Νέα

Ετεροφυλική Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podhlaths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
====8====
Εγω καθόμουν στο κρεβάτι και αυτή στεκόταν όρθια απεναντι μου στην πορτά.

- Τι συνέβη μικρούλη?
- Έλα κάτσε εδώ θέλω να μιλήσουμε.
- Αλλο πάλι και αυτό.
Και σιγά σιγά πλησίασε προς την μεριά μου. Ήδη με την είσοδο της στο δωμάτιο είχα καβλώσει. Η γυναίκα αυτή πέρα απο την ομορφιά της είχε ένα τύπο. Αλλά όπως το αντιλαμβάνομαι τώρα 13 χρόνια μετά όλες οι ημίγυμνες γυναίκες που θα στεκόταν απέναντι απο έναν πρωτάρη δεκαοχτάχρονο θα είχαν ένα τύπο.
- Τι έχουμε να πούμε εμείς οι δυο.
- Δεν μου αρέσει που είσαι εδώ μέσα.
- Ουτε σε εμένα αρέσει, αλλά κάποιες φορές δεν επιλέγουμε εμείς,
- Θέλω να το σταματήσεις.
Χαχαχα και το γέλιο της διαπέρασε τους ήδη λεπτούς τοίχους απο γυψοσανίδα του μπουρδέλου και βγηκε στο δρόμο όπου το έπνιξαν οι ήχοι απο τα διερχόμενα οχήματα.
- Μη γελάς αλήθεια το λεω. Και αμέσως σηκώθηκα και έσφιξα τις γροθιές μου, ενώ στο βλέμμα μου έβλεπες το ύφος ενός κακομαθημένου παιδιού που του χαλάσανε το χατίρι.
- Και πως θα ζήσουμε? Εσυ θα πας Νυχτερινό Λύκειο και θα δουλεύεις το πρωί, ενω εγω θα σε περιμένω υπομονετικά σπίτι με το ζεστο φαί.
- Εχω τελειώσει το Λύκειο. Και ναι αν χρειαστεί? Ναι, θα δουλέψω.
- Ε ωραία εγω όμως δεν ξέρω να μαγειρεύω οπότε δεν γίνεται.
- Μη μη με ειρωνεύεσαι εμένα γιατί,  γιατι...
- Γιατί τι θα μου κάνεις? Θα με γαμήσεις? χαχχαχα
Και πιανοντας το χερι μου άρχισε να με τραβα προς την μεριά της. Αφού κάθισα στην άκρη του κρεβατιού κοιτώντας προς την άλλη μεριά, ένοιωσα το χέρι της να μου χαιδευει το κεφάλι. Και με μια κίνηση πέρασε το πόδι της πανω από τα πόδια μου, και αφού κάθισε πανω σε αυτάμε κοιτούσε λάγνα απευθειας στα ματια. Παρόλο που ήμουν ντυμένος ένοιωθα το ζεστό μουνί της που ακουμπούσε πάνω στην πούτσα μου. Και πριν προλάβω να σκεφτώ ή να αντιδράσω, άρχισε να με φιλά με τέτοιο πάθος οπως θα έκανε η γυναικα του καπετάνιου όταν έχει να δει τπον αντρα της 5 χρονια.
Σιγα σιγα άρχισε να βάζει τα χερια της κάτω απο το μπλουζακι μου και να μου χαιδευει την πλατη, ενώ κατα την βελούδινη αυτή κίνηση αφηνε κατα διαστηματα τα νύχια της, τα κόκκινα της νυχια να προκαλούν μικρές αμιχές αλλά έναν πολυ γλυκό πόνο στην πλάτη μου. Και πριν προλάβω να καταλάβω πως και τι,βρεθηκα γυμνός στο κρεβάτι με αυτή.
- Δεν θέλω να βάλουμε προφυλακτικο σημερα της λεώ
- Είναι για το δικο σου καλο μικρέ μου λεει. Και με την ίδια περιτεχνη κίνηση βρεθηκα να φοραω και πάλι προφυλακτικο.
Παρόλο που συγκεκριμένη κοπέλα μου έβγαζε κατι το άγριο και το σκληρό, εγω ήθελα να είμαι τρυφερός μαζί της. Ηθελα να διαφέρω απο τους αλλους πελάτες.
Για τα επόμενα 10 λεπτά εζησα 10 απο τα καλύτερα λεπτά της ζωής μου. Είχα ξεχάσει όλα τα προβληματα μου, είχα ξεχάσει που ήμουν και ποια είχα απεναντι μου.  Είχα καταλάβει πόσο ευλογημένες είναι οι γυναίκες απο τον θεο. Πως έχουν το χάρισμα να κουμαντάρουν ένα άντρα. Πως και ο πιο ισχυρός άντρας μοιάζει με μαριονέτα όταν βρεθεί στα χέρια μιας έμπειρης γυναίκας
Αφού τελείωσα και πάλι μεσα στο προφυλακτικό σηκώθηκα παραμεριζοντας την και πηγα προς τον νεροχύτη.
Αυτή την φορά ήθελα να φυγω εγω πρώτος απο το κρεβατι. Ηθελα να δείξω ότι δεν είμαι μικρός που γνώρισε χθες. Και παρελπίδα αυτή έμεινε στο κρεβατι να με κοιτάζει.
- Μπορείς να φύγεις.
- Έχουμε ακόμα 5 λεπτά και θέλω να τα περάσω μαζι σου μικρε!
- Αφου σκουπίστηκα έψαξα απο το πάτωμα να μαζεψω και να φορέσω το εσωρουχο μου. Το φορεσα με μια βιαστική κίνηση και ενω η πουτσα μου δεν έλεγε να πέσει την πλησίασα και έκατσα διπλα της.
- Αλήθεια σου λεώ εγω θα σε βγάλω απο εδω μέσα.
Και εκείνη την στιγμή έκανα ένα απο τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου. Έβγαλα απο το παντελόνι μου 50 ευρώ και της τα έδωσα.
- Δεν θέλω άλλα λεφτα μικρέ, κρατα τα να πας με κανα κοριτσακι σινεμά.
- Πάρτα είπα και πρόταξα το ήδη τρεμάμενο απο τα νευρα μου χέρι.
Μας βγήκες και νευρικος είπε και με μια κινηση έσπρωξε το χέρι μου προς τα εμένα.
Πάρτα για την δουλειά σου τα δίνω. Πουτάνα δεν είσαι?
Μικρέ, αντε και γαμίσου μου είπε και αποχώρησε απο το δώματιο.
Έτσι έμεινα εκεί στο κρεβάτι να σφίγγω στο χέρι μου το πενηντάευρω με τόση δυναμη δίνοντας την αίσθηση ότι δεν θα μπορέσει κανεις ποτέ να το ξεδιπλώσει.
Τα έκανα πουτάνα σκέφτηκα και γρήγορα άρχισα να ντύνομαι και πριν βγω απο το δωματιο έριξα λίγο νερο στο προσωπο μου έτσι ώστε τίποτα να μην μαρτυρά ότι είχα δακρύσει. Πόσο μάλλον ότι τα δάκρυα αυτά ήταν για μια πουτάνα. Τώρα όμως στα 31 μου ξέρω ότι τα δάκρυα για μια πουτάνα δεν διαφέρουν πολύ απο τα δάκρυα για μια φυσιολογική γυναίκα αφού και τα δυο εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό.

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
======9======

Βγήκα στον δρόμο και άρχισα να τρέχω. Ήθελα να εξαφανιστώ. Δεν ήθελα πλέον να έχω καμία σχέση με την Ντόροθι όσο και με το γαμημένο το μπουρδέλο που αυτή έβρισκε άσυλο. Και αφού έφτασα στο γνωστό παγκάκι της πλατείας Κολωνακίου έκατσα να σκεφτώ.
Τι μου είχε συμβεί? Γιατί όλα αυτά? Γιατί θα έπρεπε να τρέχω πίσω απο την φούστα μιας τέτοιας γυναίκας.Η οποία ήταν ξεκάθαρη απο την αρχή. Πληρώνεις και γαμάς. Μην ξεχνάμε ότι η πορνεία αν όχι το αρχαιότερο, ένα απο τα αρχαιότερα επαγγέλματα του Κόσμου οφείλει την ύπαρξη του τόσα χρόνια στην εντιμότητα της συναλλαγής. Ο άντρας πληρώνει η γυναίκα προσφέρει. Όλα είναι κατόπιν συμφωνίας όποιος δείχνει συναισθηματισμούς σε μια επαγγελματική συναλλαγή είναι βέβαιο ότι θα βγει χαμένος.
Έτσι και εγώ ένα “παίδι” στο σώμα, στην καρδιά και στο μυαλό που νόμιζα ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω. Που νόμιζα ότι μπορώ να κουμαντάρω μια γυναίκα. Βλέπεις τότε δεν ήξερα ότι η γυναίκα δεν κουμανταρεται εύκολα πόσο μάλλον μια πουτανα. Να πάει να γαμηθεί σκέφτηκα, γυναίκες υπάρχουν πολλές, δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτή, αν και απο την φύση μου απο πολυ μικρός ήμουν εκδικητικός. Η μάνα μου έλεγε ότι απο το ζώδιο του σκορπιού έχω πάρει μόνο τα κακά και ειδικά την εκδικητικότητα.
θα μου το πληρώσει ακριβα ψελλισα. Και πήγα σπίτι για ύπνο.

Την επόμενη μέρα το πρωί προσπάθησα να προσποιηθώ ότι τίποτα κακό δεν μου είχε συμβεί ότι καμια πουτάνα δεν είχε πληγώσει τον εγωισμό μου και έτσι και έγινε. Σηκώθηκα ετοιμαστηκα και πήγα στο γυμναστήριο. Η ώρα ήταν γύρω στις 10 το πρωί. Δεν είχε πολύ κόσμο αλλά δεν είχε και τις μιλφάρες που ο γυμναστής μου υποσχέθηκε. Το πρωί στο γυμναστήριο δούλευε ο Κώστας. Ένα πολύ καλό παιδί και πρόθυμο να βοηθήσεί. Του εξηγησα ότι ποτέ δεν είχα σχεση με αυτά και ότι έπρεπε να μου τα δείξει όλα απο την αρχή.
Είχε αρχίσει και μου άρεσε πολύ αυτή η διαδικασία. Και ο Κώστας φαινόταν πολυ εντάξει παιδί. Ήταν και αυτός απο επαρχία και μου είπε ότι του θυμίζω πολύ τον εαυτό του πριν 6 χρόνια όταν πέρασε στην γυμναστική Ακαδημία. Και αφού σιγά σιγά αρχίσαμε να γινόμαστε φίλοι  πηγαίνα πάντα πρωί στο γυμναστηριο για να πετυχαίνω τον Κώστα. Μια μέρα ενώ συζητούσαμε του λέω
Ωραίο Γυμναστήριο Κώστα, αλλά δεν βλέπω πολλά μουνιά, και μην ξεχνάς ότι μου χρωστάτε κάτι μιλφάρες που μου είχατε τάξει τα πρωινά.
αχαχαχ έρχεσαι πολύ πρωί για αυτές. όταν αυτές οι κυρίες λένε πρωί εννοούνε μετα τις 12. Έλα αυριο 12 και όλο και κάτι θα πετύχεις αν και ο κακός χαμός γίνεται το απογευμα. και αργά το βράδυ που έρχονται κατι μοντέλα.
Οκ τα λέμε αυριο στις 12.
Δεν ήθελα να παω το απόγευμα γιατι ένοιωθα ακόμα ότι δεν χειρίζομαι σωστα τα μηχανήματα και ο πολύς κόσμος με άγχωνε.

Πλέον έχει ξημερώσει παρακευή και εγω έχω κλείσει μια εβδομάδα χωρίς να δω την Ντόροθυ και 1 ώρα χωρίς να την σκεφτώ.
Αποφασίζω ότι πρέπει να βαλω μπρος το σχεδιο έκδίκησης. Γιατί εαν η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρυο  το δικό μου είχε αρχισε να χαλάει.
Αφού ξεμπέρδεψα με το γυμανστηριο και πήγα και ψώνισα καινούρια ρουχα κοιμήθηκα και έβαλα ξυπνητήρι 00:00. Ήθελα να παω αργά. Να μην έχει πολύ κόσμο.
Αυτή τη φορά πήγα με ταξί, όχι γιατί ήμουν κουρασμένος ή επειδή δεν μου άρεσε το περπάτημα, αλλά γιατί στο μυαλό ένος 18χρόνου η αφιξη του με ταξί του προσέδιδε ιδιαίτερο κύρος, τον μεταμόρφωνε.
Η ώρα 01:00. Σπρώχνω την πόρτα και μπαίνω μέσα. Με άλλο αέρα πλεον.
-Γεια σας.
-Γεια σου Μάρκο. Χαθήκαμε. Καλα είσαι.  Και η κυρία Μαριγώ άρχισε να μου χαιδεύει τα μαλλιά.
Να φωνάξω την Ντόροθυ?
-Ναι.
- Ντόροθυ έλα εδώ.
-Γεια σου Μάρκο.
-Γεια σου Ντόροθυ.
Αφου της έριξα το πιο δολοφονικό μου βλεμμα, γυρίζω και λεω στην Μαριγώ.
Δεν έχετε κάποια καλυτερη?
Αμέσως η κυρια Μαριγώ γύριζει και κοιτάζει την Ντόροθυ. Την κοιταξε  για  δευτερολεπτα παρόλα αυτά είπαν παρα πολλά.
-Δεν σου αρέσει η Ντόροθυ.
-Ψάχνω κάτι άλλο!
-Τι ψάχνεις για να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω.
-Ψάχνω μια που να είναι Πουτάνα και να το ξέρει. Να τις δίνεις λεφτά και να τα πέρνει. Ψάχνω κάποια που να κάνει τον πελάτη να ξεχνάει ότι είναι Πουτάνα και όχι τον ίδιο της τον ευατό.
Και χωρίς να το καταλάβω φώναζα. Αμέσως απο το μέσα δωματιάκι εμφανίστηκε ένας μεγαλόσωμος κύριος με γλιμμένο μαλλί, οδοντογλυφιδα στο στόμα και ένα σκούρο σακάκι.
Δεν έγινε κάτι είπε η Μαριγώ και απλώνοντας το χέρι της του έκοψε τον δρόμο, ενώ ψυθιριζοντας του κάτι στο αυτί τον έστειλε πίσω στο δωματιακι του.
-Λοιπόν εχετε κατι άλλο? είπα έγω με ένα υπεροπτικό βλέμμα, αφού αρχισα και πάλι να αναθαρρέυω, ένα βλέμμα που δεν είχε πείσει κανέναν.
-Φυσικά!!! Kαι αμέσως...

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Να δουμε σε ποια φαση θα μπουνε τα γουρουνια... :grin:

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
======10=====
Αμέσως εμφανίστηκαν αλλά 2 κορίτσια.
Η αμηχανία ήταν έκδηλη τόσο απο την πλευρά μου όσο και απο την δική τους.
Διάλεξα την μία απο τις 2 και μπήκα στο δωμάτιο. Κάπου είχα διαβάσει ότι ιδιοφυια είναι αυτός που μπορεί μετά απο μια παρτούζα να συγκρατήσει πρόσωπα. Εγώ θα συμπληρώσω ότι ερωτευμένος με μια κοπέλα είναι αυτός που ακόμη και αν βρεθεί γυμνός στο δωμάτιο με κάποια άλλη την επόμενη ώρα δεν θα μπορεί να θυμηθεί  ούτε πως είναι ούτε πως την λένε. Αφού ακολουθήθηκε η γνωστη διαδικασία απεχώρησα απο του μπουρδέλο με συνοπτικές διαδικασίες.
Στην προσπάθεια αυτή για εκδίκηση, όχιμόνο δεν πέτυχα τον στόχο μου, αλλά ούτε καν πλησίασα.
Έφυγα απο εκεί και στο γυρισμό για το σπίτι σταματησα σε ένα μπαράκι στα σύνορα κολονακίου και εξαρχείων. Μπήκα μέσα και κάθισα μόνος μου στο Μπαρ. Αν εξαιρέσεις τις μπύρες γενικά δεν επινα, αλλά ήταν η καταλληλη στιγμή να αρχίσω.
-Τι θα παρετε μου λεει ο νεαρός που ήταν μέσα στο μπαρ ενω κοιτούσε καχύποπτα.
-Ενα ούίσκι σκέτο. Όποιο θέλεις εσυ.
- Famous?
-Ναι βαλε απο αυτό είπα.
Και μέσα σε λίγα λεπτά είχα μπροστά μου ένα ποτήρι με δυο δαχτυλα ουισκι, ενα μπολ με ξηρούς καρπούς και ένα ποτήρι νερό. Έχει απαίσια γευση σκεφτηκα, αλλά εκείνη τη στιγμή έδεσε απίστευτα με την ψυχοσύνθεση μου. Το συνθετο άρωμα αντικατόπτριζε τις σκέψεις μου ενώ αυτή η πίκρα στην γεύση το πως ένιωθα εκείνη τη στιγμή.
-Σου άρεσει μικρέ? Είπε ο μπαρμαν σε μια προσπάθεια να σκοτώσει και αυτός την ώρα του αφού το μαγαζι δεν είχε πολύ δουλειά.
-Καλό είναι.
- και που να επίνες και κανα καλό ουίσκι.
- Το επόμενο δεν χανόμαστε!!
-ωπα μικρέ, σιγά σιγά δεν είναι ξυνόγαλο και χαμογέλασε.
Δεν είχα όρεξη για κουβέντα και αυτο φάνηκε. Έτσι ο μπαρμαν αποσύρθηκε και κάθισε στην αλλη μεριά.
Πρέπει να την δω σκέφτηκα. Θα περιμένω μέχρι να σχολάσει. Ο επιμένων νικά είπα και μια κίνηση κατεβασαν όλο του ουισκι.
Φιλε θα μου βάλεις από το καλο του είπα και έκλεισα το ματι.
Φυσικά! Διαλεγώ εγώ.
ΝΑι βαλε το καλύτερο.
Και πιάνει ένα Johnie walker blue label. Βγάζει απο το ντουλάπι ένα κρυσταλλινο χαμηλό ποτήρι και πάει μέσα να φέρει ένα παγακι διαφορετικού σχήματος.Ήταν σαν μια μικρή μπαλα που επιανε όλο το ποτήρι.
-Ορίστε φιλαρακι!!! και σιγα σιγα αυτό έχει 30 ευρώ το ποτήρι. Αλλά αυτό είναι απο μένα.
- Ευχαριστώ βάλε αλλό ένα απο μένα σε σένα.
- Ευχαριστώ φιλαράκι αλλα είναι νωρίς για μένα. αν αρχισω απο τώρα!!!
Εκείνη η βραδιά με βρήκε σε αυτό το μισοάδειο μπαράκι να πίνω ουισκι.Μέχρι τις 5 το πρώι όπου με διακριτικό τρόπο με διωξανε για να κλείσουν το μαγαζί.

Δεν ήθελα να παω σπίτι.Ήθελα να την δω έστω και απο μακριά.
Πηγα και στάθηκα απέναντι απο το μπουρδέλο και περίμενα να την δω να φεύγει. Όταν η ώρα έφτασε 6 είδα τα άλλα 2 κορίτσια να αποχωρούν αλλα αυτή όχι.Λες να έφυγε σκέφτηκα και ενω ήμουν έτοιμος να παω πάλι μέσα να δω, άνοιξε η πόρτα και βγήκε. Άλλος άνθρωπος. Ξεβαμμένη το μάλλι ανέμελο και όλο το σωμα της καλυπτόταν απο μια λεπτή καπαρτίνα σα να ήθελε να κρύψει το ήδη υπερεκτεθειμένο σώμα της. Την πλησιάζω και την Κοιτάω.
-Βρε μπελα που βρήκα με σένα και άρχισε να ξεφυσα.
-Γιατί με στεναχωρείς της είπα και την κοίταξα με ένα βλέμμα αξιο λύπησης.
- Πήγαινε για ύπνο μικρέ είναι αργά.
- Για αυτό ήρθα θέλω να πάμε μαζι
- απο και ως που? Φύγε σε παρακαλώ μην μπλέξεις χειρότερα.
Τότε πλησίασα και άρχισα να την φιλώ στο λαιμό. Και πριν προλάβει να κανει κίνηση να με αποθήσει νιώθω ένα χέρι στο σβέρκο μου να με αρπάζει και να με πετά πάνω στον τοίχο. Και μεχρι να αντιληφθώ τι συνέβει τρωω μια δυνατή μπουνιά στο πρόσωπο.
Μικρέ μη σε ξαναδώ εδω πέρα ούτε μέρα ουτε νυχτα κατάλαβες!!
Και ενω βρίσκομαι στο πάτωμα ζαλισμένος αναγνώρισα τον τύπο απο το μπουρδέλο με την οδοντογλυφίδα στο στόμα  να επιχειρεί να με ξαναχτυπήσει με κλωτσιά αλλά τον τραβούσε η ντόροθυ.
Ασε με ρε Μαρία να του δείξω του κακομαθημένου.
Και στην προσπάθεια του να με κλωτσήσει στα πλευρα σηκώθηκε λίγο το παλτο του και διέκρινα ένα όπλο και για αυτό δεν αντεδρασα.
Λίγο το ποτό,λίγο το ξύλο είχα ζαλιστεί αλλά ήμουν σε θέση να αντιληφθώ ότι έλεγε την Ντόροθυ Μαρία. Αυτή τον άρπαξε, τον φιλησε και του έλεγε να ησυχάσουν και στη συνέχεια πιασμένοι αγκαζέ χάθηκαν.
Εγώ σηκώθηκα γρήγορα και άρχισα να τρέχω πως αντίθετη κατευθυνση μέχρι να βρω έναν κεντρικο δρόμο. Έκει μπήκα στο πρώτο ταξί και έφτασα στην Πλ. Κωλονακίου.
Πήγα και κάθισα στο παγκάκι μου.
Τα πραγματα πάνε απο το κακό στο χειρότερο σκέφτηκα. και ενω είχα χαθεί μέσα στις σκέψεις μου...

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
URL]]

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
φιλε η ιστορια σου ειναι στανταρ φτιαχτη αλλα διαβαζετε ευχαριστα keep going.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
τυπε ωραιο το παραμυθι σου

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
τυπε ωραιο το παραμυθι σου

το πως αντιλαμβανεται ο καθε ενας μας πολλα πραγματα σε τουτο τον ματαιο κοσμο που ζουμε ,διαφερει ως προς πως αντιλαμβανεται την καθημερινοτητα του..

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
το πως αντιλαμβανεται ο καθε ενας μας πολλα πραγματα σε τουτο τον ματαιο κοσμο που ζουμε ,διαφερει ως προς πως αντιλαμβανεται την καθημερινοτητα του..

στα παραμυθια κ στις αντιγραφες ρε τυπε εισαι φοβερος

στην επομενη ιστορια που θα φτιαξεις φτιαξε ενα ποιο δυνατο σκηνικο

ας πουμε εκει που ειρθε ο νταβας κ σε γραοπωσε(κ σιγα το σκηνικο)
επρεπε να βαλεις οτι σου εβγαλε σπαθι αλλα εσυ δεν μασησες γιατι ειχες διαβασει βιβλια με νιτζα
κ του εκανες μια προσευχη νιντζα την ωρα που κρατουσε το σπαθι κ σε απειλουσε κ εξαφανηστικες

τυπε μου κοψε τους πολους καφεδες κ γαμησε την ζαχαρη

κ κατι αλλο αναφερες οτι ειχε το μπουρδελο 35 ευρω το 2002 αν θυμαμαι καλα
20 ευρω ειχανε τα μπουρδελα τοτε κ μερικα ζητουσαν 25-30 (1 στα 10) ........35 ευρω σε μπουρδελο στην αθηνα το 2002 δεν μου ειχε τυχει ποτε να μου ζητισουν

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
στα παραμυθια κ στις αντιγραφες ρε τυπε εισαι φοβερος

στην επομενη ιστορια που θα φτιαξεις φτιαξε ενα ποιο δυνατο σκηνικο

ας πουμε εκει που ειρθε ο νταβας κ σε γραοπωσε(κ σιγα το σκηνικο)
επρεπε να βαλεις οτι σου εβγαλε σπαθι αλλα εσυ δεν μασησες γιατι ειχες διαβασει βιβλια με νιτζα
κ του εκανες μια προσευχη νιντζα την ωρα που κρατουσε το σπαθι κ σε απειλουσε κ εξαφανηστικες

chuck-norris-o.gif

:rockon:

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
======11======
-Bρε,βρε καλώς τον μικρό.Kαι είχα αρχίσει να ανησυχώ. Ασε που ξέμεινα απο τσιγαρα…
-Γεια.
-Γιατί έτσι κακόκεφος?
-δεν εχω όρεξη.
-αυτό λεω, γιατι?
-Δεν εχω όρεξη να μιλήσω.
-Άκου μικρέ απο την στιγμή που ο άνθρωπος γεννιέται μεχρι και που φεύγει απο τούτο τον μάταιο κόσμο είναι γραφτό του, να συναντήσει προβλήματα, πολλά προβλήματα. Κάποια απο αυτά θα τα αντιμετωπίσει, καποια θα τα προσπεράσει ενω σε κάποια θα επιλέξει να εθελοτυφλεί. Η φυσική εξέλιξη επιβάλλει όσο μεγαλώνεις τα προβλήματα που σε απασχολούν να διαφέρουν και σίγουρα να είναι μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας. Με λίγα λόγια αυτό που εσύ αποκαλείς τώρα πρόβλημα για μένα είναι αστείο και εαν εξελιχθείς σωστά το ίδιο και για σένα όταν θα φτάσεις στην ηλικία μου.
Πολλές φορές θα επιλέξεις να επιλύσεις μόνο σου το πρόβλημα ή θα νομίσεις ότι το έλυσες μέχρι να μάθεις ότι έκανες λάθος. Κάποιες φορές θα χρειαστείς να κοιτάξεις το λυσάρι της ζωής δηλαδή να ρωτήσεις κάποιον που έχει επιλύσει πολλά. Αλλά αν σε 30 χρόνια είσαι εδώ και προσπαθείς να λύσεις το ίδιο πρόβλημα με έναν 18χρονο κάτι έχεις κανει λάθος.
Όποτέ εαν νοιώθεις ότι έχεις προσπαθήσει αρκετά και θα χρειαστείς το λυσάρι ακούω.
Ενοιωσα αμήχανα. Πολύ αμηχανα. Ένα άτομο που εκ πρώτης απόψεως είναι αποκρουστικό και μόνο λύπηση σου προκαλεί μου μίλησε κατευθείαν στην καρδιά, μου μίλησε όπως, κανένας δάσκαλος, κανενας φίλος, κανένας γονιός δεν μου είχε μιλήσει. Τα λόγια του Δούρειος Ίππος πέρασαν τα τεράστια τείχη του εγωισμού μπυ θεμελιώνοντας αθελά μου μια σχέση εμπιστοσύνης. Αποτελώντας περίτρανο μαθημα ζωής ότι ποτέ δεν πρέπει να κρίνεις τον άλλο απο την εξωτερική εμφάνιση.
Και εκείνη τη στιγμή συνειρμικά σκέφτηκα ότι μάλλον αυτό ήταν το ελλαττωμα μου. Δεν ήξερα ποιον να εμπιστευτώ και πως να ξεχωρίσω τον ντόμπρο απο τον σκάρτο άνθρωπο στην ζωή μου και αναλογιζόμενος την μετέπειτα ζωή μου το πρόβλημα αυτό δεν λύθηκε ποτέ, ένα πρόβλημα καταρα που με έχει μπλέξει σε τόσα προβήματα αλλά και χαρές.Πόσο είχα εξαπατηθεί απο τον Ντόροθυ ή την κατα κόσμο Μαρία? πως αγαπησα μια πεταλούσα της νύχτας, μια στυγνή επαγγελματία, που ήξερε πολύ καλά να πέρνει αυτό που θέλει?
εεει μικρε θα μου πεις?
και με λίγες κουβέντες του εξήγησα τι είχε συμβεί.
και πως απο το μικρό μου χωριό βρέθηκα δαρμένος απο έναν νταβα σε ενα παγκακι της πλατείας κολονακίου να λέω τα προβλήματα μου σε έναν αστεγο.

-Κόιτα μικρέ αν αυτό που έχεις το θεωρήσουμε πρόβλημα τότε μια είναι η λύση. Σκοτώνουμε την Ντόροθυ.
- τι κάνουμε?
-την σκοτώνουμε!! Την εξαφανίζουμε, την αφανίζουμε απο προσώπου γης.
Και έμεινα να κοιτάζω απορρημένος.
-Μόνο αν αυτό το πορνίδιο πεθάνει και εσυ πας στην κηδεία της θα την ξεχάσεις. Αλλά όλο αυτό πρέπει να γίνει μέσα σου. Μέσα σου θα την σκοτώσεις μέσα σου θα την κηδευσεις, μέσα σου θα την ξεθάψεις και θα θάψεις άλλη. Αν θέλεις και το επιτρέπει η θρησκεία σου μπορείς να την κάψεις και να σκορπίσεις τις σταχτες της στην θάλασσα.
Όσο και να φαίνεται αθώα και ντόμπρα η συμπεριφορά της δεν είναι. Στο Λέει ο Γιώργος και στο υπογράφει. Και μην θαμπώνεσαι απο την αρνηση της να πάρει τα λεφτά και άλλα τέτοια τερτίπια. Μια πουτάνα και μάλιστα αυτού του βεληνέκούς ξέρει τι πρέπει να κανει για να μην κολλήσει ένας πρωτάρης πιτσιρικάς.Αλλά ξερεί και πολύ καλά πως να τον διαλύσει. Αλλά αυτή έχει καταφέρει μέχρι και τον νταβα να σέρνει, όχι εσένα που είσαι νιανιαρο.
Για αυτό ξεκόλλα και βρες μια κανονική κοπέλα. ο Έρωτας που θα κάνεις με μια κανονική κοπέλα δεν θα έχει καμια σχεση με την αποστειρωμενη πράξη που συμβαίνει σε ένα πορνείο. ο πληρωμένος έρωτας διαφέρει κατα πολύ απο τον ερωτα και αν πιστευεις ότι η βασική διαφορά είναι τα λεφτά κανεις μεγάλο λαθός. Η βασική διαφορά είναι στα άτομα που επιλέγουν τον αγοραίο έρωτα. Και αναφέρομαι και στις δυο πλευρές. θα το δεις και εσυ ότι υπάρχουν τύποι που μπορούν να γαμίσουν τα καλύτερα μουνιά και βάζω και σένα σε αυτή την κατηγορία κιομως μια φορα το μηνα, μια φορά το χρόνο επιλέγουν αυτό το αποστειρωμένο, το γρηγορο, το παράνομο το αφορισμένο είδος έρωτα, το σεξ με μια πουτάνα. Όπως υπάρχουν και γυναίκες που αρνούνται να πλύνουν σκαλες σιχαίνονται να πλύνουν 2 σώβρακα, αλλά δεν σιχαίνονται να γλυφουν όλη μερα βρώμικες πούτσες.
Είχα μείνει σκεπτικός και απλά τον άκουγα μαγεμένος. Αν η Ντόροθυ-μαρια μου ασκούσε μια επιρροή 50% αυτός με επηρέαζε αθελα μου 100%.
-Και ακου και κατι τελευταίο μικρέ. Αν και έχει περάσει καιρός απο την τελευταία φορά που είχα λεφτά να παώ super market, υπάρχει μια βασική αρχή. Ποτέ δεν πας για ψώνια νηστικός. Γιατί θα καταλήξεις έχοντας ψωνίσει γαριδάκια σοκολάτες και άλλα άχρηστα τρόφιμα. Έτσι και οι γυναίκες. αν θες να γαμήσεις καλή θα την ψάχνεις αφού τον έχεις παίξει πρώτα και αν χρειαστεί δις. Για αυτό πήγαινε σπίτι ρίξε μια ξεγυρισμένη μαλακία και κατόπιν κηδεψέ την. Δεν είναι τίποτα και να θυμάσαι ότι θα χρειαστείς να κηδεύσεις πολλές στην ζωή σου για να επιβιώσεις και να προχωρήσεις. αλλά να έχεις κατα νου ότι κάποια χώματα θα είναι μαλακά και θα σκάβονται εύκολα ενώ κάποια άλλα θα είναι γεμάτα πέτρες και θα σου βγάλουν την Παναγία. Κάποιες κηδείες θα γίνονται νομότυπα με την παρουσία παπά και νεκροθάφτη και κάποιες παράτυπα και κρυφά απο όλους.
Αντε στο καλό τώρα είπε χτυπώντας με 3 φορές στην πλάτη.
Χωρίς να πω τίποτα και σχεδόν υπνωτισμένος πήγα στην γκαρσονιέρα μου...

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
======12======
Άνοιξα μια μπύρα,άνοιξα το ραδιόφωνο και κάθισα στον καναπέ. Προσπαθούσα να εξηγήσω, προσπαθούσα να καταλάβω γιατί τα πράγματα έγιναν έτσι.
Είχα όντως ερωτευτεί εκείνη την Πουτάνα? την είχα ερωτευτεί μετά απο ενα γαμήσι? Ή απλά ήθελα υποσυνείδητα να τιμωρήσω την μάνα μου, να τιμωρήσω τον πατέρα μου? να τιμωρήσω τον ίδιο μου τον εαυτό.
Καταλάβαινα ότι όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξα ενα καλό και υπάκουο παιδί, ο καλύτερος μαθητής στην τάξη τα έκανα για να μην στεναχωρήσω τους άλλους. Τίποτα δεν ήταν πηγαίο, τίποτα δεν ήμουν εγώ.
Απο τη φύση μου μισούσα το διάβασμα και απεχθανόμουν οτιδήποτε σε έβαζε σε ένα καλούπι. Γονείς , σχολείο, θρησκεία. Μισούσα την επιβραβευση, γιατί υποσυνείδητα καταλάβαινα ότι κάποιος σε επιβραβεύει επειδή απλά ακολούθησες τους κανόνες του. Πάντα πέταγα τα αριστεια και τα βραβεια. Καταλάβαινα απο μικρός ότι επειδή ήμουν ο καλυτερος μαθητής στο χωριό μου δεν σημαίνει ότι άξιζα το ίδιο βραβείο με κάποιον στην πόλη ή με κάποιον στο εξωτερικό.
Υποσυνείδητα μισούσα το κυριλέ και ασυνειδητα συμπαθούσα το περιθώριο. Ευσυνείδητα συμπάθησα τον ζητιάνο. Είχε ένα χάρισμα μια σοφία που λίγες φορές συνάντησα στην ζωή μου. Πήρε τις σκέψεις μου και τα προβλήματα μου τα έβαλε σε μια σειρά. Χάραξε μονοπάτια και με έβαλε μόνο μου να διαλέξω ποιο να ακολουθήσω. Να διαλέξω εγώ θα γυρίσω σπίτι με καθαρα ή βρώμικα παπουτσια.Και ενώ σκεφτόμουν ότι είχε δικαιο ως προς την αδιεξοδη και μονοπλευρή αγαπή μου προς την Ντόροθυ στο μυαλό μου ήρθε η κουβέντα για τα προβλήματα της ζωής. Τι θα ήταν η ζωή ζωρίς αυτά. Και αφου ένιωθα ότι δεν είχα αρκετα προβλήματα αποφασίζω να εκδικήθω την Ντόροθυ και τον φίλο της αλλά αυτή την φορά Πραγματικά.
Το θέμα ηταν πως. Πως θα έκανα αυτη την πουτάνα και τον Νταβά της να τιμωρηθεί.
Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο την Αστυνομία. Θα έλεγα οτι αυτή δεν έχει βιβλιάριο και ότι ο νταβάς είχε όπλο. Στο παιδικό μου μυαλό θεωρούσα ότι μια τεράστια επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας θα στηνόταν στο αψε σβήσε. Θα σπάγαν πόρτες και παραθυρα και θα μπαίναν μέσα όπως έβλεπα στις ταινίες συλλαμβάνοντας το εγκληματικο ζευγάρι.  Μετά σκεφτηκα να τους ακολουθήσω το ξημέρωμα και αφού δω που μένουν να σκίσω τα λάστιχα ή να σπασω το αυτοκινητο του Νταβα. Αλλά στην ιδέα ότι η επιχείρηση της Αστυνομίας θα στηνόταν στο δικό μου σπίτι το διέγραψα απο το μυαλό μου. Και αφού έμεινα ώρες να κοιτάζω το ταβάνι και μαθαίνοντας απέξω όλες τις διαφημίσεις του ραδιοφωνικούν σταθμού κατεληξα στο εξής. Η ζωή είναι σαν το σκάκι. Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν ισχυρότερο αντίπαλο χωρίς να ξέρεις τον τρόπο παιξίματος του. Χωρίς να τον έχεις μελετήσει. Εγώ δεν γνώριζα τίποτα για αυτούς τους δυο. Το μόνο πλεονέκτημα που είχα όμως απεναντι τους ήταν ότι ουτε και αυτοί γνωριζαν κάτι για μένα. Δεν πρεπει να χάσω αυτό το πλεονέκτημα σκέφτηκα.
Ετσι την ίδια μέρα κιολας αφού φόρεσα το καπελακι μου και και ντυθηκα λίγο περίεργα πήγα και στήθηκα σε απόσταση ασφαλείας απο το μπουρδέλο περιμένοντας το ζευγαρι να τελειώσει. Η ώρα ήταν 5:30 το πρωί...

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Bond...James Bond

charlie winters