George100100
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2023
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Πώς γίνεται ένα μπουρδέλο να ρίχνει πόρτα να χάνει λεφτά και πελάτες χωρίς να υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος?
Φίλε παρόμοια κουβέντα είχα πρόσφατα με φίλο για κάτι ναυάγια που έγιναν σα το χρέος κ σε βρίζουν κ από πάνω όταν παίρνεις τηλ..Καλησπέρα. Πώς γίνεται ένα μπουρδέλο να ρίχνει πόρτα να χάνει λεφτά και πελάτες χωρίς να υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος?
Εχει τρελαθεί ο κόσμος φίλε .. Από την μία μας τα ζαλίζουν να περάσουμε δωμάτιο και από την άλλη μας διώχνουν μπορεί να είναι παρενέργειες από τα πολλά ναρκωτικά που πίνουν.. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι η συγκεκριμένη μου έλεγε να κάτσω και παραπάνω ώρα με παραπάνω λεφτά εννοείται και μετά από αρκετές φορές που πήγα μου λέει μην ξαναρθείς! Και δεν είμαι ούτε παππούς ούτε μ****** στο χαρακτήρα ούτε βρωμιάρης ούτε μπάζο... καμία λογικήΦίλε παρόμοια κουβέντα είχα πρόσφατα με φίλο για κάτι ναυάγια που έγιναν σα το χρέος κ σε βρίζουν κ από πάνω όταν παίρνεις τηλ..
Πιαστο αυγό κ κουρευτω
Εχει τρελαθεί ο κόσμος φίλε .. Από την μία μας τα ζαλίζουν να περάσουμε δωμάτιο και από την άλλη μας διώχνουν μπορεί να είναι παρενέργειες από τα πολλά ναρκωτικά που πίνουν.. Και το αστείο ξέρεις ποιο είναι η συγκεκριμένη μου έλεγε να κάτσω και παραπάνω ώρα με παραπάνω λεφτά εννοείται και μετά από αρκετές φορές που πήγα μου λέει μην ξαναρθείς! Και δεν είμαι ούτε παππούς ούτε μ****** στο χαρακτήρα ούτε βρωμιάρης ούτε μπάζο... καμία λογική
Πραγματικά φίλε είναι Απαράδεκτο να τρως πόρτα χωρίς να ξέρεις το λόγο και χωρίς να σου λένε το λόγοΠρο 5ετιας είχε πάει ένας γνωστός μου, τεράστιων διαστάσεων, 130kg τουλάχιστον σε στούντιο, και εκεί που βγάζει το 50ρικο και πάει να το δώσει στη τσατσα του λέει η πουτανα φύγε από εδώ χοντρε δε σε θέλω
Πρέπει να είναι τρελή ήττα το να φας πόρτα σε μπουρδελο
Όχι Όχι φίλε μου καμία σχέση ακριβώς το αντίθετοΜήπως έκανες κάτι στο παρελθόν και δεν το πήρες χαμπάρι; Όπως να της βάρεσες τίποτα δυνατά χαστούκια, να μύριζες περίεργα κλπ
Έλα ρε πονηρέ ... σου έριξαν πόρτα γιατί κάτι έκανες που ενόχλησε την πουτάνα και δεν σε θέλει για πελάτη. Είτε έχεις περίεργα βίτσια που δεν θέλει να στα κάνει η πουτάνα είτε πήγαινες συνέχεια και την ενοχλούσες.Καλησπέρα. Πώς γίνεται ένα μπουρδέλο να ρίχνει πόρτα να χάνει λεφτά και πελάτες χωρίς να υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος?
Στην δικιά μου περίπτωση δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω Είχα πάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο χωρίς ποτέ να έχω φάει παρατήρηση για κάτιΠόρτα θυμάμαι σε λίιγες περιπτώσεις τουλάχιστον πριν χρόνια.
1. Αν είχες πιει κάτι παραπάνω, καθώς η μέθη εμποδίζει στο να χύσεις γρήγορα ή καθόλου
2. Σε ξένους, επαναλαμβάνω αναφέρομαι σε παλιές καλές εποχές. Θυμάμαι μία τσατσά που όταν μπήκαν αλλοδαποί ναυτικοί που ήταν μια χαρά δηλαδή όχι μαύροι, τους είπε "no Greeks? Bye bye!". Οι αλλοδαποί τύποι δε το πίστευαν και μάλιστα ζητούσαν κάποιον υπεύθυνο για το λόγο. Ήρθε ένας από τους μπράβους ο οποίος τους είπε με ευγενικό τρόπο ότι δε δέχονταν ξένους. Οι ξένοι τύποι εξακολουθούσαν να είναι απορημένοι.
3. Γενικά στους περίεργους με φάτσα χαζούλη.
Το έπαιζαν γκόμενες ή έξω τώρα το παίζουνε και οι μέσαΈχω φάει σούτ απο Μπουρδέλο Φυλής πρίν απο 7-8 χρόνια.
Ημέρα Παρασκευή,μπαίνω μέσα είταν ακόμα ένα άτομο εγώ σενιέ πενιέ μπάνιο στην πένα κτλ.
Είτανε μια ξανθιά εξ λογικά ρωσσίδα μπορεί και όχι.
Βγαίνει φέρνει βόλτες στο δωμάτιο,ο άλλος γυρίζει φεύγει μένω μόνος μου.
Λέω στην τσα θα περάσω,βγάζω το μπλέ να μπώ και ακούω την κοπέλα να της μιλάει.
Μου επιστρέφει τα λεφτα πίσω και μου απαντά ότι η κοπέλα δεν θέλει να μπεί δωμάτιο μαζί σου.
Μένω λίγο μαλάκας και απαντώ ότι μου κάνει πλάκα έτσι.
Όχι απλά,η φάτσα σου λίγο την τρομάζει.
Αν θυμάμαι καλά.
Δεν έδωσα σημασία έφυγα και πήγα αλλού.
(Δεν έχω κανένα θέμα ούτε με πρόσωπο,ούτε με κιλά,ούτε καπνίζω)
Το γράφεις στα αρχίδια σου και πάς παρακάτω.
Με ήξερε φίλε Παρασκευή κομπλέ Σάββατο έφαγα πόρταεπίσης συνηθισμένο να σ έχει μπερδέψει με κάποιον άλλο
Άστα να πάνε φίλε είναι αστείο πραγματικάΚαταλαβαίνετε πόσο έχουν πάρει το πάνω χέρι οι γυναίκες όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να διαλέγουν πελάτες οι πουτάνες.
Θυμάμαι παλιά που λέγαμε για πλάκα και σε μπουρδέλο να πας θα σου πει η π****** κλείσαμε Έλα που έγινε πραγματικότηταΑυτό που λέμε "δεν γαμας ούτε με αίτηση" έγινε πραγματικότητα!!...