========33=======
Η μύριαμ ήταν αψογη επαγγελματίας και δεν εννοώ στα παραιατρικα επαγγελματα. Επίσης ήταν απο την Φλώρινα και τελος ήταν ότι καλύτερο για την περιπτωση μου εκείνη την περίοδο αλλο που εγώ αργησα να το καταλαβω. Μπορεί ενας 18χρονος το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να γαμίσει ότι κυκλοφορεί εμένα όμως ήταν στο μυαλό μου να αποδείξω στον πατέρα μου αλλά πολύ παραπάνω σε μένα ότι η Έλενα δεν πήγε μαζί μου για να εκδικηθεί τον πατέρα μου αλλά γιατί της άρεσα. Έτσι η Έλενα ήταν ένα κεφάλαιο που δεν θα εκλεινα ετσι αμέσως.
Από την άλλη και για τον πατέρα μου η Ελενα ήταν ένα κεφαλαιο που δεν θα εκλεινε έτσι ευκολα. Πίστευε ότι αυτή την φορά το είχε παρακανει. αυτή την φορά δεν στηθηκε απλα έξω απο το σπίτι, δεν του γρατσουνισε το αυτοκίνητο, δεν τον πήρε τηλεφωνο να ξημερωματα χωρις να μιλαει ούτε εστειλε απειλητικά μηνυματα στην γκομενα του. Αυτή την φορά υπερεβει τα εσκαμμενα. Ασε που δεν του εβγαζες απο το μυαλό ότι και το τροχαίο ήταν εσκεμμένο.
Εγώ για πέμπτη φορά μέσα στην ίδια εβδομαδα θα επισκεπτόμουν το κέντρο. Πλεον είχα αρχισει να συνηθιζω και ο πόνος ήταν ηπιοτερος σε σχέση με την αρχή. Είχα μαθει πλεον να χρησιμοποιώ και τις πατεριτσες άψογα και μπορούσα να πηγαινω απο το αυτοκινητο στο κρεβατι της Μύριαμ ολομόναχος. Και όταν λέω κρεβάτι εννοω το θεραπευτικό για το άλλο ήθελε λίγο παραπάνω προσπάθεια…
-Λοιπόν Μάρκοτι θα κάνεις σήμερα?
-Σήμερα έχω να κανονίσει να παίξω μπάλα μεκατι φιλαρακια…
-Σταμάτα ρε χαζέ, εννοώ αν θα βγείς!!
-Που να πάω αναπηρος άνθρωπος. Σήμερα το προγραμμα έχει τσακωμό με την Μάνα φαι ταινία και μετά ύπνο.
-Εγω προτείνω να έχει εξοδομε την καλύτερη οδηγό των Ιωαννίνων.
-ελπίζω να θεωρείς ταξιδιωτικό οδηγό γιατί όπως θα έχεις μαθει αυτό εδω μου το προκαλεσε η καλυτερη αθηναια οδηγός.
-Εγω φταιω που θέλω να με πας για ποτο!!!
-ποτο κιολας? Ακόμα κάνω αυτές τις ενέσεις τις αντιπηκτικέςκαι δεν κάνω να πιώ.
-Πω ρε μάρκο τρόπος του λέγειν είναι ποιες χυμό ή κοκα κολα.
Τι να σου πω ρε Μύριαμ δεν ξέρω ακόμα.Δεν νοιώθω έτοιμος.
-Λοιπόν 9 η ώρα θαπέρασω απο το σπίτι σου με το αυτοκινητο. να εισαι έτοιμος.
-Δεν παίνουμε καλύτερα ένα ταξί, για να μην ψάχνουμε για παρκινγκ θα γίνεται χαμός σήμερα παρασκευή…
-Ενα ακόμα αστειακι για τις οδηγικες μου ικανοτητες και θα καταλαβεις ότι η φυσιοθεραπειες μπορούν να γίνουν πολύ επώδυνες. και αμέσως έκανε μια άτσαλη κίνηση και τιναχτηκα στον αερα.
-οκ οκ 9 θα είμαι στον δρόμο.
Ετσι και έγινε το βράδυ ήρθε απο το σπίτι. Ήταν τετοιος ο ενθπουσιασμος μου που δεν σκεφτηκα να ρωτήσω απο και ως που ξέρει που μένω, αφού εγώ ξέχασα να τις πώ.
Πήγαμε για ποτακι στη φρόντζου πολιτεια που είχε παρκινγκ και δεν θα ταλαιπωριομουν αρκετα?
-Γιατί διάλεξες αυτή την καφετέρια?
-Εδώ φέρνω όλους τους αναπηρους ασθενεις μου…
-Τώρα που το λες έχω ξαναρθει εδώ με γκόμενα που δεν ήξερε να παρκαρει της απάντησα.
Αυτό που με εξιταρε στην μυριαμ ήταν ότι με πήγαινε κοντρα. Ήταν πανέξυπνη και πετούσε συνεχεια ατάκες, έτσι είχα με κάτι να ασχοληθώ όταν καθόταν και δεν έβλεπα την κωλαρα της.
Αφού περάσαμε ωραία αργά το βράδυ με πήγε σπίτι.
Έβαλε αλαρμ και σταματησε στην μέση του δρόμου έξω απο το σπίτι. Δεν ήταν πολυσυχναστος δρόμος και δεν μας ενόχλησε κανενα αυτοκίνητο.
-Λοιπόν πως πέρασες?
-Πολύ ωραία και σε ευχαριστώ πολύ. Εαν ποτέ γίνω καλά θα ανταποδώσω.
-Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται να γίνεις ποτε καλά οπότε, ότι είναι καντο σήμερα μου είπε.
και αμέσως έκανε κίνηση και πλησιασε να με φιλήσει.
Ανταποκριθηκα αμέσως.
Αρχισα να φιλάωκαι να χουφτώνω σαν ληγούρι.
Ξαφνικα άρχισε να κορναρει ενα αυτοκινητο απο πίσω.
-Που βρέθηκε αυτός τώρα.
-Βασικά Μυριαμευχαριστώγια όλα μιλάμε..
Ανοιξα την πόρτα και κατεβηκα. Η μόνη μαλακια είναι ότι φορούσα αθλητική φορμα και το πόσο είχα χαρεί φαινόταν και στο πίσω αυτοκινητο….