You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εδώ Πολυτεχνείο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 87K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η θεια με τα 850 ευρω, σε ποια ηλικια βγηκε στη συνταξη, και με ποσα χρονια ασφαλισης?φιλε μην προσπαθεις να τα παρουσιασεις ροδινα επειδη μια φιλη σου περιπτερου βγαζει τοσα, γιατι κι εγω μπορω πολυ απλοϊκα να σου πω πως εχω φιλο περιπτερα που βγαζει οκτακοσια και του φευγει η κωλοτρυπιδα, πολλους φιλους που βγαζουν απο 500 εως 750 το μηνα, κι αλλους τοσους που δεν βρισκουν με τιποτα δουλεια...επισης εκει που μενω εχουν κλεισει παμπολλα μαγαζια..... εχω και θεια που συνταξιοδοτηθηκε προσφατα και παιρνει κοντα στα 850...και ξερω και διευθυντη (σε συνταξη) δημοσιου που παιρνει το πολυ 1200 (πολλα παιρνει ε, να τον ριξουμε λιγο)...αλλα αφου συμφωνησε κι ο αλεξ στο ποστ σου ολα καλα!!! οτι μπορει στον κυκλο σου, καποιοι ή κι εσυ, να μην αντιμετωπιζουν προβληματα, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολη την κοινωνια...θυμισε μου και σε ποια πολη μενεις??
Υ.Γ. Μαλλον το προβλημα ηταν οτι συμφωνησε ο αλεξ ε?
Επισκέπτης
τι επαθες ?
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
απορωτι επαθες ?
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ναι το περιπτερο της ειναι και εκδοτηριο εισητηριων κτελ.συνταξεις και μισθοι μιλησα.υπαρχουν και οι αγροτικες των 400 αλλα παιρνουν αλλα τοσα κ παραπανω απο ενοικια και επιδοτησεις.δν ειναι στα τσαμπο ο φιλος μου,στα τσαμπο παιρνουν 400ειπα,σε ιδιωτικο τομεα αθηνα ειναι.Δηλαδη η ιταλια ειναι φθηνοτερη απο ελλαδα?αυτο μας λες?
Ρε τυπε και εγω εχω γνωστο που σε ιδιωτικο βγαζει 3500ε αλλα και περιπτερα που καθαριζει 7-8 κατοσταρικα, ειναι αυτο μετρο συγκρισης για τον μεσο εργαζομενο? Οι ανθρωποι δεν ειναι μονο ο μικροκοσμος μας, υπαρχουν και στην απεξω.
Για το αν η ιταλια ειναι φθηνοτερη, ειναι λιγο μπακαλιστικη η ερωτηση, που ακριβως? τροφιμα, ενοικια, υγεια, παιδεια? Συνολικα δεν πιτευω οτι υπαρχει μεγαλη αποκλιση.
Επισκέπτης
με τι ?
κουβεντα για να περναει η ωρα κανουμε
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
α οκ.εγω νομιζα οτι λεμε μαλακιες να περνα η ωραμε τι ?
κουβεντα για να περναει η ωρα κανουμε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Eτσι. Πλειστα παραδειγματα. Ζωγραφιζεις σημερα.το ωραιο ειναι οταν πανε 25-30-35αρηδες ευρωπη γερμανια/δανια/σουηδια/αγγλια και μετα παρακαλανε να γυρισουν στην ελλαδα της ''κρισης''
Επισκέπτης
α οκ.εγω νομιζα οτι λεμε μαλακιες να περνα η ωρα
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αλεξη ηρθε η αναπτυξη ρε ταμαθες?Eτσι. Πλειστα παραδειγματα. Ζωγραφιζεις σημερα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Και στενοχωριεσαι ε? Τι να γινει.αλεξη ηρθε η αναπτυξη ρε ταμαθες?
gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αλεξη ηρθε η αναπτυξη ρε ταμαθες?
Ναι, με λουκετα στις μικρομεσαιες επιχειρησεις, τους αγροτες της Μακεδονιας γονατισμενους απ το ρωσικο εμπαργκο κοκ...
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γιατι να στεναχωρηθω ρε σαν εσενα ειμαι?Και στενοχωριεσαι ε? Τι να γινει.
η ζωη μας εγινε ηδη καλυτερη
κριση δεν υπαρχει η τελος παντων στην ελλαδα ειναι παιδικη χαρα,δουλειες υπαρχουν κανεις δεν πειναει....γιατι να στεναχωρηθω?
μακαρι να τα πετυχαινε αυτα οποιος θελει και σαμαρα να τον λεγανε στα αρχιδια μου....
Υ.Γ να πλυνεις της παρωπιδες
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ρε τυπε και εγω εχω γνωστο που σε ιδιωτικο βγαζει 3500ε αλλα και περιπτερα που καθαριζει 7-8 κατοσταρικα, ειναι αυτο μετρο συγκρισης για τον μεσο εργαζομενο? Οι ανθρωποι δεν ειναι μονο ο μικροκοσμος μας, υπαρχουν και στην απεξω.
Για το αν η ιταλια ειναι φθηνοτερη, ειναι λιγο μπακαλιστικη η ερωτηση, που ακριβως? τροφιμα, ενοικια, υγεια, παιδεια? Συνολικα δεν πιτευω οτι υπαρχει μεγαλη αποκλιση.
ωραια ρε τυπε αφου λες ετσι,πες μου εναν οχι πολλους,που ζει σημερα με μονο 300-400 ευρω χωρις να εχει καταθεσεις χρηματα στην ακρη κτλ κτλ
και ναι ιταλια ειναι πιο ακριβα απο ελλαδα εδω και χρονια
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ναι, με λουκετα στις μικρομεσαιες επιχειρησεις, τους αγροτες της Μακεδονιας γονατισμενους απ το ρωσικο εμπαργκο κοκ...
καλα οι αγροτες εδω και 40χρονια γονατισμενοι ειναι υποτιθεται
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
καλα ειστε... η κριση πιο πολυ εχει χτυπησει την Αθηναδν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα.απλα οτι η κριση ειναι παγκοσμια,και στην ελλαδα ακομα παιδικη χαρα ειναι
Σερρες/Θεσσαλονικη
γενικευει πολυ το θεμα μ αυτο που λες...με τι συγκρινεις?...τα στατιστικα λενε αλλα...εχουμε σπασει ολα τα αρνητικα ρεκορ...εδω μιλαμε για μεγαλη αλλαγη στο βιωτικο επιπεδο πολλων οικογενειων...επισης ενα αλλο χρακτηριστικο στοιχειο που δειχνει ποσο δυσκολα ειναι γενικα τα πραγματα (τουλαχιστον σε εργασιακο επιπεδο) ειναι και η μεταναστευση...απ την μεταπολεμικη περιοδο εχουμε να δουμε τοση μεγαλη μεταναστευση (μεχρι κι ο τραμι εφυγε!!!)...μπορω να σου παραθεσω κι πολλα αλλα
παντως γενικα η περιπτωση της ελλαδας ηταν (και ειναι) ιδιαζουσα περιπτωση...δεν ηταν τυχαιο οτι στη συνοδο της g8, που ετυχε να συμπεσει πριν τις εκλογες, ηταν πρωτο θεμα συζητησης κι ο ιδιος ο ομπαμα ειχε αναφερει οτι ειναι πολυ σημαντικο τι θα ψηφισουν οι ελληνες ;)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
δν φτανει που τοσα χρονια κυριαρχουσαν οι μικρομεσαιες επιχειρησεις στην ελλαδα(μιας και κολοσσοι δεν υπαρχουν και πολλες πολυεθνικες)
σας χαλαει ο σοσιαλισμος/λιγο-καπιταλισμος π υπηρχε στην ελλαδα και θελετε κομμουνισμο
να δουμε τοτε αν θα ειχες λεφτα για ταξιδακια και μηχανες κ αμαξια(αν και αν ησουν κομματοσκυλο επι κομμουνισμου μετα την πτωση αν ξεπουλουσες εργοσταστια μπορει να τα ειχες τωρα )
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ωραια ρε τυπε αφου λες ετσι,πες μου εναν οχι πολλους,που ζει σημερα με μονο 300-400 ευρω χωρις να εχει καταθεσεις χρηματα στην ακρη κτλ κτλ
και ναι ιταλια ειναι πιο ακριβα απο ελλαδα εδω και χρονια
Αν εχει καβατζα δηλαδη χαλαει η συνταγη?
Η ζωη δηλαδη κατα την γνωμη σου πρεπει να ειναι ωραια για εναν που στα 30-40 παιρνει 4-5 κατοσταρικα-αν εχει δουλεια- επειδη εχει καβατζα ενα δεκαρικο στην τραπεζα η γιατι τον βοηθανε οι γονεις του.
Δεν συνειδητοποιεις ποσο ξεφτιλα ειναι το σημερα και ποσο τρομακτικο ειναι το αυριο για αυτους τους ανθρωπους?
Για την ιταλια δεν συνεχιζω, αφου το λες εσυ θα ειναι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο πια...καλα οι αγροτες εδω και 40χρονια γονατισμενοι ειναι υποτιθεται
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
alex θες να πιρφορισεις με μια οννεδιτισα που αμφισβητει το πολυτεχνειο?Αυτο πια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 407
- Εμφανίσεις
- 21K