======20======
Αφού κάναμε 2 - 3 γύρες στα τριγύρω στενά δεν βρήκαμε τίποτα. Και να είχε καμια θεσούλα το θηρίο που οδηγούσε η Έλενα σίγουρα δεν θα χωρούσε.
-Θα το βάλω σε πάρκινγκ να ξεμπερδευουμε είπε! Να έχω και το κεφαλι μου σίγουρο. Ποιος τον ακούει τον άντρα μου αν το χτυπήσω ψιθύρισε!!!!
Έκανα ότι δεν ακουσα, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν Παντρεμένη. Ούτε ο Κώστας ούτε η Μάρια είχαν αναφέρει κάτι. Με έπιασε ένας φόβος και το στομάχι μου δέθηκε κόμπος. Σε καμία περίπτωση δεν θα με χαρακτήριζες συνεσταλμένο ή πουριτανό, αλλά αυτό κάπως με ξένισε. Μπορεί να έφταιγε και σε αυτό ο πάτερας μου και το ακουσμα και μόνο της απιστίας μου προκαλούσε εναν αποτροπιασμό.
Αν και εκείνη τη στιγμή αυτό που με ξάφνιασε ήταν η συμπεριφορά της.
Είχα βάλει πολλές φορές τον εαυτό μου στη θέση ενός παρανομου έρωτα αλλα αυτό ήταν κατι διαφορετικό. Πριν λίγες ώρες μας είδε ένα ολοκληρο μαγαζί, η κυρία αυτή συμπεριφερόταν σαν να ήταν ελευθερη και ελευθέρων ηθών.
Τεσπα σκέφτηκα δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είμαι στη θέση του αντρας της σκέφτηκα και άνοιξα την πόρτα να κατεβω, αφού είχαμε ήδη παρκάρει σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ όχι και πολυ κοντα στο σπίτι.
Στην διαδρομή για το σπίτι περάσαμε διαμέσω της πλατειας Κολονακιου. Και παρόλο που η ώρα είχε φτάσει σχεδόν 8 το πρωί ο φίλος μου ο ζητιάνος ήταν ακόμα εκεί, στο ίδιο παγκακι, ως συνήθως. Κάτι έτρωγε και δίπλα του είχε και έναν καφέ. Με είδε απο Μακριά να πλησιάζω και με κοιτούσε με ένα περιεργο βλεμμα.
Μακάρι να μην με χαιρετίσει σκεφτηκα, αντε να εξηγώ, ενώ η Έλενα για να καταφερει να περπατησει με τα τακουνια αναμεσα στο λιθοστρωτο δρομακι της πλατειας με είχε πιασει αγκαζέ και ακουμπούσε το κεφαλι της στον ώμο μου.
Πλησιάζοντας στον ζητιάνο του έκλεισα το ματι, ενω απο το βλέμμα του κοιτώντας μια εμένα μια την Ελενα ήταν σα να τον ακουγα να λέει:
“Το ήξερα ότι είσαι Ζιγκολό”
Ευτυχώς δεν είπε τίποτα. Και πριν προλάβω να ηρεμήσω αγχωθηκα στην ιδέα ότι θα είναι στην Πόρτα η θυρωρός, η γνωστή του Πατέρα μου.
Φτάσαμε στην πολυκατοικια και αγχωμένος κοιτούσα στον πάγκο που κάθεται συνήθως. Αλλά δεν την είδα και αμέσως συνηδειτοποίησα ότι ήταν Σάββατο πρωί.
Πάντα είχα αυτό το πρόβλημα όταν ξενυχτούσα και ειδικότερα όταν επινα λίγο, έχανα τις μέρες. Αν και όταν βρήκα δουλεια αργοτερα κατάλαβα ότι η απραξια μου έφταιγε που μου φαινόταν όλες οι μέρες το ίδιο και όχι το ξενύχτι.
Η Έλενα δεν μιλούσε ιδιαίτερα. Τα είχε αφήσει όλα πάνω μου. Με ακολουθούσε πειθήνεια μέχρι που μπήκαμε στο διαμέρισμα. Εγω στάθηκα πίσω απο την πόρτα ακροβατώντας στο ένα πόδι προσπαθώντας να βγάλω το παπουτσι μου. Το στενο τζιν με δυσκόλευε και παραπάτoυσα χοροπηδώντας λίγο μέχρι να τα βγάλω. Πάντα όταν έμπαινα σπίτι πετούσα τα παπούτσια πίσω απο την πόρτα. Καθόλη την διάρκεια η Έλενα έχει σταθεί στη μέση του δωματίου και κοιτούσε τριγύρω κανοντας μια σβούρα γύρω απο τον εαυτό της.
Αμέσως εγώ με μιά κίνηση πήδηξα και κάθισα στον δερματινο καναπέ μου χαζευοντας απο πίσω τα ομορφά της πόδια. Δεν άντεχα άλλο ήδη όλο το βράδυ με έφτανε συνέχεια στα όρια.Σε εκείνες τις ηλικιες δεν θέλεις και πολυ να εκραγείς.
Δεν έρχεσαι εδω να κάτσεις? τι κοιτάς?
ωραίο σπίτι..
Ευχαριστώ, του πατέρα μου είναι..
τι εννοείς του πατερα σου? Η μητέρα σου?
Έχουν χωρίσει!!!
Συγγνωμη δεν ήθελα να…
Δεν πειράζειέλα εδώ.
Αμέσως με πλησίασε αργά, σταθηκε ακριβως μπροστά μου κοιτώντας με στα ματια, με ένα έντονα λάγνο βλεμμα, ενω ταυτόχρονα εβγαλε τα τακούνια που φορούσε. Αμέσως κατεβηκε πάνω απο 15 ποντους, αλλα το ύψος της ήταν το τελευταιο που με αφορούσε εκεινη τη στιγμή. Ενω συνέχισε να με κοιτά έβγαλε το μπλουζάκι με το μέγαλο ντεκολτέ και έμεινε μόνο με το σουτιέν της. Το μπλουζακι εκσφενδονιστηκε στην απέναντι πολυθρόνα. Και ενω έχω μείνει να κοιτάω σαν μαλάκας με μια περίτεχνγη κίνηση ανοιξε το πόδι της και πέρασε το λυγισμένο γόνατο της πάνω απο τα πόδια μου και κάθισε πάνω μου. Αυτο το λίγο ανοιγμα των ποδιών της ήταν ικανό να σηκώσει την στενή μαυρη φούστα της ψηλά αποκαλύπτοντας την μισή κωλάρα της.
Και ενω συνεχίσε να με κοιτάει κατευθείαν μεσα στα μάτια έχει φτάσει το προσωπο της σε απόσταση αναπνοής απο το δικό μου.
Εγω δεν κινούμαι και δεν κάνω τίποτα. Ήταν τόσα πολλά τα ερεθίσματα που δεν ήξερα πως να αντιδράσω.
Αμέσως σταυρώνει τα χεριά της πίσω απο τον λαιμό μου και μου λεει μικρέ σε γουστάρω τρελά και πριν μιλήσω αρχίζει να με φιλά με πάθος. Η γλωσσα της έφτανε βαθιά στο στόμα μου ενω με δαγκωνε ελαφρώς στα χειλη.
Άρχισα σιγα σιγα να λύνομαι και άμεσως χούφτωσα τον κώλο της. Τα κωλομέρια της ήταν αρκετα σφιχτά για την ηλικια της,ενώ με την αφή και έχοντας κλειστά τα μάτια προσπάθησα να συμπληρώσω και να ολοκληρώσω την εικόνα που είχα φτιαξει με την φαντασια μου κοιτώντας την κωλάρα της όλο το βράδυ να χορευει πάνω στο τραπέζι.
Ήδη είχα αρχισει να υποφέρω απο το στενό τζιν. Προσπαθησα να σηκωθώ χωρίς να σταματησω να την φιλάω και αμέσως έμπλεξε τα πόδια της γύρω απο την μέση μου ενω τα χερια της δεθηκαν πιο σφιχτα πίσω απο τον λαιμό μου. Αμέσως έκανα περιστροφή και την έριξα πάνω στον καναπε πέφτοντας πάνω της απαλά. Η μαύρη φουστα είχε φτάσει στη μέση αποκαλύπτοντας το μαυρο στρινγκ που φορούσε. Ξεκίνησα να ξεκουμπώνω το πουκαμισο μου ενω αυτή φαινόταν πως κοιτούσε σαν λυσσασμένη το σώμα μου που σιγα σιγα αποκαλύπτονταν.Πέταξα μακριά το πουκάμισο και ανοιξα τη ζώνη απο τζιν μαζι με 2-3 κουμπιά και αμέσως όρμηξα πάνω της γλύφωντας τον λαιμό της. Το αρωμα της ήταν πιο έντονο απο ποτέ….