδελακια.Κοντα στα τσιμπουκαδικα της Διδυμου...φιλε δε τη ξερεις οπότε μη κρίνεις,ουτε εγω τη ξερω αλλά απο τη φάτσα της πρέπει να χει ριξει πολυ δουλειά
ο τύπος με την καράφλα ο Μπογδάνος είναι ??
Ολοι εσεις ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ που διαφωνητε με το "δυνατό μουνέτο" στον τίτλο, αμφιβάλω αν εχει γαμήσει κανείς σας περα του μεταξουργείου και μάλιστα στα 10 ρικο-μπουρδελα. Ουτε στην Φυλής δεν τα κατεφέρνετε να πάτε κακομοίρηδες, οπότε δεν έχω την περιέργεια να σας ρωτήσω τι μουνί γαματε, αν γαμάτε κυριοι αγαθοβιόληδες.
Το ξαναγράφω ζωντόβολα....το ξαναγραφω....
Δεν είναι η καθεαυτου γκόμενα που της δίνει τον τίτλο "δυνατο μουνέτο". Ο Συνδιασμός είναι. Μπορείτε να το καταλάβετε; Εχω ας πουμε τύχει σε μπαρ στο εξωτερικό που μέσα έπαιζαν δυνατά τεμάχια που ούτε στον ύπνος σας ή στον ξύπνιο σας δεν τα έχετε δει, κι όμως εγω πήρα την μπαρ γουμαν, γιατί αυτό με καυλωνε. Γιατι δεν ήταν σαν τις άλλες...
Να ξαναφέρω το παράδειγμα του Ωναση; Ο Ωνασης δεν γαμουσε/παντρευτηκε την τότε Μις υφήλιος, που θα μπορουσε να το κανει, αλλά παντρεύτηκε την Καλλας και την ανοργασμικιά Τζάκυ, και πίπονε την Εβίτα Περόν, που δεν λές και καμιά τους μουνάρα. Το καταλάβετε κύριοι αερογάμηδες. Ελπιζω ναι, [size=20pt]γιατι δεν θα σας το ξαναπώ[/size].
Στυγνο το κατηγορώ σου τύπε και εν μέρει δίκαιολογημενο,δεν ειναι τόσο χάλια όμως,λίγο eye bleaching να μη μοιαζει σα πρεζονι στη βαθης και θα τανε κομπλέΠΑΡΑΚΜΗ.
Το ξαναγράφω ζωντόβολα....το ξαναγραφω....
Δεν είναι η καθεαυτου γκόμενα που της δίνει τον τίτλο "δυνατο μουνέτο". Ο Συνδιασμός είναι.
Ακόμα και η γιαγιά Νανά της Καλύμνου να γινόταν υπουργός και να μου την έπεφτε (λες κι είμαι ο Ομορφονιός) θα πήγαινα με τα μπούνια να της πετάξω τα μάτια όξω ζητώντας στο τέλος ρουσφέτι να χωθώ κάπου, γιατί πάλι θα με οι ελιές με έσοδα της πούτσας.......Δηλαδη αν σαν καθότανε θα την προπερνούσατε;.... Την Αληθεια ρε την αλήθεια....
Μπάρμπα, διάβασες που κατάντησα να γιουζ τα προσόντα μου (ασχέτως της θυληκής ύπαρξης) για να βολευτώ σε καρέκλαεχει να φάει πολύ πράγμα... ροχάλες από συνταξιούχους
Φιλε εισαι απλα τραγικος... Αν μαλιστα εισαι και 38 χρονωνε, χρειαζεσαι επειγοντως θεραπεια.
Κραζεις αγριως οσους δεν θεωρουν αυτο το σαμιαμιδι "δυνατο μουνετο", θεωρωντας πως το status (...αρχιδια μαντολες, υπουργος εργασιας του Τσιπρα δηλαδη, που σε ενα μηνα δεν θα τολμαει να βγει απο το σπιτι της, απο τα γιαουρτια...) τη κανει τετοια. Αραδιαζεις μαλακιες για να το υποστηριξεις, και καπακι κοκορευεσαι οτι πηδηξες καπου, καπως, καποτε μια barwoman... Ειναι φανερο πως καπου, καπως, καποτε τραβηξες και μια πηχτη για τη Βασουλα τη Παπανδρεου...
ΠΑΡΑΚΜΗ.
Φιλε εισαι απλα τραγικος... Αν μαλιστα εισαι και 38 χρονωνε, χρειαζεσαι επειγοντως θεραπεια.
Κραζεις αγριως οσους δεν θεωρουν αυτο το σαμιαμιδι "δυνατο μουνετο", θεωρωντας πως το status (...αρχιδια μαντολες, υπουργος εργασιας του Τσιπρα δηλαδη, που σε ενα μηνα δεν θα τολμαει να βγει απο το σπιτι της, απο τα γιαουρτια...) τη κανει τετοια. Αραδιαζεις μαλακιες για να το υποστηριξεις, και καπακι κοκορευεσαι οτι πηδηξες καπου, καπως, καποτε μια barwoman... Ειναι φανερο πως καπου, καπως, καποτε τραβηξες και μια πηχτη για τη Βασουλα τη Παπανδρεου...
ΠΑΡΑΚΜΗ.
Αυτο το γιδι ειναι μουνετο;Και μαλιστα δυνατο;Μαλακες γαμω την αγαμια που σας δερνει.