Τυποι ανοιγω αυτο το θεματακι κι αν μπορειτε απαντησε με ειλικρινεια..σας εχει πιασει ποτε κοροιδο καποια γκομενα? εμενα ναι! ημουν 19 ετων μολις ειχα βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και ογερος μου μου παραχωρουσε συχνα πυκνα το αμαξι του..ειχα ξανασυνατησει εκεινη την εποχη μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο και ειπα να την ψαρωσω λιγο μπας και φαω τπτ..ετσι την πηρα τηλεφωνο της ειπα οτι εχω αμαξι κλπ..βγηκαμε πηγαμε για καφε και απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος..την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για 18 μηνες ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της..δεν την πιστεψα και μου λεει πηγαινε τωρα στο ταδε μπαρακι και θα δεις..πραγματι πηγα και την ειδα να ειναι στην αγκαλια ενος τυπα και να χαμουρευεται! και μενα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και οτι πρεπει να περιμενω να νιωσει ετοιμη! ενοιωσα πολυ μαλακας την εκανα περα φυσικα και απο τοτε δεν σεβαστηκα ποτε καμμια γυναικα..τις εχω ολες για τον πουτσο και για ξεφτιλισμα..κανεις απο δω μεσα να τον εχει δουλεψει ετσι καμμια γκομενα υπαρχει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εχετε υπαρξει ποτε "το κοροιδακι καποιας γκομενας"?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 172
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τυπε δεν ειναι ολες ιδιες
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ναι αλλα επαθα σοκ και τις βλεπω ολες ιδιες! ;)τυπε δεν ειναι ολες ιδιες
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 496
ποτε θα ξεπαρθενιαστεις ρε αναπηρε επιτελους?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 3.656
ποτε θα ξεπαρθενιαστεις ρε αναπηρε επιτελους?
τυπε εχεις αγριεψει τωρα τελευταια
τυπε δεν θελουν κυριλε συμπεριφορα και ουτε πολλα χατηρακια αλλοιως την πουτσισες..προτιμουν τους πιο σκληρους που τις βλεπουν πιο πολυ σαν αντικειμενα..ειναι παραδοξο αλλα συμβαινειΦιλε για να μαθεις πρεπει να παθεις η να πληρωσεις, σπανια συμβανει και τα δυο.
Λοιπον απεκτησες τις εμπειριες σου, και ξερεις πως να κινηθεις απο εδω και περα.
Φιλυποπτος ναι , τσεκαρεις ναι, αρνητικος ποτε
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ναι αλλα επαθα σοκ και τις βλεπω ολες ιδιες! ;)
ε αφου 2 χουφτες εχεις
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Τυποι ανοιγω αυτο το θεματακι κι αν μπορειτε απαντησε με ειλικρινεια..σας εχει πιασει ποτε κοροιδο καποια γκομενα? εμενα ναι! ημουν 19 ετων μολις ειχα βγαλει διπλωμα αυτοκινητου και ογερος μου μου παραχωρουσε συχνα πυκνα το αμαξι του..ειχα ξανασυνατησει εκεινη την εποχη μια παλια συμμαθητρια απο το σχολειο και ειπα να την ψαρωσω λιγο μπας και φαω τπτ..ετσι την πηρα τηλεφωνο της ειπα οτι εχω αμαξι κλπ..βγηκαμε πηγαμε για καφε και απο τοτε εγινα ο προσωπικος της οδηγος..την πηγαινα για μπανιο στον Σχοινια αφου μονο εκει της αρεσε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ,με ολα τα εξοδα δικα μου φυσικα..την πηγαινα να ψωνισει στο σουπερ μαρκετ την πηγαινα βολτες το βραδυ.κι ολα τελειωναν με ενα ευχαριστω και ενα φιλακι στο μαγουλο!! αυτο γινοτανε για 18 μηνες ωσπου μια φιλη της με πηρε τηλ και μου ειπε..σε λυπαμαιρε Νικο σε δουλευει και σε εκμεταλλευεται εχει γκομενο και απλα σου δινει ελπιδες για νασαι ο απληρωτος ταξιτζης της..δεν την πιστεψα και μου λεει πηγαινε τωρα στο ταδε μπαρακι και θα δεις..πραγματι πηγα και την ειδα να ειναι στην αγκαλια ενος τυπα και να χαμουρευεται! και μενα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και οτι πρεπει να περιμενω να νιωσει ετοιμη! ενοιωσα πολυ μαλακας την εκανα περα φυσικα και απο τοτε δεν σεβαστηκα ποτε καμμια γυναικα..τις εχω ολες για τον πουτσο και για ξεφτιλισμα..κανεις απο δω μεσα να τον εχει δουλεψει ετσι καμμια γκομενα υπαρχει?
για να έβγαινε μαζί σου 18 μήνες συμαίνει ότι σε συμπαθούσε κιόλας και περνούσε καλά..
απλά σε έβλεπε σαν φίλο, αλλά ήξερε ότι την γουστάρεις και δεν ήθελε (μαλακία της) να σε πληγώσει
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε εχεις αγριεψει τωρα τελευταια
who can explain love? κλαιω ρε μλκ
κοιτα η αληθεια ειναι οτι και γω ειχα μια παρεα και περναγα καλα..αλλα μου ελεγε οτι ειναι παρθενα και να περιμενω να νιωσει ετοιμη..αυτο ειναι που μου κακοφανηκε τυπε..αν ελεγε μονο φιλοι οκ..θαταν εντιμη..για να έβγαινε μαζί σου 18 μήνες συμαίνει ότι σε συμπαθούσε κιόλας και περνούσε καλά..
απλά σε έβλεπε σαν φίλο, αλλά ήξερε ότι την γουστάρεις και δεν ήθελε (μαλακία της) να σε πληγώσει
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 3.656
who can explain love? κλαιω ρε μλκ
τυπε παρε τον καινουριο γκομενο της βικτωρια σιλβστεντ
Συνημμένα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
Αμα στο 2ο ραντεβου δεν παιξει φασωμα η εστω φιλακι αποχαιρετας την τυπισσα και δε ξανασχολεισαι. εγω ετσι κανω. Καλυτερα να γαμαω μονο σε ρδελα παρα να ειμαι κοροιδακι οπως λες η αλλιως γκομενοβοσκος,λεβεντοτσολιας και καληνυχτακιας
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 496
τυπε παρε τον καινουριο γκομενο της βικτωρια σιλβστεντ
τυπε τι ζουμπας ειν αυτος
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.701
- Πόντοι
- 3.656
τυπε τι ζουμπας ειν αυτος
τυπε μπορει να μπηκε στο πλυσιμο :S
πολυ σωστος τυπε..αντε να δωσουμε περιοδο χαριτος ως το τριτο ραντεβου..μετα τερμα..αλλα αμα εισαι πιτσιρικας κι απειρος ευκολα πεφτεις θυμα καποιας καριολας! >Αμα στο 2ο ραντεβου δεν παιξει φασωμα η εστω φιλακι αποχαιρετας την τυπισσα και δε ξανασχολεισαι. εγω ετσι κανω. Καλυτερα να γαμαω μονο σε ρδελα παρα να ειμαι κοροιδακι οπως λες η αλλιως γκομενοβοσκος,λεβεντοτσολιας και καληνυχτακιας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 331
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις