hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
ποιανου λογια ?
Ευαγγελος Λεμπέσης
ωραιπ βιντεο κυριε ταξιαρχε!!
Ζω για την στιγμή που θα αμφισβητήσετε ακόμα και την ύπαρξη του Πολυτεχνείου. Όχι μόνο των γεγονότων αλλά και ως κτίριο. Ένα μόνο πράγμα από εμένα και δεν θα απαντήσω σε τίποτα (αφού σας αρέσει η χούντα, μην γκρινιάξετε, αυτό είναι το πνεύμα):
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ 7ΕΤΙΑ.
Μεχρι το 2010 ομως, οι συνταξεις και οι μισθοι ηταν μια χαρα επι δημοκρατιας.Χαρείτε τη Δημοκρατία σας !!!
Να χαρείτε τα Μνημόνια !!!
Χαρείτε τις πετσοκομμένες συντάξεις !!!
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι αριστεροί διαδηλώνουν κατά της 21η Απριλίου, κατά του ΠΑΣΟΚ κατά της ΝΔ... με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι.
και μην έρθετε ποτέ να μιλήσετε για τον Βαγγέλα, τον Γιωργάκη και τον Αντώνη τον πιτσαδόρο ότι σας γάμησε μετά...
Μεχρι το 2010 ομως, οι συνταξεις και οι μισθοι ηταν μια χαρα επι δημοκρατιας.
Επειδη δηλαδη 40 χρονια μετα την πτωση της χουντας, εγινε μια κριση στην οικονομια, θα νοσταλγησουμε την χουντα?
Ε δεν μου φαινεται σοβαρο.
Πιο σοβαρο ειναι να νοσταλγησουμε τις ΚΑΛΕΣ ημερες της δημοκρατιας μας και να δουλεψουμε ολοι για να επιστρεψουν γρηγορα.
Επειδη δηλαδη 40 χρονια μετα την πτωση της χουντας, εγινε μια κριση στην οικονομια, θα νοσταλγησουμε την χουντα?
Πιο σοβαρο ειναι να νοσταλγησουμε τις ΚΑΛΕΣ ημερες της δημοκρατιας μας και να δουλεψουμε ολοι για να επιστρεψουν γρηγορα.
Φτανει το παραμυθι με το χρεος. Χρεος εχουν ολες οι χωρες, και πολυ μεγαλυτερο απο το δικο μας.ποιές καλές μέρες φίλε μου?
Η Ελλάδα όταν έδινε τις καλές συντάξεις και επί Ανδρέα κάνανε όλοι πάρτυ, έχεις ιδέα με τι λεφτά γινότανε όλο αυτό το πανηγυράκι?
Με δάνεια που έπαιρνε. Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν χρεωμένη.
Επί 21ης Απριλίου είχε έσοδα σαν χώρα. Αλλά αυτά για πολλούς είναι ψηλά γράμματα.
Σύμφωνα με το σκεπτικό σου, δηλαδή τόσα χρόνια είχαμε υγεία στην οικονομία μας, και μέσα σε μία νύχτα ξαφνικά βγήκε ένα χρέος 300 δις??? Λίγο δύσκολο φίλε μου. Το χρέος αυτό αυξανόταν με τον καιρό όσο δεν είχαμε ιδέα.
Φτανει το παραμυθι με το χρεος. Χρεος εχουν ολες οι χωρες, και πολυ μεγαλυτερο απο το δικο μας.
Εμεις δεν ειχαμε προβλημα χρεους. Προβλημα δανεισμου ειχαμε.
Φτανει το παραμυθι με το χρεος. Χρεος εχουν ολες οι χωρες, και πολυ μεγαλυτερο απο το δικο μας.
Εμεις δεν ειχαμε προβλημα χρεους. Προβλημα δανεισμου ειχαμε.
Το 120% θεωρειτο μεγαλο ποσοστο? Να σου πω προχερα εικοσι χωρες που εχουν διπλασιο και ευημερουν? Η ιαπωνια παντως εχει 1100%.Ρε Άλεξ, τί μπαρούφα ήταν αυτή;!!
Και γιατί έχουμε πρόβλημα δανεισμού δηλαδή; Μήπως απλά επειδή έχουμε μεγάλο ποσοστό χρέους προς ΑΕΠ; ;)