Νέα

Εδώ Πολυτεχνείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ωραιπ βιντεο κυριε ταξιαρχε!!
:thumbsup:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ζω για την στιγμή που θα αμφισβητήσετε ακόμα και την ύπαρξη του Πολυτεχνείου. Όχι μόνο των γεγονότων αλλά και ως κτίριο. Ένα μόνο πράγμα από εμένα και δεν θα απαντήσω σε τίποτα (αφού σας αρέσει η χούντα, μην γκρινιάξετε, αυτό είναι το πνεύμα):

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ 7ΕΤΙΑ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ζω για την στιγμή που θα αμφισβητήσετε ακόμα και την ύπαρξη του Πολυτεχνείου. Όχι μόνο των γεγονότων αλλά και ως κτίριο. Ένα μόνο πράγμα από εμένα και δεν θα απαντήσω σε τίποτα (αφού σας αρέσει η χούντα, μην γκρινιάξετε, αυτό είναι το πνεύμα):

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ 7ΕΤΙΑ.

Δικαιωμα σου γαμα τα ολα,
κ εγω σου γαμω τη χουντα που μου επεβαλες σαν δημοκρατης

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Χαρείτε τη Δημοκρατία σας !!!

Να χαρείτε τα Μνημόνια !!!

Χαρείτε τις πετσοκομμένες συντάξεις !!!

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι αριστεροί διαδηλώνουν κατά της 21η Απριλίου, κατά του ΠΑΣΟΚ κατά της ΝΔ... με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι.

και μην έρθετε ποτέ να μιλήσετε για τον Βαγγέλα, τον Γιωργάκη και τον Αντώνη τον πιτσαδόρο ότι σας γάμησε μετά...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Κάθε Νοέμβριο γιορτάζουμε την αντικατασταση της χούντας παπαδοπουλου με την πολύ χειρότερη του Ιωαννιδη και κάθε Ιούλιο την καταστροφή της Κύπρου με τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, εκτοπισμενους και αγνοουμενους που μας έφερε τη "δημοκρατία"...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χαρείτε τη Δημοκρατία σας !!!

Να χαρείτε τα Μνημόνια !!!

Χαρείτε τις πετσοκομμένες συντάξεις !!!

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι αριστεροί διαδηλώνουν κατά της 21η Απριλίου, κατά του ΠΑΣΟΚ κατά της ΝΔ... με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι.

και μην έρθετε ποτέ να μιλήσετε για τον Βαγγέλα, τον Γιωργάκη και τον Αντώνη τον πιτσαδόρο ότι σας γάμησε μετά...
Μεχρι το 2010 ομως, οι συνταξεις και οι μισθοι ηταν μια χαρα επι δημοκρατιας.
Επειδη δηλαδη 40 χρονια μετα την πτωση της χουντας, εγινε μια κριση στην οικονομια, θα νοσταλγησουμε την χουντα?
Ε δεν μου φαινεται σοβαρο.
Πιο σοβαρο ειναι να νοσταλγησουμε τις ΚΑΛΕΣ ημερες της δημοκρατιας μας και να δουλεψουμε ολοι για να επιστρεψουν γρηγορα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Επειδη δηλαδη 40 χρονια μετα την πτωση της χουντας, εγινε μια κριση στην οικονομια, θα νοσταλγησουμε την χουντα?
Πιο σοβαρο ειναι να νοσταλγησουμε τις ΚΑΛΕΣ ημερες της δημοκρατιας μας και να δουλεψουμε ολοι για να επιστρεψουν γρηγορα.

Είναι γνωστό ότι η κρίση οφείλεται στην πτώση της χούντας. Όπως και στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Αργεντινή κοκ. Oh wait, είναι παγκόσμια η κρίση; Holly fuck...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

ποιές καλές μέρες φίλε μου?

Η Ελλάδα όταν έδινε τις καλές συντάξεις και επί Ανδρέα κάνανε όλοι πάρτυ, έχεις ιδέα με τι λεφτά γινότανε όλο αυτό το πανηγυράκι?

Με δάνεια που έπαιρνε. Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν χρεωμένη.

Επί 21ης Απριλίου είχε έσοδα σαν χώρα. Αλλά αυτά για πολλούς είναι ψηλά γράμματα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό σου, δηλαδή τόσα χρόνια είχαμε υγεία στην οικονομία μας, και μέσα σε μία νύχτα ξαφνικά βγήκε ένα χρέος 300 δις??? Λίγο δύσκολο φίλε μου. Το χρέος αυτό αυξανόταν με τον καιρό όσο δεν είχαμε ιδέα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποιές καλές μέρες φίλε μου?

Η Ελλάδα όταν έδινε τις καλές συντάξεις και επί Ανδρέα κάνανε όλοι πάρτυ, έχεις ιδέα με τι λεφτά γινότανε όλο αυτό το πανηγυράκι?

Με δάνεια που έπαιρνε. Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν χρεωμένη.

Επί 21ης Απριλίου είχε έσοδα σαν χώρα. Αλλά αυτά για πολλούς είναι ψηλά γράμματα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό σου, δηλαδή τόσα χρόνια είχαμε υγεία στην οικονομία μας, και μέσα σε μία νύχτα ξαφνικά βγήκε ένα χρέος 300 δις??? Λίγο δύσκολο φίλε μου. Το χρέος αυτό αυξανόταν με τον καιρό όσο δεν είχαμε ιδέα.
Φτανει το παραμυθι με το χρεος. Χρεος εχουν ολες οι χωρες, και πολυ μεγαλυτερο απο το δικο μας.
Εμεις δεν ειχαμε προβλημα χρεους. Προβλημα δανεισμου ειχαμε.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Φτανει το παραμυθι με το χρεος. Χρεος εχουν ολες οι χωρες, και πολυ μεγαλυτερο απο το δικο μας.
Εμεις δεν ειχαμε προβλημα χρεους. Προβλημα δανεισμου ειχαμε.

Ρε Άλεξ, τί μπαρούφα ήταν αυτή;!!
Και γιατί έχουμε πρόβλημα δανεισμού δηλαδή; Μήπως απλά επειδή έχουμε μεγάλο ποσοστό χρέους προς ΑΕΠ; ;)

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Εσύ το swap του Σημίτη με το οποίο μπήκαμε κακώς στην ΟΝΕ και μετά το χρυσοπληρωσαμε, την κατασπαταληση των δημοσίων οικονομικών σε υπερκοστολογημενα και άχρηστα έργα, όπως το κτηματολογιο, το κούρεμα των ταμείων και των ελληνικών τραπεζών κατά προτεραιοτητ με το psi, τα t+10 του προβοπουλου, τα ψεύτικα στοιχεία τηςελστατ που φουσκώσαν το ελειμα,, τον συνυπολογισμο των αμυντικώνδαπανων στο ελειμα, την απαξίωση της περιουσίας των Ελλήνων με την εσωτερική υποτίμηση, τα αποκαλείς "οικονομική κρίση"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε Άλεξ, τί μπαρούφα ήταν αυτή;!!
Και γιατί έχουμε πρόβλημα δανεισμού δηλαδή; Μήπως απλά επειδή έχουμε μεγάλο ποσοστό χρέους προς ΑΕΠ; ;)
Το 120% θεωρειτο μεγαλο ποσοστο? Να σου πω προχερα εικοσι χωρες που εχουν διπλασιο και ευημερουν? Η ιαπωνια παντως εχει 1100%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom