Νέα

Έφη Αχτσιόγλου - Δυνατό μουνέτο η πρώην υπουργός εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lefteris38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 283K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άσχετο αλλά για να μην ανοίγω άλλο νήμα μιας και αανφερθήκαμε στον Ζαχόπουλο. Η Νέα Υπουργός Πολιτισμού με τις εναλλακτικές θεραπείες,
διώχνει την κακή ενέργεια.

:2funny:

ο τύπος με την καράφλα ο Μπογδάνος είναι ??

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σα γρια ειναι η γκομενα του Κατρουγκαλου.

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
μεγαλη καριολα
εφαγε τον Κατρουγκαλο . εχει τον Τσιπρα σαν θεο . ενω νομιζαν ολοι οτι θα πηγαινε η Θεανω στο Εργασιας . θα της κανει γεμιστα και μαρμελαδες .

ραιο πουτανακι εκφυλο ειναι η Νατασα Γιαμαλη . Συριζαια μουναρα με εκπομπη στην ερτ το απογευμα . και δεν πιανει μια μπροστα στην Εφη

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
μεγαλη καριολα
εφαγε τον Κατρουγκαλο . εχει τον Τσιπρα σαν θεο . ενω νομιζαν ολοι οτι θα πηγαινε η Θεανω στο Εργασιας . θα της κανει γεμιστα και μαρμελαδες .

ωραιο πουτανακι εκφυλο ειναι η Νατασα Γιαμαλη . Συριζαια μουναρα με εκπομπη στην ερτ το απογευμα . και δεν πιανει μια μπροστα στην Εφη

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
φιλε δε τη ξερεις οπότε μη κρίνεις,ουτε εγω τη ξερω αλλά απο τη φάτσα της πρέπει να χει ριξει πολυ δουλειά
b154f53a914342a012a41bbcb804343b.gif
Το Υπουργειο Εργασιας ειναι κοντα και στα μπουρδελακια.Κοντα στα τσιμπουκαδικα της Διδυμου... :2funny: :grin:

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ολοι εσεις ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ  που διαφωνητε με το "δυνατό μουνέτο" στον τίτλο, αμφιβάλω αν εχει γαμήσει κανείς σας περα του μεταξουργείου και μάλιστα στα 10 ρικο-μπουρδελα. Ουτε στην Φυλής δεν τα κατεφέρνετε να πάτε κακομοίρηδες, οπότε δεν έχω την περιέργεια να σας ρωτήσω τι μουνί γαματε, αν γαμάτε κυριοι αγαθοβιόληδες.
Το ξαναγράφω ζωντόβολα....το ξαναγραφω....
Δεν είναι η καθεαυτου γκόμενα που της δίνει τον τίτλο "δυνατο μουνέτο". Ο Συνδιασμός είναι. Μπορείτε να το καταλάβετε; Εχω ας πουμε τύχει σε μπαρ στο εξωτερικό που μέσα έπαιζαν δυνατά τεμάχια που ούτε στον ύπνος σας ή στον ξύπνιο σας δεν τα έχετε δει, κι όμως εγω πήρα την μπαρ γουμαν, γιατί αυτό με καυλωνε. Γιατι δεν ήταν σαν τις άλλες...
Να ξαναφέρω το παράδειγμα του Ωναση; Ο Ωνασης δεν γαμουσε/παντρευτηκε την τότε Μις υφήλιος, που θα μπορουσε να το κανει, αλλά  παντρεύτηκε την Καλλας και την ανοργασμικιά Τζάκυ, και πίπονε την Εβίτα Περόν, που δεν λές και καμιά τους μουνάρα. Το καταλάβετε κύριοι αερογάμηδες. Ελπιζω ναι, γιατι δεν θα σας το ξαναπώ.

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε εισαι απλα τραγικος... Αν μαλιστα εισαι και 38 χρονωνε, χρειαζεσαι επειγοντως θεραπεια.
Κραζεις αγριως οσους δεν θεωρουν αυτο το σαμιαμιδι "δυνατο μουνετο", θεωρωντας πως το status (...αρχιδια μαντολες, υπουργος εργασιας του Τσιπρα δηλαδη, που σε ενα μηνα δεν θα τολμαει να βγει απο το σπιτι της, απο τα γιαουρτια...) τη κανει τετοια. Αραδιαζεις μαλακιες για να το υποστηριξεις, και καπακι κοκορευεσαι οτι πηδηξες καπου, καπως, καποτε μια barwoman... Ειναι φανερο πως καπου, καπως, καποτε τραβηξες και μια πηχτη για τη Βασουλα τη Παπανδρεου...
ΠΑΡΑΚΜΗ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ολοι εσεις ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ  που διαφωνητε με το "δυνατό μουνέτο" στον τίτλο, αμφιβάλω αν εχει γαμήσει κανείς σας περα του μεταξουργείου και μάλιστα στα 10 ρικο-μπουρδελα. Ουτε στην Φυλής δεν τα κατεφέρνετε να πάτε κακομοίρηδες, οπότε δεν έχω την περιέργεια να σας ρωτήσω τι μουνί γαματε, αν γαμάτε κυριοι αγαθοβιόληδες.
Δεν είναι η καθεαυτου γκόμενα που της δίνει τον τίτλο "δυνατο μουνέτο". Ο Συνδιασμός είναι. Μπορείτε να το καταλάβετε; Εχω ας πουμε τύχει σε μπαρ στο εξωτερικό που μέσα έπαιζαν δυνατά τεμάχια που ούτε στον ύπνος σας ή στον ξύπνιο σας δεν τα έχετε δει, κι όμως εγω πήρα την μπαρ γουμαν, γιατί αυτό με καυλωνε. Γιατι δεν ήταν σαν τις άλλες...
Να ξαναφέρω το παράδειγμα του Ωναση; Ο Ωνασης δεν γαμουσε/παντρευτηκε την τότε Μις υφήλιος, που θα μπορουσε να το κανει, αλλά  παντρεύτηκε την Καλλας και την ανοργασμικιά Τζάκυ, και πίπονε την Εβίτα Περόν, που δεν λές και καμιά τους μουνάρα. Το καταλάβετε κύριοι αερογάμηδες. Ελπιζω ναι, [size=20pt]γιατι δεν θα σας το ξαναπώ[/size].

Καλύτερα,αρκετές μαλακίες μας αράδιασες ήδη

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στυγνο το κατηγορώ σου τύπε και εν μέρει δίκαιολογημενο,δεν ειναι τόσο χάλια όμως,λίγο eye bleaching να μη μοιαζει σα πρεζονι στη βαθης και θα τανε κομπλέ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Δεν είναι η καθεαυτου γκόμενα που της δίνει τον τίτλο "δυνατο μουνέτο". Ο Συνδιασμός είναι.

ετσι είναι, αν δουλευε σε μασατζιδικο μ' αυτή την εμφανιση δεν θα τη διαλεγε κανεις

Για υπουργος όμως  :wanker:  ξεροχυνει το φορουμ 2 μερες τωρα  :S

Επισκέπτης
Δηλαδη αν σαν καθότανε θα την προπερνούσατε;.... Την Αληθεια ρε την αλήθεια....
Ακόμα και η γιαγιά Νανά της Καλύμνου να γινόταν υπουργός και να μου την έπεφτε (λες κι είμαι ο Ομορφονιός) θα πήγαινα με τα μπούνια να της πετάξω τα μάτια όξω ζητώντας στο τέλος ρουσφέτι να χωθώ κάπου, γιατί πάλι θα με :zfuck: οι ελιές με έσοδα της πούτσας.......
Τώρα αντικειμενικά (εκφράζοντας εμέ) συμπαθητική είναι. Δεν είναι του επιπέδου της Ελένης Ράπτη ή της Εύας Καιλή αλλά εντάξει δε μπορείς να την πεις μπάζο.

Υ.Γ.
Μακάρι να διαβάζει το μαγαζί η Υπουργίνα μπας και γλυτώσω τις γαμημένες τις ελιές :2funny:

εχει να φάει πολύ πράγμα... ροχάλες από συνταξιούχους
Μπάρμπα, διάβασες που κατάντησα να γιουζ τα προσόντα μου (ασχέτως της θυληκής ύπαρξης) για να βολευτώ σε καρέκλα  :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
πανεξυπνος ο τσιπρας, εκει που εβριζαν όλα τα γεροντια τον μαντηλάκια κατρουγκαλο, τωρα θα λενε δεν πειραζει εγγονα μου αμα ειναι για το καλο της νεας γεννιας κοψε κι άλλο τη συνταξη
:orchestra:

OP
OP
lefteris38

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Φιλε εισαι απλα τραγικος... Αν μαλιστα εισαι και 38 χρονωνε, χρειαζεσαι επειγοντως θεραπεια.
Κραζεις αγριως οσους δεν θεωρουν αυτο το σαμιαμιδι "δυνατο μουνετο", θεωρωντας πως το status (...αρχιδια μαντολες, υπουργος εργασιας του Τσιπρα δηλαδη, που σε ενα μηνα δεν θα τολμαει να βγει απο το σπιτι της, απο τα γιαουρτια...) τη κανει τετοια. Αραδιαζεις μαλακιες για να το υποστηριξεις, και καπακι κοκορευεσαι οτι πηδηξες καπου, καπως, καποτε μια barwoman... Ειναι φανερο πως καπου, καπως, καποτε τραβηξες και μια πηχτη για τη Βασουλα τη Παπανδρεου...
ΠΑΡΑΚΜΗ.

Αν μου πεις σε ποιά διάλεκτο το "38 ετών",  το λένε "38 χρονωνε" θα σου πώ και τι σημαίνει το 38....  :idiot:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ΠΑΡΑΚΜΗ.

Κουμμούνι είναι ρε τύπε.
Τι περιμένεις ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτο το γιδι ειναι μουνετο;Και μαλιστα δυνατο;Μαλακες γαμω την αγαμια που σας δερνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom