Νέα

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια σε γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 530
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Δεν πιστεύω ότι τα ''κόλπα'' ρίχνουν έναν άνθρωπο που έχει αποφασίσει ήδη αρνητικά για σένα. Μπορώ μάλιστα να σου πω ότι, εάν επιμείνεις, όσο ευγενικές και όμορφες να είναι οι χειρονομίες σου, και ενοχλητικός γίνεσαι και γελοιοποιείσαι ταυτόχρονα.
Μα δεν θα επιμείνεις...λες "εδώ είμαι ,αυτός είμαι,αν δεν γουστάρεις στ'αρχιδια μου" και χάνεσαι στο πλήθος.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
αυτος φιλε θεωρει οτι αυτο ειναι απαραιτητο για να κρατησεις μια γυναικα.Εγω απο αυτά που κανει.δεν κανω τιποτα και δεν το εχω κανει και ποτέ και ο φιλος μου μου πεταει μπιχτές οτι δεν ξερω να φερομαι σε γυναικες οπως πρεπει και τετοια....
Εγω δεν ξερω δεν ειναι και το στυλ μου να τα κανω ολα αυτά
Ούτε κ εγώ είμαι των δώρων τύπε αλλά το πατσιζω σε κεράσματα.. όπου γουστάρω εγώ εννοείται!!

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Πρωινός τύπος Μάρκο.. @Maximilien

Εσύ στέλνεις λουλούδι; ή δώρα; κάνα ντενεκε λαδιρε παιδί μου.. ένα βαρέλι τυρί ΠΟΠ στη χειρότερη..

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Θα τις ξενερώνεις διαρκώς μάλλον...
λες ε?
εσυ που τις 'φτιάχνεις ' δηλαδη γιατι δεν μας λες κι εμας τον τροπο να μας εκπαιδευσεις?
Ισως μερικες να ειναι απο μόνες τους ξενερωτες,γιατι με οσες ειχα χημεια καθισαν καιρό μαζι μου ως τωρα
Σορρυ αλλα δεν ηξερα οτι πρεπει να γινω σαν τον φιλο μου ,για να με λυπουνται οι γυναικες και να καθονται μαζι μου..

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Ούτε κ εγώ είμαι των δώρων τύπε αλλά το πατσιζω σε κεράσματα.. όπου γουστάρω εγώ εννοείται!!
καλα ρε φιλε.κι εγω οταν ειμαι με γκομενα που μου αρεσει.θα την κεράσω οποτε θελησω...εννοειται αυτο!
Αλλα σε ξενέρωτες κρυόκολες που γουσταρουν φλωρους,εκει δεν θελω να χαλάω ουτε ενα ευρω.
Το θεμα ειναι να εισαι καλα με τον εαυτό σου,κι οχι να εισαι καποιος δηθεν μονο και μονο για να αρεσεις στις ψυχικά ανισορροπες ελληνιδες γυναικουλες(που ειναι σχεδον ολες ετσι) εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις!
Εγω με ανδρες οπως ειναι ο φιλος μου ειλικρινά γελάω και του το εχω πει κιολας στα ίσια.Και πιστεψε με υπαρχουν και γυναικες που γελάνε με τετοιους μουνόδουλους,κι ας μην το κανουν μπροστά τους!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Εχω εναν φιλο που κανει συχνα τετοιες χειρονομίες στην κοπέλα του.Κανει κι αλλα βεβαια αυτός,βλεπει με τις ωρες ταινίες μαζι της,της κανει συνεχεια εκπληξεις με λουλουδια και κοσμήματα που και που.Οταν υπαρχει αποσταση μεταξυ τους λογω καποιων υποχρεώσεων και δεν ειναι μαζι ,τηλεφωνιουντε το βραδυ αργά και μιλανε κανα 2 ωρες το λιγοτερο.Ισως και παραπανω.Δεν χαμπαριάζει ο φιλος μου.Ειναι ετσι ο χαρακτηρας του
Ταρίφας καληνυχτακιας δηλαδή, αν τα κάνει όλα αυτά συνέχεια

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Στ' αρχίδια μας λουλούδια και πουτσάνθεμα, στον πούτσο μας γαρδένιες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
λες ε?
εσυ που τις 'φτιάχνεις ' δηλαδη γιατι δεν μας λες κι εμας τον τροπο να μας εκπαιδευσεις?
Ισως μερικες να ειναι απο μόνες τους ξενερωτες,γιατι με οσες ειχα χημεια καθισαν καιρό μαζι μου ως τωρα
Σορρυ αλλα δεν ηξερα οτι πρεπει να γινω σαν τον φιλο μου ,για να με λυπουνται οι γυναικες και να καθονται μαζι μου..
Και αυτό είναι υπερβολή,εννοείται αυτό...οι κινήσεις αυτές πρέπει να γίνονται μία στο τόσο ,Όχι διαρκώς.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
καλα ρε φιλε.κι εγω οταν ειμαι με γκομενα που μου αρεσει.θα την κεράσω οποτε θελησω...εννοειται αυτο!
Αλλα σε ξενέρωτες κρυόκολες που γουσταρουν φλωρους,εκει δεν θελω να χαλάω ουτε ενα ευρω.
Το θεμα ειναι να εισαι καλα με τον εαυτό σου,κι οχι να εισαι καποιος δηθεν μονο και μονο για να αρεσεις στις ψυχικά ανισορροπες ελληνιδες γυναικουλες(που ειναι σχεδον ολες ετσι) εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις!
Εγω με ανδρες οπως ειναι ο φιλος μου ειλικρινά γελάω και του το εχω πει κιολας στα ίσια.Και πιστεψε με υπαρχουν και γυναικες που γελάνε με τετοιους μουνόδουλους,κι ας μην το κανουν μπροστά τους!
Μόνο να γαμαμε τύπε μου!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Εχω εναν φιλο που κανει συχνα τετοιες χειρονομίες στην κοπέλα του.Κανει κι αλλα βεβαια αυτός,βλεπει με τις ωρες ταινίες μαζι της,της κανει συνεχεια εκπληξεις με λουλουδια και κοσμήματα που και που.Οταν υπαρχει αποσταση μεταξυ τους λογω καποιων υποχρεώσεων και δεν ειναι μαζι ,τηλεφωνιουντε το βραδυ αργά και μιλανε κανα 2 ωρες το λιγοτερο.Ισως και παραπανω.Δεν χαμπαριάζει ο φιλος μου.Ειναι ετσι ο χαρακτηρας του
Φαντάζομαι ότι η τύπισσα σαν ανταπόδωση, του κάνει ότι γούστα ποθεί;;; Καταπίνει, 4, μάπα, φέρνει και καμιά φίλη μαζί για ποικιλία.. Ή όχι;;;

Να ευθυμήσουμε και λίγο τύπε μου...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Φαντάζομαι ότι η τύπισσα σαν ανταπόδωση, του κάνει ότι γούστα ποθεί;;; Καταπίνει, 4, μάπα, φέρνει και καμιά φίλη μαζί για ποικιλία.. Ή όχι;;;

Νορμαλ πραγματα τυπε.οχι κατι extreme.Normal του φερεται αλλα αυτος εχει κανει θυσίες γι αυτην.δεν ειναι μονο αυτα που εγραψα,εχει κανει και αλλα που εγω δεν θα τα εκανα για καμία

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
καλά προφανώς, τα λουλούδια είναι ένα "εύκολο" και ρομαντικό δώρο! Εχω δώσει κάμποσες φορές λουλούδια! Μετά κατέληξα...Στον ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ λουλούδια και για καμία τίποτα παρά μόνο χύσια!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
εγω αυριο λογικα θα στειλω λουλουδια σε αυτην που γνωρισα σημερα και ανταλλαξαμε Insta.θα την ρωτησω που μενει και θα της τα παω εκπληξη.Με συμπάθησε πολυ απ οτι φανηκε ετσι χαμογελαστούλη που με ειδε σημερα στην καφετερια.Και πως να μην με συμπαθησει ετσι ευδιάθετος που ειμαι οταν βγαινω εξω κι οχι σαν κατι αλλους που ειναι μονιμως με μούτρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297

Αν ο τύπος συμβιβάζεται με υπηρεσίες κομοδινοειδεις τότε πρέπει να την χωρίσει ΧΘΕΣ.

Venieris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
766
Πόντοι
990
Το να στείλεις λουλούδια άλλοι το παρεξηγούν άλλοι το κάνουν και ως συνήθεια σε εορτές όπως Αγίου Βαλεντίνου, γενέθλια,γιορτή ονομαστική.
Τίποτα όμως δεν την καλύπτει αν η άλλη ξενερώσει η δεν θέλει...

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
527
Πόντοι
81
Πολλοί βλέπετε τα πάντα με κριτήριο αν θα σας δώσει κώλο η γκόμενα ή θα τα καταπιεί. Σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω τα λουλούδια να σας κάνουν δουλειά. Πάντως για την τιμή τους "μετράνε" περισσότερο από άλλα δώρα. Δοκιμάστε με την τιμή ενός μπουκέτου να της πάρετε ρούχα, κοσμήματα ή να κεράσετε μια καλή έξοδο ή μια εκδρομή. Να δούμε πώς θα το υποδεχτούν...

Είναι συμβολικό δώρο, διακριτικό, αρκετά καλό "κοινωνικό λιπαντικό" κατά της αμηχανίας, ενώ μπορεί να είναι και αρκετά αδιευκρίνιστη η προέλευση και ο σκοπός του: από ένα χαριτωμένο "μπάσιμο" ή μια απλή χειρονομία που θα μπορούσε να΄ναι και "αθώα", έως μια ξεκάθαρη δήλωση.

Πάντως ποτέ δεν μου άρεσε να στέλνω ανώνυμα, το βρίσκω παιδιάστικο και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να την βάλεις να φαντάζεται κάποιον εξωτικό παιδαρά που της τα στέλνει, και μετά να δει τον Μάκη τον περιπτερά που λέει ο λόγος. Εκεί που πας να δημιουργήσεις κλίμα δηλαδή, να καταλήξεις να βάλεις αυτογκόλ από τα αποδυτήρια.

Έτερον εκάτερον πάντως, πάντα απορούσα με τους συναγωνσιτές κωλομπαρόβιους που έστελναν λουλούδια στις κωλομπαρούδες. Μου'χει τύχει να είμαι παρών σε πάνω από 5-6 παραδόσεις λέλουδων εκεί που πίναμε το ποτάκι μας. Ότι τι; Ότι θα την συγκινήσεις; Αν της άνοιγες δυο σαμπάνιες να τσεπώσει τα φράγκα περισσότερο θα σε εκτιμούσε. Έχω δει και μπάρμπα να δίνει κόσμημα σε κωλομπαρού, ένα ματάκι σε χρυσή αλυσίδα. Μύσταρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom