milfs.nd.dilfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Εγω οχι αλλα σκεφτομαι για ταιλανδη στο μακρινο μελλον στον γνωστο δρομο ..

Στην Ταϊλάνδη δεν έχει μπουρδέλα όπως τα εννοούμε στην Ελλάδα.Εγω οχι αλλα σκεφτομαι για ταιλανδη στο μακρινο μελλον στον γνωστο δρομο ..![]()
Απλα ηθελα να ανοιξω ενα threadΣτην Ταϊλάνδη δεν έχει μπουρδέλα όπως τα εννοούμε στην Ελλάδα.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τι γίνεται.
Στο μεταξύ που κολλάει η γενική ερώτηση με τα μπουρδέλα στο εξωτερικό με την Ταυλανδη που είναι μια κατηγορία από μόνη της.
Και στην τελική, τι ακριβώς θες να μάθεις;
Έχω πάει εγώ στις βιτρίνες Άμστερνταμ.Οταν διάλεξα αυτή π μ άρεσε μια Βραζιλιάνα ήταν.Κατεβηκαμε κάτω καθώς με ρώτησε από που είμαι κ της ειπ Ελλάδα τότε άρχισε ν μιλάει λίγα ελληνικά τύπου καλημέρα αγάπη μου ,έλα εδώ μωρό μου και τέτοια.Ειπε ότι είχε περάσει από Ελλάδα.Και να συμπληρώσω το ερώτημα σου από περιέργεια, πήγε κανείς στα μπορδέλα με τις διάσημες βιτρίνες στην Ολλανδία Άμστερνταμ; Πριν χρόνια πήγε ένας γνωστός πριν την κρίση, τυχαία η κοπέλα που του άρεσε και μπήκε ήταν Ελληνίδα.
Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει εκτός Ελλάδας
Τι τιμές έπαιζαν;Έχω πάει εγώ στις βιτρίνες Άμστερνταμ.Οταν διάλεξα αυτή π μ άρεσε μια Βραζιλιάνα ήταν.Κατεβηκαμε κάτω καθώς με ρώτησε από που είμαι κ της ειπ Ελλάδα τότε άρχισε ν μιλάει λίγα ελληνικά τύπου καλημέρα αγάπη μου ,έλα εδώ μωρό μου και τέτοια.Ειπε ότι είχε περάσει από Ελλάδα.
Είναι ανάλογα το τι θες όπως κ εδώ αλλα για κωλο αλλα για χυσιμο πρόσωπο κτλπ.Εμενα μ είχε πει για το σπέσιαλ υποτίθεται πίπα ακα χυσιμο στόμα κ εβα υποτιθέμενο μασαζ π μ αλλειψε λάδια κ με έτριψε λίγο 100€,τελικά τα βρήκαμε στα 70€ .Να σ πω την αλήθεια δε ρώτησα άλλες γιατί αυτή ήτανε τοπ κ μ άρεσε πολύ,ομως γενικά από 50€ ξεκίναγε η αποστειρωμένη πιστόλια κ έφτανε μέχρι 100+ πριν δέκα χρονια και αυτάΤι τιμές έπαιζαν;
Είχα πάει πριν πολλά χρόνια στις βιτρίνες - δεν μου άρεσε η φάση. Περάστε - ψεκάστε - σκουπίστε και ο επόμενος - τα ΣΚ ειδικά είναι χάλια και γεμάτο μεθυσμένους τουρίστεςΚαι να συμπληρώσω το ερώτημα σου από περιέργεια, πήγε κανείς στα μπορδέλα με τις διάσημες βιτρίνες στην Ολλανδία Άμστερνταμ; Πριν χρόνια πήγε ένας γνωστός πριν την κρίση, τυχαία η κοπέλα που του άρεσε και μπήκε ήταν Ελληνίδα.
Για το ότι ήταν Ελληνίδα μην παίρνεις όρκο. Αλβανίδα θα ήταν που είχε ζήσει χρόνια Ελλάδα και ήξερε ελληνικά.Και να συμπληρώσω το ερώτημα σου από περιέργεια, πήγε κανείς στα μπορδέλα με τις διάσημες βιτρίνες στην Ολλανδία Άμστερνταμ; Πριν χρόνια πήγε ένας γνωστός πριν την κρίση, τυχαία η κοπέλα που του άρεσε και μπήκε ήταν Ελληνίδα.
Ελληνίδα θα ήταν. Τότε ακόμα δεν υπήρχαν ακόμα δεύτερης γενιάς μετανάστριες στην Ελλάδα. Εποχή 2002 περίπουΓια το ότι ήταν Ελληνίδα μην παίρνεις όρκο. Αλβανίδα θα ήταν που είχε ζήσει χρόνια Ελλάδα και ήξερε ελληνικά.