Νέα

Εδώ Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
εμ αφυπνισε ρε παιδι μου εσυ τον κοσμο,μεταλαμπαδευσε την γνωση!!!φερε μας στην ατραπο της φωτισης!!!!The sleeper must awaken.....το ελεγε και στο Dune!!!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Μια τετοια μερα σαν τη σημερινη δεν μπορουμε παρα να φωναξουμε "ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΟΟΥΟΥ!!!"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Ωπα......

Που ειναι οι ταφοι??? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εμ αφυπνισε ρε παιδι μου εσυ τον κοσμο,μεταλαμπαδευσε την γνωση!!!φερε μας στην ατραπο της φωτισης!!!!The sleeper must awaken.....το ελεγε και στο Dune!!!

Δεν ξέρω αν ειρωνεύεσαι ή αν μιλάς σοβαρά. Μάλλον το πρώτο φαντάζομαι. Αλλά όπως και να έχει δεν έχει νόημα η κουβέντα. Και ο φίλος που είπε για το σαμπουάν δε νομίζω να μπεί στη διαδικασία συζήτησης πια. Είναι ένας διάλογος χωρίς τελειωμό.

Όταν οι περισσότεροι ακούνε τις τηλεοράσεις και τους πάντες να σου παρουσιάζουν ένα γεγονός "έτσι" ε δε γίνεται ξαφνικά να δεχτείς ότι τελικά είναι "αλλιώς". Δε θα το πιστέψεις και θα έχεις αμφιβολίες. Γιατί πολύ απλά αυτό θέλανε να περάσουν στον λαό.

Ξέρεις έχουν μεγάλη δύναμη τα ΜΜΕ. Δεν είναι τυχαίο που το λέμε χαζοκούτι. Ότι σου δίνει δεν το επεξεργάζεσαι..το τρώς αμάσητο. Και αν σκεφτείς ότι το χαζοκούτι και τα ΜΜΕ παρακινούνται από τους πολιτικούς για το τι ειδήσεις θα βγούν..... μιλάει μόνο του.

Ελπίζω να μη βγεί κανένας ακόμα συγγενής στη Στεφανίδου και πεί ότι ψάχνει τη σύζυγό του από τον χαμό του Πολυτεχνείου...βέβαια αν είναι τυχερός και έχει για σύζυγο κανά μοντέλο, ίσως τη βρεί στα διαφημηστικά σπότ του Timotei λίγο πριν την βάλουν στάμπα στο μπουκάλι. Προς Σουηδία μεριά αν θυμάμαι καλά...

Φάτε τα αμάσητα Έλληνες.. και μετά το λεφτά υπάρχουν σας πείραξε ..

Απλά κρίμα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μια τετοια μερα σαν τη σημερινη δεν μπορουμε παρα να φωναξουμε "ΣΚΑΤΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΟΟΥΟΥ!!!"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Ωπα......

Που ειναι οι ταφοι??? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Κοίτα μην είσαι κακούλης.. Στην αρχή είχαν επί ότι υπήρχαν πολλοί νεκροί. Μετά που άρχισαν κάποιες έρευνες δώσανε ονόματα (χωρίς επώνυμο).

Μετά που άρχισε να βρωμάει δώσανε και κάτι επίθετα...

Μετά που δεν ήρθαν συγγενής φέρανε και έναν ή δύο να πούν τον πόνο τους. (εκτός του σύζυγου του κακομοίρη που όταν βρήκαν τη σύζυγό του στο μπουκάλι εξαφανίστηκε...γιατί πολύ απλά τη βρήκε!)

Αλλά ώπα έχω και εγώ μια απορία.. ρε παιδιά κάθε χρόνο στο μνημόσυνο της θύρας 7 μαζεύονται όλοι οι συγγενής... Στο πολυτεχνείο γιατί δεν πήγε καμιά μάνα ποτέ?

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
μια ερωτηση και τελειωσα για σημερα εγω...Στην χουντα ηπηρξαν οικονομικα σκανδαλα και ρεμουλες ή οχι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μια ερωτηση και τελειωσα για σημερα εγω...Στην χουντα ηπηρξαν οικονομικα σκανδαλα και ρεμουλες ή οχι?

και φυσικά υπήρχαν… όπως υπάρχαν και υπάρχουν σε όλα τα καθεστώτα, κάθε μορφής σε όλον τον κόσμο διαχρονικά….

όπως υπήρχαν και στην Σοβιετία του Στάλιν, όπως υπήρχαν και στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου, στην Αλβανία του Χότζα, στην Βενεζουέλα του Τσάβεζ, στην Κούβα του Κάστρο, στην Κούβα του Μπατίστα, στην Γερμανία του Χίτλερ κλπ κλπ κλπ….

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
και αλλα πολλα..αλλα τουλαχιστον κατι παραδεχεσαι!!!!αλλοι νοικοκυραιοι ζουν με τον μυθο της αμεμτης οικονομικα χουντας!!!κυριε τραμουντανα  εχετε εμπαθεια με τους κομμουνιστες δεν πειραζει,θα εχετε τους λογους σας....ιδεαλιστικα κινητρα ή υλιστικα!!!!!Αν και πρεπει να ξερετε οτι την ιστορια και την εξελιξη των κοινωνικων δομων την καθοριζουν οι υλικοι παραγοντες

Επισκέπτης
και φυσικά υπήρχαν… όπως υπάρχαν και υπάρχουν σε όλα τα καθεστώτα, κάθε μορφής σε όλον τον κόσμο διαχρονικά….

όπως υπήρχαν και στην Σοβιετία του Στάλιν, όπως υπήρχαν και στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου, στην Αλβανία του Χότζα, στην Βενεζουέλα του Τσάβεζ, στην Κούβα του Κάστρο, στην Κούβα του Μπατίστα, στην Γερμανία του Χίτλερ κλπ κλπ κλπ….
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
και αλλα πολλα..αλλα τουλαχιστον κατι παραδεχεσαι!!!!αλλοι νοικοκυραιοι ζουν με τον μυθο της αμεμτης οικονομικα χουντας!!!κυριε τραμουντανα  εχετε εμπαθεια με τους κομμουνιστες δεν πειραζει,θα εχετε τους λογους σας....ιδεαλιστικα κινητρα ή υλιστικα!!!!!Αν και πρεπει να ξερετε οτι την ιστορια και την εξελιξη των κοινωνικων δομων την καθοριζουν οι υλικοι παραγοντες

Δεν έχει νόημα να μην παραδεχτώ κάτι εφόσον το γνωρίζω. Σίγουρα θα υπάρχουν και πράγματα που δε θα έχω ενημερωθεί.

Αν μη τι άλλο αν μιλήσουμε για σκάνδαλα της "δημοκρατίας" τότε δεν τελειώνουμε ποτέ.

Τα σκάνδαλα της χούντας δεν τα ονομάζω σκάνδαλα. Το ότι δώθηκαν έργα σε εταιρίες οι συγγενείς, οι διορίστηκαν κάποιοι δικοί τους δεν ακουμπάει καν αυτά της "δημοκρατίας". Ιδιαίτερα σε ένα πολίτευμα υπό δοκιμή και με απίστευτους εχθρούς είναι λογικό ότι γίνεται ιδιαίτερα στις αρχές να είναι πιο πολύ της οικογένειας παρά να μπαίνουν άγνωστοι.

Όταν μια φορά μίλαγα με έναν και του λέω... οι Απριλιανοί μετά από όλο αυτό ήταν φτωχοί άνθρωποι. Ο παπαδόπουλος είχε ένα σπίτι μόνο 120 τμ στην Πάρνηθα αν δεν κάνω λάθος..

Ο αδαής και ανίδεος και απληροφόρητος μου απάντησε... και τη βίλλα που είχε στην Ανατολική Αττική... ε εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα να μιλήσω.

Όταν ο κάθε προθυπουργός της χώρας έχει το Μέγαρο Μαξίμου... η βίλα του Ωνάση που ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ τον Παπαδόπουλο δε νομίζω να ονομάζεται περιουσιακό στοιχείο όταν σε... φιλοξενούν και δε σου ανήκει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

« Αἱ μάζαι οὐδέποτε ἐδίψασαν δι’ ἀληθείας. Ἀποστρέφονται τὰ πασιφανῆ γεγονότα, πού τὰς δυσαρεστοῦν καὶ προτιμοῦν νὰ θεοποιοῦν τὴν πλάνην, ἂν αὕτη τὰς γοητεύει. Ἐκεῖνος ὅστις γνωρίζει νὰ προκαλῆ εἰς αὐτάς αὐταπάτας γίνεται εὐκόλως ὁ κύριός των καὶ ἐκεῖνος ὁ ὁποῖος προσπαθεῖ νὰ τὰς λυτρώση ἀπὸ τὰς αὐταπάτας εἶναι πάντοτε τὸ θῦμα των. Οἱ νόμοι τῆς ὀρθολογιστικῆς λογικῆς οὐδεμίαν ἐπιρροὴν ἔχουν εἰς αὐτάς. Ὁ μέγας παράγων ἐξελίξεως τῶν λαῶν οὐδέποτε ἦτο ἡ ἀλήθεια ἀλλὰ ἡ πλάνη. Καὶ ἂν σήμερον (τῷ 1895) αὐξάνεται ἡ δὺναμις τοῦ σοσιαλισμοῦ, τοῦτο ὀφείλεται εἰς τὸ γεγονός, ὅτι οὗτος ἀποτελεῖ ἀκόμη τὴν μόνην ζῶσαν αὐταπάτην. >>

Επισκέπτης
« Αἱ μάζαι οὐδέποτε ἐδίψασαν δι’ ἀληθείας. Ἀποστρέφονται τὰ πασιφανῆ γεγονότα, πού τὰς δυσαρεστοῦν καὶ προτιμοῦν νὰ θεοποιοῦν τὴν πλάνην, ἂν αὕτη τὰς γοητεύει. Ἐκεῖνος ὅστις γνωρίζει νὰ προκαλῆ εἰς αὐτάς αὐταπάτας γίνεται εὐκόλως ὁ κύριός των καὶ ἐκεῖνος ὁ ὁποῖος προσπαθεῖ νὰ τὰς λυτρώση ἀπὸ τὰς αὐταπάτας εἶναι πάντοτε τὸ θῦμα των. Οἱ νόμοι τῆς ὀρθολογιστικῆς λογικῆς οὐδεμίαν ἐπιρροὴν ἔχουν εἰς αὐτάς. Ὁ μέγας παράγων ἐξελίξεως τῶν λαῶν οὐδέποτε ἦτο ἡ ἀλήθεια ἀλλὰ ἡ πλάνη. Καὶ ἂν σήμερον (τῷ 1895) αὐξάνεται ἡ δὺναμις τοῦ σοσιαλισμοῦ, τοῦτο ὀφείλεται εἰς τὸ γεγονός, ὅτι οὗτος ἀποτελεῖ ἀκόμη τὴν μόνην ζῶσαν αὐταπάτην. >>
ποιανου λογια ?  :think:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καθε χρονο στο μνημοσυνο των οπαδων του Ολυμπιακου υπαρχουν οι γονεις των θυματων...
οπως τον παοκτσηδων στα τεμπη....
οπως των κυπριων στην εισβολη....
που στον πουτσο ειναι οι γονεις των θυματων του πολυτεχνειου;;;;; ηταν ολοι ορφανοι η φυτρωσανε;;;;

η κοπελα που ανεβασα πιο πριν ηταν το θυμα του πολυτεχνειου οπως ειχαν πει οι γαμωκομμουνιστες αλλα τελικα
αποδειχθηκε οτι κλεψανε την φωτο απο ενα βελγικο σαμπουαν....

Επισκέπτης
καθε χρονο στο μνημοσυνο των οπαδων του Ολυμπιακου υπαρχουν οι γονεις των θυματων...
οπως τον παοκτσηδων στα τεμπη....
οπως των κυπριων στην εισβολη....
που στον πουτσο ειναι οι γονεις των θυματων του πολυτεχνειου;;;;; ηταν ολοι ορφανοι η φυτρωσανε;;;;

η κοπελα που ανεβασα πιο πριν ηταν το θυμα του πολυτεχνειου οπως ειχαν πει οι γαμωκομμουνιστες αλλα τελικα
αποδειχθηκε οτι κλεψανε την φωτο απο ενα βελγικο σαμπουαν....
αλεξ γνωστα ειναι ολα αυτα , μην νευριαζεις , δεν αξιζει...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Κοίτα μην είσαι κακούλης.. Στην αρχή είχαν επί ότι υπήρχαν πολλοί νεκροί. Μετά που άρχισαν κάποιες έρευνες δώσανε ονόματα (χωρίς επώνυμο).

Μετά που άρχισε να βρωμάει δώσανε και κάτι επίθετα...

Μετά που δεν ήρθαν συγγενής φέρανε και έναν ή δύο να πούν τον πόνο τους. (εκτός του σύζυγου του κακομοίρη που όταν βρήκαν τη σύζυγό του στο μπουκάλι εξαφανίστηκε...γιατί πολύ απλά τη βρήκε!)

Αλλά ώπα έχω και εγώ μια απορία.. ρε παιδιά κάθε χρόνο στο μνημόσυνο της θύρας 7 μαζεύονται όλοι οι συγγενής... Στο πολυτεχνείο γιατί δεν πήγε καμιά μάνα ποτέ?

Μέσα στο μυαλό μου είσαι..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ας δούν όλοι το βίντεο που ανήρτησα με τον αξιωματικού του τανκ που εισέβαλε στο πολυτεχνείο και θα μάθουν τελικά ποιοι ήταν τα θύματα..

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ας δούν όλοι το βίντεο που ανήρτησα με τον αξιωματικού του τανκ που εισέβαλε στο πολυτεχνείο και θα μάθουν τελικά ποιοι ήταν τα θύματα..

αυτα ειναι γνωστα κυριε ταξιαρχε!!

το βιντεο που το ανεβασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom