Νέα

Εχω κολλήσει σε μια γκόμενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EDEM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EDEM

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το μυαλό μου έχει κολλήσει σε μια γκόμενα στο γραφείο. Και οι δύο είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και είπαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε λοιώσει από κάβλα! Η γυναίκα όμως ήταν μακράν η πιο καβλιάρα από όσες έχω πάει. Απίστευτη πίπα, μου τά δωσε όλα. Κάνω σεξ με τη γυναίκα και σκέφτομαι εκείνη. Την αποφεύγω όσο μπορώ αλλά στα δίπλα γραφεία ήμαστε ανά πάσα στιγμή μπορεί να την πετύχω.
Τι να κάνω ρε παιδιά, δε θέλω να νομίζει κιόλας ότι τη φτύνω, ούτε να της δίνω ελπίδες ότι θα ξαναβρεθούμε. Θα την ξεπεράσω όμως?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το μυαλό μου έχει κολλήσει σε μια γκόμενα στο γραφείο. Και οι δύο είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και είπαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε λοιώσει από κάβλα! Η γυναίκα όμως ήταν μακράν η πιο καβλιάρα από όσες έχω πάει. Απίστευτη πίπα, μου τά δωσε όλα. Κάνω σεξ με τη γυναίκα και σκέφτομαι εκείνη. Την αποφεύγω όσο μπορώ αλλά στα δίπλα γραφεία ήμαστε ανά πάσα στιγμή μπορεί να την πετύχω.
Τι να κάνω ρε παιδιά, δε θέλω να νομίζει κιόλας ότι τη φτύνω, ούτε να της δίνω ελπίδες ότι θα ξαναβρεθούμε. Θα την ξεπεράσω όμως?
πες της πως εχουν τα πραγματα κ ξεκοψτε γιατι δεν θα βγει σε καλο σε κανεναν απο τους δυο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χωρισε...την γυναικα σου....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα χαλαρωσε εσυ με τη μια....
γ μενα το να σκεφτομαι ολη την μερα αλλον...να κανω σεξ με τον αντρα μου κ να σκεφτομαι αλλον..
να εχω κανει σεξ με αλλον....
ε ναι!!!!ειναι αιτια χωρισμου....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Συνεχισε να την καρφωνεις...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γ μενα το να σκεφτομαι ολη την μερα αλλον...να κανω σεξ με τον αντρα μου κ να σκεφτομαι αλλον..
να εχω κανει σεξ με αλλον....
ε ναι!!!!ειναι αιτια χωρισμου....
μπορει να του φυγει κ να ειναι απλα ενθουσιασμος.δεν χωριζεις ετσι απλα ποσο μαλλον οταν εχεις κ παιδι

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μπορει να του φυγει κ να ειναι απλα ενθουσιασμος.δεν χωριζεις ετσι απλα ποσο μαλλον οταν εχεις κ παιδι
ντεκερ μου....
οσο ευκολο του ηταν να παε με αλλη
τοσο ευκολο θα πρεπει να του ειναι να φανει ειλικρινης....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πήδα την όσο πιο πολύ μπορείς μέχρι να τη βαρεθείς να σου φύγει το απωθημένο.
όχι αγάπες και πίπες, μόνο πούτσο.

και κάν'της ένα παιδί  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ μου....
οσο ευκολο του ηταν να παε με αλλη
τοσο ευκολο θα πρεπει να του ειναι να φανει ειλικρινης....
μα πρεπει να ειναι ειλικρινης αλλα με την γκομενα που πηγε.....αν το πει στη γυναικα του θα χωρισει μπορει να μην το ειχε ξανακανει αυτο κ να μην το ξανακανει ποτε,απλα να ηταν στιγμιαιο λαθος

Γατουλα

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συγχαρητηρια.Συμφωνω με λουκρητια.Καντε παιδι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μα πρεπει να ειναι ειλικρινης αλλα με την γκομενα που πηγε.....αν το πει στη γυναικα του θα χωρισει μπορει να μην το ειχε ξανακανει αυτο κ να μην το ξανακανει ποτε,απλα να ηταν στιγμιαιο λαθος

Δεν το βλέπει πολύ λάθος ο μουσιού, ούτε το έχει μετανιώσει  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

πήδα την ρεεεεεεεεεεεεεε να σου φύγει το άχτι κει χάμω, να μη θες να τη δεις στα μάτια σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Υ.Γ.Συνεχισε να την καρφωνεις._

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να τη κ η αλλη.ελατε στη θεσητης γυναικας του,σας το λεει κ μενετε με το παιδι κ το μεγαλωνετε μονες σας γιατι το παιζετε κ ιστοριες.το παιδι πως θα μεγαλωσει,μην τα ισοπεδωνετε ολα.θελει σκεψη το πραγμα κ υπομονη.ο φιλος να μην κανει καμια βλακεια κ το πει αλλα να ξεκαθαρισει τη θεση του με την αλλη η οποια ειναι κ αυτη παντρεμενη με παιδι

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε τι στιγμιαια κ χαζα?!ολοι πασχαλης την ειδανε?!
θα με τρελανετε?!
αν ενας αντρας σε μια ηλικια ωριμοτητας δεν μπορει να αναλαβει τις ευθυνες του τι να πω?!@

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom