Νέα

Εδώ Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσύ το swap του Σημίτη με το οποίο μπήκαμε κακώς στην ΟΝΕ και μετά το χρυσοπληρωσαμε, την κατασπαταληση των δημοσίων οικονομικών σε υπερκοστολογημενα και άχρηστα έργα, όπως το κτηματολογιο, το κούρεμα των ταμείων και των ελληνικών τραπεζών κατά προτεραιοτητ με το psi, τα t+10 του προβοπουλου, τα ψεύτικα στοιχεία τηςελστατ που φουσκώσαν το ελειμα,, τον συνυπολογισμο των αμυντικώνδαπανων στο ελειμα, την απαξίωση της περιουσίας των Ελλήνων με την εσωτερική υποτίμηση, τα αποκαλείς "οικονομική κρίση"?
Δεν σε πιανω ρε τύπε. Τι εννοεις?

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ποιές καλές μέρες φίλε μου?

Η Ελλάδα όταν έδινε τις καλές συντάξεις και επί Ανδρέα κάνανε όλοι πάρτυ, έχεις ιδέα με τι λεφτά γινότανε όλο αυτό το πανηγυράκι?

Με δάνεια που έπαιρνε. Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν χρεωμένη.

Επί 21ης Απριλίου είχε έσοδα σαν χώρα. Αλλά αυτά για πολλούς είναι ψηλά γράμματα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό σου, δηλαδή τόσα χρόνια είχαμε υγεία στην οικονομία μας, και μέσα σε μία νύχτα ξαφνικά βγήκε ένα χρέος 300 δις??? Λίγο δύσκολο φίλε μου. Το χρέος αυτό αυξανόταν με τον καιρό όσο δεν είχαμε ιδέα.
Δεν γουστάρω εμπόριο  πατριωτισμού απο άτομα που  πούλησαν τη Κύπρο και ακόμη χειρότερα έπαιζαν τους εθνικιστές και ήταν μισθαρνα όργανα των Αμερικάνων οπως τωρα οι νενεκοι της συγκυβέρνησης

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ζω για την στιγμή που θα αμφισβητήσετε ακόμα και την ύπαρξη του Πολυτεχνείου. Όχι μόνο των γεγονότων αλλά και ως κτίριο. Ένα μόνο πράγμα από εμένα και δεν θα απαντήσω σε τίποτα (αφού σας αρέσει η χούντα, μην γκρινιάξετε, αυτό είναι το πνεύμα):

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ 7ΕΤΙΑ.

Αυτοι που επιχειρουν να σχετικοποιησουν η να υποβαθμισουν την αγριοτητα της αιματηρης καταστολης που εγινε στο Πολυτεχνειο δεν καταφερνουν τιποτα παραπανω απο το να προδιδουν την πολιτικη τους τοποθετηση. Επισης θυμιζουν αξιοσημειωτα την τακτικη των αρνητων του ολοκαυτωματος σχετικα με τον αριθμο των νεκρων στα στρατοπεδα. Διολου τυχαιο αφου κατα κανονα προκειται για τους ιδιους ανθρωπους.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Φτανει το παραμυθι με το χρεος. Χρεος εχουν ολες οι χωρες, και πολυ μεγαλυτερο απο το δικο μας.
Εμεις δεν ειχαμε προβλημα χρεους. Προβλημα δανεισμου ειχαμε.
[/q

Πρόβλημα εχουμέ επειδή λόγω του μεγάλου χρέους και ως ποσοστό του αεπ, ανέβηκαν τα σπρεντ και δεν μπορούσαμε να δανείστουμε. Δεν ανέβηκαν επειδη δεν είμαστε όμορφοι. Η φάση είναι ότι με τη σωτηρία το χρεος έχει πάει από 120% του αεπ σε 170%. Κατά τάλλα, θαβγουμε στις αγορές...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν γουστάρω εμπόριο  πατριωτισμού απο άτομα που  πούλησαν τη Κύπρο και ακόμη χειρότερα έπαιζαν τους εθνικιστές και ήταν μισθαρνα όργανα των Αμερικάνων οπως τωρα οι νενεκοι της συγκυβέρνησης

φίλε μου όταν έγινε το ντού στην Κύπρο, δεν ήταν στην εξουσία ο Παπαδόπουλος. Αλλά ο Ιωαννιδης. και ναι ήταν με τους Αμερικάνους. Αλλά δεν ήταν η 21η Απριλίου. Ο ιωαννίδης είχε συλλάβει τον Παπαδόπουλο μέσα στο σπίτι του για να τον ρίξει. Πως γίνεται να ευθύνεται ο Παπαδόπουλος. Σκεφτείτε λίγο πότε συνέβησαν τα γεγονότα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Το 120% θεωρειτο μεγαλο ποσοστο? Να σου πω προχερα εικοσι χωρες που εχουν διπλασιο και ευημερουν? Η ιαπωνια παντως εχει 1100%.

Σιγά μην έχει 5.000%!
Έχει όντως μεγάλο, ίσως άνω του 200%, αλλά βρίσκει λεφτά από εσωτερικό δανεισμό, όχι από ξένους θεσμικούς.
Όσο καταφέρνει και τα βρίσκει καλώς, όταν πάψει να τα βρίσκει θα έχει πρόβλημα, απλά.

Επίσης να μην ξεχνάμε και τον λόγο του τεράστιο χρέους της Ιαπωνίας! Προ ολίγων ετών είχαν μια επίσης τεράστια φυσική καταστροφή.
Εμείς τί ακριβώς είχαμε πέρα από τεράστιες κρατικές σπατάλες;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χαρείτε τη Δημοκρατία σας !!!

Να χαρείτε τα Μνημόνια !!!

Χαρείτε τις πετσοκομμένες συντάξεις !!!

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι αριστεροί διαδηλώνουν κατά της 21η Απριλίου, κατά του ΠΑΣΟΚ κατά της ΝΔ... με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι.

και μην έρθετε ποτέ να μιλήσετε για τον Βαγγέλα, τον Γιωργάκη και τον Αντώνη τον πιτσαδόρο ότι σας γάμησε μετά...
Και επειδή μου αρέσει να μιλάω με ντοκουμέντα ξέρω πως ο ένα ζωή Παττακός έχει βολέψει πέντε συγγενείς του  ατομα απο την επαρχία του στο νόμο Ρεθύμνου στα σώματα ασφαλείας επι Καραμανλή το 2004. Άρα σύμφωνα με τα γραφόμενα σου μετείχε και αυτός στο φαγοπότι ακολουθώντας την πολιτική των δήθεν δημοκρατών οπως αναφέρεις.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Και υπνεθυμίζω πως οι προδότες τις Κύπρου ήταν ο Καραμανλής, ο Ιωαννίδης και ο Μακάριος !!!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φίλε μου όταν έγινε το ντού στην Κύπρο, δεν ήταν στην εξουσία ο Παπαδόπουλος. Αλλά ο Ιωαννιδης. και ναι ήταν με τους Αμερικάνους. Αλλά δεν ήταν η 21η Απριλίου. Ο ιωαννίδης είχε συλλάβει τον Παπαδόπουλο μέσα στο σπίτι του για να τον ρίξει. Πως γίνεται να ευθύνεται ο Παπαδόπουλος. Σκεφτείτε λίγο πότε συνέβησαν τα γεγονότα
Και ο Ιωαννιδης ήταν μήπως ΕΔΑ ή Ένωση Κέντρου; Ή ΕΑΜ

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
η σύγκριση βόλεψης λίγων ατόμων... με αυτό που γίνεται στον Δήμο Αθηναίων και τον σταθμό ραδιοφώνου του Δήμου για παράδειγμα είναι αστεία.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η σύγκριση βόλεψης λίγων ατόμων... με αυτό που γίνεται στον Δήμο Αθηναίων και τον σταθμό ραδιοφώνου του Δήμου για παράδειγμα είναι αστεία.
Θα βγάλουμε τη μεζούρα να πούμε πως οι πασοκονεοδημοτρομοκράτες βόλεψαν περισσότερα στόμα απο τους Εθνικιστές ;
Μόνο που υιοθετείς τη λογική του βολέματος σε μικρότερο βαθμό μειώνει τη φαρέτρα των ηθικών επιχειρημάτων σου

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ο ιωαννίδης από τη στιγμή που ρίχνει τον Παπαδόπουλο (που πάει σε εκλογές) λογικό δεν είναι παρόλο που ξεκίνησε με την 21η να αλλάζει ρώτα ???? Τι σημαίνει πως θεωρείται και πάλι Απριλιανός?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Θα βγάλουμε τη μεζούρα να πούμε πως οι πασοκονεοδημοτρομοκράτες βόλεψαν περισσότερα στόμα απο τους Εθνικιστές ;
Μόνο που υιοθετείς τη λογική του βολέματος σε μικρότερο βαθμό μειώνει τη φαρέτρα των ηθικών επιχειρημάτων σου

Όταν δε ζούμε από δίπλα για να ξέρουμε ακριβώς τα γεγονότα και τα ρουσφέτια... γιατί μια gazzeta δε με πείθει.. εννοείται πως για να μη γίνω γραφικός θα δεχτώ ότι θα έγιναν μαλακίες και τότε με τους εθνικιστές. Δε μπορώ να αρνηθώ κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος.

Αλλά κοιτάζω την γενική εικόνα της χώρας, την οικονομία της και τη δύναμη της. Ναι αυτό το συγκρίνω..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ξέρω πως έχουμε δοκιμάσει βασιλείς  δικτατορία στρατιωτική κυνοβουλευτικη δημοκρατία προέδρους δημοκρατίας αλλά για μενα το Κυρίαρχο Πολίτευμα που δεν έχει δοκιμαστεί ειναι η ΛαοΚρατία στα πρότυπα του Συντάγματος των Κορυσχάδων του ΕΑΜ

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Το 120% θεωρειτο μεγαλο ποσοστο? Να σου πω προχερα εικοσι χωρες που εχουν διπλασιο και ευημερουν? Η ιαπωνια παντως εχει 1100%.
Αν δεν κανω λαθος το χρεος προς το αεπ ειναι σε ποσοστο 171% και οχι 120

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν κανω λαθος το χρεος προς το αεπ ειναι σε ποσοστο 171% και οχι 120
Εγω σαν πολίτης απαιτώ και οχι επαιτών Χθες. Λογιστικό έλεγχο Χρέους στα πρότυπα του Κορέα και για τους φοβισμένους και τρομοκρατημένους υπάρχει έρευνα του Χαρβαρντ που παρουσίασε η DW kai δείχνει πως όσες χώρες απο μόνες τους ή με διαπραγμάτευση διέγραψαν Χρέος είχαν λεωφόρους ανάπτυξης τα επόμενα έτη και δεκαετίες.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εγω ξέρω πως έχουμε δοκιμάσει βασιλείς  δικτατορία στρατιωτική κυνοβουλευτικη δημοκρατία προέδρους δημοκρατίας αλλά για μενα το Κυρίαρχο Πολίτευμα που δεν έχει δοκιμαστεί ειναι η ΛαοΚρατία στα πρότυπα του Συντάγματος των Κορυσχάδων του ΕΑΜ

αυτο δοκιμαστηκε σε πολλα μερη του κοσμου. τα κοριτσια που εργαζονται στους οικους ανοχης και εχουν κριτικες εδω απο αυτα τα συγκεκριμενα μερη του κοσμου προερχονται κυριως.

Εγω παλι θα αντιπροτεινω ενα ακομη πολιτευμα που δεν εχει δοκιμαστει. Εθνικοσοσιαλισμος.  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom