Νέα

Εχινόκοκκος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AmInoT(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AmInoT(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ή όπως αλλιώς γράφεται :huh: ρε παιδιά ξέρετε αν κολλάει με το σεξ? από τα λίγα που ξέρω, είναι πολύ σοβαρή πάθηση. κανάς γιατρός εδώ να μας διαφωτίσει? :helpplea:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
δεν κολαει φιλε με το σεξ , με αλλα εχε ι σχεση με  με ζωα κλπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συνηθως οι σκυλοι ειναι φορεις αυτων των παρασιτων.δεν ξερω αν γαμισεις προβατινα ή σκυλα χωρις καποτα ισως κολισεις με το γαμησι?

Επισκέπτης
συνηθως οι σκυλοι ειναι φορεις αυτων των παρασιτων.δεν ξερω αν γαμισεις προβατινα ή σκυλα χωρις καποτα ισως κολισεις με το γαμησι?

Ασχετο..
Μπορει καποιος αγροτης η κτηνοτροφος να κολλησει το μικροβιο αν και εξαιρετικα σπανιο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασχετο..
Μπορει καποιος αγροτης η κτηνοτροφος να κολλησει το μικροβιο αν και εξαιρετικα σπανιο.
μαλλον εχεις δικιο ετσι δεν πρεπει να κολαει!ο θειος μου εχει καταγαμησει ολο το κοπαδι!ολες της γα'ι'δαρες!και δεν θα μου φανει παραξενο αν εχει γαμησει και κανα τσοπανοσκυλο!και δεν εχει κολισει.αρα με το σεξ με ζωα δεν πρεπει να κολαει!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ο εχινοκοκος απ'οτι ξερω κολαει απο τα ζωα και κυριος απο τις τριχες τους και απο τις γατες αν εχουμε μεσα στο σπιτι

alexan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλημερα.Παρακολουθω καιρο το sait αλλα δε γραφω.Μια ομως που ειμαι κτηνιατρος κ διαβασα το θεμα ειπα να πω δυο λογια.Ο εχινοκοκκος δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το sex.Δεν ειναι μικροβιο ειναι παρασιτο.Μετασιδεται απο τα κοπρανα των ζωων.Ο ανθρωπος κολλαει ως επι τω πλειστων απο οχι καλα πλυμενα χορτα κ λαχανικα.Προσεξτε αυτη ειναι η κυριοτερη αιτια.Για αυτο πλενετε παντα καλα τα χορτα κ λαχανικα.Οσο για αυτους που εχουν ζωα στο σπιτι αν τα εχετε αποπαρασιτισει σωστα,αν δηλαδη τα εχετε δωσει φαρμακα για παρασιτα δεν πρεπει να ανησυχειτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom