Νέα

Εδώ Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οι ηπα ειναι αλλο καπελο, η συγκριση ειναι αστοχη

οι Ιταλοι παιρνουν μηνιατικα 400ε και εχουν 30% ανεργια? Ποτε εγιναν αυτα?

γιατι ειναι αστοχη οι ΗΠΑ?καπιταλισμο δεν εχουνε?και ποτε παιρνει ο ελληνας 400 ευρω?αντε στα τσαμπο μονο,φιλος μου αθηνα σε ιδιωτικο τομεα παιρνει 900.Να μην μιλησω για δημοσιο συνταξεις κτλ π ακομα παιρνουν 1200-1500-2300.Και για μαγαζια επιχειρησεις π βγαζουν ακομη χιλιαρικα κτλ κτλ.Εδω μια γνωστη εχει περιπτερο κ βγαζει 2800 καθαρα/μηνα.Αντε φτανει το παραμυθι οτι ολοι ζειτε με 700ευρω.
Οσο για Ιταλια εχει κ αυτη ιδια κριση με ελλαδα )και αν παιρνουν παραπανω λεφτα ειναι οτι εχουν ακριβοτερο κοστος ζωης
) παρα την βιομηχανικη παραγωγη π υπηρχε/υπαρχει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιατι ειναι αστοχη οι ΗΠΑ?καπιταλισμο δεν εχουνε?και ποτε παιρνει ο ελληνας 400 ευρω?αντε στα τσαμπο μονο,φιλος μου αθηνα σε ιδιωτικο τομεα παιρνει 900.Να μην μιλησω για δημοσιο συνταξεις κτλ π ακομα παιρνουν 1200-1500-2300.Και για μαγαζια επιχειρησεις π βγαζουν ακομη χιλιαρικα κτλ κτλ.Εδω μια γνωστη εχει περιπτερο κ βγαζει 2800 καθαρα/μηνα.Αντε φτανει το παραμυθι οτι ολοι ζειτε με 700ευρω.
Οσο για Ιταλια εχει κ αυτη ιδια κριση με ελλαδα )και αν παιρνουν παραπανω λεφτα ειναι οτι εχουν ακριβοτερο κοστος ζωης
:thumbsup:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Η γνωστη σου με περιπτερο 2800ε, οι συνταξεις 1200-2300, στα τζαμπο 900ε μηνιατικο και στην ιταλια ακριβοτερο κοστος ζωης...

Γιατι δεν δοκιμαζεις να γραψεις και κατι σε παιδικο μυθιστορημα? Το εχεις :rockon:

Επισκέπτης
Η γνωστη σου με περιπτερο 2800ε, οι συνταξεις 1200-2300, στα τζαμπο 900ε μηνιατικο και στην ιταλια ακριβοτερο κοστος ζωης...

Γιατι δεν δοκιμαζεις να γραψεις και κατι σε παιδικο μυθιστορημα? Το εχεις :rockon:
μια χαρα τα λεει ο κωστακης απλα το ονειρο πολλων ειναι το δημοσιο
και τωρα που βλεπουν οτι δεν γινεται τους φταιει το συστημα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Μια χαρα τα λεει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών δεν υπάρχει αφού ο κόσμος που ψήφισε την τρόικα εσωτερικού το 12 τους ψήφισε για επαναδιαπραγμάτευση οχι για κωλο στήσιμο εκ νέου. Άρα θα έπρεπε Ο Σαμαρε που σκίζει καθε μέρα τα Μνημόνια μαζι με τα καλσόν των νεοφιλελεύθερων και ακροδεξιών σωτήρων να παραιτηθεί ή να παραμείνει και να ζητήσει με τη μορφή Δημοψηφίσματος να δώσει τη λύση Κυρίαρχος Λαός.

αυτά που τα λέει το πολίτευμα μας ???

έχεις ιδέα τι σημαίνει κοινοβουλευτική δημοκρατία ???

και το κυριώτερο… η επαναδιαπραγμάτευση καταλήγει σε μια συμφωνία… με την οποία μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις (γιαυτό εξάλλου λέγεται και διαπραγμάτευση)…

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ωχ και οι δυο εδω, μερα που ειναι....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ναι το περιπτερο της ειναι και εκδοτηριο εισητηριων κτελ.συνταξεις και μισθοι μιλησα.υπαρχουν και οι αγροτικες των 400 αλλα παιρνουν αλλα τοσα κ παραπανω απο ενοικια και επιδοτησεις.δν ειναι στα τσαμπο ο φιλος μου,στα τσαμπο παιρνουν 400ειπα,σε ιδιωτικο τομεα αθηνα ειναι.Δηλαδη η ιταλια ειναι φθηνοτερη απο ελλαδα?αυτο μας λες? :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μια χαρα τα λεει ο κωστακης απλα το ονειρο πολλων ειναι το δημοσιο
και τωρα που βλεπουν οτι δεν γινεται τους φταιει το συστημα  :grin:

ακομα μετραει πολυ το δημοσιο τυπε,σε σχεση με ιδιωτικουπαλληλυκι π ειναι κολαση μια χαρα ειναι.εδω γνωστος εργολαβος π εχει 4 χρονια να βγαλει ενα ευρω συντηρειται απο την καθηγητρια γυναικα του  ;)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι το περιπτερο της ειναι και εκδοτηριο εισητηριων κτελ.συνταξεις και μισθοι μιλησα.υπαρχουν και οι αγροτικες τωνδ 400 αλλα παιρνουν αλλα τοσα κ παραπανω απο ενοικια και επιδοτησεις.δν ειναι στα τσαμπο ο φιλος μου,στα τσαμπο παιρνουν 400ειπα,σε ιδιωτικο τομεα αθηνα ειναι.Δηλαδη η ιταλια ειναι φθηνοτερη απο ελλαδα?αυτο μας λες? :think:
Η ανθρωποφαγία και η ενεργοποίηση του εμφυλίου του κοινωνικού αυτοματισμού έχει κάτι ωφέλιμο να προσφέρει;
Ωραία και εγω μπορώ να πω ότι στα συσσίτια και στο ΜΚΙΕ πάνε τζαμπατζήδες και οχι ατομα με αξιοπρεπεία ειναι ορθό αυτο όμως;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η ανθρωποφαγία και η ενεργοποίηση του εμφυλίου του κοινωνικού αυτοματισμού έχει κάτι ωφέλιμο να προσφέρει;
Ωραία και εγω μπορώ να πω ότι στα συσσίτια και στο ΜΚΙΕ πάνε τζαμπατζήδες και οχι ατομα με αξιοπρεπεία ειναι ορθό αυτο όμως;
Δηλαδή οι μαγαζάτορες και οι καταστηματάρχες που τα προηγούμενα έτη οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν δώρο και το έδιναν στην οικονομία ειναι λογικό να στραφούν εναντίον ενός κομματιού εργαζομένων που εν μέρει βοηθούσε στη συντήρηση και την οικονομική τους επιβίωση ;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
φιλε μην προσπαθεις να τα παρουσιασεις ροδινα επειδη μια φιλη σου περιπτερου βγαζει τοσα, γιατι κι εγω μπορω πολυ απλοϊκα να σου πω πως εχω φιλο περιπτερα που βγαζει οκτακοσια και του φευγει η κωλοτρυπιδα, πολλους φιλους που βγαζουν απο 500 εως 750 το μηνα, κι αλλους τοσους που δεν βρισκουν με τιποτα δουλεια...επισης εκει που μενω εχουν κλεισει παμπολλα μαγαζια..... εχω και θεια που συνταξιοδοτηθηκε προσφατα και παιρνει κοντα στα 850...και ξερω και διευθυντη (σε συνταξη) δημοσιου που παιρνει το πολυ 1200 (πολλα παιρνει ε, να τον ριξουμε λιγο)...αλλα αφου συμφωνησε κι ο αλεξ στο ποστ σου ολα καλα!!! οτι μπορει στον κυκλο σου, καποιοι ή κι εσυ, να μην αντιμετωπιζουν προβληματα, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολη την κοινωνια...θυμισε μου και σε ποια πολη μενεις??

Επισκέπτης
Μόνο που εκεί παίρνουν τις συσκευές τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές χωρις δόσεις οπως στη Δύση αλλά με πλιάτσικο ;)

κανεις για πολιτικος  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το ωραιο ειναι οταν πανε 25-30-35αρηδες ευρωπη γερμανια/δανια/σουηδια/αγγλια και μετα παρακαλανε να γυρισουν στην ελλαδα της ''κρισης''

:grin: :grin:
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΨΕΥΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ    .....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φιλε μην προσπαθεις να τα παρουσιασεις ροδινα επειδη μια φιλη σου περιπτερου βγαζει τοσα, γιατι κι εγω μπορω πολυ απλοϊκα να σου πω πως εχω φιλο περιπτερα που βγαζει οκτακοσια και του φευγει η κωλοτρυπιδα, πολλους φιλους που βγαζουν απο 500 εως 750 το μηνα, κι αλλους τοσους που δεν βρισκουν με τιποτα δουλεια...επισης εκει που μενω εχουν κλεισει παμπολλα μαγαζια..... εχω και θεια που συνταξιοδοτηθηκε προσφατα και παιρνει κοντα στα 850...και ξερω και διευθυντη (σε συνταξη) δημοσιου που παιρνει το πολυ 1200 (πολλα παιρνει ε, να τον ριξουμε λιγο)...αλλα αφου συμφωνησε κι ο αλεξ στο ποστ σου ολα καλα!!! οτι μπορει στον κυκλο σου καποιοι ή κι εσυ δεν αντιμετωπιζουν προβληματα, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολη την κοινωνια...θυμισε μου και σε ποια πολη μενεις??
ΩΧΧΧΧ 3 μεσα μαζι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Δηλαδή οι μαγαζάτορες και οι καταστηματάρχες που τα προηγούμενα έτη οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν δώρο και το έδιναν στην οικονομία ειναι λογικό να στραφούν εναντίον ενός κομματιού εργαζομένων που εν μέρει βοηθούσε στη συντήρηση και την οικονομική τους επιβίωση ;

+10000000

Επισκέπτης
ακομα μετραει πολυ το δημοσιο τυπε,σε σχεση με ιδιωτικουπαλληλυκι π ειναι κολαση μια χαρα ειναι.εδω γνωστος εργολαβος π εχει 4 χρονια να βγαλει ενα ευρω συντηρειται απο την καθηγητρια γυναικα του  ;)
μετραει ακομα αλλα δεν μπαινουν το ιδιο ευκολα οπως παλια  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
φιλε μην προσπαθεις να τα παρουσιασεις ροδινα επειδη μια φιλη σου περιπτερου βγαζει τοσα, γιατι κι εγω μπορω πολυ απλοϊκα να σου πω πως εχω φιλο περιπτερα που βγαζει οκτακοσια και του φευγει η κωλοτρυπιδα, πολλους φιλους που βγαζουν απο 500 εως 750 το μηνα, κι αλλους τοσους που δεν βρισκουν με τιποτα δουλεια...επισης εκει που μενω εχουν κλεισει παμπολλα μαγαζια..... εχω και θεια που συνταξιοδοτηθηκε προσφατα και παιρνει κοντα στα 850...και ξερω και διευθυντη (σε συνταξη) δημοσιου που παιρνει το πολυ 1200 (πολλα παιρνει ε, να τον ριξουμε λιγο)...αλλα αφου συμφωνησε κι ο αλεξ στο ποστ σου ολα καλα!!! οτι μπορει στον κυκλο σου, καποιοι ή κι εσυ, να μην αντιμετωπιζουν προβληματα, δεν σημαινει οτι ισχυει για ολη την κοινωνια...θυμισε μου και σε ποια πολη μενεις??

δν ειπα οτι ειναι ολα ροδινα.απλα οτι η κριση ειναι παγκοσμια,και στην ελλαδα ακομα παιδικη χαρα ειναι  :grin:
Σερρες/Θεσσαλονικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom