=========37========
-Γιατί τι έχουν τα τραγούδια?
- Άσε μας ρε Μάρκο που μέχρι χθες νόμιζες ότι ο Καρράς είναι ιδιοκτήτης του Πόρτο Καρρας στην Χαλκιδική…
-Τι?
-Τίποτα πλάκα κάνω. Απλά εμένα μου παρουσιάστηκες ως ροκάς…
-Μάλλον δεν σου είπαν ότι σακάτης κατάντησα γυρνώντας μεθυσμένος από μπουζούκια..’
-Μου το είπαν..
-Μισό λεπτό δεν θυμάμαι να σου είπα τίποτα εγώ.
-Εσύ όχι, αλλά το έλεγε ο πατέρας σου, στον γιατρό.
-Τι άλλο είπε?
-Τίποτα… Άστα αυτά τώρα και έλα πές μου τι έχεις!!! Και με περίσσεια άνεση πέρασε και κάθισε στο σαλόνι..
-Τίποτα..
-Μόνος είσαι?
-Ναι η μάνα μου είναι στην δουλειά.
-Δεν ήξερα ότι δουλεύει η μητέρα σου.
-Μάνα μου δεν είναι αυτή που κουβαλά ο πατερας μου, αυτή μας προέκυψε στην πορεία…
-Το ξέρω ρε Μάρκο… Βλέπω μια αντιπαλότητα με τον πατέρα σου ή μου φαινεται?
-Βλέπω ότι ξέρεις πολλά για μας ή μου φαίνεται?
Επαγγελματικό ενδιαφέρον. Πάντα έτσι κάνω με τους ασθενείς μου.
Πήγα προς το cd player το χαμήλωσα. Και κοίταξα δίπλα ήταν τα cd μου. Αμέσως μου πέρασε από το μυαλό να βάλω να παίξει μια συλλογή με ροκ μπαλάντες που είχα πάρει από ένα μαύρο. Τα τραγούδια αυτού του cd πάντα θεωρούσα ότι θα αποτελούν την καλύτερη μουσική υπόκρουση όταν θα βρεθώ μόνος με γκόμενα, αλλά στην δεδομένη χρονική στιγμή έδεναν γάντι και με την ψυχοσύνθεση μου. Πάτησα το play και κάθισα δίπλα στην Myriam πρώτο τραγούδι ήταν το You are my love των Liverpool express.
Αν και το πράμα πήγαινε εκεί από την αρχή, πιστεύω ότι δεν το τραγούδι δεν άφηνε άλλα περιθώρια.
Κάθισα δίπλα στην Μύριαμ και απλά την κοίταξα. Αμέσως τα σώματα μας κόλλησαν και ξεκινήσαμε τα γλωσσόφιλα. Ξεκίνησα να χαϊδεύω και να χουφτώνω σαν λιγούρης. Είχα κλείσει τα μάτια και είχα πέσει πάνω της. Δεν είχε πολλά περιθώρια.
Η κάβλα σε συνδυασμό με τον θυμό που μου προκάλεσε η Έλενα, η ρομαντική ατμόσφαιρα που προερχόταν από τα τραγούδια και η απειρία μου, συνέθεταν έναν πολύπλοκο καμβά και μια σεξουαλική εμπειρία που όμοια δεν έχω ξαναζήσει.
Ενώ η Μύριαμ ήταν κυριολεκτικά εγκλωβισμένη εγώ τις αφαιρούσα τα ρούχα ένα ένα χωρίς δυσκολία. Πλέον καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει γιατί όταν μια γυναίκα αποφασίζει να γαμηθεί επιλέγει προσεχτικά τα ρούχα της να αφαιρούνται πανεύκολα. Δεν χρησιμοποίησα προφυλακτικό, αλλά δεν μου ζητήθηκε κιόλας. Τελείωσα πάνω στην κοιλιά της 2 τραγούδια μετά. Και αμέσως έπεσα δίπλα στον καναπέ. Πλέον είχε εξαφανιστεί ο θυμός και τα νεύρα και με είχε συνεπάρει η Μουσική. Ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα. Σηκώθηκα και μπήκα στο μπάνιο. Αφού έπλυνα το καυλί μου έριξα λίγο νερό στο πρόσωπο. Βγήκα έξω πήρα μια πετσέτα και την έδωσα στην Μύριαμ. Αν θέλεις έχει ζεστό νερό. Ευχαριστώ είπε και τράβηξε την πετσέτα βιαια σα να μου λέει είσαι και πολύ μεγάλος μαλάκας που δεν έμεινες ούτε ένα λεπτό στην αγκαλιά μου μετά.
Ακόμη και σήμερα θεωρώ την μεγαλύτερη αντρική υποκρισία την αγκαλιά μετά το σεξ. Απλά έχω συμβιβαστεί ότι μια αγκαλιά και ένα φιλί μετά σε γλιτώνει από πολλά περισσότερα από όσα προσπαθείς να αποφυγεις μη πραγματοποιώντας την.
Και ενώ η Μύριαμ είναι στο μπάνιο χτυπάει το τηλέφωνό μου. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα την γύμνια μου, επίσης συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι στην γκαρσονιέρα μου αλλά στο πατρικό μου και ανά πάσα στιγμή μπορεί να μπουκάρει μέσα η μάνα.
Σηκώνομαι ψάχνω το εσώρουχο μου, χαμηλώνω την Μουσική και ψάχνω το κινητό. Η Έλενα με έπαιρνε πίσω. Τρέχω γρήγορα και βγαίνω στο μπαλκόνι. Δεν ήθελα να ακούσει τίποτα η Μύριαμ.
-Ελενα?
-Μάρκο συγγνώμη για πριν αλλά…..