Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
λιγη σεβαση παρακαλω στον προεδρο.......

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Παράδειγμα ΤΥΠΩΝ που δεν ειχαν τον ALEX71 δικηγορο

Ο νόμος ορίζει ότι το δικαστήριο «μπορεί να διατάξει μόνο μια φορά την αναβολή της δίκης με πρόταση του Εισαγγελέα ή αυτεπάγγελτα, λόγω ανωτέρας βίας» και μέχρι τρεις μήνες, «μια δε μόνο φορά για λόγους υγείας ή λόγους ανωτέρας βίας» με αίτημα κάποιου από τους διαδίκους της δίκης για 15 το πολύ ημέρες. «Δεύτερη αναβολή μπορεί να δοθεί για τους ίδιους ως άνω λόγους... Κάθε άλλη αναβολή απαγορεύεται και το δικαστήριο μπορεί να διατάξει τη διακοπή... και μέχρι τρεις φορές... σε ρητή δικάσιμο».

[size=20pt]Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την «Έκθεση πεπραγμένων 2012-2013» του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας,[/size] κ. Γιώργου Σούρλα, παρουσιάστηκαν σε πολλές υποθέσεις και μάλιστα οικονομικών εγκλημάτων πολύ περισσότερες από τις επιτρεπόμενες αναβολές με αποτέλεσμα να παραγραφούν τα αδικήματα σε επιδικία και να προκληθούν τεράστιες ζημίες σε βάρος του Δημοσίου.

Για αυτό το ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ μιλαμε γατακι..... Γιαυτο που καποιοι αν το χρειατουν θα το παρουν!

Γκε γκε τωρα;

Read more:

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Χειρότερος και από τον αεροβολάκη είναι τούτος.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Εχω κάνει εγω φυλακή πολλές φορές. Αλλα καθομουν λιγο. την πρωτη φορα 14 μηνες . μετα για 4 μηνες ετσι. δεν θελω να πω λεπτομέρειες. Εγω για μια μπουκα ειχα μπει που δεν ειχα κανει να φανταστεις.. και αγριους τραμπουκισμους . Καλα ειναι παντως μην ανχωνεσε.  Εγω τον ιουνιο βγηκα.  Μεσα θα εχεις και κινητό facebook τσοντες και τετοια.  θα εισαι με 7-8 ατομα στο κελι. Ειναι σαν το στρατο φαντασου.

Ολοι οι ψαρακες που ακουνε φυλακη τρομαζουν..αλλα ειναι χαλαρα τα πραματα λες και εισαι διακοπες η στρατο. το ιδιο ειναι. αυτα οτι αλλο θες ρωτα με.

σε λιγο θα μας πουνε κ μαλακες που ειμαστε εξω.. ρε τι ειναι τουτος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Παράδειγμα ΤΥΠΩΝ που δεν ειχαν τον ALEX71 δικηγορο

Ο νόμος ορίζει ότι το δικαστήριο «μπορεί να διατάξει μόνο μια φορά την αναβολή της δίκης με πρόταση του Εισαγγελέα ή αυτεπάγγελτα, λόγω ανωτέρας βίας» και μέχρι τρεις μήνες, «μια δε μόνο φορά για λόγους υγείας ή λόγους ανωτέρας βίας» με αίτημα κάποιου από τους διαδίκους της δίκης για 15 το πολύ ημέρες. «Δεύτερη αναβολή μπορεί να δοθεί για τους ίδιους ως άνω λόγους... Κάθε άλλη αναβολή απαγορεύεται και το δικαστήριο μπορεί να διατάξει τη διακοπή... και μέχρι τρεις φορές... σε ρητή δικάσιμο».

[size=20pt]Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την «Έκθεση πεπραγμένων 2012-2013» του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας,[/size] κ. Γιώργου Σούρλα, παρουσιάστηκαν σε πολλές υποθέσεις και μάλιστα οικονομικών εγκλημάτων πολύ περισσότερες από τις επιτρεπόμενες αναβολές με αποτέλεσμα να παραγραφούν τα αδικήματα σε επιδικία και να προκληθούν τεράστιες ζημίες σε βάρος του Δημοσίου.

Για αυτό το ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ μιλαμε γατακι..... Γιαυτο

Γκε γκε τωρα;

Read more:
Ασχετιδη.
Επικαλείσαι εκθεση πεπραγμένων του 2012-2013 για υποθεσεις που...παραγραφηκαν.
Αρα πλημμελήματα.
Αρα επιπλέον, οι αναβολες δοθηκαν τουλάχιστον από το 2005.
Ενώ ο νομος που σου λεω, είναι του 2012.

Το κουρασες. Βαρεθηκα. Ενταξει, εισαι ο μεγαλος νομικος, σε προσκυνω, εισαι η ελπιδα μας, πηδα μας.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
O merdedi εδω μοιραζει πονο... για πες μας meredi με αριστα το 10 τι βαθμο βαζεις στον αλεξη71 σαν Δικηγορο ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
O merdedi εδω μοιραζει πονο... για πες μας meredi με αριστα το 10 τι βαθμο βαζεις στον αλεξη71 σαν Δικηγορο ?
Α καλα.
Θα με βαθμολογησουν κιολας οι μη δικηγοροι.
Αντε παιδακια, καληνύχτα. Και η σαχλαμαρα εχει τα ορια της.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε συ μερεντι λετε διαφορετικα πραγματα, στην ορολογια κολλαει ο χασοδικης και ειναι λογικο να μη ξερεις να το πεις σωστα. εσυ μιλας για διακοπες ο αλλος για αναβολες.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εγω σου κατεθεσα την εμπειρια μου από το 12 ως το 14 με 4 αναβολες ολες στο προσωπο του δικηγορου σε τριμελες εφετειο!
Εσυ μου λες τη θεωρια και σου λεω ναι αλλα.....

Πραξη με θεωρια απλα δεν εχουν καμια σχεση πουθενα!

Αποδεξου λοιπον πως στο ελλαντα ο Αλεξης και καμια 20αρια αλλοι κανουν αμα γουσταρουν γιο γιο το θεμα της αναβολης... ΔΥΣΚΟΛΑ μεν, αλλα το κανουν αμα κρινουν ότι τους βολευει η δεν τους αρεσει η συνθεση!

Καλη συνεχεια

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Α καλα.

Εγω παντως ετσι οπως τα διαβασα.. καλα θα κανεις να καταλαβαινεις τι σου γραφει, να μαθαινεις και ενα δυο πραγματα γιατι βλεπω να μην το κατεχεις το επαγγελμα και πολυ καλα ...  :humpleg:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω σου κατεθεσα την εμπειρια μου από το 12 ως το 14 με 4 αναβολες ολες στο προσωπο του δικηγορου σε τριμελες εφετειο!

Πραξη με θεωρια απλα δεν εχουν καμια σχεση πουθενα!

Αποδεξου λοιπον πως στο ελλαντα ο Αλεξης και καμια 20αρια αλλοι κανουν αμα γουσταρουν γιο γιο το θεμα της αναβολης... ΔΥΣΚΟΛΑ μεν, αλλα το κανουν αμα κρινουν ότι τους βολευει η δεν τους αρεσει η συνθεση!

Καλη συνεχεια
Κι εγω σου λεω για να μαθαίνεις, ότι ενας μεγαλοδικηγόρος παιρνει πιο δυσκολα αυτό που θελει, ακριβως επειδή ο δικαστης φοβαται μην ειπωθεί ότι τον ευνοησε. Υψηλα νοηματα, προσπαθησε όμως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω παντως ετσι οπως τα διαβασα.. καλα θα κανεις να ακους τι σου λεει να μαθαινεις και ενα δυο πραγματα γιατι βλεπω να μην το κατεχεις το επαγγελμα και πολυ καλα ...  :humpleg:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Κι εγω σου λεω για να μαθαίνεις, ότι ενας μεγαλοδικηγόρος παιρνει πιο δυσκολα αυτό που θελει, ακριβως επειδή ο δικαστης φοβαται μην ειπωθεί ότι τον ευνοησε. Υψηλα νοηματα, προσπαθησε όμως.

κατω απο την βαση λεει παιρνεις ...  :humpleg:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Α καλα.
Ο έλληνας είναι και πρωθυπουργός και στρατηγός και δικηγόρος και προπονητής και μάστορας και και και. Δε βγάζεις άκρη. Το σάλιο σου χαλάς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δεν οριζονται ως αναβολες ρε. απο αυτα που εγραψες μονο οι δυο ειναι αναβολες αιτουμενες απο τον δικηγορο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Stories

Νέο!