Νέα

Ετεροφυλική Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podhlaths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 641
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
Σήμερα το βραδυ 2πλο επεισοδιο!!!! :orchestra:

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
=========23========

Χωρίς πολλά, πολλά βρεθηκα και πάλι να περπαταω στην νυχτερινή Αθήνα. Είχε αρχισει να φθινοπωριάζει για τα καλά, αλλά σε καμια περίπτωση το φθινόπωρο της Αθηνας δεν θύμιζε Γιάννενα. Το βήμα μου γοργό και κατευθυνσή μου το μαγαζί του Κώστα. Δεν είχαν μεσολαβησει και παρα πολλά απο το προηγούμενο βράδυ αλλά δεν ήμουν ο ίδιος. Χαρούμενος πλεον και κατακτητής του κόσμου. Είναι η ηλικία εκείνη που μόλις ένα αγόρι κανει σεξ νοιώθει σαν βασιλιάς του κόσμου και παρόλο της νεαρής μου ηλικίας είχα αρχισει να καταλαβαινω την ουσιώση διαφορά του να κάνεις σεξ επειδή το κέρδισες, επειδή αρέσεις και στην κοπέλα και όχι γιατι εβαλες το χέρι στην τσέπη. Αν και η συγκεκριμενη περίπτωση είχε μια ιδιαιτερότητα. Με κέρδισε, δεν την κέρδισα. Αυτή με επέλεξε, δεν την επέλεξα, αυτή με έριξε στο κρεβάτι. Και να ήθελα να γίνει διαφορετικά δεν θα μπορούσα. Ηταν χαώδης η διαφορά στην εμπειρία. Δεν με πείραζε όμως. Για μένα ήταν σεξ και νοσταλγώντας το θα μπορούσα να πω απο τα καλύτερα της ζωής μου. Μπορεί και ο λόγος που με διάλεξε να ήταν η απειρία μου. Εμπειρία θα έβρισκε και στον αντρα της.
Η αλλαγή στην συμπεριφορά μου φαινόταν ακόμα και στον τρόπο που περπάτουσα, στον τρόπο που κοιτούσα στον τρόπο που έσπρωξα την πόρτα στο μαγαζί του Κώστα, στον τρόπο που τράβηξα το σκαμπό. Ημουν σίγουρος ότι αν συναντούσα τον ζητιάνο στο δρόμο θα μου φώναζε “βρε βρε ο μικρος έγινε αντρας χθες” Ευτυχώς όμως δεν τον συνάντησα.
-Καλως τον Μάρκο!!!
-Τι γίνεται Κώστα?
-Καλώς τον μεγαλύτερο γαμιά του Κωλονακίου!!
-χαχαχα Τι μαλάκας είσαι!!!
-Δεν κάνω πλάκα τα καλύτερα είπε η δικιά σου στην Μαρία.

Αυτό το “δικιά σου” αρχισε να ηχεί στο μυαλό μου σαν την πιο τιμητική φράση που είχα ακούσει ποτέ. Πρωτη φορά είχα κατι δικό μου. Είχα κατι κερδίσει, είχα κατι αποκτήσει χωρις τα λεφτά του μπαμπά.
-Τι είπε δηλαδή?
-Ότι έχεις όλο το πακετο. Νεαρός με κοφτερό μυαλό, δικηγόρος και ταυρος στο κρεβάτι.
- το δικηγόρος που κολλάει?
-Αυτό είναι το βασικό. Δεν ήθελα να στο πω απο την αρχή. Αυτό είναι τπο φετιχ της. Χρόνια τώρα πηγαίνει αποκλειστικά με δικηγόρους. Και ο αντρας της είναι δικηγόρος.
-κατσε ρε μαλακα ήξερες ότι είναι παντρεμένη και δεν μου είπες τίποτα.
-Τι να σου πω? Ήξερα ότι είσαι λίγο μαλακακος και μπορεί να κόλλαγες. Μην έχεις τυψεις ρε!! Αν δεν ήσουν εσύ μπορεί να ήταν κάποιος άλλος. ο αντρας τηςν δεν το γλίτωνε το κέρατο και απο ότι μου έχει πει η Μαρια δεν τον πολυνοιάζει και πολύ αυτός κανει την ζωή του. Σουηδία.
-Τι Σουήδία?
-Έκφραση είναι ρε Μαλάκα, έτσι λέγονται τα προχωρημένα ζευγάρια. Πως είναι η Βίσση με τον Καρβελα που βαζουν κιαλλους μέσα στο σπίτι.
-Κατάλαβα, Θα πιούμε τίποτα?
Και χωρίς να με ρωτήσει τι θα πιώ  βρέθηκα με μια μπυρα στο χέρι.
-Τι θα κάνουμε σήμερα ρε Μαλακα?
Κάτσε να δω τι ώρα θα ξεμπερδεψω εγω, γιατί είναι και Σάββατο. 12 μου είπαν θα είναι τα κορίτσια εδώ. Το πολύ πολύ πατε κάπου εσείς και έρχομαι!!!

Και πριν τελειώσω την μπύρα ανοιξε η πόρτα και μπηκε η Μαρία με μια άλλη. Μου την γνώρισε ήταν η τριτη της παρέας την λέγαν Ντίνα και μου εξήγησε ότι η Έλενα θα έρθει σε λίγο. Μετα απο κανα μισαωρο μπήκε μέσα η Έλενα με πλησίασε με φίλησε στο στόμα και αφου χαιρέτησε τους άλλους μου είπε..
-Μάρκο πάμε δεν έχουμε χρόνο. Και ενώ κοιτούσα αμήχανος τους άλλους σαν να μην είχα καταλάβει τι συνέβει. Η ελένα τόνισε ότι δεν θα αργησουμε και σε λίγο θα είμαστε πίσω.
Φόρεσα το δερματινο μου και άρχισα να την ακολουθώ,
Το τζιπ της ήταν παρκαρισμενο ακριβώς απέξω με αλαρμ.
Μπήκαμε μέσα και ρώτησα…
-Μπορώ να μάθω που πάμε?
...

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
======24======
-Φυσικα και θα μαθεις, αλλά σε λίγο μικρούλη…
Την κοίταξα με ένα βλέμμα απορίας. Ολη αυτή η κατάσταση ήταν πολυ περίεργη για μένα.
Με την κυρία αυτή δεν γνωριζόμασταν ούτε 3 μέρες κι όμως αυτή συμπεριφερόταν σα να με ξέρει απο χρόνια. Γενικά ήμουν κλειστός χαρακτηρας και δεν μου άρεσε να μιλάω για μένα ούτε να λέω τα προσωπικά μου, αλλά δεν μου άρεσε ούτε αυτή η κατάσταση. Δεν με είχε ρωτήσει ούτε απο που είμαι ούτε βασικά πράγματα. Έτσι θα κάνουν αυτές σκέφτηκα. Θα έχει τόσα προβλήματα που το τελευταιο πράγμα που την νοιάζει είναι τι κανω και απο που είμαι. Αυτή ήθελε μόνο να περνάει καλά και με καθε ευκαιρία να γαμιέται.
-Τι σκέφτεσαι μικρέ?
-Που πάμε?
-Χαλάρωσε και με μια διακριτική κίνηση μου έπιασε το χέρι και το κρατούσε πάνω απο τον λεβιέ των ταχυτήτων.
-Ξέρεις να οδηγείς?
-και να ξέρω δεν μπορώ. σε λίγες μέρες κλείνω τα 18.
-Αλήθεια δεν είσαι ούτε 18?
-σε 5 μέρες γίνομαι!!!
-Δηλαδή είσαι σκορπιός.
-Ναι απάντησα και την κοίταξα με ένα αναγνωριστικό βλέμμα.
-έτσι εξηγείται….
-ποιο?
-τίποτα κάτι δικά μου. Ξέρεις εγώ πότε είμαι γεννημένη?
Ώπα σκέφτηκα!!! αυτή είναι ερώτηση παγίδα. Αλλά δεν είχα και τίποτα να χάσω, παρόλα αυτά λεώ θα πω καμια 40αρια για να μην την προσβάλλω.
Εσας απο την εμπειρία σας και μόνο θα σας έκανα 40 αλλα εμφανισιακά ακόμα πιο μικρή.
-χαχαχα. Γεννημένος δικηγόρος ο μικρός!!!
-ΜΙκρέ πρέπει να είμαι σαν την μάνα σου είμαι 51.
Πρόσπαθησα να αντιδράσω σαν να μην το περιμένω αλλά δεν νομίζω να τα καταφερα.
-Ε βασικά η μανα μου είναι μικρότερη γύρω στα 41, 51 είναι όμως ο πατέρας μου.
-Πατέρας - γιος διαφορετικά γούστα. Ο πατερας κυνηγούσε πιπινακια ενω εσύ πουρά, αν και σε καμια 10αρια χρόνια και εσυ το ίδιο θα κυνηγάς.Και τι δουλειά κάνει ο πατερας σου?
-Δικηγόρος είναι…
-Δικηγόρος? Ποια σχολή έχει τελειώσει?
-Εδω την Νομική Αθηνών. Πως τον Λένε.
-Ιωάννη ……..
-Τον ξέρετε?
- Κάτι μου λέει το όνομα αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ. Και αμέσως η κουβέντα κόπηκε εκεί μέχρι που φτάσαμε σε ένα υπερπολυτελεστατο σπίτι στη Γλυφάδα. Η πόρτα άνοιξε με τηλεκοντρολ και το πλακοστρωτο μας οδήγησε σε ένα υπόγειο πάρκινγκ.
-Τι είναι εδω?
το σπίτι μου. Μικρέ ο αντρας μου θα λείπει μέχρι την δευτέρα είναι Θεσσαλονική και θα ήταν ευκαιρία γιατι αυτές τις ώρες λείπουν και τα παιδιά.
Έχετε και παιδια?
Εδω έχει η μανα σου δεν θα είχα εγώ που τις ρίχνω και καμια 10αριά χρόνια.
Το υπόγειο πάρκινγκ μέσω εσωτρικής σκάλας μας οδήγησε σε ενα υπερπολυτελάστατο σαλόνι.
-Τι θα πιεις? Ουισκι?
-Ε ναι ένα σκετο.

Αμέσως έβαλε 2 ποτά και καθίσαμε στον καναπέ.

Πριν προλάβω να καταπιώ την πρώτη γουλιά όρμηξε πάνω μου αρζίζοντας να με φιλά λαίμαργα. δεν πέρασαν πόλλα λεπτά και είχαμε ήδη φτάσει στην κρεβατοκάμαρα.
-δεν νοιώθω άνετα εδω είπα. και την κοίταξα.
-Δεν είναι η κρεβατοκαμαρα μου αυτή.Αυτό εδώ είναι ο ξενώνας, είπε και γέλασε.

Αφού τελείωσα 2 φορές. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και κοιτούσα το ταβάνι. Αμέσως αυτή έτρEξε να φέρει τα τσιγάρα της. Γυμνή όπως ήταν άναψε ένα τσιγάρο και αφου τράβηξε μια γερή τζούραν έκανε κίνηση να μου το προσφέρει.
-Δεν θέλω.
Αμέσως μου έφερε ενα μπουρνούζι. Μου λέει όποτε θες μπες για μπανιο. Θα μας περιμένουν και τα παιδιά….
Η συμπεριφορά της είχε αρχίσει να μην μου αρέσει. Ηταν αρκετα διεκπαιρεωτική και λίγο απόμακρη.
Άρπαξα το μπουρνούζι βρήκα το εσωρουχο μου και μπήκα για ντουζ….

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
=====25=====
Βγήκα απο το μπάνιο και ντυθηκα βιαστηκα.. Η Έλενα με περίμενε στο σαλόνι. Κάτσε να τελειώσουμε το ποτό μας μωρό μου είπε. Δεν ξέρω αλλά κάτι είχε αλλάξει.Λίγο η φωνή της, λίγο η στάση του σώματος της πρόδιδαν ότι κάτι είχε αλλάξει.Η όλη ατμόσφαιρα μύριζε ξεπέτα, κάτι που την δεδομένη στιγμή δεν το ήθελα.
Μπορεί να φοβάται μη γυρίσει κανείς σκέφτηκα. Και δεν έδωσα περαιτέρω σημασία.
Αφού τελειώσαμε το ποτό μας εξαφανισε αμέσως τα ποτήρια ενω πέρασε και μια βόλτα απο τον ξενώνα μηπως και έχουμε αφήσει κάτι που θα πρόδιδε την παρουσία μου εκεί.
Σκαλοπάτια, γκαράζ,τζιπ και σε μιση ώρα πίσω στο μαγαζί του Κώστα. Οι άλλες δυο είχαν ξεφύγει ήδη. Φαινόταν πολύ μεθυσμένες.
Καλά που ήρθατε είπε ο Κώστας να τις μαζέψετε!!
-Τι να μαζέψουμε καλέ βαλε μας μια γυρα σφηνάκια να γίνουμε και εμεις.

Και χωρίς πολλά,πολλά γίναμε. όσο μεθούσα τόσο με έτρωγε μέσα μου.Γιατί δεν ήταν όπως χθες? Γιατί δεν με θέλει τόσο πολύ πια?
Μια στιγμή η Έλενα έφυγε να πάει στην τουαλέτα και πήρε μαζί της και την Μαρία. Αφηνοντας με μην Ντίνα που μόλις έιχα γνωρίσει.
Λοιπόν Μάρκο με τι ασχολείσαι εδώ μου είπε πλησιαζοντας πολύ κοντα στο αυτί μου.
Ενω τις εξηγούσα πως βρεθηκα Αθηνα και πως γνώρισα τον Κωστα το μυαλό μου επεξαργάζονταν καθε της κίνηση, καθε βλέμμα, καθε αναστεναγμό και δεν θα μου το έβγαζες απο το μυαλό ότι μου την έπεφτε στεγνά. Ακόμα και ο Κώστας πρέπει να το πήρε πρέφα αφου διέκοψε για ενα λεπτό την δουλεια του κοιταζοντας την με ένα περίεργο βλέμμα κλεινοντας το μάτι σε μένα.
Έγω έκανα ότι δεν καταλαβαινω και τραβηχτηκα σιγά σιγά αφού είδα με την ακρη του ματιού μου την Έλενα να πλησιάζει.

Η βδομάδα κύλησε με γυμναστήριο και ανεπάλληλες συναντησεις με την Έλενα στο σπίτι μου. Είχα αρχίσει να πιστευω ότι ήταν η ιδέα μου εκείνη την μέρα και ότι μάλλον λόγω του χώρου ένοιωσα άβολα.
Την Παρασκευή ήταν τα γενεθλια μου. Είχε κανονιστει να πάρει και ο Κώστας ρεπο για να το γιορτάσουμε όλοι μαζι...

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
========26=======
Την Πέμπτη δεν συναντηθηκαμε με την Έλενα απο δική της επιλογή. Έτσι ξεκουράστηκα για να είμαι έτοιμος για την μεγάλη μέρα. Αν και ποτέ δεν με ενδιεφεραν τα γενέθλια σαν γιορτή αυτά ήταν διαφορετικά. Θα γινόμουν επιτέλους 18. Αν και μέσα μου δεν ένοιωθα καμία διαφορά συμφωνα με τον νόμο θα είχα. Πλεον θα μπορούσαν να οδηγώ. Να αγοράζω ποτά στην Αμερική και να μπαίνω νόμιμα σε τσοντοσινεμά στην Ομόνοια. Ο νόμος όμως αδιαφορούσε που πριν λίγους μήνες επινα το ένα ουισκι μετα το άλλο, πήγαινα σε μπουρδελα, τσακώνόμουν με  νταβάδες και λίγες μέρες πριν γάμαγα μια παντρεμένη στον ξενώνα του σπίτιου της όσο ο αντρας της έλειπε απο το σπίτι για δουλειές. Ε ωραία όλα αυτά απο την παρασκευή θα τα έκανα και νόμιμα. Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώτο τηλεφωνημα ήταν απο την μανα και οχι 12:01 αυτά τα κάνουν μόνο οι γκόμενες αλλά πρωι πρωί την παρασκευή για να προλάβει να μου ευχηθει όπως είπε πριν παω στην Νομική. Που την θυμηθήκε αυτή σκέφτηκα απο μέσα μου. Αφου μου ευχηθηκε nonstop κανα 2λεπτο περάσαμε στο παρασύνθημα.
-Τι δώρο θες καμάρι μου?
-Τίποτα ρε μάνα, κρατα τα λεφτά να μου παρεις του χρόνου ένα αυτοκίνητο.
-Τι αυτοκίνητο εισαι καλα?
-πλάκα κάνω ρε μάνα… Δεν θέλω τίποτα μόνο μια χάρη. Στείλε μου σε παρακαλώ με τον κούριερ την κιθάρα μου. Μερικές φορές που βαριέμαι θέλω να παιζω λίγο στο σπίτι.
-Σήμερα κιολας θα την στείλω εγώ μη σε νοιάζει.

Σε αντίθεση με την Μάνα ο πατέρας χαλαρός με θυμήθηκε το απόγευμα. Φαίνεται τότε θα του το θύμισε η γραμματέας.

-Μάρκο, χρόνια πολλά ότι επιθυμείς. Επιτέλους έγινες άντρας και επίσημα.
- Ευχαριστώ μπαμπα.
- Καμιά γκόμενα βρήκες? Ή να κατέβω εγώ να πάμε σε κανα μαγαζακι να γινεις και κατα την άλλη έννοια άντρας.
-Να κατέβεις ρε μπαμπά να πάμε σε κανα μπουρδέλο να δεις τι χανεις που πας με την βοηθό σου τόσο καιρό.
- Μάρκο μαζέψου.
-εσυ μαζέψου γέρος άνθρωπος.
-Τέσπα. σου έβαλα 300 ευρώ έξτρα να τα γιορτάσεις.
- ρε μπαμπά με 300 ευρώ καμια χοντρή γριά θα με κάνει άντρα.Τέτοια όνειρα έχεις για τον γιο σου?
- Μάρκο μαζέψου….
-Πλάκα κανω ρε πατέρα. Τι δουλειά έχω εγώ στα μπουρδελά? Τα απεχθάνομαι!!! ακόμα και σε αυτό σου έμοιασα.
-Καλά καλά… Καλά να περάσεις θα μιλήσουμε και ότι άλλο θες πες μου.

Όσο μεγάλωνα τόσο η κόντρα με τον πατερα μου μεγάλωνε. Ένας άτυπος διαγωνισμός για το ποιος είναι καλύτερος. Ο μόνος λόγος που θα με αναγκαζε να τελειώσω την Νομική ήταν για να γίνω ένας καλύτερος απο αυτόν δικηγόρος. Αλλά ποτέ δεν πήγα τόσο κόντρα στην φύση μου. Ή μπορεί η αποστροφή μου για την νομική να πήγαζε γιατί υποσυνειδητα γνώριζα ότι δύσκολα θα ξεπέρναγα τον πατερα μου σε αυτό τον τομέα.

Ήμουν ήδη στον δρόμο και περίμενα τον Κώστα να περάσει να με πάρει. Θα πηγαίναμε σε ένα Μπαρ - Restaurant για φαι και ποτό αρχικά και το βράδυ μπουζούκια. Τα κορίτσια θα ερχόντουσαν αργότερα.
Το κλίμα ήταν καλό και αφού έσβησα μια τούρτα που μου έκαναν έκπληξη, φύγαμε για τα μπουζούκια.
Τίποτα διαφορετικό απο την προηγούμενη φορά. Ίδια υποδοχή ίδιο τραπέζι, ίδιο μπουκάλι, ο ίδιος γλυώδης μετρ που τριγυρνούσε συνέχεια αναμεσα μας.
Αφού έσβησα και εκεί μια τούρτα αυτή την φορά απο την καλή μου και με όλους τους τραγουδιστές να μου τραγουδάνε το happy Birthday στην πίστα καταλήξαμε να έχουμε καταναλώσει 3 μπουκάλια εμεις οι 4.
7 το πρωί αφού η μουσική σταμάτησε και στο μάγαζι άνάψανε τα φώτα αναγκαστήκαμε και εμείς να σηκωθούμε να φύγουμε.
Εδω ήταν η διαφορά με την προηγούμενη φορά. Εγώ ήμουν πολύ μεθυσμένος. Δεν είχα ξαναπιεί πότε στη ζωή μου τόσο. Αλλά και όλοι οι άλλοι δεν ήταν σε καλύτερη θέση. κανείς δεν θυμόταν τον κανόνα μετην μια μπύρα στο τέλος, κανείς δεν πρότεινε να φάμε κάτι και ακόμα χειρότερο κανείς δεν πρότεινε  να πάρουμε ταξί.
Μπήκαμε στην τζιπάρα της Έλενας. Εγώ συνοδηγός κρατώντας κάτι σακούλες με δώρα που μου φέραν.
-Το δικό μου δώρο δεν στο έδωσα ακόμα καλό μου είπε η Έλενα και άρχισε να με φιλαει.
-Ώπα,ωπα είμαστε και εμείς εδώ είπαν ο Κώστας με την Μαρία απο πίσω. Αφηστε μας πρώτα και ξεκινάει μετά η παράδοση είπε ο Κώστας και άρχισε να γελάει μεέναν γελοίο τρόπο που μαρτυρούσε το πόσο μεθυσμένος ήταν.
Ενώ κινούμασταν προς το Κολωνακι η Έλενα άρχισε να τρέχει πολύ. Κανείς δεν της είπε τίποτα.Όλοι το απολαμβαναμε και γελούσαμε ώσπου πέρασε ένα κόκκινο φανάρι και συγκρουστηκαμε με ένα άλλο διερχόμενο αυτποκίνητο.
Το τζιπ ανατραπηκε και αρχισε να κάνει κωλοτούμπες…...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μεγαλε σταματα το.... Δωστο να το βγαλουν σε Νορα ή βαλε και λιγο θανατο μεσα και να βγει σε Βιπερ. Να κονομησεις κιολας

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Φανταζομαι στο τελος απογοητευμενος απο τις γυναικες και τον ερωτα αποτραβιεσαι στο Αγιο Ορος, οπου γνωριζεις τον πραγματικο ερωτα στο προσωπο του πατερ Δωροθεου ή αλλιως Ντοροθυ!

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Σταματησε το μεγαλο διηγημα;;; Που ειναι η συνεχεια οεο ;;;; :rockon:

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Μην περιμενετε, τον πηρε ο Οικονομιδης να γραψει το Σπιρτοκουτο Νο2!!!

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
καθίστε λίγο ρε παιδιά. να μην κάνει Χριστούγεννα ο Μάρκος? πρώτα ο Θεός αύριο το πολύ σημαντικό επεισοδιο.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Πρέπει να μάθουμε τα σημαντικά !!! Τροχαία ήρθε;;; Ασθενοφόρα;;; Η ασφάλεια σας κάλυψε;;; Το μιλφόνι ζει;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
==========27=========
Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος.
Της νυχτας τα καμωματα τα βλέπει η μέρα και γελά.
Τα πολλά γέλια μας βγήκαν ξινά.

Και άλλες πολλές παροιμίες θα μπορούσα να αναφέρω για να περιγράψω τι είχε συμβεί. Αλλά αυτά τώρα μπροστά απο την άνεση του υπολογιστή μου. Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν σίγουρος αν είχα αντιληφθεί τι είχε συμβεί και ακόμη χειρότερα δεν είχα αναλογιστεί τις συνέπειες. Γιατί όπως είχε πει ο Σοφοκλής “Ενος κακού μύρια έπονται”

Το αυτοκίνητο ήταν αναποδυγυρισμένο.Εγώ αναίσθητος. Η Έλενα εγκλωβισμένη. Η Μαρία σε κατασταση αμοκ φωναζε στην μέση του δρόμου. Και ο Κώστας παραπατώντας φώναζε για βοήθεια. Αρχιζα σιγά, σιγά να βρίσκω τις αισθήσεις μου ακούγοντας στο βάθος το ασθενοφόρο να πλησιαζει. Το αυτοκίνητο είχε συρθεί αρκετα μέτρα με την οροφή ώσπου η δικη μου πόρτα βρήκε μια κολώνα της ΔΕΗ και σταμάτησε. Δεν καταλαβαινα πολλά και αυτό ίσως να οφείλεται στην υπερβολική ποσότητα αλκοολ που είχαμε καταναλώσει, όμως πρώτη μου έννοια ήταν η Έλενα.
-Έλενα είσαι κάλα? Ελενα με ακούς και προσπάθησα να την σκουντήσω. και εγω και αυτή κρεμόμασταν στην κυριολεξια απο τις ζώνες ασφαλείας ενώ είχαν ανοίξει οι αερόσακοι σκορπίζωντας τριγυρω μας μια σκόνη.
Η έλενα κοιτούσε στο κενό σαν να μην μπορούσε να συνηδειτοποιήσει τι είχε συμβεί.
Ξαφνικά παίρνοντας μια βαθιά ανασα φώναξε!!!!
-Παναγία μου τι πάθαμε!!!! και αμέσως ξέσπασε σε λυγμούς.

Το ασθενοφόρο έφτασε αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά αφού χρειαζόταν η Πυροσβεστική για να μας απεγκλωβίσει.
Η πυροσβεστική ήρθε σχετικά γρήγορα αλλά σε μένα φάνηκε ένας αιώνας.

Εγώ και ο Κώστας μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο με το ίδιο ασθενοφορο. Εγώ δεν είχα καμία όρεξη για κουβέντα, δεν θα έλεγα το ίδιο όμως για τον Κώστα! Απο την κουβεντα με το προσωπικό του ΕΚΑΒ έμαθα ότι ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν έπαθε τίποτα και συνέχεια τους ακουγα να λένε ότι αν δεν είχαμε το συγκεκριμενο αυτοκίνητο θα βγαίναμε κομμάτια απο εκεί μέσα.
Το ασθενοφόρο μας μετέφερε στον Ευαγγελισμό. Οι κινήσεις του προσωπικού ήταν γρήγορες και συντονισμενες ή έτσι τις αντιλαμβανόμουν εγώ αφού μέσα στην μέθη μου ένοιωθα ότι όλα γινόταν με ρυθμούς που δεν μπορούσα να αντιληφθώ.
Με ρώτησαν που πονάω και τους έδειξα το αριστερό γόνατο. Στο κεφάλι είχα γεμίσει αίματα πράγμα που έκανε τους γιατρούς να ανησυχούν. ‘Ενας γιατρός με ρωτούσε πράγματα όπως πως με λένε, που μένω και¨κάποιες αριθμητικές πράξεις και παρόλο την μέθη μου τις απάντησα σωστά. Με περασανε απο μια σειρά εξετάσεων για να μου ανακοινώσουν ότι πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι στο αριστερο γόνατο και πιθανώς θα χρειαστώ εγχείρηση. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν θα έπαιρνα εξιτήριο.
Όλοι οι άλλοι ήταν καλά. Ή ετσι δήλωσαν, το σίγουρο ήταν  περπάτούσαν και ότι υπέγραψαν και βγήκαν.
Ήθελα να ειδοποιήσω τους δικούς μου αλλά δεν είχα ούτε κινητό ούτε τα υπόλοιπα πραγματα μου.
Γύρω στις 12 ήρθε στο δωμάτιο η Έλενα. Η εικόνα της ήταν τραγική. Μια πενηντάρα με ανακατεμένο μαλλί, γρατσουνισμένη με τουαλέτα και τακούνια.
-Μάρκο είσαι καλά?
-Νομίζω άλλη μια φορά με θύμαμαι λίγο καλύτερα.
-Μάρκο δεν έιναι ώρα για αστεία. Άκου πρέπει να φύγω. Αν έρθει η αστυνομία μην καταθέσεις ακόμα να δούμε τι θα κανουμε.οκ?
-αυτό είναι το προβλημα σου μετα απο όλα όσα παθαμε? ή μαλλον έπαθα? τι θα πούμε στην αστυνομία? Είμαι σε μια ξένη πόλη μακριά απο τους δικούς μου μόνος σε αυτό μπουρδέλο την ημέρα των γενεθλίων μου και δεν έχω ούτε τα πραγματα μου ούτε το κινητό να ενημέρωσω αυτούς που πρέπει.
-Μάρκό μπορείς έστω μια φορά να φερθείς αξιος των περιστασεων? Θα φέρω εγώ τα πραγματα σου και σου στέλνω τον Κώστα για παρέα. Μην καταθέσεις τίποτα ακόμα αν δε σου πώ. Θα χρειαστούμε δικηγόρο.
Γύρισα το κέφαλι απο την άλλη να μην δει ότι είχα δακρύσει… Τι εννοούσε να σταθώ μια φορά άξιος των περιστάσεων?
το πόδι μου είχε αρχίσει να με ενοχλεί. Η επήρρεια του αλκοολ είχε περάσει και σιγουρα θα χρειαζόμουν την βοήθεια κάποιου παυσίπονου.
Σε λίγο μπήκε ο Κώστας με κάτι γαζες στο κεφάλι και κάτι τσιρότα.
-Μαλάκα τι μας βρήκε?
Τον κοίταξα αλλά δεν είπα τίποτα…
-θες κάτι?
-Κώστα μπορείς να ειδοποιήσεις τους δικούς μου γιατι δεν εχω το κινητό μου εδώ.
-Φυσικά θυμασαι αριθμο?
-Όχι τα έχω όλα αποθηκευμενα.Μπορείς όμως να βρεις του πατερα μου. -------------- λέγεται δικηγόρος στα γιαννενα το εχει στον καταλογο.

Ό κωστας έκανε μια έρευνα και ειδοποιησε τον πατερα μου.

Δεν πέρασε λίγη ώρα με ενημερώσαν ότι θα μεταφερθώ σε ιδωτική κλινική και ότι έρχονται και οι δικοι μου.

Σε μια ώρα ήμουν στο ερρικος όπου εξετάστηκα πάλι απο την αρχή πιο ανθρωπινα αυτή τη φορά εξηγώντας μου κάθε φορά τι κάνουμε και τι είδανε. σε λίγοτερο απο εξι ώρες ήταν μάνα και πατερας στο δωμάτιο.

-Μάρκο αγόρι μου τι σου κάνανε φώναξε η μάνα και έτρεξε να με αγκαλιάσει.
-Ρε μάνα δεν ήταν ανάγκη να φέρεις εσυ την κιθάρα θα μπορούσες να μου την στείλεις…
-Σταματα ρε παλιόπαιδο και πες που πονάς και πως το έπαθες!!! δεν σου έχω πει χίλιες φορές να προσέχεις.
Της έδειξα το πόδι μου και αμέσως έσκυψε να το φιλήσει...

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Πάμε αρχηγέ μου πάμε γερά για την συνέχεια !!!

OP
OP
podhlaths

podhlaths

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
240
Πόντοι
21
=======28======
Αυτό το φιλί της μάνας, το καλύτερο γιατρικό που παρεχεται απλοχερα απο την φύση. Ένα φιλί που ενώ σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι όλα πέρασαν, ένα φιλί που σου βροντοφωναζει απο εδώ και περα σε φροντίζω εγώ,είναι και  ενα φιλί που σε γεμίζει τύψεις για την συμπεριφορα σου στη γυναίκα αυτή, ενώ αμέσως περνάνε απο μπροστα σου όλες εκείνες οι στιγμές που την στεναχωρησες ενω αυτή δεν σταμάτησε ποτέ να σου παρέχει ανιδιοτελή αγάπη.
Στην προκείμενη περίπτωση όμως δεν είχα ανάγκη μόνο απο αγάπη, αλλά και απο την ιδιαιτερη ικανότητα του πατερα μου να διεκπαιρεώνει καταστασεις. Ηξερα ότι ο πατερας σε χρονο dt θα κανονιζε τον καλυτερο γιατρό και θα κουβεντιαζε αυτος με την Αστυνομία. Αν είχα ανάγκη απο δικηγόρο αυτή τη στιγμή είχα τον καλύτερο. Όμως τα πραγματα δεν ήταν τόσο απλά.
Οι ερωτήσεις είχαν αρχίσει και εγω έπρεπε να εξηγήσω με ποιον βρισκόμουν ποιος οδηγούσε, ποιος έφταιγε και που τους ξέρω όλους αυτούς και ειδικά την Πενηντάρα παντρεμένη οδηγό. Και τώρα που είπα παντρεμένη σκεφτηκα ότι θα μπλεξουμε και με τον αντρα της.
Χρειαζόμασταν ένα σχέδιο. Έπρεπε εμέις οι 4 να συννενοηθουμε πριν η κατασταση γίνει μη αναστρεψιμη. Μπορεί να μην μπορούσα να περπατήσω, μπορεί σε λίγες ώρες να ήμουν σε ένα χειρουργίο αλλά αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν η τελευταια της κουβέντα.

“Μάρκό μπορείς έστω μια φορά να φερθείς αξιος των περιστασεων?”

Ήταν απο τις στιγμές που καταλαβα ότι αντρας δεν γίνεσαι όταν σβησεις 18 κερακια, αντρας δεν γίνεσαι όταν ο θειος σου σε πάει μπουρδελο, ουτε όταν τρως ξύλο απο έναν νταβα έξω απο τα μπουρδέλο.
Αντρα σε κάνουν οι περιστάσεις και συγκεκριμένα ο τρόπος που τις χειρίστηκες.
Παλιά λέγανε αντρα σε κανει ο στρατός και ισχυει για περιπτώσεις παιδιών μου μεχρι και να πάνε στρατο δεν είχαν αναλάβει ευθύνες, δεν είχε χρειαστεί να παρουν αποφάσεις, ετσι θα ήταν παράλογο συμμαθητες μου που δουλευαν απο τα 13 οδηγούσαν μηχανάκια απο τα 14, είχαν περάσει αυτόφωρο και είχαν εμπλακει πολλές φορές σε καβγάδες την νυχτα διασκεδαζοντας με λεφτά που οι ίδιοι είχαν βγαλει να περίμενουν τον Στρατό για να γίνουν άντρες. Όπως και κάποιοι δεν θα γίνουν ποτέ ΑΝΤΡΕΣ και δεν αναφερομαι στον σεξουαλικό προσανατολισμό. Εχω γνωρίσει πουστρακια που στα δυσκολα φανηκαν άντρες και με το παραπάνω. Και θεωρώ μεγάλη αδικία να έχουν χρεωθεί ως κοινότητα την παγαποντιά συνώνυμη της λέξης πουστιάς.

Η Αστυνομία δεν με είχε ενοχλήσει ακόμα, ούτε η αφαλιστική, αλλά ούτε και ο αντρας της Ελενας. Αλλά δεν με είχε ενοχλήσει ούτε η Έλενα. Αλήθεια που είναι σκεφτηκα και που είναι τα πραγματα μου. Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ξερω αν ήθελα να εμφανιστεί μπροστά στους δικόυς μου και ειδικά μπροστα στην Μανα. Ο πατερας δεν με ένοιαζε τόσο, γιατί πίστευα ότι θα καταλαβαινε.

Η ώρα είναι 10 το βράδυ. Η πόρτα ανοίγει και μπαινει ένας γιατρός συνοδευόμενος απο ένα επιτελείο.
Αφού συστήθηκε και έβγαλε έξω τους δικους μου, μου ανακοίνωσε τα εξής:
-Λοιπόν Μικρέ αν και η μαγνητική δεν είναι καθαρή ακόμα θεωρώ ότι έχεις υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστου και μηνισκο. Αν υπάρχει κατι άλλο θα το δούμε αύριο στο χειρουργείο!
-Ρήξη Χιαστού?ρώτησα απορρημένος, αφού δεν ήξερα καν τι ειναι αυτό. το είχα ακούσει στην τηλεοραση μόνο σαν συχνό τραυματισμό ποδοσφαιριστών και αμέσως προσπάθησα να φερω στο μυαλο μου μετα απο πόσο καιρό επανερχονται αυτοι!!
Πότε θα περπατήσω?
-Αν δεν βρω κατι αλλο σε τρεις μερες θα το πατας με τη χρηση ειδικού νάρθηκα και σε ένα μηνα χωρίς αυτόν. Όλα θα εξαρτηθούν απο σένα. Δεν θέλω να ανησυχείς είναι χειρουργειο ρουτίνας. Εμείς θα τα πόυμε αυριο το πρωι. Σε αφήνω στα χέρια της αναισθησιολόγου που θα χρειαστεί κάποιες πληροφορίες.
Αμέσως πλησίασε μια αρκετα νεαρή κοπέλα απαραμιλλης ομορφιάς με ένα μπλοκ σημειώσεων και αμέσως ξεκίνησε τις ερώτησεις….

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
=======28======
Αυτό το φιλί της μάνας, το καλύτερο γιατρικό που παρεχεται απλοχερα απο την φύση. Ένα φιλί που ενώ σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι όλα πέρασαν, ένα φιλί που σου βροντοφωναζει απο εδώ και περα σε φροντίζω εγώ,είναι και  ενα φιλί που σε γεμίζει τύψεις για την συμπεριφορα σου στη γυναίκα αυτή, ενώ αμέσως περνάνε απο μπροστα σου όλες εκείνες οι στιγμές που την στεναχωρησες ενω αυτή δεν σταμάτησε ποτέ να σου παρέχει ανιδιοτελή αγάπη.
Στην προκείμενη περίπτωση όμως δεν είχα ανάγκη μόνο απο αγάπη, αλλά και απο την ιδιαιτερη ικανότητα του πατερα μου να διεκπαιρεώνει καταστασεις. Ηξερα ότι ο πατερας σε χρονο dt θα κανονιζε τον καλυτερο γιατρό και θα κουβεντιαζε αυτος με την Αστυνομία. Αν είχα ανάγκη απο δικηγόρο αυτή τη στιγμή είχα τον καλύτερο. Όμως τα πραγματα δεν ήταν τόσο απλά.
Οι ερωτήσεις είχαν αρχίσει και εγω έπρεπε να εξηγήσω με ποιον βρισκόμουν ποιος οδηγούσε, ποιος έφταιγε και που τους ξέρω όλους αυτούς και ειδικά την Πενηντάρα παντρεμένη οδηγό. Και τώρα που είπα παντρεμένη σκεφτηκα ότι θα μπλεξουμε και με τον αντρα της.
Χρειαζόμασταν ένα σχέδιο. Έπρεπε εμέις οι 4 να συννενοηθουμε πριν η κατασταση γίνει μη αναστρεψιμη. Μπορεί να μην μπορούσα να περπατήσω, μπορεί σε λίγες ώρες να ήμουν σε ένα χειρουργίο αλλά αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν η τελευταια της κουβέντα.

“Μάρκό μπορείς έστω μια φορά να φερθείς αξιος των περιστασεων?”

Ήταν απο τις στιγμές που καταλαβα ότι αντρας δεν γίνεσαι όταν σβησεις 18 κερακια, αντρας δεν γίνεσαι όταν ο θειος σου σε πάει μπουρδελο, ουτε όταν τρως ξύλο απο έναν νταβα έξω απο τα μπουρδέλο.
Αντρα σε κάνουν οι περιστάσεις και συγκεκριμένα ο τρόπος που τις χειρίστηκες.
Παλιά λέγανε αντρα σε κανει ο στρατός και ισχυει για περιπτώσεις παιδιών μου μεχρι και να πάνε στρατο δεν είχαν αναλάβει ευθύνες, δεν είχε χρειαστεί να παρουν αποφάσεις, ετσι θα ήταν παράλογο συμμαθητες μου που δουλευαν απο τα 13 οδηγούσαν μηχανάκια απο τα 14, είχαν περάσει αυτόφωρο και είχαν εμπλακει πολλές φορές σε καβγάδες την νυχτα διασκεδαζοντας με λεφτά που οι ίδιοι είχαν βγαλει να περίμενουν τον Στρατό για να γίνουν άντρες. Όπως και κάποιοι δεν θα γίνουν ποτέ ΑΝΤΡΕΣ και δεν αναφερομαι στον σεξουαλικό προσανατολισμό. Εχω γνωρίσει πουστρακια που στα δυσκολα φανηκαν άντρες και με το παραπάνω. Και θεωρώ μεγάλη αδικία να έχουν χρεωθεί ως κοινότητα την παγαποντιά συνώνυμη της λέξης πουστιάς.

Η Αστυνομία δεν με είχε ενοχλήσει ακόμα, ούτε η αφαλιστική, αλλά ούτε και ο αντρας της Ελενας. Αλλά δεν με είχε ενοχλήσει ούτε η Έλενα. Αλήθεια που είναι σκεφτηκα και που είναι τα πραγματα μου. Αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ξερω αν ήθελα να εμφανιστεί μπροστά στους δικόυς μου και ειδικά μπροστα στην Μανα. Ο πατερας δεν με ένοιαζε τόσο, γιατί πίστευα ότι θα καταλαβαινε.

Η ώρα είναι 10 το βράδυ. Η πόρτα ανοίγει και μπαινει ένας γιατρός συνοδευόμενος απο ένα επιτελείο.
Αφού συστήθηκε και έβγαλε έξω τους δικους μου, μου ανακοίνωσε τα εξής:
-Λοιπόν Μικρέ αν και η μαγνητική δεν είναι καθαρή ακόμα θεωρώ ότι έχεις υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστου και μηνισκο. Αν υπάρχει κατι άλλο θα το δούμε αύριο στο χειρουργείο!
-Ρήξη Χιαστού?ρώτησα απορρημένος, αφού δεν ήξερα καν τι ειναι αυτό. το είχα ακούσει στην τηλεοραση μόνο σαν συχνό τραυματισμό ποδοσφαιριστών και αμέσως προσπάθησα να φερω στο μυαλο μου μετα απο πόσο καιρό επανερχονται αυτοι!!
Πότε θα περπατήσω?
-Αν δεν βρω κατι αλλο σε τρεις μερες θα το πατας με τη χρηση ειδικού νάρθηκα και σε ένα μηνα χωρίς αυτόν. Όλα θα εξαρτηθούν απο σένα. Δεν θέλω να ανησυχείς είναι χειρουργειο ρουτίνας. Εμείς θα τα πόυμε αυριο το πρωι. Σε αφήνω στα χέρια της αναισθησιολόγου που θα χρειαστεί κάποιες πληροφορίες.
Αμέσως πλησίασε μια αρκετα νεαρή κοπέλα απαραμιλλης ομορφιάς με ένα μπλοκ σημειώσεων και αμέσως ξεκίνησε τις ερώτησεις….
Πανω στο καλητερο μας εκοψες μαν αντε παιξε μπαλα  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Καλή χρονιά σε όλους παίδες και πιο πολύ στο φίλο podhlaths.Ρε λαμόγιο,σημερα μου ακυρωσανε δυο παρέες και αν δεν ησουνα εσυ και το hangover στη ΝΟVA θα ηταν η πιο μάπα πρωτοχρονιά που εχω κανει.Διάβασα 4 επεισόδια μονομιάς,να 'σαι καλά ρε φιλαράκι όπου κι αν είσαι.
Υ.Γ:Γιατί δεν βάζεις λίγο περισσότερες λεπτομέρειες στις σεξουαλικές σκηνές ρε συ,όπως κανουμε εμεις στις κριτικές που βαζουμε στις πουτάνες,καντο λίγο πιο πικάντικο στο μπου γραφεις στην τελική,το τελευταιο μερος που περναει η λογοκρισία.
Υ.Γ2:Η αναισθησιολόγος είναι η Νο.3 ή μου φαίνεται???χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom