JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Εχουμε κατι για την καινουργια Διευθυντρια του Πολιτου Γραφειου .....
28 ετων λεει
28 ετων λεει
για τον πουτσο καβαλα η φαση εντελως..Εχουμε κατι για την καινουργια Διευθυντρια του Πολιτου Γραφειου .....
28 ετων λεει
oti einai σαν σκιαχτρο κ κατακιτρινη μ ενοχλει οχι το αριστεροδεξιακαι μονο που ειναι αριστερη,καρκινο παντου.
Τυπε δε το ξερεις αυτο αλλο πως μιλαει και αλλο πως μπορει να ειναι στο κρεβατι και μεγα λαθος οχι αρκετοι αγαμητοι αρκετοι που γαμανε μια μετρια γκομενα ειναι η οποια αν στολιστει μια χαρα θα την κοιταξεις και εσυ κ εγω και ο καθενας μπαζο δε τη λεςαρκετοι αγαμητοι,ναι εχεις δικιο
αλλα ειναι εντελως αντισεξουαλικη,ειδικα οταν μιλαει λες κι ειναι σε συνεδριο κνε οδηγητη
αυτα,
Μπαζο ηταν η κενεντι τυπε η ζαριφη αν και εμενα δε μου αρεσει μετα την αλλαγη της ειναι μια μετρια γκομεναΑν η Τζάκυ ήταν μπάζο κάτι τύπισες σαν τη Ζαρίφη τι τις λες ;
Σκατά ;
Τυπε το μουνι δεξιο αριστερο κεντρο παντα το ιδιο ειναι εισαι εντελος ακυροςκαι μονο που ειναι αριστερη,καρκινο παντου.
ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ....μια χαρα είναι η κοπελλα την προτιμω κι από τον κατρουγκαλο και από τον βρουτση :S
μια χαρα είναι η κοπελλα την προτιμω κι από τον κατρουγκαλο και από τον βρουτση :S
απο οσο την εχω κοψει την τυπισα πρεπει να ειναι ανοργασμικη σεξουαλικα και επισης πιστευω οτι πασχει απο καταθληψη
απο που το καταλαβες?
εσυ απο που ΔΕΝ το καταλαβες ?δεν βλεπεις ρε ενα αγγουρι κ ξερο ειναι ,,αστοδιαλο με την μαλακω....απο που το καταλαβες?