podhlaths
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2008
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
παω να δω τσουλου μεχρι να γυρισω να εχεις αωεβασει αλλα 3 part τουλαχιστον
θα ανεβάσω τόσα part όσα γκολ φαει ο γαυρος!!!
παω να δω τσουλου μεχρι να γυρισω να εχεις αωεβασει αλλα 3 part τουλαχιστον
======12======
Ετσι την ίδια μέρα κιολας αφού φόρεσα το καπελακι μου και και ντυθηκα λίγο περίεργα πήγα και στήθηκα σε απόσταση ασφαλείας απο το μπουρδέλο περιμένοντας το ζευγαρι να τελειώσει. Η ώρα ήταν 5:30 το πρωί...
θα ανεβάσω τόσα part όσα γκολ φαει ο γαυρος!!!
======13======
Η αλήθεια ειναι το σχέδιο μου δεν ήταν και πολύ πλήρες. Δεν ειχα ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλο μου τι θα κάνω. Και το χειρότερο ειναι οτι δεν ειχα σκεφτεί τι θα γινόταν σε περίπτωση που με αντιλαμβανόταν ο Νταβάς. Όσο και να ήθελα να το παίξω άνετος τον φοβόμουν. Αλλα και ποιος δεν θα φοβόταν αυτο τον τυπα με αυτο το παρουσιαστικό σε ένα σκοτεινό στενό και πόσο μάλλον όταν όλο αυτο το πακέτο συνοδευόταν απο ένα όπλο. Και ξαφνικά απο το μαγαζάκι μας είδα να ξεπροβάλλουν 2 κορίτσια. Αν και ήμουν σε αποσταση κατάφερα να διακρίνω οτι πρόκειται για τις άλλες δυο κοπέλες. Οι κοπέλες αποχώρησαν σιγά σιγά με τα πόδια. Όταν πέρασαν απο δίπλα μου αμέσως έστρεψα το βλέμμα προς το κάτω αν και αλήθεια ειναι οτι δεν μου έδωσαν και πολύ σημασία. Λες και είχαν χορτάσει άντρες, λες και μας σιχαίνοταν. Αυτο που μου προκάλεσε εντύπωση ειναι οτι αυτά τα κορίτσια χαμογελούσαν. Θα περίμενε κανείς να δει δυο κορίτσια που υποφέρουν, που φεύγουν καταρρακωμενες μετα απο αυτο το τόσο σκληρό επάγγελμα. Και όμως όχι και τα δυο κορίτσια χαμογελούσαν και χάθηκαν απο το οπτικό μου πεδίο στρίβοντας στο επόμενο στενό. Η επόμενη αποχώρηση απο το κτίριο ηταν αυτή του ζευγαριού. Η δικια μου ,ή μάλλον η πρώην δικιά μου, ή μάλλον η ποτέ δικιά μου ντυμένη με την ιδια καπαρτινα κρατώντας αγκαζέ τον Νταβα της άρχισε σιγά σιγά να έρχεται προς το μέρος μου. Με αγνόησαν και αυτοι και ανέβηκαν λιγο πιο πέρα σε μια μεγάλη μηχανή. Έτρεξα όσο πιο διακριτικά μπορούσα προς το μέρος τους για να μπορέσω να διακρίνω την πινακίδα. Αλλα η μηχανή αυτή δεν έιχε πινακίδα. Παρόλα αυτά και παρόλο τον χαμηλό φωτισμό και την βρωμιά πρόλαβα να συγκρατήσω κάθε λεπτομέρεια. Αν και τότε δεν ήξερα απο μηχανές τώρα με ευκολία Θά σου έλεγα ότι πρόκειται για μια Honda Africa.
Κάτι που ξέχασα να αναφερω για μένα ειναι οτι έχω κάποια μορφή Αυτισμου. Έχω ένα είδος φωτογραφικής μνήμης τίποτα το ιδιαίτερο για μένα, εντυπωσιακό για τους άλλους,τρομακτικό για την μάνα μου. Που με έτρεχε απο τα 6 σε κατι παιδοψυχιατρους λογοθεραπευτες. Αν εξαιρέσεις την αντικοινωνικότητα μου μέχρι σήμερα μόνο καλό μου έχει προσφέρει αυτή η ασθένεια.
Αμέσως ο Νταβας έβαλε μπροστά την μηχανή και χάθηκε.
Γύρισα σπίτι νευριασμένος γιατί δεν είχα πετύχει και πολλά. Θα έπρεπε να είμαι προσεχτικός και με την παρακολουθηση δεν θα έβγαζα κατι.
Και αφού με πήρε ο ύπνος στριφογυρίζοντας το πρωί οταν ξύπνησα αποφάσισα να δώσω τόπο στην οργή και να συνεχίσω την ζωή μου. Όποτε έφαγα κατι και ξεκίνησα για το γυμναστήριο. Να συναντήσω και τον φίλο το γυμναστή.
Προς πρώτη μου έκπληξη ο Κώστας δεν ηταν εκεί. Αμεσως ρώτησα την ρεσεψιόν και μου είπε οτι σταμάτησε γιατί έπιασε δουλειά αλλου. Την ρώτησα που και η κοπέλα στη ρεσεψιόν μου είπε στο μπαρ βιβλίο. Ένα μικρό μπαρ λιγο πιο πέρα.
-σε μπαρ?
-ναι δούλευε και παλιά αλλα. Part time.
Στεναχωρήθηκα λιγο. Ο μοναδικός άνθρωπος που ειχα αρχίσει να νιώθω σαν φίλος σε αυτή την πολη έφυγε απο την ζωη μου πολύ ξαφνικά. Θα πάω να τον βρω στο μπαρ που δουλεύει σκέφτηκα και πήγα να συνεχισω το πρόγραμμα μου.
Εκείνη την μέρα όμως που μάλλον δεν με ήθελε συνέβει και κατι ακόμα κακό. Μου κλέψανε απο τα αποδυτήρια το πορτοφόλι.
Αφου δεν έβγαλα άκρη με τη ρεσεψιον πήρα τηλ τον πατέρα.
-έλα μπαμπά.
-έλα αγόρι μου
-Μου κλέψανε το πορτοφόλι με την ταυτότητα 50 ευρώ και την κάρτα ανάληψης.
-που έγινε αυτο?
Και αφου του εξήγησα μου ειπε να ειμαι πιο προσεχτικος και με έστειλε να πάω στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής για να το δηλώσω.
Αυτός θα αναλάμβανε την ακύρωση και αντικατάσταση της κάρτας.
Αφου με τα χίλια ζόρια βρήκα το Τμημα πήγα να δηλώσω την κλοπή. Όχι εδώ αγόρι μου θα πας την ασφάλεια στον απο πάνω όροφο στον αξιωματικό υπηρεσίας. Και ενώ προσπαθούσα να βρω το σωστό γραφείο κοιτάζοντας στο άλλο δωμάτιο είδα τον Νταβα. Είδα τον Νταβα άλλα με άλλο ρόλο. Ο Γιώργος όπως τον φωνάζανε ηταν αστυνομικός και μάλιστα ασφαλίτης. Έτσι δικαιολογούνταν το όπλο...
Νταβας μπατσος εε?
Δυσκολευεις την εκδικηση σου κ παραλληλα την κανεις πιο φαντασμαγορικη.
Δεν μ αρεσε αυτο το Plot twist.
Ηθελα ο νταβας να ειναι ο κλασικος νταβας ρεμαλι.
Και που να δειτε ποιος ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.elkosmos.gr/wp-content/uploads/2015/01/130115-theoxaris.jpg[/img[/URL]]
:2funny:
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και που να δειτε ποιος ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.elkosmos.gr/wp-content/uploads/2015/01/130115-theoxaris.jpg[/img[/URL]]
:2funny:
[/quote]
ακινητοποίησε τον νταβά-μπάτσο με μια ένεση χλωρίνης στο λαιμό,(θα πνιγεί από τις αναθυμιάσεις και το τσούξιμπο βασικά), μετά πιάσε την πουτάνα από τα μαλλιά και ρίξτης μερικές γρήγορες μπουνιές στα αυτιά να ζαλιστεί...
γύρνα την ανάσκελα, πάρτη από κώλο και μόλις χύνεις μαχαίρωσε την στην πλάτη
μετά πάρε τηλ την αστυνομία πες ότι δεν ήθελες να πληγώσεις κανένα και αυτοκτόνα
Παιδιά χίλια συγγνώμη σε όσους περιμένουν την συνέχεια αλλά είχα μπλέξει. Από σήμερα επιστρέφω δυναμικά.