memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ελα ρε, δεν υπηρχε πριν την αρχη του χρονου ο αντμιν? :oΑγόρι, ήμουν εκεί ε; Οπότε ξέρω καλά τί έγινε!
Εσύ πιθανότατα ήσουν αγέννητος. ;)
ελα ρε, δεν υπηρχε πριν την αρχη του χρονου ο αντμιν? :oΑγόρι, ήμουν εκεί ε; Οπότε ξέρω καλά τί έγινε!
Εσύ πιθανότατα ήσουν αγέννητος. ;)
Το ότι τα λέει κάπως "κριτσανιστά" δεν πάει να πει πως έχει άδικο!
Πόσο μάλλον πως έχει άδικο επειδή "έχει ωραία βυζιά κι ωραίο κώλο, άρα είναι χαζή!"
Στην ουσία το πολυτεχνείο (στο οποίο συμμετείχα) ήταν ένας χαβαλεδιάρικος τρόπος έκφρασης της αντίθεσης μιας μικρής μειοψηφίας νέων ατόμων [size=20pt]με την τότε κυβερνώσα κυβέρνηση[/size] των συνταγματαρχών, ασφαλώς και δεν την έδιωξε (ούτε και κανείς θεωρούσε πως θα μπορούσε!) δεν είχε βρει ανταπόκριση στα πλατιά λαϊκά στρώματα τότε (το σλόγκαν την συμβιβασμένης τεράστιας πλειοψηφίας ήταν, το θυμάμαι καλά, "Τί σκατά θέλουν πια τα κωλόπαιδα;) και απλά μετά την μεταπολίτευση προσέφερε συνολικό άλλοθι σ' όλους αυτούς που είχαν συμβιβαστεί και φυσικά ευκαιρίες πολιτικής καριέρας σε ορισμένους από όσους συμμετείχαν.
Πέραν τούτου ουδέν εκτός από νέες ευκαιρίες κάθε χρόνο για φασαρίες των νέων χαβαλετζήδων...
Η πρώτη πρόταση ολόσωστη!
Για πες μας τώρα και το "νόημα"!
Αρχικά πες μας τί εννοείς "νόημα"; Να υποθέσω την μυθολογία που αναπτύχθηκε εκ των υστέρων και εξυπηρέτησε πολλούς;
γειά σου ρε ντοκ με τα "ελληνικά" σου!!!
Φορμαλισμός;
Άλλαξα τις λέξεις "κυβερνώσα χούντα" με τις "κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ξέχασα να σβήσω μία λέξη.
Σ' ευχαριστώ για την επισήμανση, αλλά επί της ουσίας έχεις κάτι να μας πεις;
παπακι, ασε τις χουντες και κοιτα να κολλησεις τα ενσημα που χρωστας στο παπαζολακιγιατί δεν ήθελες να πεις χούντα τη χούντα?
από αυτογκόλ σε αυτογκόλ πας...
γιατί δεν ήθελες να πεις χούντα τη χούντα?
από αυτογκόλ σε αυτογκόλ πας...
παπακι, ασε τις χουντες και κοιτα να κολλησεις τα ενσημα που χρωστας στο παπαζολακι
εσυ απο την οθονη διαδηλωνεις τυπε?γαμεμάκι, πρόσεχε μη σου κάνει ζημιά το αγκίστρι που κατάπιες μαζί με το δόλωμα!
Γιατρε αφου η αναρτηση σου δεν ηταν εκ του πονηρου και απλως σ αρεσει η ωμη ιστορικη αληθεια περιμενω την 25η Μαρτιου να γραψεις οτι την ελληνικη επανασταση δεν πρεπει να την γιορταζουμε επειδη την κατεπνιξε ο Ιμπραημ και οτι η χωρα σωθηκε χαρις σε "ανθρωπιστικη επεμβαση" των μεγαλων δυναμεων στο Ναβαρινο. Ναι;
Διότι "χούντα" βρε ξύπνιε είναι η λατινοαμερικάνικη έκφραση για το "κυβέρνηση στρατιωτικών", ενίοτε δε με θετική σημασία! ;)
Θα εχει παρει μαζι το ταμπλετ.εσυ απο την οθονη διαδηλωνεις τυπε?
ποσες πηχτες επαιξες για τη συντροφισσα οννεδιτισα?Θα εχει παρει μαζι το ταμπλετ.
για δώσε μια κυβέρνηση στρατιωτικών "με θετική σημασία"
Για να εχει σχεση καποιος με την πολιτικη πρεπει να λεει πραγματα που συμφωνει η αριστερα ε?Ο,τι σχέση έχει με την πολιτική η παπαγελλή
Τα ΑΕΙ ειναι κλειστα? Απο πού κι ως που? Εχουμε τρελαθει? Επιτελους ειναι ΑΝΟΙΚΤΑ. Και όχι υπο καταληψη.
νομιζεις ;)Τα ΑΕΙ ειναι κλειστα? Απο πού κι ως που? Εχουμε τρελαθει? Επιτελους ειναι ΑΝΟΙΚΤΑ. Και όχι υπο καταληψη.